KOTS!

Screenshot_2

(Door: Hans)

Mijn moeder lag pas een paar dagen in het ziekenhuis toen ze al gingen plannen haar naar een verpleeghuis te verplaatsen. Het was te vroeg, bleek later, want na twee weken was ze dood. Te duur, het ziekenhuis. Ze had daarvoor in 85 jaar geen dag in het ziekenhuis gelegen. Maar wel premie betaald. Uiteraard.

Bejaarden worden strak gebudgeteerd per aandachtsminuut en er worden grenzen gesteld aan wat een kankerpatiënt nou eigenlijk mag kosten. Het persoonsgebonden budget wordt uitgekleed.

En de jihadgangers die terugkomen? Daar staat een leger PvdA-vriendjes voor klaar, ter begeleiding, want ze zouden misschien wel eens trauma’s opgelopen kunnen hebben. Daarvoor is wel budget. En verder worden ze gemonitord door de AIVD. Daarvoor is ook budget. Enig idee wat dat kost per persoon?

Zieken en Bejaarden kapot bezuinigen en aandachtsmomenten. Terroristen pamperen en volledige begeleiding geven.

Dat is nou democratie.

In plaats dat ze die klootzakken levenslang in de bak flikkeren, veel goedkoper én veiliger.
Maar nee, Onze gevangenissen worden gesloten en het personeel staat op straat.
KOTS.

Door:
Hans
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

46 reacties op KOTS!

 1. Tistochwat zegt:

  WEG MET ONS1 LEVE DE VREEMDELING, leve de ‘asielzoeker’, leve de ‘vluchteling’, leve de getraumatiseerde ‘jihadganger’! “oranje bóóóóven!” (Zou ‘hare majes’ alweer een nieuw hoedje aan het uitzoeken zijn?)

  https://ejbron.wordpress.com/2015/01/07/ik-ben-woedend/
  https://ejbron.wordpress.com/2015/01/08/frustratie/

  IK HAAT DE ONDERDRUKKERS DIE ONS KAPOTMAKEN! Ze zijn gewoon bezig met ons uit te moorden, nadat ze eerst ons leven zuur hebben gemaakt.
  Wie leeft er nu nog zonder angst voor de toekomst?!

  De hele dag ben ik in de woestijn aan het roepen, maar ja, met de koppen onder het zand kunnen ze niets horen.

  Like

  • Willie zegt:

   @ Tistochwat : koppen onder tzand ?? Ok ,maar dan steekt hun gat er nog wel boven , dus een FLINKE TRAP IN HUN REET geven , dat zou je op luchten

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, dan moest jij maar eens beginnen met Filip en Mathilde die flinke trap in hun reet te geven.
    Goed voorstel, wat?

    Like

   • Willie zegt:

    Zie je nou dat je wat tegen Belgen hebt ??? Ik bedoelde aan Tistochwat dat ze haar frustraties zo kan afreageren en jij begint weer , feministe !!!

    Like

   • Willie zegt:

    Weet je hoe we hier feministes noemen ?? Het Dolle-Tanten-Cabaret , niet dat iemand er mee kan lachen hoor

    Like

   • Willie zegt:

    Ik ben eigenlijk die hele zeikerij KOTS-beu

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Maar i k lach op dit moment wel; om precies te zijn: Ik lig in een deuk!
    Wat ben j i j met weinig finaal op de kast te krijgen, zeg!
    En waar je toch dat waandenkbeeld vandaan haalt, dat ik iets tegen Belgen zou hebben……Compleet een raadsel!
    Ik ben hooguit wat allergisch voor grote bekken. Maar dat is niet aan enigerlei nationaliteit gebonden.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Willie 12 januari 2015 om 16:21

    Ik denk dat Theresa gewoon uiting geeft aan haar walging van ‘koninklijken’.
    ‘Koninklijke’ uitvreters zijn ook mij een doorn in het oog. Neem nu die Britse ‘royal’ die op kosten van de belastingbetaler ging ‘hoeren en snoeren’.
    We hebben niets aan feestende parasieten die alleen maar luxe en genot zoeken en die nooit genoeg hebben!
    Tevens hebben ze geen last van de ‘kleurrijke’ ‘cultuurverrijkers’ die ons komen uitvreten en lastigvallen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Kijk Willie, zo leven de ‘royals’; het zijn gewoon wilde beesten die te veel vrije tijd hebben.
    En voor dergelijke lieden zouden WIJ respect moeten hebben?

    http://www.telegraaf.nl/prive/23547708/___Seks_Andrew_dankzij_Britse_volk___.html

    Like

   • Willie zegt:

    Tistochwat , gezien dit topic was Theresas reaktie idioot ;wat hebben die 2 genoemde royals te maken met dit ?? Waarom dan niet jullie bierdrinker en zn tango-trut(HOE bedenken jullie het) erbij gesleurd ?? Ik ben helemaal geen royalist, maar om eerlijk te zijn : de onze bleef wel op zn post in WWII terwijl die van jullie zich haastte naar over t kleine plasje , met medename van de goud voorraad ,remember ?????Was iets meer moediger , niet ???

