VIDEO – Amerikaans panel: “Rise of Radical Islam”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO – Amerikaans panel: “Rise of Radical Islam”

 1. Jan zegt:

  Amerikaanse junta: “Er is geen islamitische terreur, wel moord om ‘verschillende redenen'”


  Marie Harf: “Well, it’s not hard to say but it’s not the only type of extremism we face. I would recommend people look at this administration’s counter-terrorism record… Much of it is Islamic. But some of it is not. So we’re going to focus on all of the different kinds of extremism. With a heavy focus on those who do this in the name of Islam. We would say falsely in the name of Islam. But there are other forms of extremism.

  MacCallum: Tell me, what other forms of extremism are particularly troubling and compelling to you right now?

  Harf: Well look, there are people out there who want to kill other people in the name of a variety of causes.

  http://insider.foxnews.com/2015/01/12/maccallum-state-dept-deputy-spokesperson-marie-harf-why-islamic-extremism-so-hard-say

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De enige oplossing die definitief een einde maakt aan de ISLAM ELLENDE is, als de MOSLIMS overal AFSTAND NEMEN VAN DE ISLAM EN DE KORAN! Alle andere opties zijn geen oplossing van het probleem!

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Het probleem is niet de radicale islam, het probleem is de islam! Het zijn die zuivere moslims die mensen de strot afsnijden, maar de gematigde moslims die sturen het geld zodat de zuivere moslims hun verachtelijke werk kunnen doen.

  Het punt is dus niet om een gedeelte van de gematigde moslims over te halen om de beschaving te omarmen, maar de islam moet bestreden worden, ook de zuivere moslim en ook de gematigde moslim. Als dit niet gebeurt dan zitten we binnen afzienbare tijd weer met het zelfde probleem, want de zuivere islam ontstaat uit het grote potentieel van gematigde moslims. Want die gematigde moslims gaan de koran wat harder lezen, wat vaker bidden en dan ziet men in dat men meer aan zijn geloof moet doen, dus meer koppen van rompen afsnijden, omdat Allah dat van zijn moslims verwacht.

  De enige oplossing is om van moslims mensen te maken, beschaafde mensen! De islam moet met wortel en tak worden uitgeroeid. De moslims moeten worden bevrijd van hun onderdrukking. pas dan kan de wereld vrij zijn van terreur, eerder niet!

  Like

 4. Brandende kaars zegt:

  OVER ABSOLUTE NOODZAAK OVER TABOELOZE VOORLICHTING OVER DE ISLAM
  Oproep aan alle lezers op dit forum met een goede inhoudelijke kennis over de ware aard van de islam.
  Gegeven:
  Een stortvloed aan islamitische taqiyya is de laatste dagen over Nederland uitgestort, door de moslims. politiek correcte politici en media. De islamisering gaat in ons land snel en geruisloos.

  Kern:
  Blijven wij allemaal al mopperend en ons zorgen makend, passief in onze ‘stoelen’ zitten?
  Of komen wij in actie? Zo ja, hoe?

  Voorbeelden:
  Ik heb een zeer grote bewondering voor de mannen en vrouwen waarvan enkelen in het bovenstaand filmpje waren te horen zoals: Brigitte Gabriel, Robert Spencer, Pamela Geller.
  Naast hen zijn er nog meer van zulke ‘kanjers’ in de VS die moedig, met gevaar voor eigen leven, tegen de stoom in durven te gaan om de ISLAM TE ONTMASKEREN, zoals:
  David Wood, Nonie Darwish, dr. Wafa Sultan, dr. Bill Warner, Sam Shamoun, ds. Usama Dakdok en vele anderen.
  Zij geven in het openbaar voorlichtingen over de ware aard van de islam, het proces van islamisering, en het verdraaien van feiten door politieke correcte politici en media enz.
  Zij doen dat door:
  – Op scholen en universiteiten discussies aan te gaan met moslimleiders, door tegen gas geven aan bedrieglijke haatzaaiende moslimdocenten.
  – Deel te nemen aan discussieprogramma’s op de tv en voor radio
  – informatie geven aan: Kerkelijke gemeenten, Christelijke verenigingen, in Joodse synagogen, buurtverenigingen, belangenverenigingen, politieke partijen enz.
  – gebruik maken laagdrempelige, zeer informatieve websites en sociale media.
  – Het opvangen van meiden/vrouwen die dreigen te worden vermoord door familie wegens blasfemie of eerwraak. (Pamela Geller).
  – Bekend maken van eerwraak en andere moslimmisdaden om te voorkomen dat dit door de pers wordt verzwegen.
  – Billboards langs de weg en in metro’s en teksten op bussen.
  – Discussies aangaan met moslims.
  – Protesteren tegen bouw van moskeeën,
  – bekend maken van omkoping van universiteiten door Saoedi Arabië.,
  – bekend maken van de toenemende invloed van de moslimbroederschap en Hammas in het land.
  – Actie centra over heel het land met vele actie bereide leden in de regio.

  Dr. Martin Luther King jr. sprak eens de wijze woorden:

  Duisternis kan duisternis niet verdrijven, alleen licht kan dat.
  Haat kan haat niet verdrijven, alleen liefde kan dat.

