Wat moet er nu nog meer gebeuren om jullie wakker te schudden?

Screenshot_68

(Door: “anoniem”)

 Open brief van voormalig moslim aan Amerika en de wereld

“Een god die zo onzeker is dat hij zich beledigd voelt door een spotprent, en zo onmachtig dat hij wil dat jij hem wreekt, is geen god die het waard is om aanbeden te worden, maar een duivel die je naar de ondergang leidt. Toen mensen Jezus uitdaagden, liet hij hen op het water lopen, wekte hen op uit de dood en genas hen, om te laten wie hij is. Maar toen mensen Mohammed uitdaagden, sloeg hij hen de kop af om zijn macht als profeet te bewijzen. Nou, jullie hakken mijn hoofd er maar zo vaak af als jullie willen, mijn hart zal mijn verlosser Jezus Christus blijven belijden.

Waar is die vermaarde Amerikaanse geest en ziel? Waar zijn zij die Hitler uitschakelden en de Berlijnse Muur hielpen vallen? Waar, nu vliegtuigen jullie gebouwen invlogen, landgenoten de keel werd doorgesneden, bommen in de straten van Boston ontploften en vrouwen en kinderen het in elk land van de wereld uitschreeuwen? En ondertussen noemen jullie de islam nog steeds een godsdienst van de vrede? Wat moet er nu nog meer gebeuren om de reus te doen ontwaken om de mensheid te bevrijden van de ketenen en de terreur van de islam?”

Mark Christian,
voormalig moslim en imam,
voorzitter van het Global Faith Institute

Kijk voor de rest van de brief op www.madworldnews.com

Kijk op www.madworldnews.com voor een uitgebreid interview met Mark Christian.

Door:
“anoniem”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christendom, Islam, lafheid, landverraad, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

31 reacties op Wat moet er nu nog meer gebeuren om jullie wakker te schudden?

 1. Een god die nooit bestaan heeft,maar miljoenen fanatieke volgelingen het verstan(als ze dat al hadden)laat verliezen en tot moordenaar worden,op de gruwelijkste wijze …weg UT Nederland,stelletje barbaren!

  Like

 2. jantjeuitnl zegt:

  Een échte held in de klasse van Wilders.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Wat er nog meer moet gebeuren ? Dat is toch geen hamvraag ! Obama moet oprotten. Een nieuwe republikeinse president heeft Amerika nodig, eentje vol vuur en elan die het Amerikaanse volk laat ontwaken en zijn gevoel voor eigenwaarde en trots weer teruggeeft !

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  Het heeft allemaal niets met islam te maken; begrijp niet dat allaah toelaat dat zijn naam voortdurend misbruikt wordt. En een profeet die zich beledigd voelt? Waarom moet die altijd beroep op terroristische zwijnen doen om zijn gekrenkte eer te wreken? Of kan hij dat zelf niet? Misschien even aan allaat vragen.

  Like

 5. peterk2014 zegt:

  Beste, die geest is weg. Wie zijn gewoon Tevreden mensen die in vrede willen leven zonder leven van Liefdelose Megalomane artikulere gesondheid ziektes.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ik denk dat deze briefschrijver dit recht uit zijn hart heeft geschreven. Aan de ene kant zal het een bevrijding zijn geweest om het juk van de islam kwijt te zijn, maar aan de andere kant kan dit betekenen dat zijn leven voorgoed gevaar loopt. Hij is een afvallige geworden, en die moeten volgens de boodschap in de koran, gedood worden.
  Het zegt veel dat deze ex-moslim ons wil waarschuwen voor de gevaren van de islam. Wie anders dan mensen die de islam van binnen uit kennen, weten hoe gevaarlijk deze ideologie is. En hoe enorm snel ze beledigd zijn als er ook maar iets ten nadele van ‘de profeet’ wordt gezegd.
  Wij moeten deze waarschuwingen dan ook ter harte nemen. Ze zijn niet voor niets gezegd.

  Like

 7. Frans de Wit zegt:

  Als je er nu gewoon is van uit gaat dat er geen goden zijn die oorlog willen of ellende. Dan zijn we er toch? Ik denk dat er gedoken moet worden in de Islam om te kijken wat hun gebruiken zijn. Dan het paard van Troije toepassen. Die gasten bidden toch op een bepaald moment? dan vragen ze toch om dat rustig te kunnen doen? Nou en dan toeslaan. Of is dat een gemene gedachte van mij?
  Al die minerettes zijn toch ook herkennings punten, maar let wel ik bedoel daar ginds he, waar ze die mensen de strot afsnijden. Snap niet dat mensen dat gelaten af zitten te wachten, zal vechten als een leeuw. Gaat een beetje zitten wachten dat die klootzakken mijn strot doorsnijden.

  Like

 8. Frans de Wit zegt:

  Ze moeten gaan schiften hoe rot het ook is bij de moslims. Laten kiezen hier in vrede leven en die galbakken laten afkeuren en die mensen dan beschermen. Al die lui die weigeren onze kant te kiezen hoppekee op een luxe cruse richting de zee.

  Like

 9. Giny zegt:

  Wat een geweldige man! Kunnen we de brief niet doorsturen naar site van “Nietmijnislam”

  Like

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Toen mensen Jezus uitdaagden, liet hij hen op het water lopen…”

  In welk bijbelboek staat dat? Het Oude Testament, het Nieuwe Testament, of het Testament volgens Mark Christian?