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Wij zijn allemaal trotse 😀 Belgaren, Willie ! Of vergis ik mij nu en moet het 😀 Bulgen zijn ? Bulgië of Belgarije ? Of gewoon Apenland ? Au fond is het mij gelijk ! 😀

    😀 😀 😀

    Like

   • Willie zegt:

    @luchtpint , nog onder invloed joh ???? of is t bierpint nu ??

    Like

   • Willie zegt:

    luchtpint , was juist deze film aan t kijken , dit vond ik 1 van de beste scenes , hhehehe , kijk zeker op ”40 , Die had ook zo’n grote bek ,snappie ???

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Willie 12/1/2015 20:12

    U heeft absoluut gelijk als u zegt dat ons vorstenhuis de benen nam toen de WOII uitbrak, terwijl ze op hun post hadden moeten blijven. Maar ze waren op de hoogte van de op handen zijnde oorlog, want vóórdat de oorlog uitbrak had de toenmalige koningin Wilhelmina haar persoonlijke juwelen (en goud/geld?) al in veiligheid gebracht, en waren de goudvoorraden van ons land ook het land uit! Als je leest wat er in het boek “Niets was wat het leek” allemaal staat, ook over die periode, dan val je van de ene verbazing in de andere, en al zóu je nog een beetje respect voor de kon. familie hebben, dan verdwijnt dat als sneeuw voor de zon! Sinds de komst van dit boek in ons huis zijn we met heel andere ogen naar onze koninklijke familie gaan kijken.

    P.s.: en ik heb ook niks tegen Belgen hoor; ik heb jaren geleden een leuke vriend gehad die in Kortrijk woonde.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    😀 Hartelijk dank voor het dreigement, mijn beste 😀
    Dat weet ik dan ook weer: je mag je niet uitspreken tegen het Universeel Kalifaat en tegelijk mag je ook de draak niet steken met het land waar je geboren en getogen bent ! Haal het kromzwaard maar boven, Willie ! 😀

    Like

 2. Cathja zegt:

  Beste Hans, ik begrijp uw intense irritatie. Velen van ons zullen hetzelfde gevoel hebben als u; het is namelijk zo oneerlijk als het maar kan zijn. Precies zoals u het zegt: misdadigers worden geholpen (en dan hebben we het ook nog eens over buitenlanders!), maar broze mensen van Nederlandse bodem kunnen verrekken! Jarenlang gewerkt, én hard (!), maar eenmaal op een hoge leeftijd aangekomen zijn ze te duur geworden in het ‘onderhoud’. Dan wil de overheid graag van hen af, alsof je een oude auto aan de kant zet!
  Het is treurig en kwetsend voor iedereen die dit meemaakt. We moeten hiertegen blijven protesteren, al zal dat misschien weinig helpen. Maar er over zwijgen en het maar pikken moeten we dit a-sociale gedrag beslist niet! We zwijgen al véél te lang! In andere landen gaan ze uit protest de straat op; Nederland buigt het hoofd, na eerst een poosje gesputterd te hebben. Men weet hoe we zijn, en daar maakt de overheid gretig misbruik van! Trouwens, zo doet men dit niet alleen in Nederland, maar ook de EU-‘leiders’ opereren op deze manier, met plannen die ze door onze strotten willen duwen.

  Mispunten, dát zijn het!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Herkenbaar wat U zegt, Hans. Ik heb het hier het laatste jaar ook veelvuldig over gehad. De prioriteiten voor de ROVERHEID en MARX RUTTE liggen, bij de EUSSR, de ISLAM- moslims pamperen en gratis geld geven, en de massa-immigratie. DAAR IS WEL GELD VOOR. duizend keer hebben we het al gezegd hier. WEG MET ONS! dat is het adagium geworden, op bevel van het “VIERDE RIJK”, en haar FÜHRER JUNCKER. Voor on is er slechts: BURGER ZOEK HET MAAR UIT. De hele WMO is een ordinaire BEZUINIGING en BELASTINGVERZWARING. Met dank aan: CDA,VVD,PvdA en D66!

