Willem Holtrop van Charlie Hebdo helpt bij Pegida-belastering

Screenshot_3

(Door: Martien Pennings)

De Duitse minister van justitie Heiko Maas (SPD) heeft de Pegida-organisatoren opgeroepen hun geplande demonstratie voor vandaag, maandag 12 januari, af te gelasten. Maas zei:

“Hoe huichelachtig is dat immers? In Dresden willen mensen met een rouwband om de arm juist die slachtoffers gedenken die ze een week geleden nog voor leugenpers uitgescholden hebben. Het is alleen maar walgelijk, hoe degenen die achter deze demonstraties zitten van de afschuwelijke misdaad in Parijs willen profiteren.”

Let op de bevuilende woordkeus en de verdachtmaking. Voorts is het doodgewone leugenlaster dat Pegida-demonstranten Charlie Hebdo op het oog hadden als ze over leugenpers spraken. Ze bedoelden de grote kranten in Duitsland, behalve misschien “Die Welt” en de officiële tv-journaals. Charlie Hebdo bracht regelmatig felle islamkritiek en daarom zijn de redacteuren ook vermoord.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, democratie, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Elite, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

25 reacties op Willem Holtrop van Charlie Hebdo helpt bij Pegida-belastering

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  En nu heeft men weer Pegida in het vizier
  En geen kans blijft onbenut haar te schofferen,
  Maar juist Pegida is bezig te demonstreren:
  De Leugenmacht is groot, maar wij staan samen hier !
  .

  Like

 2. Vederso zegt:

  Helaas, laat ik je uit de droom helpen. De Duitse journaals spelen een zeer kwalijke rol. “Lügenpresse” is hier een understatement.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Volledig de waarheid. Deze journaals op het ZDF en de ARD zijn beide te vergelijken met het NOS-journal bij ons. Laat dat héél duidelijk zijn! Zéér suggestieve, linkse, politiek correcte verslaggeving. Ik vergelijk deze journaals altijd met die in het voormalige Oostblok: men vertelt altijd halve waarheden. . .

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Een halve waarheid is veel valser en gevaarlijker dan een hele leugen, maar wél een stuk ‘politiek correcter’!

    Like

   • Vederso zegt:

    ARD en ZDF hebben inmiddels bijnamen: ARD = Aktuelle Kamera (Oostduitse tv-journaal), en ZDF = DDR 2. Nu, dan weet je het wel. De multicul zal ons kost wat kost door de strot worden geduwd.

    Like

   • Vederso zegt:

    Bijnaam van SZ (Süddeutsche Zeitung) = AlpenPrawda, dat zegt ook genoeg. De hetze tegen Pegida die er in de Duitse media gaande is, is ongehoord. “Die Welt” is inderdaad een ander verhaal. Deze probeert tenminste nog aan onafhankelijke berichtgeving te doen, laat voor- en tegenstanders aan het woord komen, verlaagt zich niet tot de hetze die de andere media zo kenmerkt.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ E.J. Bron: 13.18. uur. Dat valt mij als Limburger ook op Bert. Zo links als een kwartje zijn deze Duitse zenders. Ik zat laatst te mopperen voor de TV, de Tagesschau was erop en WEER LINKSE GOEDPRATERIJ. Mijn eega zegt dan, maak je niet zo druk, Tom. Maar ja, dat is lastig voor mij, ik baal van onrecht en leugens…

    Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Martien geheel met U eens. Deze SCHIJNHEIL deze HOLTROP voldoet precies aan de kenmerken van , wat ik noem “de rode kerk”. Dat zijn inderdaad de ergste huichelaars, die onder de “zon lopen”.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het gaat bij die huichelaars, die rode kerk maar om één ding, Tom: De islam mag NIET als schuldige ontmaskerd worden.
   Voor iedereen die een beetje nadenkt, is dat allang gebeurd, maar dat mag de pret niet drukken:
   Als dat zo is, dan mag het niet UITGESPROKEN worden, dat is hun laatste strohalm.
   En dat is ze bij die schertsvertoning gisteren nog aardig gelukt. Maar dat blijft niet zo, natuurlijk!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 12 januari 2015 om 13:36

    Ik hoor in mijn omgeving niets anders dan dat men dat moslim-gezwam op ‘niet mijn islam’ serieus neemt. De sukkels hebben kennelijk nog nooit gehoord van taqiyya.
    Ze WILLEN het ook niet horen en gaan maar door met het in bescherming nemen van de moslim.
    Waren ze maar zo ijverig m.b.t. het beschermen van de bejaarden…

    Like

 4. bigljohn zegt:

  Hier doet het gezegde opgeld; verdeel en heers. Er is inderdaad een burgeroorlog in aantocht met een tweedeling onder de Europese bevolkingen. Zij die voor, en zij die tegen de islamisering zijn. De bevolking die elkaar uitmoord, en de Moslims die als lachende derde er garen mee spinnen, volop meevechtend met het linkse kamp. Want linksdenkenden schijnen er nog in overvloed te zijn. Hopeloze gevallen die de islamisatie blijven ontkennen, en samen met moordende moslims de bevolking ook al aan het uitmoorden zijn. Compleet met het geschreeuw van de Moslims; allah akbar. Wat er nog ontbrak aan het stukje, was dat niet alleen Pegida, maar ook Geert Wilders als kop van Jut gebruikt werd door het linkse tuig.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Ik ben banger voor de linkse moslimliefhebber dan voor de moslim zelf.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 13.24. uur. Beste John, ook ik ben zeker-en bevreesd- dat het inderdaad op Burgeroorlogen uit gaat draaien, in heel Europa. En deze zullen nog veel gruwelijker zijn, als de Spaanse Burgeroorlog van 1936 t/m Maart 1939. Ook toen waren daar de RODEN/LINKSEN bij betrokken. Dit gaan we helaas niet meer vreedzaam oplossen. En, nee, ik ben niet masochistisch en heb geen plezier aan geweld. Maar WIJ zullen WEL ONS ZELF moeten gaan verdedigen, ONZE ROVERHEID kunnen WIJ NIET VERTROUWEN!

   Like

 5. Sjaak zegt:

  ARD-ZDF-WDR-NDR- SR-BR-MDR
  KORTOM AAN ALLE SENDERS !
  JE SUIS PEGIDA !

  Like

 6. kraftavilqa zegt:

  Het gelijk van Martien Pennings is wederom oogverblindend, Pennings moet wel een bijzonder verstandig man zijn.Je zou die linkse huichelbekken toch graag dichttimmeren, wat had Churchill toch gelik toen hij zei dat de fascisten van de toekomst zich anti-fascisten zouden noemen. Wat is de linkse gedachtenwereld toch door en door onzedelijk er komt maar geen einde – niet uit zichzelf – aan het nazificeren van de tegenstander, want dat is wat bedoeld wordt met (extreem-)rechts.

  Like

 7. catharina zegt:

  IK snap er niets van! Welke vrijheid eist Holtrop dan op voor zichzelf die hij een ander wil ontzeggen??????? Dat is namelijk geen vrijheid.

  Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  .
  haha de ”Gidsen” dienen zich alweer bij bosjes aan
  hoe rustig zou het zijn als men straks onbezoldigd bleef
  man man….je kon over de Regerings-zetels lopen
  geen hond ging voor de Bühne over de schreef !
  .
  geen hond zou nog zijn/haar pen in leugenwater dopen
  maar nu…nú komt het hele poppenspel op dreef
  inhoudelijk valt er geen touw aan vast te knopen
  want ze praten domweg dommer dan m’n kleine neef,
  .
  én dromen ze.. de race ligt vàst nog voor ons open
  nog altijd stekeblind voor Toon en tante Sjaan…
  en vol bravoure schiet weer de leugenpijlen
  maar ‘t Volk gaat straks de hele boedel veilen !
  .
  Jasterke (herh.)
  .

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Pegida was er eerder dan de aanslagen. En zonder het haatvolk, zou er geen pegida zijn. Als je een hyena wilt vinden, die bloed ruikt, moet je bij de elite zoeken. Al die huichelaars, die Charlie zeggen te zijn.

  Like

 10. vanhetgoor zegt:

  Die sniffende hyena staat natuurlijk ergens symbool voor. Die hyena heeft wel pegida op zijn rug staan, maar is het wel pegida die bloed ruikt? Merkel en Hollande komen eerst in aanmerking, en dan is er nog tal van gasten die vroeger Charlie Hebdo niet zagen staan. Er liepen ook tal van notabelen mee die zelfs tegengestelde doelen hebben, Abbas van de terreurbeweging die Israël loopt te zieken, dan was er iemand uit Turkije waar 85 journalisten in het gevang zitten en nog meer van dat tuig. Rutte heeft ook geen moer tegen de islam gedaan! Om maar wat te noemen.

  Ik denk niet dat de kritiek in de richting van pegida is, althans er zijn bewijsbare feiten dat deze zich in hebben gelaten met lijkenpikkerij. Maar dat er nu erg gekoketteerd wordt met de dooie van Charlie is een feit.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Citaatje: Willem Holtrop is in een gereformeerd gezin opgegroeid en toen “links” geworden. Dat zijn de ergsten: linkse grefo’s.
  Dus niet zozeer gereformeerd maar links?
  Vroeg het me af.
  Dan luidt het: Beter ten hele gekeerd dat ten halve gedwaald.
  Dat hele gedoe over je suis Charlie doet me aan een pyromaan denken.

  Like

  • EdBos zegt:

   Klopt helemaal. Het socialisme is begin zeventiger jaren al gestorven, toen bleek dat de arbeiders allemaal al een TV en een autootje hadden. Toen moest links op zoek naar nieuwe idealen en dat werd Nieuw Links: een soort moralistische prekerigheid. Zo mochten we niemand meer discrimineren. Die moralistische prekerigheid lijkt sterk op het protestantisme. Vandaar de VPRO etc.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s