Commentaar: Jinek’s “De Goede Moslim”-show met Huub Stapel

Screenshot_111

(Door: Martin van Vliet)

De show van Jinek kwam voor mij precies op tijd. Ik begon te denken namelijk, ook al wilde ik het helemaal niet, want ik ben aardige jongen die racisme haat, dat de aanslagen in Parijs iets met de islam te maken zouden hebben. Ik kon mij vinden in de stelling dat de “Islamitische Staat” niets met de islam te maken heeft. En de Taliban in Afghanistan helemaal niet. Ook de bloeddorstige Boko Haram natuurlijk niet. Hoe kun je zoiets denken!? Dat Al Qiada niets met de Islam te maken heeft, dat hebben Rutte en Cameron ons al verzekerd. En de ayatollahs uit Iran ook helemaal niet, want die zijn niet eens echte moslims, wordt ons verzekerd door de echte moslims, de soennieten. De moord op de Belgische Joden vorig jaar in het joods museum in Brussel was ook een actie van een eenling die de koran op een verkeerde wijze uitlegde.

Gelukkig zijn alle de oorlogen in het Midden-Oosten, Afrika en Azië het gevolg van een verkeerde interpretatie van de islam. Dit alles kon ik gelukkig begrijpen. Want ik ben tenslotte een aardige tolerante jongen en geen racist. Maar na Parijs werd ik bevangen door enige twijfel. Misschien heeft een bepaald gedrag toch met een bepaald geloof te maken. Bijna 100% van alle aanslagen worden uitgevoerd door moslims, die zonder uitzondering “Allahu Akbar!”riepen.

Maar gelukkig is Jinek me te hulp geschoten. Zij nodigde gisteren die zeer aardige moslims uit voor haar late show. Aardig, althans volgens de deskundige in de islam en het christendom Huub Stapel, die volop participeerde in deze belangwekkende show. Wel. De aardige moslims hebben hun best gedaan om mij gerust te stellen. Want: Islam is liefde, islam is goed voor de vrouwen, vrouwen zijn belangrijker dan mannen, islam is goed voor Joden. De profeet heeft in Mekka en Medina vreedzaam met de Joden samengeleefd.

De correctie in mijn geschiedeniskennis is bijzonder waardevol. Ik dacht namelijk altijd dat de profeet de Joden van Mekka en Medina heeft onthoofd toen zij zich niet wilden bekeren tot de islam. De aardige moslims hebben ons gerustgesteld. Wij hoeven ons niet verontschuldigen voor Breivik en zij niet voor Parijs. Maar natuurlijk, hier heb ik nog niet aan gedacht. Ook is het vreemd dat Charlie Hebdo een antisemiet heeft ontslagen en paar jaar geleden, maar niet iemand die de profeet heeft beledigd. Ja, maar natuurlijk. Antisemitisme en een cartoon van de profeet maken is hetzelfde. Dit had ik zelf kunnen bedenken. Dom. Dom.

De koran is een perfect boek en hoeft niet worden bijgesteld. Weer ligt de schuld bij de eenzame terrorist die de koran verkeerd interpreteert. De geradicaliseerde jongeren die naar IS afreizen, moeten we opvangen. We moeten met hen praten, verzekerden ons de aardige moslims. Wat een fantastische uitzending! Gerustgesteld ging ik slapen. Islam is vrede en islam liefde. Jinek’s “De Goede Moslim”-show met Huub Stapel wordt herhaald wegens groot succes.

Door:
Martin van Vliet
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, betutteling, christenhaat, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op Commentaar: Jinek’s “De Goede Moslim”-show met Huub Stapel

 1. joopklepzeiker zegt:

  Fast mehr Minister als Moslems
  13. Januar 2015, 21:40 Uhr

  Nur 10.000 Menschen nahmen an der Mahnwache in Berlin teil, dafür drängten sich Politiker auf der Bühne. Aus der Kundgebung der Muslime wurde eine Luxuskundgebung der gutmeinenden Elite Deutschlands. Von Andreas Hoidn-Borchers

  http://www.stern.de/politik/deutschland/mahnwache-in-berlin-fast-mehr-minister-als-moslems-2166065.html

  Like

 2. Cathja zegt:

  Eh……, ik heb eerst even een anti-braakmiddel ingenomen!

