Ter gelegenheid van de aanslagen in Parijs: de islamiseringsmotie van Halsema cum suis anno 2010

Screenshot_31

Bij het aantreden van het door Wilders  gedoogde kabinet Rutte-Verhagen in oktober 2010 was het eerste dat de linkse idioten en cultuurverraders deden een motie indienen met de sleutelwoorden:

“verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is”. Dat wil zeggen: de islam mocht geen strobreed in de weg worden gelegd.

Door:
Martien Pennings
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Islamisering, Krankzinnigheid, Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Ter gelegenheid van de aanslagen in Parijs: de islamiseringsmotie van Halsema cum suis anno 2010

 1. Cathja zegt:

  Ik vraag me af of er vandaag, met de kennis die we nu hebben m.b.t. de extreme/gewelddadige islam, nog steeds gedacht wordt dat de islam een verrijking voor onze samenleving betekent, en dat het tegengaan van islamisering nog steeds geen doelstelling van beleid moet zijn.
  Ik vermoed dat tussen oktober 2010 en nu NIETS is veranderd in de (leeg)hoofden van de diverse politici. Men staat nog altijd véél te positief tegenover moslims, en men wil er geen kwaad woord over horen. Iedere gewelddadige actie, begaan door extremistische moslims, wordt voorzien van de opmerking: “dit heeft niets met de ware islam te maken” en “we zijn niet in oorlog met de islam”.
  De term “de tijd zal het leren”, gaat niet op voor onze volksvertegenwoordigers, want die houden zich dom. Dommer dan ooit!!

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Twee zielen één gedacht, martien. Ik had dit vanmorgen om 4.58u. al op DDS gezet:

  “de PvdA geeft nog liever de radicale islam ruim baan dan dat er ook maar een cent wordt bezuinigd op de linkse hobby van Diederik Samsom”.

  Niet alleen de PVDA, alle partijen, behalve de PVV en de SGP [die nu ook actief meewerkt aan het behoud van deze regering], zijn verantwoordelijk voor het ruim baan geven aan de radicale islam.

  27 november, de dag die door Martien Pennings is uitgeroepen tot Nationale Collaboratiedag.

  https://ejbron.wordpress.com/2014/10/26/27-oktober-2014-3e-nationale-collaboratiedag/

  Want op die dag in 2010, toen het kabinet Rutte met gedoogsteun van Wilders koud was aangetreden, werd een motie ondertekend door initiatiefneemster (!) Femke Halsema (Groen Links), Job Cohen (PvdA), Alexander Pechtold (D66) en Emile Roemer (SP) waarin de regering werd verzocht

  “IN WOORD EN DAAD UIT TE DRAGEN DAT HET TEGENGAAN VAN ISLAMISERING GEEN DOELSTELLING VAN BELEID IS”.

  Dat betekent: de islamisering van Nederland mag niets in de weg gelegd worden. Deze motie werd nagenoeg kamerbreed aangenomen met alleen de tegenstemmen van PVV en SGP.

  En geloof maar niet dat men ook maar iets gaat ondernemen tegen de islam, Frank. Dat laat de EU niet toe en zoals we weten kwispelen onze leiders zodra de EU iets zegt.

  Ik zeg het nog maar eens: “Met het Midden-Oosten is, voor olie en geld, afgesproken dat de toestroom van de islam naar Europa geen strobreed in de weg mag worden gelegd. De islam zal alle gelegenheid moeten krijgen om zich hier te vestigen”..

  En onze ‘elite’ zal liever haar land en volk verraden dan dat zij zich afzet tegen de wil van de EU.

  Daar liggen haar belangen, omdat de lucratieve banen alleen maar worden weggegeven aan mensen die pro-Europa zijn.

  En het zou mij niet verbazen als er nog meer geldelijke belangen in het spel zijn.

  Like

  • Tempelier zegt:

   Over Halsema, kan ik niets meer schrijven ,want dan ga ik volledig over de schreef, dat ding met haar mombakkes haalt echt het slechte in mij naar boven.
   En Abu dit en Abu dat en Abu dinges. Abu is gewoon vader en deze typjes weten nog eens niet wat nu een echte vader inhoudt.

   Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Lees mensen deze “Motie Halsema c.s.”
  hier ondertekend door 4 “Prominenten”
  hun namen mogen we nooit meer vergeten
  .
  zij hebben zich geleend, de grote leugen uit te venten
  dus “Landverraad” moet hen worden verweten
  zij moeten hiervoor voor de Rechter staan !
  .
  Zij zijn moreel niets minder dan secreten
  die nog steeds onbestraft hun gangen kunnen gaan
  waar blijft hun straf…hun zwaarverdiende les ?
  .
  waarbij je hooguit nog van Roemer weet:
  die man deed in z’n onschuld wat hij deed…
  .
  Jasterke

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Dat men die vier er nog maar lang aan möge herinneren aan die BIZARRE uitspraak.
  Als dit weldenkende mensen waren geweest, zou je zoiets nooit hebben gezegd, ok maar het was in het parlement ( parler = praten, zeg maar dom lullen……)

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Het ouwe verhaal, Martien. En nou kunnen we wel eindeloos gaan speculeren of er slinkse plannen achter gezeten hebben met betrekking tot de olie en andere belangen -Bij Straatsburg ’75 zaten die er ongetwijfeld- i k blijf van mening, dat de motie-Halsema grotendeels tot stand gekomen is door een mengeling van blinde goedmenschelijkheid en pure koppigheid.
  Halsema, die tenslotte de initiatiefneemster was, wou -en wil- maar niet van het waanidee af, dat de islam, zodra de moslims maar een tijdje in het westen woonden, op dezelfde manier zou verwateren als andere religies en dat de jongeren er met één, hooguit twee generaties zelf niet meer áán zouden willen, net als de westerse jongeren. Ze heeft geen syllabe verstand van de islam en waarschijnlijk wou het niet eens doordringen, dat die -door de sharia- de scheiding van kerk en staat niet erkent. Of dat nú beetje bij beetje begint door te dringen, ik weet het niet; soms sijpelt er iets door van dat ze ‘geschokt’is, als ze ergens tegenaan loopt, maar hoe dan ook, ze weigert dat volmondig toe te geven. In plaats daarvan komt ze van tijd tot tijd met wanproducten aan zoals die zogeheten documentaire van d’r, dan zit ze weer naarstig te zoeken naar ‘leuke’ elementen in de islam: He hennepvezels, weet je wel. Het mens -met in haar kielzog die andere onnozelaars- heeft in haar infantiele koppigheid destijds een motie ingediend, waarvan ze de gevolgen door pure onwetendheid niet kon overzien en nu zitten wij ermee!
  Maar ze bijt nog liever haar tong af dan dat toe te geven, Liever maken zijn en haar soortgenoten Wilders en de PVV zwart, als afleidingsmanoeuvre!

  Like

 6. Charles Martel zegt:

  Overigens iets gehoord van de initiatiefnemers, nu bij de aanslag op Charlie Hebdo?

  Like

 7. kraftavilqa zegt:

  De fameuze motie tot landverraad van heks Halsema en haar fascistische vrienden.

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Dit zal niet vergeten worden.
  En de tijd komt, zo zeker als de dag volgt na de nacht, dat deze verraders hiervoor ter verantwoording zullen worden geroepen.
  Eens zullen kinderen in dit land op scholen dit jaartal, 27 oktober 2010, leren als ”de dag van de schande en de dag van het verraad.” Halsema, Pechtold, c.s. zullen dan in een adem worden genoemd met Mussert en Rost van Tonningen, terwijl Wilders dan zal worden herdacht als iemand, die met vreedzame, democratische en politieke middelen vergeefs heeft getracht het tij nog te keren
  Maar dat zal na de Europese burger/bevrijdingsoorlog zijn, die ook aan ons land niet voorbij zal gaan en die van West Europa een tweede Balkan zal maken. Een oorlog die wij te danken hebben aan de bestuurlijke elite van socialisten en liberalen.
  En die, na het marxistische ethische failliet en het marxistische economische failliet. ook het sociologische failliet van het marxisme zal aantonen.
  Onze steden in puin.
  Ons land ondergedompeld in een jarenlange satanische orgie van bloed, haat en geweld.
  Minstens 50.000 doden.
  En een zee van tranen.
  Dank u wel, socialisten en liberalen.
  Nogmaals; dit zal niet vergeten worden!

  Like

 9. Benesha zegt:

  Dan lijkt het er sterk op dat islamisering een welbewust beleid is van onze elite. Zou het dan toch waar zijn dat de zienswijze van NWO grondlegger Coudenhove-Kalergi wordt geimplementeerd? Het lijkt er te sterk op om toeval te zijn.