  Like

  • Jean zegt:

   Tom, je kent toch de strategie van die vuile Luxemburger Juncker?
   ”We gooien iets op tafel en kijken of er reactie op komt zo niet gooien we er weer iets bij tot niemand meer terug kan”, van een gediplomeerde lafaard gesproken, logisch dat ze dergelijke vuiligheid nodig hebben in die maffiastal.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Jean: 15.15. uur. Beste Jean, die uitspraak van deze volksverlakker Juncker, kende ik inderdaad al. En zo is dat hele zooitje daar in Brussel.

    Like

 4. Sjaak zegt:

  NEE HANS ! NIET OOK NOG OP BELASTINGBETALERKOSTEN
  HIER IN GEVANGENISPENSIOEN MET HALALMENUE PAMPEREN !
  ALLE MOSLIMS ERUIT FLIKKEREN !

  Like

  • Hans zegt:

   Je houdt ze hier niet weg want na een paar maanden woestijn hebben ze het daar echt wel gezien. Het is toch makkelijker om hier over onze ruggen te leven, want werken doen ze niet. Wel fokken, voor de kinderbijslag, die inspanning leveren ze volop.

   Like

 5. Breget zegt:

  De werkende kunnen de vreemde binnenkomers niet meer onderhouden dus moeten de oudere die alles hebben opgebouwd maar het eerst vertrekken het zijn immers maar NL oudjes die niet bij machte zijn in opstand te komen ,dat is het nieuwe Nederland van de EU met ondersteuning van onze overheid.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Breget: 13.15. uur. Zo is het! En ons WEEKDIER MARX RUTTE, van de Vereniging Van Dieven, buigt voor de EUSSR, de ISLAM en BILDERBERG. De vuile LANDVERRADER!

   Like

 6. Jaan zegt:

  In de gevangenis gooien? Waarom? Dan moet je er nog voor betalen? Eruit met die handel, ze hadden hier nooit mogen komen en dienen hier niet te zijn. Het zijn niet onze medelanders, het zijn niet onze moslims, wij hebben niks maar dan ook niks met ze te maken. Weg ermee, terug naar waar ze vandaan komen.

  Like

 7. Giny zegt:

  Hans

  Het is inderdaad verschrikkelijk, de ziekenhuizen kunnen er niets aan doen,
  die vinden het vaak verschrikkelijk als ze een patient moeten laten gaan die nog
  niet helemaal genezen is! Het is gewoon de smerige overheid en de verzekeringsmaatschappijen
  die de dienst uit maken!
  Ik heb het ruim vier jaar met een familielid meegemaakt, die van het verzorgingshuis naar
  het ziekenhuis ging en weer terug! Heen en weer met de ambulance, terwijl ze makkelijk
  met de rolsstoeltaxi had gekund! Daar bezuinigen ze dan weer niet op!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Giny: 13.33, uur. Dat klopt. Want NU zitten de ZORGVERZEKERAARS op de STOELEN van de ARTSEN. Je mag gewoon stikken, en half dood vertrekken uit het hospitaal. Dat is NU NEDERLAND anno 2015! Maar wel geld voor de RODEN in BRUSSEL, de MUZELMENSEN, en de UITVRETERS uit de hele WERELD die hier komen binnenwandelen. Als WIEGEL een vent was, zei hij nu tegen MARX RUTTE: “SINTERKLAAS BESTAAT HIJ HEET RUTTE (VVD).

