Wat is ons antwoord op de aanslag in Parijs?

Screenshot_26

(Door: Ayaan Hisrsi Ali)

Het verband tussen de wandaden en de idealen waaruit ze voortvloeien valt niet te ontkennen.

Na de verschrikkelijke slachting bij het Franse satirische weekblad Charlie Hebdo zal het Westen misschien eindelijk afstand doen van zijn neiging het verband tussen geweld en de radicale islam te ontkennen.

Dit was geen aanslag van een gestoorde eenling. Dit was niet een ‘anti-islamistische’ aanslag door een stel bandieten – je kon de daders horen schreeuwen dat zij de profeet Mohammed hadden gewroken. Het was ook geen spontane aanslag. Het was gepland om gedurende een vergadering van de redactie maximale schade aan te richten, met automatische wapens en een plan om weg te komen. Het was bedacht om terreur te zaaien, en daarin is het geslaagd.

Het Westen is uiteraard geschokt, maar verrast kan het niet zijn.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Vrijheid, Zionisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Wat is ons antwoord op de aanslag in Parijs?

 1. Theresa Geissler zegt:

  Nou Ayaan, wat mij betreft heb je alle gelijk van de wereld, maar gezien de erbarmelijke vertoning in Parijs, gisteren, heb ik er een hard hoofd in, dat onze leiders zichzelf tot de enig juiste houding zullen (laten) aanzetten….

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Mijn antwoord is hierop: Moslims keer terug naar Noord-Afrika. Ga VRIJWILLIG anders zullen JULLIE wel “een handje”, geholpen worden! Dat is mijn menig, Islam WEG ermee!

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Er zal nog heel wat bloed moeten gaan vloeien,
  want de feiten worden nóg altijd niet “gezien”
  maar wij laten niet meer langer met de waarheid stoeien
  omdat we niet mak zijn en geen schapen bovendien…
  .

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Ons antwoord? Was er maar enig eenduidig antwoord. Vooralsnog helpt de lamme de blinde in dit land en de EU heeft heel andere afspraken gemaakt; die dat wij hier nog een 50 to 100 miljoen mensen uit zo’n beetje heel Afrika toegang moeten verschaffen. Waar we ze gaan bergen en hoe deze mensen te voeden heeft niemand het over.

  Hoe het exacte antwoord zou moeten luiden, weet ook geen hond meer.’ To much to little to late?’ Dus of we gaan op een normale manier met elkaar leven, of we gaan op een normale manier uit elkaar. Ieder zijn/haar ding, maar niet jouw ding opdringen aan een ieder ander. Vrijheid geldt hier in ‘more ways then one’, maar ook zijn grenzen.

  Like

 5. Taljaard zegt:

  De dienaren van het duister hebben er de afgelopen dagen alles aan gedaan om de verstikkende status quo te handhaven, die ontwricht dreigde te worden door het zelfde kwaad wat zij willens en wetens hebben geimporteerd en op alle mogelijke en onmogelijke manieren beschermen en bevoordelen.
  Ze liepen voorop door de straten van Parijs.
  Daarbij als vanouds enthousiast toegejuichd door socialistische luchtfietsers, ruggengraatloze liberale kwallen en naieve sheeple.
  Mevrouw Hirshi Ali prikt er dwars doorheen!
  En het slangennest dat door de machtigen in dit werelddeel aan de borst wordt gekoesterd zal ongetwijfeld opnieuw giftig bijten. Daardoor zullen de feiten hun goddeloze dromen meer en meer ontkrachten, waardoor zij voor de ogen van nagenoeg iedereen aan de dag zullen komen voor wat zij zijn.
  Verraders!
  Hypocrieten!
  Leugenaars!

  Like

 6. oud-marinier zegt:

  VRAAGJE : ” Hoe kwamen die terroristen aan de info , wanneer er een VERGADERING VAN DE REDACTIE plaats vindt ??? Inside information misschien ???

  Like

  • Bas Koning zegt:

   Nou, er stond een MOSLIM-wout op wacht. Die wist de naam van de hoofddader: ‘non, cest bon, CHERIF!!’, waarna de dader hem doodschoot (om zijn sporen uit te wissen) met de woorden: ‘het is ok, het was toch geen Algerijn’. Daar is je inside job.