  “Although no textbook mentions Kalergi, his ideas are the guiding principles of the European Union. The belief that the peoples of Europe should be mixed with Africans and Asians, to destroy our identity and create a single mestizo race, is the basis of all community policies that aim to protect minorities. Not for humanitarian reasons, but because of the directives issued by the ruthless Regime that machinates the greatest genocide in history. The Coudenhove-Kalergi European Prize is awarded every two years to Europeans who have excelled in promoting this criminal plan. Among those awarded with such a prize are Angela Merkel and Herman Van Rompuy.”

  Like

 10. harrynl007 zegt:

  Dit is op harrymooren7 herblogden reageerde:
  DEZE 4 LANDVERRADERS MOETEN GESTRAFT WORDEN. Het resultaat zien we heden ten dage!!

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Mevrouw Halsema en GroensLinksch, voor eeuwig vervloekt vanwege deze motie.
  En de andere namen , die er onder staan!
  Politici zouden verplicht moeten worden om eeuwig in Nederland te blijven wonen. Nu gaan zij straks weg en zitten wij met de ellende, die ze aanrichten.
  Inmiddels is mevrouw Halsema alweer volop bezig met een serie op de VPRO om verdere propaganda te spuien. Ze zou juist veroordeeld moeten worden tot bijstand en dwangarbeid voor 30 jaar, vanwege haar wanbeleid, maar helaas, de linxe kerk gaat door totdat alles op is en Nederland alleen nog in de geschiedenisboekjes bestaat.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Ik kan mij alleen maar volledig aansluiten bij de vorige reacties. En inderdaad ALLEEN de PVV en de SGP waren TEGEN deze VERRADERSMOTIE! Maar “de kruik gaat zolang te water, tot die barst”.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Dus landverraad van de zuiverste orde !!

  Like

 14. vanhetgoor zegt:

  Helaas voor Pechtold en consorten, de kamerstukken staan voor eeuwig vast. Volgende generaties kunnen die kamerstukken inzien en hun mening er over vormen. Dat enge clubje had natuurlijk gedacht dat de islam zou winnen en dat het dan wel voordelig zou uitpakken als men in het verleden al blijk had gegeven zeer doelmatig te kunnen likken en knielen.

  Helaas voor Pechtold en consorten is er in het Nieuwe Nederland geen ruimte voor Pechtold, nooit meer! Hij blijft als een Marco Bakker voortaan besmet. Heen plaats meer voor Pechtold. Zowel niet onder het kalifaat als ook niet onder democratische bestuur. Onder de islamitisch bestuur in Nederland wordt Pechtold linea recta weg gebonjourd als een meeloper van de oude garde. En als over een tijdje Nederland weer een republiek is dan heeft met geen behoefte aan dat tuig wat al die tijd op het pluche heeft gezeten zonder iets te doen, zonder iets constructiefs te doen. Er is geen behoefte aan een soort Chamberlain die komt verklaren dat wij de vrede hebben gewaarborgd voor de komen generaties. Dat er ruimte moet zijn voor abject denkenden. Er is geen behoefte aan een Mussert die stond te zwaaien met de vlag naar de bevrijders die uit het buitenland kwamen.

  Er komt weer een nieuw Nederland waar politici alleen op een zetel zitten omdat zij inzichten hebben en niet om het geld. Alleen omdat wat zij beslissen goed voor het land is en niet omdat men er mee weg kan komen. One man one vote, en voor iedereen gelijke kansen, de zelfde rechten en de zelfde plichten. Het is zeventig jaar naar de oorlog en we moeten weer afrekenen met de fascisten, ongemerkt is dat tuig toch weer terug gekomen. Niet tegen de islam zijn staat gelijk aan niet tegen het fascisme zijn. Zeventig jaar geleden zijn alle landverraders afgeserveerd en Pechtold gaat ook die kant op, misschien kan hij politiek asiel krijgen in Turkije.

  Wat voor Marokkanen geldt, dat geldt ook voor Pechtold, als jij je niet wil gedragen sodemieter dan maar op!

  Like

 15. Pingback: Kijk wat er gebeurt als Geert Wilders wint | E.J. Bron

 16. Pingback: Kijk wat er gebeurt als Geert Wilders wint | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s