   Like

 8. Frans de Wit zegt:

  Ik heb het zelfde meegemaakt met mijn Moeder van 86 jaar, ze hadden ze geopereerd tegen een verzakking, maar ze bleef maar bloeden. Maar zei de dokter wees maar niet bang wij zorgen goed voor haar hoor. En mijn Moeder zei ook ga maar gerust een weekje weg hoor, je Moeder red zich wel. Ik moet er bij schrijven is moest echt op vakantie want ik had al zelf genoeg ellende meegemaakt in het ziekenhuis en dat wist mijn Moeder ook.
  In de vakantie kreeg ik een telefoontje dat mijn Moeder naar Parkhuis zal gaan in Dubbeldam – Dordrecht. Dacht hee dat gaat goed, want er was al gezegd dat ze naar de dagopvang ging een paar dagen. Dus ik dacht ze hebben het opgelost.
  Nou om een lang verhaal kort proberen te maken. Ze hebben het Parkhuis medegedeelt dat mijn Moeder terminaal was en als zodanig behandelt diende te worden!
  Ik heb foto’s van de dag dat we het ziekenhuis verlieten om een weekje weg te gaan en van hoe we onze Moeder aantroffen in het Parkhuis. De koude rillingen liepen over onze rug.
  Ze hadden haar alleen morfine gegeven, geen eten en geen drinken. Ja en dan ga je wel dood van zelf. Ik een onderhoud gevraagd met de dienstdoende arts daar, die deelde mij haarfeintjes mee dat hij een gezin thuis had en niet voor elk accefietje naar het Parkhuis kon komen. Ik heb hem gesmeekt om haar vocht toe te dienen, dat was toch wel het minste wat ze konden doen?
  Ik werd ’s avond gebeld je Moeder is dood.
  Nu had ik ’s middags dat gesprek gehad met o.a. die dokter en die zei tegen de dienstdoende verpleegkundige we kunnen ze altijd een extra dosis geven. Was daar niet op in gegaan, omdat ik helemaal gefokest was op het feit dat mijn Moeder vocht moest hebben.
  De laatste woorden van mijn Moeder waren, dat zweer ik “ze zijn bezig om me dood te krijgen”.
  Helaas heeft het lieve mens gelijk gehad…

  Like

  • Cathja zegt:

   Wat verschrikkelijk, @ Frans de Wit, wat een mensonterende behandeling heeft uw moeder gekregen. Beter gezegd: het meest noodzakelijke -vocht- hebben ze haar onthouden! U zult deze hele nare ervaring nooit meer vergeten. Als je ouders moeten lijden, dan voel je als kind hun lijden zelf ook! Ik loop wel eens rond met de vraag: hoe zullen ze ons behandelen als we oud (mogen) worden? Ik wil er eigenlijk niet aan denken.

   Ik wens u veel sterkte toe!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Frans de Wit 12 januari 2015 om 13:47

   Wat vreselijk; wat een laffe misdaad! Het zou anders zijn geweest als uw moeder zélf te kennen zou hebben gegeven dat ze niet meer wilde leven.
   Zo diep zijn ze hier al gezonken… dat we afgemaakt moeten worden…
   Zou Bea en de rest van de ‘royals’ niet zijn overkomen…

   Wat een leed hebben ze uw moeder en u aangedaan; ik voel met u mee want ik weet hoe het is om te lijden als je je ouders ziet lijden aan de ouderdom en aan de ‘bezuinigingen.
   Ik krijg er gewoon moordneigingen door!
   Zo maken ze van ieder goed mens een ‘slecht’ mens…

   Wat erg, wat erg, wat erg; ik weet niet wat ik verder nog tegen u kan zeggen… 😦

   Like

  • Republikein zegt:

   In leven nog wat opbrenst?
   Meer dood dan levend en geen opbrenst?

   De kosten/baten analyse te berekenen volgens de richtlijnen van het protocol=staatsbegroting.

   Wel je hele leven premie betalen maar als puntje bij paaltje komt er geen gebruik van kunnen maken, daar zijn de meeste verzekeringen op gebouwd.
   Dat heet dan witteboord criminaliteit.
   Typisch een gevalletje contradictio in terminis.
   Zie ook de website van wijlen Siegfried Bok svp, dat kan veel duidelijk maken.

   Persoonlijk heb ik veel erger meegemaakt, het was niet mijn moeder of schoonmoeder, maar mijn eigen vlees en bloed!
   [Overigens, het blijft voor u verschrikkelijk]

   Like

 9. bigljohn zegt:

  Vanmorgen op NPO 1 gezien. Een vraaggesprek tussen Roos Moggree en een vrouw die een boek geschreven had voor hulp aan teruggekeerde Jihadgangers. Die vrouw (een Nederlandse die in Irak woont) beweerde dat de Jihadgangers te vergelijken waren met sekteleden, en dat ze alhier opgevangen moeten worden na terugkeer van het front in Syrie, om behandeld cq om geprogrammeerd te worden tot normale burgers. Dit zou volgens de schrijfster zeer succesvol kunnen verlopen. Zij zou haar boek en de ideeen die er in beschreven worden aanbevelen bij minister Opstelten. Ja hoor, hebben we net die kwestie met de homosexuelen gehad, met die hulpverleners die homosexualiteit als een ziekte zagen die te genezen zou zijn, en dan worden we nu weer met die idiote vrouw opgezadeld die daar bij NPO 1 aan het tafeltje zat bij Roos Moggree.
  Ze gaf wel toe dat het wonen in Irak risicovol was, maar dat haar kennissenkring aldaar haar van het front weg houdt door haar op tijd in te lichten. Zij moet dus wel eens verkassen, en maakt gebruik van haar chaufeur die alle veilige wegen zou kennen……Tot zij eens een keer als ongelovige te grazen word genomen, en haar romp van haar hoofd gescheiden zal worden !

