SATIRE: Moslims bang voor tegenreactie van de mensen die maar steeds door ze worden vermoord

Screenshot_13

(Door: Daniel Greenfield – Vertaling: Ekster)

Het is belangrijk niet uit het oog te verliezen wie momenteel de echte slachtoffers zijn. Dat zijn immers de moslims die bang zijn enigszins te worden lastig gevallen door Joden, atheïsten en christenen die nog niet door hen vermoord zijn. Ook de meest recente gijzelnemer in Frankrijk heeft zijn bezorgdheid al uitgesproken over een mogelijke reactie van de gijzelaars. “Ik moet voortdurend op mijn hoede zijn”, zo sprak de bezorgde terrorist. “Als ik mijn wapen neerleg, zouden de gijzelaars en de politie mij direct aanvallen, enkel en alleen maar omdat ik moslim ben”. Veel Franse moslims hebben in vergelijkbare bewoordingen hun bezorgdheid reeds uitgesproken. “Als ik tegenwoordig een auto in de fik steek, kijkt men mij vuil aan. Alsof ik minder ben dan zij alleen omdat ik moslim ben en een auto in de brand steek”, aldus Achmed A.

Ook vanuit Australië bereiken ons vergelijkbare berichten na de recente gijzeling in Sydney en de moord op twee Australiërs door een islamitische sjeik. Meerdere moslims klagen over de eerder genoemde vuile blikken.

Het probleem heeft zelfs al de “Islamitische Staat” bereikt. Aldaar maakt men zich vooral zorgen om een reactie van Koerden, christenen en andere door IS vervolgde bevolkingsgroepen. Ook de “Islamitische Staat” in Nigeria, ofwel Boko Haram, dat afgelopen woensdag nog verantwoordelijk was voor de dood van 2000 mensen, maakt zich ernstige zorgen. “Deze krankzinnige islamofobie moet stoppen. Waarom haten ze onze vredelievende religie toch zo?”, zo vroeg de leider van Boko Haram,  Hodofo Simaru, zich af. Diens naam betekent, grof vertaald: Dood alle niet-moslims, verbrand hun boeken en steel hun i-Phones. “We maken ons grote zorgen om mogelijke tegenacties uit de hoek van nog niet vermoorde christenen”.

Bron:
www.frontpagemag.com
Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Engels door:
“Ekster”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Satire. Bookmark de permalink .

16 reacties op SATIRE: Moslims bang voor tegenreactie van de mensen die maar steeds door ze worden vermoord

 1. Jan zegt:

  Echter:
  Paris: Grand Mosque Open, Grand Synagogue Closed

  In reaction to the murders in Paris, the French capital’s Grand Synagogue was closed for the first time since World War II. In fact, synagogues all over Paris were closed.
  In fact, synagogues all over Paris were closed. There were no Shabbat services this Saturday, the Jewish day of rest. The stores in the Marais, the Jewish section of Paris, were also shuttered. In light of all the expressed concern about possible anti-Muslim incidents, claims on television, such as on CNN, that “Muslims are the most persecuted people,” seemed jarring and wrong.
  http://www.gatestoneinstitute.org/5025/paris-mosque-synagogue

  Like

 2. Jan zegt:

  Coexist=submission

  Like

 3. mijn-idee zegt:

  Als het niet zo treurig was zou je hier hartelijk om lachen……….maar ja altijd dat slachtoffer spelen terwijl je zelf slachtoffers maakt…….hoe verander je dat?

  Er bestaat een nieuwe manier van denken……….het zgn. “Omdenken..”

  Zouden al deze jankers daar nog iets mee kunnen?

  Ik vrees het niet maar alles is te proberen.
  er gaan zo wie zo bakken geld in, dus wellicht een leuke therapie……

  Like

  • Dokus zegt:

   Ja het klinkt belachelijk maar het laat zien hoe achterlijk gehersenspoeld deze lieden zijn. Ze geloven dat echt en als ze het niet geloven dan plegen ze taqia dan liegen ze om hun paadje schoon te vegen. Ze weten ook hoe zieliger ze zichzelf maken des te meer begrip krijgen ze van politici!

   Like

 4. Het wordt anders tijd dat het hen dun door de broek/jurk loopt!En waarom,in hemelsnaam zou ik hen nog een vriendelijke blik toewerpen?Om een mes in mijn rug te krijgen,als dank?

