Nooit kreeg een politicus zo gelijk als Wilders, maar de media zwijgen hem dood

Screenshot_66

(Door: Joost Niemöller)

Als de afgelopen terreur in Parijs één ding duidelijk maakte, dan is het wel dat het binnenhalen van de islam gelijk staat aan het binnenhalen van een voortwoekerende ziekte. De islam brengt niets goeds. De islam brengt alleen maar dood, ellende, angst, ongelijkheid, wreedheid, chaos en culturele afbraak.

Wilders heeft daar sinds jaar en dag op gewezen. Het was het speerpunt van zijn politiek. Tot vervelens toe hamerde hij erop. Je zou verwachten dat dit een moment was voor de media om aandacht te besteden aan Wilders.

PVV normale grootte

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Censuur, demoniseren, Dhimmitude, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Nooit kreeg een politicus zo gelijk als Wilders, maar de media zwijgen hem dood

 1. Berthe zegt:

  Tja een profeet is iemand die een voorspelling doet, die vervolgens uitkomt……………….

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Maar wij niet.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Er komt een dag dat er geen ontkennen meer aan is (en dat dood zwijgen ook niet meer helpt), dat Wilders ALTIJD gelijk heeft gehad! Als velen zijn woorden racistisch vinden, en in de Tweede Kamer niet naar hem wordt geluisterd, dan zullen DE FEITEN er wel voor zorgen dat hij gelijk gaat krijgen! Het meest erge is dan dat er verschrikkelijke dingen aan vooraf gegaan zijn!
  De struisvogelpolitiek die zo enorm veel mensen bedrijven zal dan niets meer helpen. Als je het gevaar niet wilt zien zal het je toch raken. En dan? Krijgt Wilders dan de schuld dat hij een klimaat geschapen heeft waardoor moslims zich miskend voelen en daardoor radicaliseren? Het zou me niet verbazen als dat gebeurt.
  Men moet de boodschapper én de boodschap serieus nemen! Er zijn nog zeer veel hardleerse en eigenwijze mensen, die menen dat het hier zo’n vaart niet zal lopen.
  Dat help ik hen hopen…

  Like

 4. Frans de Wit zegt:

  De enige oplossing is om beelden uit te zenden met wat ze allemaal voor mooie smoesjes hebben en de antwoorden op Geert. Dat uitzenden, spiegel voor houden heet dat.

  Like

 5. Kijk eens op Kopp online van 13/1:Maaslos:Ex-muslime staunen úber den Justitzminister door Markus G’artner.Omdat het allemaal niks met islam te maken zou hebben!Me hoela!

  Like

 6. Jaantje zegt:

  Het eerste dat me te binnen schiet na het lezen van dit artikel is shooting the Messenger ofte wel schieten op de boodschapper.
  En waarom dat de eerste reflex van ze is? angst en hopen dat met het ombrengen van de boodschapper het gevaar is bezworen….men wil het op afstand houden niet zien niet verzoeken men plaatst het in provoceren.
  Veel mensen weten het verschil niet tussen iets benoemen en duiden(boodschap over brengen) en provoceren.
  Denk dat buiten angst en die newspeak (verdraaiingen) daar debet aan zijn..

  Like

 7. Jaantje zegt:

  buiten angst om die*

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Nooit zullen ze- de rode pers en media- Wilders aan het woord laten, of hem vragen om zijn kijk op de islam te geven. De hele msm en pers, is volkomen gelijkgeschakeld, en blaat de hele dag het “socialistische evangelie”, dan wel het policor evangelie. Dat is het achterliggende probleem.

  Like

 9. Joshua zegt:

  De eu wordt geleid door moslims daarom lopen de zogenaamde regeringsleiders aan een harlekijnen touwtje, elke beweging die de zandvarkens maken buigen de politici mee.
  Zij lopen te huilen met de wolven de hypocriete smeerlappen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Joshua: 09.08. Inderdaad HYPOCRIETE smeerlappen, zowel de moslims, als de policor elite, en de omroepen. Gisteren bij Jinek, 3 huilmoslima’s en 1 jankmoslim, boe,boe jullie zijn gemeen, en weer de slachtofferrol erbij halen. KOTS. Zit daar de eikel Huub Stapel bij, en huilt mee met de moslimgekkies. Tja, en dan durft Jinek natuurlijk niet de echte vragen te stellen, hé. Stel je voor…Zum kotzen!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Tom Hendrix 12:54

    Om de reden die u noemt -dus kotsneigingen vanwege het kijken naar (o.a.) Jinek- kijk ik niet meer naar dergelijke programma’s. Er wordt altijd uit hetzelfde vaatje getapt. Ik zit op de bank met gekrulde tenen, en boosheid van binnen vanwege zóveel leugens en huichelachtigheid!
    We krijgen de laatste tijd zóveel drek over ons heen, niet meer normaal, en daarom zijn er nog maar weinig programma’s waar ik met plezier naar kan kijken.
    Tegenwoordig kies ik liever een mooi magazine of boek.*) En voor de broodnodige info heb ik gelukkig E.J. Bron!
    Bedankt webmaster, voor alle informatie.

