Wilders waarschuwt Rutte over aanslagen teruggekeerde Jihadgangers

Screenshot_61

Als een teruggekeerde Jihadganger in Nederland de kans krijgt om een aanslag te plegen dan heeft premier Mark Rutte bloed aan zijn handen. Dat stelt PVV-leider Geert Wilders tegenover NU.nl.

De verwachting was dat de Kamer dinsdag een debat zou voeren over de aanslag door moslimextremisten in Parijs van vorige week, maar dit wordt verplaatst naar woensdag. Minister Ivo Opstelten (Justitie) zit dinsdag vast voor een debat in de Eerste Kamer.

Wereldwijd is met afschuw gereageerd op de aanslag op de redactie van het satirische weekblad Charlie Hebdo. Ook in de Tweede Kamer klonk een brede roep om steviger werk te maken van de aanpak van terrorisme, bijvoorbeeld door de inlichtingendiensten internationaal meer samen te laten werken.

Volgens Wilders gaat die aanpak echter niet ver genoeg. “Jihadgangers die naar Syrië willen gaan worden tegengehouden maar niet gevangengezet. Zij lopen dus vrij rond”, aldus de PVV-leider, die zelf op een dodenlijst van Al-Qaida staat.

Lees verder>>>
(h/t “Aegolius cs”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Geert Wilders, Islam, Jihad, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Wilders waarschuwt Rutte over aanslagen teruggekeerde Jihadgangers

 1. Sjaak zegt:

  En maar niet luisteren !
  GEERT JOU TIJD IS GEKOMEN !
  HIJ KLOPT AL AAN DE DEUR !

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Wat ???? !!! gewoon oppakken dat stelletje randdebielen, vreemde krijgsdienst tegen Nederland.

  Heel eenvoudig na de oorlogsverklaring van isis

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Enfin, ze kunnen met geen mogelijkheid beweren, dat Geert ze niet gewaarschuwd heeft.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Geert heeft weer volkomen gelijk. Maar krijgen zal hij dat niet! Alle partijen die voor de Motie Halsema hebben gestemd, haten WILDERS en de PVV, puur omdat ZIJ de WAARHEID SPREKEN! Vuile smerige landverraders!

  Like

 5. Republikein zegt:

  Opstelten zit vast, eindelijk.
  Nu Femke nog, de rest volgt!
  Ja, ik weet het, flauwekul, helaas!

  Like

 6. Cathja zegt:

  Goed zo Geert, zegt het ze maar midden in hun gezicht! Als ze NU nóg geen keiharde maatregelen nemen, dan hebben ze de aanslagen in Frankrijk niet serieus genomen. Of komen ze soms pas in actie als vele onschuldigen in ons land van hun levens zijn beroofd? Ja, misschien nemen ze dan enkele ‘stevige’ maatregelen (niet te ingrijpend, i.v.m. de privacy), want ze zijn toch echt wel ‘geschokt’.
  Stelletje slappelingen!

  Like

 7. Weet u wat verontrustend is?
  Nee?
  Dan moet u op het artikel in Nu.nl eens kijken naar de reacties, de pro-Wilders reacties kunnen steevast rekenen op meer minnetjes dan plusjes. Grote delen van de bevolking weigeren het in te zien, de indoctrinatie van de socialisten heeft gewerkt en werkt kennelijk nog steeds.
  De meest onzinnige reacties die de moslims vergoelijken krijgen de plusjes, dát zijn zogenaamd de goede mensen.
  Je zou er moedeloos van worden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   tijluylenspiegel: 03.42. uur. Precies, zo denk ik er ook over. Nog steeds laat de massa Nederlanders, zich gedwee hersenspoelen door de gelijkgeschakelde pers en msm.

   Like

 8. paulzwueste zegt:

  De enige mogelijkheid voor Wilders om zijn leven te redden is een staatsgreep te plegen door met de twee miljoen PVV-stemmers Den Haag te bestormen. De regering gevangen te zetten. De oorlogstoestand uit te roepen. Een leger op de been zetten en daarmee die hele islam-pleurisbende over de kling te jagen en de rest de grens over te donderen!
  Daarna (op zijn gemak, mag héél lang duren…!) alle criminele beroepslandverraders en Zwarte Piet-haters te vonnissen en te berechten. Heerlijk lijkt me dat! Wat een rust!

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Spanje: Mogelijk 100.000 Europese jihadgangers bij IS

  Tienduizenden Europeanen hebben zich aangesloten bij Islamitische Staat in Irak en Syrië. Dat staat in een rapport van de Spaanse politie, die het aantal schat ‘tussen de 30.000 en 100.000’ jihadisten.
  Volgens het rapport van de politie-eenheid die illegale immigratie en vervalste documenten opspoort, is Spanje een belangrijke doorgangsplek voor vluchtelingen uit het Midden-Oosten. Jihadisten zouden zich bij terugkeer onder die vluchtelingen schuilhouden.
  Via Spanje naar Syrië
  Het rapport is eind vorig jaar opgesteld, voor de aanslagen in Parijs, meldt de Spaanse krant El País. Een van de daders van de bloedige aanslag op het satirische tijdschrift Charlie Hebdo liet voorafgaand zijn vrouw en familie via Spanje en Turkije naar Syrië reizen.

  Aldus RTL nieuws: 07 februari 2015 17:19

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/spanje-mogelijk-100000-europese-jihadgangers-bij
  Voor de NOS, na wat gezocht te hebben, niet te vinden en derhalve ook niet vermeldenswaard. Ligt vermoedelijk op het vlak “betrouwbaarheid”der bronnen, nietwaar?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s