  Maar: Liefde hoeft niet altijd ‘week’ te zijn.
  Liefde maar kan ook flink duidelijk en confronterend zijn! Zo ook naar de moslims!
  De boven genoemde islamontmaskeraars en islamvoorlichters zijn allemaal ook zéér zéér duidelijk in hun woordgebruik! Zij winden er beslist geen doekjes om.. Zij laten de keiharde feiten en cijfers voor zich spreken, Zij leggen ze de islamitische taqiyya genadeloos bloot maar toch blijven zij correct en respectvol naar de moslims. Terwijl de moslims dat lang niet altijd naar hen zijn….

  Door de ontmaskering van de islam met behulp van het geven van voorlichting wordt/ worden ook:
  – de islamisering van ons land tegen gegaan.
  – bekering tot de islam tegen gegaan.
  – radicalisering van moslims tegen gegaan, ook veel moslims weten niet wat echt in de koran en de Hadith staat beschreven.
  – vele islamitische leugens/misleiding (taqiyya) doorzien,
  – islamitische ‘No-Go zones’ in ons land tegen gegaan,
  – bouw van moskeeën tegen gegaan, waar het ‘Oemma bewustzijn’ en de ‘Jihadbewustzijn’ bij moslims worden bevorderd.
  – Islamitisch onderwijs tegen gegaan, waar het ‘Oemma bewustzijn’ en de ‘Jihadbewust’ zijn bij kinderen en jongeren worden bevorderd.
  – invoering van de islamitische SHARIA in ons land voorkomen
  De sharia verwerpt:
  – Democratie
  – Universele Rechten van de Mens , waaronder:
  Vrijheid van meningsuiting,
  Vrijheid van Godsdienst
  Gelijke rechten van sekse
  Rechtvaardige rechtspraak

  Hoor wat Brigitte Gabriel zegt wat er moet gebeuren.
  Zie: Islam Unveiled (8 of 8)

  Hoor de christelijke apologeet David Wood over het belang van juiste informatie over de islam en de zeer positieve effecten daarvan:

  Excellent description of race of Islamic and Non-Islamic civilizations by David Wood http://www.youtube.com/watch?v=Ry7qEJJ9H0I

  Ik heb mij zelf de vraag gesteld, en deze stel ik ook u:

  ‘Blijven wij alleen maar onze ongenoegen, woede en zorgen, delen op diverse zeer goede fora zoals ‘Xandernieuws.punt.nl’ en ‘E.J. Bron’ met veel gelijkgezinden……..?
  Of komen we met al onze islamkennis en talenten en vaardigheden en onze ‘heilig ongenoegen’ (het ‘Popeye moment’) in actie?’ Bundelen wij onze krachten?

  Mogelijke acties op korte termijn:
  -Zet zeer laagdrempelige, creatieve, beeldende websites op waar álle facetten van de islam worden uitgelegd in begrijpelijke taal. Hoe meer websites hoe beter. Bedenk: :We leven niet meer in een woordcultuur maar in een beeldcultuur, dus maak gebruik van krachtige Youtube filmpjes het liefs voorzien van Nederlandse ondertitelingen en PowerPoint Presentaties en afbeeldingen.
  – Maak krachtige uitnodigende PowerPoint Presentaties over de islam onderwerpen te gebruiken voor op de websites en voor het houden van presentaties in het land.
  – Verzamel krachtige youtube filmpjes sorteer deze op onderwerp..
  – organiseer voorlichtingsavonden voor kerkelijke gemeenschappen, de Joodse gemeenschap, hobbyverenigingen enz. Dus eerst in beslotenheid van een groep, om moslimonrust in eerste instantie te voorkomen.
  – maak korte samenvattingen of cd’s met behandelde informatie die tegen kostprijs kan worden gekocht.
  – deel de kennis en het ontwikkelde materiaal met anderen, rust weer nieuwe voorlichtingsteams toe.
  Graag uw reactie.

  Like

 5. roeldupree zegt:

  Waarom steeds dat gelul over radicale islam? Er is maar één islam en die is radicaal!
  De islam is een ideologie met wereldheerschappij als ultiem doel en probeert dit met middelen als onderdrukking, bedreiging, discriminatie, en zaaien van haat en tweedracht, en met aanzetten tot strijd en geweld, moord en doodslag te bereiken.

  Iedereen zou de koran zelf moeten lezen, het boekje heeft geen goed woord over voor de mensen die zich niet aan de islam onderwerpen. Ze worden neergezet als huichelaars, leugenaars, gierig, doof, stom en blind, ziek in het hart, erger dan beesten, de slechtste der schepselen, en als een openlijke vijand, die niet als vriend genomen maar met hardheid en geweld, moord en doodslag bestreden moeten worden.

  De gek die bedacht heeft om deze cultus van dood en verderf die sinds zijn ontstaan al meer slachtoffers op zijn naam heeft dan alle verderfelijke wereld ideologieën bij elkaar “religie van vrede” te noemen moeten ze opsluiten.

  Radicale moslims willen jouw hoofd afhakken, en de gematigde houden je vast zodat ze dat kunnen doen. Als we het kwaad willen bestrijden moeten we het bij de bron aanpakken, en die bron is de islam!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s