VIDEO Peter Arnshof: “Jalta” verspreidt leugens over Geert Wilders


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Carlos van Kleef)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Desinformatie, Geert Wilders. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO Peter Arnshof: “Jalta” verspreidt leugens over Geert Wilders

 1. bigljohn zegt:

  Jalta, dacht het niet. Voor mij ook niet. Net zo’n (betaalde) bagger als Joop.nl.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  HOEVEEL APEN KOMEN ER NOG UIT DE MOUW ?
  HEEL EUROPA STIKT VAN DE LIEGENDE JOURNALISTEN !
  MENSEN WAT BEN IK BLIJ DAT HET HET MEDIUM INTERNET GEEFT !
  AL IS DE LEUGEN NOG ZO SNEL HET INTERNET ACHTERHAALT HEM WEL !

  Like

 3. peterk2014 zegt:

  Peter Arnshof, heb jij soms een moslim vriendin?

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  White House: Obama Will Fight Media To Stop Anti-Jihad Articles

  http://dailycaller.com/2015/01/13/white-house-obama-will-fight-media-to-stop-anti-jihad-articles/

  Like

 5. Berthe zegt:

  GOEDZO, Peter Arnshof!
  En het mooie van een karakter als Geert Wilders is dat hij het kaf van het koren doet scheiden!!

  Like

 6. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald, Peter. Hopelijk zijn er meer leden die hun lidmaatschap van Jalta opzeggen.

  Like

 7. Frans de Wit zegt:

  Ja waarom denk je die discussie over zwarte Piet dan? Ze proberen de boel te verbloemen en Geert Wilders de zwarte Piet toe te spelen, als je die dan gelijktijdig verbied, nou dan is er al een grooot dwaalspoor aangebracht. Vind het wel jammer hoor dat Geert Wilders zo in zijn eentje moet strijden.

  Like

 8. laura van der storm zegt:

  peterk2014, je maakt me verschrikkelijk nieuwsgierig. Wat heb jij gezien?? Wel antwoorden graag, anders lig ik vanavond weer wakker!!

  Like

 9. vanhetgoor zegt:

  Zo heel erg belangrijk is het niet wat Jalta zegt of doet. Persoonlijk heb ik nog geen artikel op Jalta gelezen dat mij deed beslissen om geld over te maken naar Jalta. Ik ken mijzelf en ik weet dat er nog duizenden mensen zijn die er het zelfde over denken. Jalta is geen publieksmedium, prachtige vormgeving, beter dan Joop.nl en betere medewerkers. Zelfs De Telegraaf lukt het niet om achter een betaalmuur te verdwijnen, ook al willen ze nog zo graag. De enige manier is om middels advertenties geld binnen te halen, dat doet GeenStijl en dat doet Huffington Post, zouden die dan soms gek zijn. Jalta heeft de smaak van losers. Op Jalta hebben de drie mogendheden Europa verdeeld wat zeker 60 jaar voor ellende gezegd heeft, en op dit moment begint die oude ellende van toen voor de kop boven het zand uit te steken. Een website vernoemen naar een van de grootste debacle in de geschiedenis van de mensheid is overmoet of domheid.

  Wat Jalta dus over Geert Wilders zegt is totaal niet relevant.

  Like

 10. Giny zegt:

  Livestro kan het nog steeds niet verkroppen dat Geert destijds niet met hem in zee is
  gegaan met het oprichten van een partij!
  Idem dito met Rita Verdonk, die had ook al snel in de gaten hoe hij in elkaar steekt!!!

  Like

 11. Jaantje zegt:

  Heel goed en zo is het ook weinig echte verslaggeving en een berg achterklap en verdraaiingen.

  Like

 12. exmarineman zegt:

  Als ik goed heb geluisterd naar deze video dan zegt deze meneer eigenlijk dat Jalta’s Joshua de woorden van Wilders keihard heeft verdraaid. Wilders schijnt in een interview met de Deense TV jaaaaren geleden gezegd te hebben: “alle” moslims uit europa. En dat “alle” is niet waar. Dus als Jalta dat echt beweerd dan liegt Jalta oftewel Joshua dus. Het komt op hetzelfde neer over die “minder, minder” woorden. We weten allemaal dat hij wel degelijk spreekt over de criminele en radicalen. Maar als je tégen iemand bent dan verdraai je simpelweg die persoons woorden en haalt ook alleen maar de jouw welgevallige stukjes uit een zin om de desbetreffende persoon in een kwaad daglicht te stellen en te demoniseren….

  Like

 13. Sjaak, het klopt dat internet al die berichten van de riooljournalisten ontsluiert, maar helaas heeft de grootste riooljournalist “Joop” ook internet al ontdekt…

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Alles doen ze om Wilders te demoniseren, alles.

  Like

 15. Theresa Geissler zegt:

  Dat was toch vanaf het begin duidelijk met dat Jalta? Die Livestro heeft dat trouwens altijd al gehad met alles wat hij ondernam of publiceerde: Gerry van der List plaatste hem 10 jaar geleden al in het rijtje van “Nederlanders, die zich ergens schamen voor onze verworven vrijheden” en daarom bijvoorbeeld niet on-welwillend staan tegenover de seksuele hypocrisie van de islam. Het fatsoen hooghouden, dat is, wat een man als Livestro, die ook al eens een jubelend werk over de jaren ’50 publiceerde, wil. Hij wenst zich best ‘rechts’ te presenteren, maar ‘met fatsoen,’ dat wil zeggen: niemand ‘wegzetten,’ zoals het een ‘beschaafd volk’ betaamt (precies als in het vooroorlogse Nederland Die zetten de Joden hoofdzakelijk ‘stiekem’ weg.) En als je dat fatsoen moet accentueren door een onbehoorlijke streek, zoals de woorden van Wilders verdraaien, dan dóe je dat: Dat onbehoorlijke gaat onderhuids en daarom is het ook niet zo erg. Denkt hij. Oh, dat mannetje hangt van de vooroorlogse hypocrisie aan elkaar en zijn betaalmuur-site erbij! Nanninga zal zich nog eens de haren uit het hoofd trekken, dat ze dààr ingetrapt is!