    *) Óf: kleuren voor volwassenen! 🙂 Heel ontspannend! Deze kleurboeken voor volwassenen blijken niet aan te slepen te zijn!

    Like

 10. Planet Asian zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Cathja: 14.49. uur. Dank voor je reactie, Cathja. Meestal ontspan ik me, door op you tube, oude filmpjes van Stan Laurel en Oliver Hardy te bekijken. TOEN WAS GELUK HEEL GEWOON.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tom 15:24

   Ja, die oude filmpjes zijn verrukkelijk om naar te kijken. De opnames zijn van lang vervlogen tijden. “Toen geluk inderdaad nog heel gewoon was”. Gelukkig hebben we nog mogelijkheden om even onze gedachten te verzetten. Van tijd tot tijd moet je dit gewoon doen.

   Like

  • Tom:alweer?Alweer ja!Uit;toen was geluk heel gewoon.Mijn dochter en ik hebben pas nog alle afleveringen bekeken:een dijk van een serie!En,inderdaad:toen was geluk heel gewoon!Moet je nu eens om komen!Ik kan hunkeren naar die tijd!

   Like

 12. Jaantje zegt:

  Tom Hendrix 12.54:De dames bij Jinek zijn beroeps dit duo schuift regelmatig aan onder andere bij de VARA.

  Like

 13. JCC zegt:

  Hoeveel duizenden, hondderdduizenden of miljoenen moeten er worden vermoord voordat ze hier eens wakker worden, die schijtregeringen van West-Europa? Misschien dat ze na een miljoentje wel eens zeggen “Goh – het begint wel wat uit de hand te lopen, grutjes laten we zelf maar veilig weggaan, het volk met de ellende achterlaten en dan willekeurig wat bommen op Europa gooien.”

  Like

  • Die wachten dat eerste miljoen echt niet af;na de eerste paar zijn zij al lang met de noorderzon vertrokken,evenals de koninklijken,naar hun riante onderkomens ver hier vandaan en een hoop gel;d op hun rekening!Geloof dat maar gerust!

   Like

 14. Tistochwat zegt:

  De moslims voelen zich bedreigd, schijnt het.
  Dit is toch wel het toppunt van de omgekeerde wereld!
  Maar de ‘goedmens’ vindt het prachtig dat de moslim zich bedreigd voelt; kan-ie z’n lievelingen nóg meer verwennen en feller gaan beschermen en verdedigen!
  Dat bevredigt de ‘goedmens’.

  Nee dán Geert Wilders; HIJ heeft pas recht van spreken voor wat betreft het zich bedreigd voelen.
  Maar heeft bijv. ene Pechtold daar een boodschap aan? Welnee, het kereltje heeft liever dat Wilders wordt vermoord dan een moslim. En die dure beveiliging van Wilders vindt hij vast ook een schande. Stel je voor zeg: de burger die moet opdraaien voor de beveiliging van Geert Wilders! Daar maakt-ie zich uiteraard óók zorgen over.
  Zo brengt-ie het natuurlijk.

  Zoals ik al eerder elders zei: ook ik moet helemaal niets meer hebben van tv; ik voel zo’n enorme afkeer van dat ‘staatsomroep-nieuws’ en die ‘actualiteitenprogramma’s’.
  Het gaat er allemaal om dat de islam goed is en degenen die tegen de islam zijn, slecht.
  Daarom: TV, WEG ERMEE!
  Ook ik vind hier alle informatie die ik nodig heb.

  Respect voor uw geestdriftige volharding, heer Bron!

  Like

  • Op het debat wat nu gaande is,staat Wilders voor ons strijd te leveren;ik heb hem nog nooit zo verschrikkelijk boos en toch vastberaden gezien!En al die farizeérs maar tegen hem aan schoppen,evenals die vieze voorzitter;jeetje,wat een vals secreet!Maar Wilders houdt stand;grandioos!Van dit debat vindt ik Roemer[SP]wel de smerigste huichelaar!Hij doet zijn uiterste best om de “allergoedste”van alle gutmenschen te zijn!Aan een teil heb ik niet genoeg;ik neem de container!

   Like

 15. Jaantje zegt:

  Was het maar waar dat de media zwijgt ze doen het tegendeel demoniseren en aanvallen in opdracht en die opdrachtgever(staat) vervolgens schijnheilig Geert Wilders op een cordon sanitair trakteren bah het cirkeltje is weer rond gebreid.

  Like

 16. betty zegt:

  En dan nog geen week geleden zegt Dhr Rutte dat hij het niet uitsluit om samen te willen regeren met De PVV ,hahaha 1 groot lachfestijn . Marionetpoppen van Brussel,en kontkruipers zijn het. wanneer heeft het volk eens wat te zeggen .Vanmorgen werd Dhr Wilders weer door de media door het slijk gehaald , maar Wilders hou je hoofd omhoog zou ik zeggen ze gaan het wel merken de lafaards uit het torentje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s