Gazagekkies: ‘VU, VU, Jodenvrij!’

Screenshot_6

Debat! Morgenavond, dinsdag 13 januari in zaal HG-08A05 van het Hoofdgebouw van de Vrije Universiteit Amsterdam, zal een trio sprekers gaan oproepen tot het jodenvrij maken van de VU. De sprekers zijn Anja Meulenbelt (“feminist en socialiste” van de SP), Ronnie Barkan (de “oprichter van boycott from within”) en Abulkasim Al-Jaberi. Die laatste noemt zich schrijver en activist. “Hij is actief in Back to Palestine en binnen de anti-racisme beweging”, lezen we op de FB-pagina van het evenement. Right.

Lees

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", Amsterdam, antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, meningsdictatuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Gazagekkies: ‘VU, VU, Jodenvrij!’

 1. Sjaak zegt:

  Met de Christen is het niet anders !
  VERWISSELINGSGEVAAR OVERAL WAAR DE MOSLIM IS !
  https://volksbetrugpunktnet.files.wordpress.com/2015/01/1113.jpg?w=1803&h=957

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Ik…Anja..biecht hier onze noden:
  we willen ze kwijt al die Joden
  dus hoog tijd voor een ster
  op arm, voorhoofd of rever…
  want geen Jood hoort nog boven de zoden !
  .

  Like

 3. P. Karelse zegt:

  Dwazen kunnen toch beter optreden in psychiatrische inrichtingen, die begrijpen elkaar veel beter.
  Wat een onzin om dit soort dwazen een podium te gen in de VU.

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Wie hadden onze universiteiten ook Judenfrei gemaakt?

  Like

 5. Jan zegt:

  De stront van Meulenbelt

  De man die voor die dode journalisten in Gaza direct verantwoordelijk is loopt in Parijs mee met een demonstratie voor het vrije woord. Intussen krijgt Haaretz doodsbedreigingen en worden hun journalisten hetzelfde lot toegewenst als die van Charlie Hebdo.
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2015/01/12/je-suis-gaza/

  En Gauleiter Heijmans meent dat Joden zelf schuldig zijn:
  Abu Pessoptimist zei…
  Leo,
  Islamists in many cases became islamist because of what we do.
  9 januari 2015 08:00
  https://www.blogger.com/comment.g?blogID=8437359859068435113&postID=8562910072129624078

  Ik neem mijn petje af voor collega-blogger Peter Breedveld die op zijn blog Frontaal Naakt er woensdag al meteen op wees dat er één partij garen ging spinnen bij deze gebeurtenis. Hij schreef:
  Er wordt her en der benadrukt dat iedereen hieronder lijdt, dat er alleen maar verliezers zijn, maar hou eens op met dat politiekcorrecte gezwam. Iedereen weet dat er een partij is die hier garen bij spint. Die klaarkomt op de gedachte aan oorlog, het bestrijden van de islam, het aanwijzen van verraders.
  Dat zijn niet de moslims, dat is extreemrechts. De bloeddorstige idioten van Jalta, de hysterische dwazen van The Post Online, de haatzaaiers van GeenStijl. De cynische politici van de PVV. De ‘ongeruste burgers’ van Pegida. Voor hén is vanmorgen dringend wegonderhoud gedaan, want er verschenen wat hobbels op hun pad.

  En ja, hij had gelijk. Wilders twitterde ‘Wanneer dringt het eindelijk door bij Rutte en andere westerse regeringsleiders: het is oorlog. ( pic.twitter.com/yMKEudYr8v ) . En Annabel ”dobbernegers” Nanninga schreef op Jalta een stukje dat wijlen Goebbels haar niet verbeterd zou kunnen hebben:

  http://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2015/01/hoevelen-van-ons-zijn-er-echt-allemaal.html#more

  Like

 6. Hier is totaal geen sprake van een debat zoals u verwoord er is pas sprake van een debat als u gelijkwaardige, voor en tegenstanders, uitnodigt. Ik vind het ontzettend jammer dat jonge studenten vergiftigd worden met onwaarheden zoals onder andere de oorlogsmisdaden van Hamas. Ooit gedacht aan de angst van de israelische kinderen om weer een raket om de oren te krijgen. Ik hoop dat er veel jongeren studenten zijn die de gave hebben om te kunnen en willen nadenken papegaaien hebben we helaas genoeg.

  Like

 7. kraftavilqa zegt:

  De gebruikelijke fascisten roeren zich weer.

