Merkel: “De islam hoort bij Duitsland!”

Screenshot_59

(Vertaling: E.J. Bron)

Nee, nee, er is geen sprake van islamisering. Ja, ja, PEGIDA liegt. En dan komt de Turkse minister-president Ahmet Davutoğlu als afgezant van sultan Erdoğan naar Berlijn toegevlogen en Merkel (Christelijk Democratische Unie!) zegt: “De islam hoort bij Duitsland – en dat is zo, dat ben ik ook van mening!”

Bedoelde ze met “ook” de voormalige Duitse president Wulff, Davutoğlu, Erdoğan, de IS-terroristen of zelfs de profeet persoonlijk? Dit zei ze overigens kort nadat ze van de Parijse herdenkingsmars huichelaarmars was teruggekeerd! Nee, nee, er is geen sprake van islamisering, maar in ieder geval wel van een gigantische karakterloze en leugenachtige Merkel! Welterusten Duitsland! (het artikel in de “FAZ” heeft al over de 300 comments!)

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Merkel: “De islam hoort bij Duitsland!”

 1. janfreak zegt:

  Laat de islam dan maar mooi bij Duitsland horen, die cultuur staat haaks op de onze en hoort dus niet bij Nederland. Zolang ze ver in de minderheid zijn bakken ze zoete broodjes, maar zodra ze in de meerderheid zijn krijg je een heel ander geluid te horen, in Turkije juichte bijna iedereen de aanslag in Parijs toe.

  Like

 2. Leo zegt:

  De islamm hoorde bij NAZI Duitsland maar bij het moderne Duitsland, ?? nee toch !!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   De ellende is, dat de islam niet ZICHTBAAR bij nazi-Duitsland hoorde: Hitler mag dan, in zeker opzicht, ‘dol op de islam’ geweest zijn, maar hij haalde ze toch niet massaal, met open armen, binnen.
   Als het anders was geweest, had dat de huidige generaties misschien alerter gemaakt. Nu zien té velen het verband totaal niet. In elk geval hebben ze nu de gelegenheid, ervan weg te kijken.
   Ze maken van de moslims de nieuwe Joden. Dat is waanzin, maar helaas geen officieel bevestigde waanzin.

   Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Wat is nieuw ?

  muffe mufties.

  Like

 4. kraftavilqa zegt:

  Ferkel Merkel moet ’s een flinke knal voor d’r zure kop krijgen, misschien dat de grijze celletjes dan weer gaan werken. Alhoewel ze lijkt me een total loss.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Zijn we van Hitler verlost, krijgen we er Obersturmbahn-fuhrer frau Merkel voor terug. De Islam hoort evenmin bij Duitsland als het nazisme. Niet alleen de Islam is extreem in zijn voorkomen, de Europese regeringsleiders kunnen er ook wat van, benoemen Pegida als Nazi’s. Terwijl de MSM media moslims op een voetstuk plaatst en hen zielig vindt. Ze zouden zonodig beschermd moeten worden, terwijl Merkel er op zint om Pegida te verbieden. In mijn krant, het BD, stond een hakenkruis met als tekst erbij; Pegida. Mensen mensen, het zal niet zo lang meer duren eer er andere koppen gaan rollen. Van Moslims dan wel te verstaan !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s