  Like

  • Cathja zegt:

   Heeft deze mevrouw er ook bij verteld waar wij de (torenhoge) kosten voor al die behandelingen kunnen declareren? Ja, ik bedoel in Irak en/of Syrië uiteraard. De Nederlander moet zowat op z’n knieën smeken om een bepaalde behandeling vergoed te krijgen, en deze criminelen/moordenaars uit een vreemd land zouden hier kostbare behandelingen krijgen?
   Ik wil daar niet aan mee betalen!

   Like

   • bigljohn zegt:

    Cathja; Die Mafia kliek in Den Haag tesamen met die andere Mafioso, zijnde de belastingdienst, zorgt wel voor de benodigde kapitalen. Als je niet wilt betalen krijg je eerst een paar aanmaningen. Heb je dan nog niets betaald, dan worden er een paar mannetjes op je afgestuurd die je komen ophalen. Een D66 rechter doet de rest. De belastingdienst werkt hetzelfde als de mafia; Betalen, of anders……intimidatie en straf !

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ bigljohn 12 januari 2015 om 16:44

    “De belastingdienst werkt hetzelfde als de mafia; Betalen, of anders……intimidatie en straf !”

    Inderdaad! Ze zetten je met het grootste gemak en zonder er 1 seconde over wakker te liggen, gewoon je eigen huis uit hoor!
    Je hebt in dit land nooit rust.
    Je hebt niet eens recht op een stukje planeet in je ‘eigen’ land.
    Voor de ‘asielzoeker’ daarentegen zijn het gouden tijden!

    Like

  • anna zegt:

   een nergens opslaand gesprek – ook de vragen van Moggree waren super dom

   Like

 10. Klukkluk zegt:

  Herkenbaar. Mijn moeder van 82 na 2 dagen verpleegtehuis vorig jaar.
  Ziekenhuis AVL en Lucas Andreas.

  Like

 11. beatsme zegt:

  Tja, aan een kant, we hebben ze zelf gekozen. Dus we moeten zelf dokken voor onze domheid.
  Al die kosten voor beveiliging, het beslag dat dat legt op de maatschappij, op de bestuurscapaciteit, dat zal nog wel groter worden. En iemand moet daarvoor dokken. De zwakste is het makkelijkste te pakken, helaas.

  Zoals elk bestuur verhaalt ze de kosten van mismanagement op de fabrieksarbeider, in dit geval de burger. Rutte zegt het ook zo, ik bestuur, gelijk de directeur van een fabriek, als liberaal, en ik zal verder geen uitlatingen doen. De leden van mijn partij hebben het naar hun zin, verdienen goed, de inkomensverschillen en verschillen in vermogensbezit groeien immers, ze wonen daarbij in goede wijken, genieten van de riante hypotheekrenteaftrek, en daar sta ik voor. De rest zoekt het maar uit.

  De PVDA heeft het druk met begrip tonen, want deze partij is gevuld met een elite van gedragswetenschappers, ambtenaren, en allerlei mensen die een dikke boterham verdienen bij de VN en andere instellingen om de wereld te verbeteren.

  Ik geef wel toe dat we genaaid zijn met de EU, en dat we daar zelf niets aan konden doen hier in Nederland.

  Genoeg gekotst lijkt me, nu anderen nog.
  .

  Like

 12. Jean zegt:

  Hans, gecondoleerd.
  Die vuiligheid ophangen is veeeeel beter koop, als ze er de ballen niet voor hebben vragen ze het maar aan ons. Geen eurocent wil ik betalen om moslim/islam tuig op te vangen, ik eis dat onze bejaarden, zieken, gehandicapten en kinderen een waardig leven leiden en niet lijden.
  De emmer loopt over a.g. die moslim/islam smeerlapperij en het rioolputje is verstopt, dus….

  Like

 13. Aegolius cs zegt:

  Hans,
  Je moet het doen met m’n “ like” waarmee ik voorkom over de schreef te gaan!

  Like

 14. johannes zegt:

  kan er een grotere kots ton komen? deze loopt over

  Like

 15. kraftavilqa zegt:

  Tja dat zijn de tijden waarin we leven, als je oud en niet langer nuttig bent hebben ze maar liever dat je een beetje gauw doodgaat. Dankzij cintinu links wanbeleid ga ik wel Breivik steeds beter begrijpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s