Cecilia Malmström is de weg kwijt

Screenshot_64

(Door: anoniem)

Als schrijver en kleine reporter probeer ik altijd de mooie dingen van het leven in mijn woorden weer te geven. Ik ben iemand die vroeger vond dat de politiek haar werk deed om de mensen een goed leven te bezorgen. Als we daar dan belasting voor moesten betalen, vond ik oké. Na de aanslagen van 11 september en de dood van Pim Fortuyn begon ik te merken dat er voor onafhankelijke berichtgeving weinig plaats was in de Nederlandse media. Dat is nu gelukkig wel veranderd. Ook sta ik heel kritisch tegenover de Europese Commissie, omdat ik vind dat dit een niet democratisch stelsel is dat haar extreem links-liberaal bewind aan de bevolking wil opdringen.

Lees verder>>>
(h/t “Michel801”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Censuur, Desinformatie, dictatuur, Eurofielen, Europese Commissie, EUSSR, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

15 reacties op Cecilia Malmström is de weg kwijt

 1. joopklepzeiker zegt:

  isis gebruikt een kind om 2 Russische soldaten te executeren

  Hier de video met Engelse ondertiteling, te gruwelijk voor woorden maar niets met de pislam te maken, natuurlijk .

  http://www.infobae.com/2015/01/13/1620661-otro-horror-del-estado-islamico-utilizo-un-nino-como-verdugo-dos-prisioneros-rusos

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Het grote voorbeeld !

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Die smerige LIBERAAL RODE TEEF, zou eens een goede beurt moeten krijgen van zo’n GEITENEUKER. Die stomme leipdoos, de vuile landverraadster! Door de EUSSR en de ISLAM ben ik gaan HATEN, HATEN,HATEN! Die DUIVELSE INSTRUMENTEN maken alles kapot wat menselijk en mooi is! Vaar naar de hel EUSSR en ISLAM, vaar naar de hel!!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Tom Hendrix 3 januari 2015 om 21:35

   “Die smerige LIBERAAL RODE TEEF, zou eens een goede beurt moeten krijgen van zo’n GEITENEUKER.”

   Van een dolle islamitische neger met grote schapen…, ik bedoel: groot geschapen, die 6 weken heeft vastgezeten.
   Het zou haar goed doen.

   Like

 4. Vederso zegt:

  Cecilia Malmström is al jáááren de weg kwijt.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Aangeboren afwijking.

  Like

 6. peterk2014 zegt:

  Dat rooie gedoe, zit hem in haar vagina, eens per maand

  Like

 7. bigljohn zegt:

  In het krankzinnigengesticht met die Malmstrom, samen met al haar geestverwanten, en iedere dag platspuiten en behandelen met elektro shock therapie. Geestverwanten…. In zoverre je nog van een geest kunt spreken. Ze zijn eerder gewetenloos, hebben een kop vol met zaagmeel cq houtkrullen cq geklutste eieren. Enfin, kies zelf maar uit ! Opruimen kan ook middels de betrouwbaar gebleken elektrische stoel. Daarna cremeren, zitten ze er nog eventjes warmpjes bij.
  Wel goed het vuurtje doorstoken, anders branden ze aan.

  Like

 8. exmarineman zegt:

  het is niet voor niets een zweedse socialiste….kijk maar wat de huidige zweedse socialistische partij met linkse partijen in Zweden hebben aangericht en welke wetten ze hebben gemaakt… Kritiek op de immigratie en mn islam/moslims is verboden en leidt tot boetes en gevangenisstraf.
  Over de weg kwijt zijn gesproken…en nu hebben we in de EC zo’n nieuwe socialistische troela maar nu van Italiaanse afkomst. Dus hoef je je niet af te vragen noch verbaast te zijn naar de maatregelen die de EC zal doen en voorstellen…

  Like

 9. tjonge zegt:

  reken maar dat die malmstrom vroeger als kind flink gepest is !

  en dit is haar zoete wraak….

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  De RODEN/SOCIALISTEN en de ISLAM= EEN POT NAT! Een giftige cocktail!

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Wilders is gelukkig iemand die niet met de wolven in Den Haag meehuilt. Zij die daar nog steeds voor de EU zijn gedragen zich meer als Bombie de Zombie uit Donald Duck. Deze zombie, waar iedereen in Duckstad bang voor was op Donald na, dacht ook nergens over na, praatte echter niet maar maakte wél Donalds neefjes rijk en hij versloeg later onbedoeld de handlangers van zijn meester, de tovenaar Matumbo.
  Nou was Wilders vroeger ook bezig geweest om Eurocommisaris Cecilia Malmström lik op stuk te geven daar deze afschuwelijke “dame” iedereen in Europa, die tegen de islam is of tegen immigranten is, gewoon ‘populisten en xenofoben’ noemt! Het domme en wereldvreemde mens heeft helaas door haar ondemocratische manier van doen plaats genomen in de EU en vreemden verkozen boven haar eigen soort. Maar zij hoeft natuurlijk, zoals al tijden bekend is, van die eerstgenoemden niet bepaald dankbaarheid terug te verwachten, want Malmström kent de Indische fabel over de blauwe jakhals niet die iets soortgelijks deed en daarmee zijn ondergang bewerkstelligde!
  Wilders is alleen géén Claus von Stauffenberg die EU-bestuurders gaat opblazen met een bom zoals Stauffenberg dat op 20 juli 1944 wel probeerde te doen met Hitler. Mochten er onverwachts verkiezingen komen dan hoop ik voor 100% dat wij in Nederland massaal NOOIT zeggen tegen de EU en er onmiddellijk uitgaan, zoals thans in Engeland!
  En laat Malmström gewoon, als ze zo gek is op massa-immigranten, samen met minister Netjes (die de islam ook verkoos boven Nederland) Zweden verlaten, naar het Midden-Oosten op vakantie gaan en daar gezellig in een moskee, gekleed in een haremkostuum en gesluierd, gaan swingen voor vrouwenhatende moslim-extremisten! En zodra beide dames zijn aangerand, afgetuigd en verkracht worden dan moeten ze hierna niet gaan zeiken of zeuren dat dit helemaal hun bedoeling niet was, deze akelige mispunten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s