“Nieuwsuur”: moslims voelen zich bedreigd. En wij? De EU zwijgt.

Screenshot_65

(Door: Joost Niemöller)

Het programma Nieuwsuur interviewt vanavond moslims over hun gevoelens. Ze voelen zich bedreigd en dat is heel vervelend. Het komt bij de redactie van Nieuwsuur kennelijk niet op om autochtonen te interviewen over hun gevoelens van bedreiging. Dat lijkt me nu toch net iets meer aan de orde. Autochtonen worden bedreigd. Westerse Joden (ook autochtonen) worden nog meer bedreigd. Heel concreet, met aanslagen. En er komen er vast meer. In Frankrijk, in Duitsland, en overal in grote steden.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Nieuwsuur”: moslims voelen zich bedreigd. En wij? De EU zwijgt.

 1. Jan zegt:

  Jong geleerd….

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Van de EU mogen de autochtonen zich best bedreigd voelen, hoor: Alleen maar goed om kaal te plukken en anders niets! Verder niet om bekommeren! Weg met ons!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 13 januari 2015 om 22:13

   Helemaal mee eens! Ik voel me bedreigd door de moslims en vooral door de overheid die ons dwingt om onze eigen ondergang te financieren!
   Op welke plannetjes om ons nog verder uit te benen, zouden ze op dit moment zitten te broeden?

   Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Motorman zegt:

  Moslims die zeggen dat ze het oneens zijn met de aanslagen. Taqiyya?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Motorman 13 januari 2015 om 23:17

   Ja natuurlijk! Er is er toch nog niet één die afstand heeft gedaan van dat achterlijke ‘geloof’ en die z’n eveneens achterlijke koran heeft verbrand?!

   Like

 5. Heer M zegt:

  Ik kijk geen NPO en RTL meer als het om nieuws en actualiteiten gaat. Moeten er meer doen. Gisteren even Samson gezien bij Jinek, maar ik hou dat niet vol.

  Like

 6. Tempelier zegt:

  Waar zijn de verhalen over de gedode joden in die winkel ??? Het is muis stil, ach ja dat heeft niets met het nieuwe media woord te maken VRIJHEID. Tja dat afknallen van die joodse mensen is gewoon HAAT van de mossel naar de joden toe, volgens bekend en traditioneel gebruik uit lang vervlogen tijd. Deze haat en deze gebeurtenis op dezelfde dag is zwaar onderbelicht en natuurlijk met opzet. Haat bekt natuurlijk niet lekker in de media ( behalve als het over Wilders gaat). Hadden deze Joodse mensen ook een cartoon gemaakt ? Natuurlijk niet ! Gewoon omdat ze Joods waren. En hier raken we de kern , waar al die walgelijke politiekers, met hun arm inhaak toneelstukje heel hard aan voorbij lopen want deze Joden gingen niet over DE VRIJHEID, maar deden gewoon hun boodschappen. Ach en het waren er maar vier, dat valt best mee, toch ?
  Verder moet ik toch nog even kotsen van dat twist and turn gedrag van de media die nu al die zielige moslims een podium geven, alsof hun het slachtoffer zijn !! Valse serpenten die M&M ( media en moslims).

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Tempelier: 01.21. uur. Zo is het! We worden verraden door eigen politici, aangevoerd door de socialisten! En de pers en media doen daar volop aan mee! Walgelijk!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Beste Tom, die pers en media zijn heel gevaarlijk omdat de gemiddelde tv-sukkel, degene die niet zélf kan denken, hierdoor op zeer schadelijke gedachten wordt gebracht d.m.v. de niet aflatende hersenspoeling. m.b.t. Wilders, de PVV, de islam, de eu, de zielige neger, de zielige ‘asielzoeker’, de noodzaak van de verstandige ‘bezuinigingen’ door het beste kabinet aller tijden, en ga zo nog maar een uurtje door…

    Like

 7. Sjaak zegt:

  EN WIJ ?
  WIJ WACHTEN TOTDAT DE MOSLIMPLEURIS HIER OOK UITBREEKT !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s