  “Waar zijn zij die Hitler uitschakelden…”

  De meesten zitten in Rusland.

  “Waar zijn zij die… de Berlijnse Muur hielpen vallen?”

  Ronald Reagan is dood en begraven.

  Het is wel aandoenlijk zoals je probeert je punt te maken, Mark. Maar je lult grotendeels uit je nek.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

  • Lucie zegt:

   De mensen die Hitler uitschakelden,zitten niet in Rusland(vette leugen van de Yanks)maar in Zuid Amerika.Prind Bernard regelde via de KLM een vlucht naar Argentinie,deze landverrader.
   De geschiedenis van Europa zou herschreven moeten worden,door de Amerikanen is alles zo verdraaid,dat er niks van klopt.
   We hebben jarenlang de leugen moeten aanhoren dat de Russen het gevaar zijn,terwijl de agressie juist van de Amerikanen komt,bijna alle oorlogen zijn door Amerika gevoerd.
   Wordt wakker!!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Lucie 08:26

    U heeft gelijk Lucie; Amerika is veel gevaarlijker dan Rusland! Kijk eens wat een plannen en complotten daar gesmeed worden! Amerika is in staat desnoods eigen burgers te (laten) doden, om zo een mandaat te krijgen om landen aan te vallen die zogenaamd iets te verbergen hebben. Denk aan Irak.
    Doordat Amerika zich buitengewoon veel heeft bemoeid met diverse landen/regeringen in het Midden-Oosten, zitten wij nu opgescheept met de extreme islam. De dictators die verdreven zijn waren echt geen lieverdjes, maar ze hielden de boel tenminste redelijk bij elkaar. Wat ons nu te wachten staat is mede te ‘danken’ aan de Amerikanen!

    P.s.: Het leven van Prins Bernhard was één grote leugen!!

    Like

  • harry zegt:

   Al bekeren ze zich wil dat natuurlijk niet zeggen dat daarmee dan automatisch het gezond verstand indaalt .
   Eens een moslim – voor eeuwig aangetast .

   Like

 11. keeskaaskop zegt:

  Toch niet vreemd als de USA iemand met de naam Barack Hussein Obama als president kiest.

  Hussein is de naam die mohamed van de duivel aan zijn kleinkind moest geven.

  Nou wat had men dan verwacht, wat wil je nog meer?

  Minder, minder, minder!

  Like

 12. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  EEN GEWELDIG ARTIKEL VAN EEN MOEDIGE MAN!
  USA AND EU: “EAT YOUR HEART OUT!”

  Like

 13. Jan zegt:

  Opvolger van Jay Carney en een even grote idioot en leugenaar*:

  * Rep. Issa: Jay Carney is a ‘paid liar’

  Like

 14. Scheerzeep NU zegt:

  Ik ben een Gematigd Radicale Orthodoxe Extremistische Fundamentalistische Christen. Vooral Gematigd. Totdat ik Boos wordt. Dan gebeurt er iets onverklaarbaars. De mensen uit mijn omgeving herkennen mij dan niet meer. Dan wordt ik Minder Gematigd. En juist Meer Radicaal Orthodox Extremistischer en Fundamentalistischer. Totdat ik Witheet wordt. Dan gebeurt er iets waar iedereen Bang van Wordt. Da.. da.. da.. da..da.. dan. Boem! Ontplof ik.
  Ik heb alle reden om Boos te zijn als Gematigd Christen. Vooral op de Islam. Dat hoef ik niet te verklaren.
  A is (vaak) de oorzaak voor B.
  B doet zich voor.
  A zal wel het geval zijn (geweest).
  Het is een kwestie van tijd dat ik Radicaliseer. En niet alleen ik. Meer mensen zullen zich verenigen en organiseren.

  Like

 15. harrylacroix zegt:

  Als ze het over godsdienst paren mensen onbegrip aan onwetendheid. Stel je het volgende eens voor: God heeft te maken met een wereldbevolking van ongeveer 7 miljard mensen. Allemaal mensen met tig-mening. Nu zou die God volgens sommige commentaren al die meningen moeten screenen en vervolgens de goede (volgens die God dan goede) er uitfilteren. De mensen zouden allemaal eenheidsworsten zijn. Gelukkig bestaat zo’n God niet! Want die God heeft namelijk de mens geschapen en het vermogen gegeven om zelf te denken. De meesten doen dat op de goede manier! Helaas zijn er ook die het niet op onze manier willen doen.

  Like

 16. Republikein zegt:

  Ze mogen wel spoedig wakker worden voor het te laat is, volgens dit bericht zou het misschien al te laat zijn.
  http://www.clarionproject.org/analysis/iranian-general-our-ideal-destruction-white-house#

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Republikein 14:05

   Zou Iran écht zo stom zijn om een kernbom op het Witte Huis en op Israël te gooien? Ik vraag me af of ze daartoe (al) in staat zijn, maar afgezien daarvan, wat winnen ze daarmee? Als ze denken Israël daarmee van de kaart te kunnen vegen, dan zouden ze zich daar ook nog wel eens in kunnen vergissen. Een kernbom op Amerika zal ook enorme gevolgen hebben voor Iran!
   Tot nu toe is er nog geen enkel land wat het aandurft om zó iets verschrikkelijks uit te halen!
   Laten we hopen dat het ‘bluf’ is!

   Like

 17. Republikein zegt:

  Oh Bert, dank je, dacht dat ik een storing had, haha!
  Nou ja, die heb ik natuurlijk wel, maar dat wist je al!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s