Wat nu, mijn geliefde Europa?

Screenshot_25

(Door: Lucida)

Aan de vooravond van de dag van de bevrijding op 4 mei 2007 geschreven en nog steeds dringend deze vraag: Met hoeveel eenheid en vastberadenheid zal Europa zich tegen de (politieke) islam en zijn pestilente haat verzetten?

O vrouwe Europa, de islam wil voor vol worden aangezien, als een religie van vrede, vrijheid en verdraagzaamheid: daarom neemt hij waar ook ter wereld de kans te baat – om te beginnen bij de oude vrouw Europa – voor te lichten over de ‘islam als zodanig’. De leer van Taqiyya: het stichten van begripsverwarring, het plegen van list en bedrog en het spreken met gespleten tong blijken zijn leugen-(m)-achtigste wapenen in het streven Europa te islamiseren. Want vergis u niet wat er achter deze opzichtige pogingen van dit salafistische dialogiseren allemaal aan bedrieglijke bedoelingen schuilgaat.

O vrouwe Europa, zie toch, de islam heeft ontelbaar veel gezichten en toch blijft hij één en dezelfde potsierlijke, pompeuze en pokdalige Januskop, veel en dezelfde schijnheilige mombakkesen van zwerende en bezwerende etterbuilen, die hij maar al te graag met een behaagzieke en vrome dweperij, met een recitatief veinzen en met een zweem van hartelijkheid, liefdadigheid en verbroedering in uw aangezicht wenst uit te knijpen.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Islam, Taqiyya. Bookmark de permalink .

3 reacties op Wat nu, mijn geliefde Europa?

 1. Jean zegt:

  Islam = geweld = barbarij en diezelfde barbarij schrijft voor ”te liegen” om de onderwerping te bekomen, diezelfde barbarij roept op tot geweld, dus zullen wij die barbarij nooit tolereren noch respecteren en fuhrer merkel die zwijnerij hoort hier niet thuis.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  AMEN, zo is het! Prima gedaan, Vederso! De islam correct neergezet, als een MISDADIGE CULTUUR DES DOODS!

  Like

 3. Over de islam moet je niet meer praten;die moet je bestrijden met alle mogelijke beschikbare middelen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s