  Like

 8. studenen en personeel die dit steunen gelijk van de universiteiten schoppen

  Like

 9. L'esprit de Lois zegt:

  Mooi zeg, kunnen we ze dan niet tegelijk met Geert Wilders voor de rechter brengen.
  Wedden dat Geert dan als eerste naar huis mag, de rest moet nog een tijdje blijven.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Ik geloof dat ik een beetje misselijk word, van kwaadheid…..even een teiltje. Nu inhoudelijk, dit is weer een bewijs, dat de Vrije Universiteit van Amsterdam wordt gerund door RODEN/SOCIALISTEN! Een grote schande, als men bedenkt dat deze Vrije Universiteit er is gekomen, op aandringen van Abraham Kuijper, een bevindelijk Christen! Vele christenen hebben met het weinige dat ze bezaten meegeholpen, door centen, en stuivers bijeen te schrapen, aan het tot stand komen van deze Vrije Universiteit! En NU, een prooi der RODEN en GROENE DWAALLICHTEN! Dan krijg je deze toestanden. Tevens heb ik recent een mail gezonden aan de VU in verband met het inrichten van een ISLAMITISCHE GEBEDSRUIMTE op de Universiteit. IK MOET NU NOG ANTWOORD KRIJGEN. En voor deze AGITPROP RODE PULP MOETEN WIJ BELASTING BETALEN. Ik kan Prof. Pim Fortuyn nog horen zeggen: ” En ik ben tot nu toe nog zeer beheerst geweest…” PIM IK KAN U NU ZO GOED BEGRIJPEN DAT U DAT TOEN ZEI. Ik wil wat de NAZISLAM betreft OOK NIET MEER BEHEERST ZIJN. mijn geduld met de RODEN en MOSLIMS is op!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tom 18:45.

   ik ben het ontzettend met u eens!!
   Wat een rot bericht weer! Het lijkt wel alsof de ergernis met de dag intenser wordt! Nu willen ‘ze’ weer de VU ‘Jodenvrij’ maken; kun je minachtender over Joden spreken dan zo? Ik ben net zo enorm kwaad als u! Inderdaad, deze Universiteit is gesticht door een belangrijk persoon uit de kerkgeschiedenis, en deze man zou zich in zijn graf omdraaien als hij kon zien en horen wat er van de VU terecht is gekomen!
   Het is een teken aan de wand dat u tot op heden nog geen antwoord hebt gekregen op uw mail, inzake de inrichting van een islamitische gebedsruimte. Die hoort daar niet thuis. Als ze willen bidden tijdens de lesuren dan rollen ze hun kleedjes maar uit in de ruimte bij de damestoiletten. Tenslotte kun je overal bidden, toch?

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Cathja: 20.34. uur. Dank voor uw reactie Cathja. Het is inderdaad ronduit beschamend, dat een eens christelijke universiteit, volledig in handen van socialisten en groene dwaallichten, gemaakt hebben, namelijk een rovershol, een addernest. En net wat U zegt Cathja, ik vind het verschrikkelijk hoe onze Joodse broeders en zusters door de modder worden gesleurd, door nep hoogleraren. Moraal hebben ze aan deze marxistische school niet meer. Het predikaat Universiteit kan er ook wel af, als daar uit het gruwelboek van de karavanenberover, halsafsnijder en verkrachter en pedofiel MO wordt geciteerd.

    Like

 11. Joshua zegt:

  Deze idioten,meulenbelt, duisenberg,v agt en die varkenskoppen uit de zandbak lopen over van ongegronde haat, het is te hopen dat zij de eerste zijn die projectielen voor hun harses krijgen.
  Zij krijgen steun van die IMBECIELEN in den haag.
  Haat zaaiers als deze mogen het, maar als wilders zegt minder van dat schorrie morrie, krijgt hij een proces aan zijn broek, en deze haatzaaiers gaan vrij uit??????
  Hersen en rug loze regering doe je smoel eens open tegen dit tuig.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Joshua: 19.29. uur. Helaas is het zover gekomen, in Nederland beste Joshua. Ik kan wel janken, als ik denk aan de jaren -50 van de vorige eeuw, toen ons landje nog fijn en gezellig was. Alles kapot gemaakt door RODEN/SOCIALISTEN en dwazen van GROEN LINKS en VERRADERS van D66!

   Like

  • Igor zegt:

   Gewoon een tegen demonstratieve lezing houden met als titel:
   “DE VU VANAF NU MOSLIMVRIJ”

   Like

 12. Avidia zegt:

  De Joden hebben alle recht om deel te nemen aan een cursus aan de VU, het is meer dan erg als het hen ontzegt wordt, heb er geen woorden voor, alsof we jaren terug gegaan zijn, weg met al die tegenhangers, die smerige burgers, sodemieter op uit ons land, jullie horen hier niet, jullie passen hier niet, opdonderen allemaal!!!!

  Like

 13. felix zegt:

  Maar Meulenbelt kon nog ergens anders terecht, blijkbaar.
  Van een open discussie was uiteraard geen sprake..
  http://politiek.thepostonline.nl/2015/01/14/bij-de-vu-mocht-het-niet-eindeloos-rammelende-meningen-israel-herhalen/

  Like

 14. Jan zegt:

  ya’akov siepman zegt:
  12 januari 2015 om 17:37

  Heijmans: &^^@^^%%#*&@GVD, echt een jodenstreek.

  Deze dinsdag had een debat zullen plaatsvinden in het gebouw van de VU, maar één dag van tevoren gelast het VU-bestuur dat af.

  Hoe komt het dat het VU-bestuur nu ineens de vrijheid van meningsuiting is gaan beknotten? En inbreuk maakt op de academische vrijheid om over ongeveer alles te kunnen discussiëren? Daarvoor moeten we naar een andere site, namelijk die van het CIDI (Centrum Informatie en Documentatie Israel).

  Het is de moeite waard die voorbeeldbrief even te lezen. Het is een schoolvoorbeeld van hypocrisie. Beweren dat je voor het open debat bent en dan zeggen dat over een boycot van Israelische universiteiten niet mag worden gepraat omdat dat de academische vrijheid aantast. Dezelfde redenering werd destijds gehanteerd tegen de boycot van apartheids-Zuid-Afrika.

  http://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2015/01/de-vu-doet-aan-censuur.html#more

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s