  Like

 16. Wachteres zegt:

  Ach, vooral Bart Schut heeft zijn haat voor Wilders nooit onder stoelen of banken gestoken.

  Van Joshua Livestro weet ik het niet, ik heb niet vaak een artikel van zijn hand gelezen.

  Wat ik mij afvraag is, omdat deze mensen, naar ik meen, wel kritiek hebben op de maatschappij zoals die nu functioneert, op welke partij zij stemmen.

  Jammer voor hen, maar Wilders – zijn PVV – is de enige partij die onze maatschappij wil veranderen en die omvormen, niet terug naar de jaren vijftig zoals weleens wordt beweerd, maar naar de maatschappij die we eens hadden, een vrije, zich in positieve zin ontwikkelende gemeenschap van mensen die uit verschillende culturen zijn voortgekomen, maar die van jongsaf leren om een eigen mening te vormen en tegelijkertijd de opvattingen van anderen te respecteren.

  Het zal niet lang duren en dan is die maatschappij verleden tijd. We zullen dan alleen maar rekening moeten houden met de islamitische cultuur en moeten leren dat onze mening gericht moet zijn op het welbevinden van de moslims.

  Kritiek op de islam zal uiteindelijk worden afgestraft, men zal daarvoor zelfs in de gevangenis kunnen belanden – Zweden is dat al het geval – en kritiek op het immigratiebeleid van de EU en dus van onze regering, zal ook verboden worden.

  De EU is pro-islam, niet alleen vanwege geld en olie, maar ook omdat die ideologie op de een of andere manier aansluit bij de marxistisch-communistische opvattingen van de EU-leiders.

  Wellicht maakt de dictatoriale achtergrond van de islam indruk op de leiders van de EU en hopen ze via de islamitische dictatuur – de islam vereist en bevordert dus groepsgedrag – hun eigen communistische dictaat op anderen te kunnen opleggen.

  Zij zijn daar al hard mee bezig.

  Joshua Livestro – hij is een bekeerde christen – moet zich doodschamen; voor zover ik weet woont hij in het prachtige Engeland.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Joshua_Livestro

  Hij zou zijn handen moeten dichtknijpen dat hij daar mag wonen en met de Britten moeten meevechten om de opvattingen van dat land, die gebaseerd zijn op Joods-christelijke-humanistische waarden – en de vrijheden die deze waarden met zich meebrengen – te handhaven en die niet te laten overwoekeren door een achterlijke voor-middeleeuwse ideologie, die alleen maar geweld en geestelijke afbraak met zich meebrengt.

  Like

 17. Wachteres zegt:

  Erratum: zesde alinea: In Zweden i.p.v. Zweden

  Like

  • gielah zegt:

   Beste Wachteres!
   Ik zag dat u… evenals ik een paar dagen geleden besloot… DDS hebt verlaten.
   Een wijs besluit.
   Gisteravond waren ze daar bezig een zekere meneer Reiss op verhulde wijze te bedreigen en zaterdag j.l. zetten een van die treiter-trollen, Arie en nog wat… zelfs mijn woonplaats openlijk neer in een van zijn beroerde reacties.

   Het is daar én niet kosher én niet veilig.

   Jammer dat de moderatoren, die vroeger zo gul waren met bannen uitdelen aan keurige reageerders… nu wel de rotzakken rustig hun gang laten gaan bij het definitief ten grave dragen van DDS.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Dag Gielah,

    Ik kwam er niet zo vaak en nog niet zo lang, maar mijn idee was om af en toe de boel daar even wakker te schudden. Wat extra info kan geen kwaad.

    Maar het feit dat je steeds achterna gezeten werd door trollen, die alleen maar treiterden en als je daar wat van zei, beweerden dat je er niet tegen kon dat er een andere mening naar voren werd gebracht, deed voor mij de deur dicht. Linkse etterbakken.

    Ik heb genoeg van links en ik duld niet meer dat zij ook maar enige invloed hebben.

    Dan ben ik weg! Gelukkig dat het redelijk goed met je gaat, zo te horen, je zult het niet gemakkelijk hebben.

    Groetjes, Wachteres

    Like

 18. paulzwueste zegt:

  Peter Arnshorn is dus belazerd door Jalta. Kan ik begrijpen. Jalta is een gluiperige en slijmerige broedplek voor riooljournalistiek! Als hij DDS voorheen had gevolgd met inderdaad die opperhoofd-hufter van een Bart Schut en die andere hufters die dagelijks hun smerige stukjes over Wilders schreven en schrijven had hij zich natuurlijk NOOIT laten verleiden. Héél goed verwoord door Peter Arnshorn en prachtige mimiek!

  Like

 19. kernrob4 zegt:

  Peter Jij hebt helemaal gelijk! Jalta.Dacht ik niet. Ondanks Nanniga en de Winter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s