   Like

 7. Jan zegt:

  Het antwoord zal zijn: “Joden, rot op”

  Hollande wenste de aanwezigheid van Netanyahu niet vanwege de terreur tegen Joden in Frankrijk, bang als hij was dat Netanyahu hierover zou beginnen en hij als nul zou worden ontmaskerd. Toen Netanyahu toch kwam, omdat o.a. Lieberman naar Parijs kwam, besloot Netanyahu ook te gaan. Hollande was hierover zo ziedend dat hij toen terroristenleider Abu Mazen uitnodigde.
  Zo herken je weer socialistisch drek als achterbaks volk van lege woorden.
  http://israelmatzav.blogspot.nl/2015/01/hollande-asked-both-netanyahu-and-abu.html

  Like

 8. Jan zegt:

  Iedere rat komt uiteindelijk uit zijn hol:

  WikiLeaks: ‘Jewish Pro-Censorship Lobby Legitimized Attacks on Charlie Hebdo’
  http://www.breitbart.com/big-journalism/2015/01/08/wikileaks-jewish-pro-censorship-lobby-legitimized-attacks-on-charlie-hebdo/

  Like

 9. Jan zegt:

  Alerter?

  Obama hiels een toespraak over Cyber Security terwijl ISIS op het zelfde moment CENTCOM account kraakte en de namen en adressen van Amerikaanse soldaten publiceerde

  ‘We are coming’: ISIS hacks Defense Department
  As President Obama was making a speech on cybersecurity Monday, hackers claiming to be ISIS took over the Twitter and YouTube accounts of the Pentagon’s Central Command.

  “AMERICAN SOLDIERS, WE ARE COMING, WATCH YOUR BACK. ISIS,” hackers warned in a tweet on the US CENTCOM feed, even replacing the military logo with the title “Cyber Caliphate” over a black-and-white image of a kaffiyeh-wearing terrorist.

  “We won’t stop! We know everything about you, your wives and children,’’ added another posting, which appeared under a spreadsheet of office addresses and e-mails belonging to Defense Department workers.

  http://nypost.com/2015/01/12/we-are-coming-isis-hacks-defense-department-twitter-account/

  Wereldleiders, LMNL. Totale nullen zijn het

  Like

 10. Bas Koning zegt:

  Ik hoorde iemand in een bus dit zeggen:
  “Stap 1 is het besef dat de islam in oorlog met ons is. De ongelovigen wil uitroeien. Dat de islam dit vanaf het begin tot nu, en in de toekomst zal blijven pogen: omdat dat is wat de profeet deed en zei, dat is wat de koran ze opdraagt, en wat in de hadiths word bevesigd.

  Stap 2 is het besef dat de islam zal blijven pogen ons uit te roeien, totdat wij allemaal geelimineerd zijn OF totdat wij de islam TOTAAL elimineren, en dat de islam tot die tijd ons zal BLIJVEN aanvallen. (Overigens is het ook als ‘de islam wint’ geen vrede, want dan gaat de islam gewoon door met het aanvallen van ‘andere’ moslims). ‘Vreedzaam verzet’ zal geen ene moslimterrorist tegenhouden.

  Wat wij moeten doen is daarom simpel: wij moeten de islam KOMPLEET VERWOESTEN: moskeeen platgooien, op bezit koran de doodstraf zetten (vergunninghouders uitgezondert zoals wouten en onderzoekers, maar ZEKER niet aan moslims geven), mekka NUKEN, het graf van de profeet aan de varkens voeren, de naam ‘mohammed’ illegaal verklaren, en alle, maar dan ook ALLE moslims op de hele wereld en omstreken deze keuze geven: word per direct ex-moslim, of sterf. Het kan pas weer vrede zijn als de religie van oorlog die de islam is TOTAAL is vernietigd.

  Het ‘uitzetten van moslims’ zal niet helpen, omdat ze zich dan kunnen hergroeperen en het later nog eens proberen. Wij moeten niet alleen ons land vrij maken van deze kanker van Satan, wij moeten op de hele WERELD deze kanker wegsnijden, wegBRANDEN, doen wij dat niet, dan komen ze gewoon een tijdje later WEER aan onze grenzen morrelen. Dit is de eindstrijd. Armageddon. De legers van Satan tegen de gewone mensen. De geestesziekte die islam is, tegen de vrije mens. Wij kunnen deze veldslag niet ontlopen. Doen wij niets, dan wint de islam. Dan wint de kanker. Elk uur dat wij wachten word het leger van Satan groter, en nemen onze kansen af.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s