  Like

 5. kraftavilqa zegt:

  Laat ze maar lekker in hun piepzak zitten die kudtmuzels. Het wordt voorwaar hoog tijd muzels uit te roeien t/m. de laatste man, vrouw,kind en geit. In elk geval in Europa.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ja GEITENEUKERS, DE SLACHTOFFERROL PAST JULLIE WEL! FLIKKER IN GODSNAAM NU OP NAAR JULLIE ZANDBAK! Wij willen jullie niet meer, en WIJ geboren Nederlanders, Vlamingen en Europeanen LUSTEN jullie niet meer! OPROTTEN!

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  “Als ik mijn wapen neerleg, zouden de gijzelaars en de politie mij direct aanvallen, enkel en alleen maar omdat ik moslim ben”.

  “Als ik tegenwoordig een auto in de fik steek, kijkt men mij vuil aan. Alsof ik minder ben dan zij alleen omdat ik moslim ben en een auto in de brand steek”, aldus Achmed A.”

  “Waarom haten ze onze vredelievende religie toch zo?”

  HET IS TOCH NIET TE GELOVEN?!
  Moeten wij nou nog medelijden met die arme moslims hebben ook?!!!
  Goh, hoe zou het toch komen dat wij zo’n hekel hebben aan islamieten???
  Je snápt het gewoon niet hè?

  En dan de haatblikken die MIJ worden toegeworpen onder die achterlijke hoofddoeken vandaan.
  Je hoort die opdringerige islamitische broedmachines gewoon denken: “Vuile hoer, nog even en wij zijn hier de baas!”

  Like

  • Ze denken het niet alleen,ze roepen het ook vaak genoeg;al jaren lang!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tistochwat, ik kan het best mis hebben, maar ik ben er nu even van uitgegaan, dat Daniel Greenfield dit ècht satirisch bedoeld heeft, m.a.w. dat dit soort vragen onder moslims juist helemaal níet leeft.
   Integendeel, weet je wel, ironie van de bovenste plank!
   Nogmaals, dat hoeft zeker niet het geval te zijn, maar toch….Hij schrijft wel vaker wat cryptisch….

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 12 januari 2015 om 20:47

    Nadat ik mijn reactie had geplaatst, dacht ik ook aan satire want de desbetreffende vragen zijn te dwaas voor woorden.

    Like

 8. oud-marinier zegt:

  Tja ….hoe zou het toch komen ja , dat die “arme mossels” zich zo “bedreigd” voelen.
  Nou …heel simpel ….wie kaatst , moet de bal verwachten , lijkt me zo. En ze mogen nog van geluk spreken dat dit (nog) niet is gebeurd.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Mr. Greenfield, ik ben een bewonderaar van uw analyses; een ware bron van inspiratie, maar DIT is toch, naar ik aanneem, regelrechte satire, niet?
  Alsof die lui zich ooit over zoiets zorgen maken!
  Ze zeggen “insh’allah”, zetten hun verstand voor het overige op nul en slachten zich overal doorheen. Als U het mij vraagt, verwàchten ze niet eens reacties!
  Wie het aan zó ernstige mate aan empathie ontbreekt, is niet eens in stààt, daarbij stil te staan.
  Ja, werkelijk, dat is ècht satire!

  Like

 10. Avidia zegt:

  Ze mogen voor mij voor eeuwig achter hun rug kijken, want daar staan wij, wij het vrije volk van Europa, we zullen onze vrijheid NOOIT opgeven, horren jullie dat???? NOOIT!!!! Sodemieter op naar jullie eigen land, jullie hebben geen bestaansrecht , jullie hebben nooit iets bijgedragen, jullie leven op onze kosten, donderop en laat ons met rust, we zijn jullie meer dan zat. Jullie hele cultuur en geloof zullen wij nooit aanvaarden, is dat duidelijk????

  Like

 11. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  voor zover ik ze tegenkom met hun, Oh maar dat is niet mijn Islam, en We moeten beginnen met respect voor geloof, krijgen ze lik op stuk, Nummer 1 Mohammed was OOK een verkrachtende moordende dief, Nummer 2 moslims krijgen pas respect als er een kerk in Saudi Arabie staat en niet eerder. Tuig is het, allemaal, stuk voor stuk.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Het hele leven is een gok, ogen in je rug, goed opletten wat je zegt, niet gaan naar de verkeerde plaats op het verkeerde moment, het zwaard is dichtbij.
  Hoe tolerantie is misbruikt door de kwaadwilligen is ons zeer bekend.
  Las Vegas is het Mekka van de gokkers, daar staan 3 mosketen.
  Ik gok dat ze binnenkort verdwijnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s