Je NE suis PAS Charlie

Screenshot_14

(Door: Sicarius)

De nasleep van de aanslag op Charlie Hebdo wordt gekenmerkt door een grenzeloze hypocrisie. Opeens is persvrijheid het belangrijkste wat er is. Politici, journalisten en burgers wereldwijd staan opeens allemaal voor de vrijheid van meningsuiting. Veel van de mensen die gisteren de straat opgingen, waren dezelfde mensen die Charlie Hebdo betichtten van racisme en islamofobie in de jaren voor de aanslag.

Één van de eersten die zich hier over uitsprak was Jeanette Bougrab, vriendin van Stéphane Charbonnier, die omkwam tijdens de aanslag. Bougrab zei:

“Dezelfde mensen die nu achter het vaandel ‘Je suis Charlie’ lopen, verweten mijn man enkele weken geleden nog islamofoob en racist te zijn.”

Bougrab beweerde dat ze wist dat Charbonnier zou sterven als Theo van Gogh, wat ook de reden was waarom hij geen kinderen nam. Verder smeekte ze haar vriend om Frankrijk te verlaten. Ze wist dat er vroeg of laat een aanslag op Charlie Hebdo zou plaatsvinden. Dit werd voor het eerst duidelijk in 2011, toen er een brandbom werd gegooid op het kantoor van Charlie Hebdo. Het kantoor brandde geheel af.

Lees verder>>>
Curiales

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie. Bookmark de permalink .

9 reacties op Je NE suis PAS Charlie

 1. joopklepzeiker zegt:

  En zo is het, maar ach het geeft een fijn gevoel.

  Like

 2. Vederso zegt:

  “Schrijf alles op”, zei een Rabbi toen hij werd weggevoerd tijdens WOII. Dat wordt hier gedaan. Man oh man, wat zullen Rutte c.s. in de geschiedschrijving er slecht opstaan.

  Like

 3. kraftavilqa zegt:

  “Het is Groot-Brittannië die zich meer moet aanpassen aan de islamitische leefwijze, niet andersom.” Die Cameron is ook rijp voor een rustig prettig gecappitoneerd kamertje.Wat een habbezakker.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier, bewezen hoe smerig, voos en goor de MSM en de PERS zijn. WIJ op dit blog weten dat al tijden. Wat ik nog het meeste haat, is dat dat vuile journaille eerst 10 tallen jaren MOSLIMKONTLIKKEN heeft gedaan, Hans Janmaat heeft GEDEMONISEERD, Pim Fortuyn heeft GEDEMONISEERD- die later is vermoord door de GROEN LINKSE GEK- en nu al jarenlang, de enige POLITICUS die voor de VRIJHEID is- GEERT WILDERS/de PVV- zwart maken en ook demoniseren. En deze HUICHELKRANTEN komen NU met dergelijke artikelen? ALS DE VOS DE PASSIE PREEKT, BOER PAS OP JE KIPPEN!

  Like

 5. Jan zegt:

  Wat bezield de jihad-ontkenners?

  Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Wat ik zo stuitend vind ik dat er mensen zijn die verkondigen dat het de eigen schuld is: “want men wist toch dat moslims snel op hun pik getrapt zijn!”

  Like

 7. Avidia zegt:

  Ze zijn zo slecht op hun pik getrapt dat zij die hebben verloren, dat is dan wel weer het goede eraan, weg met die pik waardoor ze nog meer van die mensen kunnen voortbrengen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s