  Like

 3. Sjaak zegt:

  HET ENIGE WAT IK VAN EEN MOSLIM NOG WETEN WIL IS :
  HEBBEN JULLIE ALLEMAAL EEN KAARTJE BESORGT VOOR DE
  ORIENTEXPRES VOOR EEN ENKELE REIS RICHTING ZANDBAK ?
  MEER WIL IK NIET WETEN !
  ALLEEN WANNEER JULLIE
  OPSODEMIETEREN !

  Like

 4. Roni zegt:

  Huub Stapel is dus ook al overgestapt, hmmmm……………….

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  De landverraders willen ons, de kip met de gouden eieren (de belastingbetaler), kapot maken.
  Hoe komen de landverraders zonder die kip daarna dan aan het geld om hun gevaarlijke liefhebberijen mee te betalen?

  Ik ga die show van JInek NIET bekijken; dan erger ik me te veel.

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  zum kotzen……………snel de uitzending uitgezet…………………..

  Like

  • Jan zegt:

   Dat element heeft net zulke maniakale trekken als Obama, narcistisch, hoort zichzelf graag leuteren, blèrt overal doorheen en doet alsof zij vragen stelt maar dringt haar (achterlijke) mening op met wie zij het niet eens is. Rotwijf en bovendien niet eens mooi al meent zij dat zelf.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @ Jan , als Eva Jinek volgens jou een rotwijf is dan weet ik wel iets wat je met haar en de desbetreffende moslims (?) in die show kunt doen: neem Eva over de knie, geef het domme gansje een flink pak voor haar broek en schop al deze “aardige” moslims daar de deur uit! Als ik in die show had gezeten en deze moslims aan mij vroegen of ik in hun moskee op bezoek wilde komen dan had ik zoiets al geweigerd en het lijkt me erg leuk om een speciale spotprent voor Charlie Hebdo te maken. Daarop zou moeten worden afgebeeld dat alle moslim- en islamextremisten die naar hun dood naar het Paradijs vertrekken van Mohammed en Allah een flinke schop onder hun achterste krijgen richting de hel daar zij hun naam schandelijk misbruiken! En de Koran ga ik in geen Duizend-en-een-nacht ook maar lezen als moordpartijen op “ongelovigen” daarin worden verheerlijkt!

    Like

   • Jan zegt:

    Zij doet mij aan een dooie vis denken

    Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Tuurlijk. Ik weet dat ieslam goed is, ik heb het zelf gelezen. Voor 1400 jaar terug, een mooie groene weide, prachtige bloemen, mooie bomen, kabbelende beekjes. En overal lieve elfjes en kabouters, allemaal harmonieus en vrolijk aanwezig in Noord-Afrika. En toen….realiseerde ik mij, dat ik in het verkeerde sprookjesboek zat.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  OK, de goede hangen we apart.

  Like

 9. Wayout zegt:

  Schitterend geschreven. En het de ironie van het lot wil dat die zgn goeie moslims bijna geloven wat ze zeggen. En nog ironischer de interviewer gelooft ze helemaal voor de volle 100 procent. Pfff

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  O ja, ik ben ook TEGEN de ISLAM, omdat de ISLAM TEGEN MIJ IS! Zo simpel is dat!

  Like

 11. Igor zegt:

  Ik heb 5 minuten gekeken, maar toen Stapel het woord nam, moest ik rennen voor mijn teiltje.
  Ach, die leugenachtigheid zit in de familie, zal ik maar denken.
  Ik heb echt diepe bewondering voor je Martin, dat je dit gekwijl heb kunnen aanhoren.
  De Duitsers hebben hiervoor het prachtige Goebbelliaanse woord LÜGENPRESSE.

  Like

 12. margreet zegt:

  Het was walgelijk. Eva denkt dat zij een goed kan interviewen. Maar waarom heeft dat meisje een hoofdoek op haar kop, maar wel een super strakke legging spijkerbroek. De koran geeft aan dat een vrouw zich onopvallend en preuts dient te kleden. Waar is dat. Waarom worden daar geen
  vragen over gesteld. Conform mw Hoofddoek en meneer Leerbody, moeten wij respect hebben voor mensen die niets presteren, kunnen en dom zijn en bang zijn dat zij gaan radicaliseren doordat zij vinden dat zij gediscrimineerd worden..??????????? Ze zijn toch van de
  pot gerukt. Het spijt mij te zeggen. maar laat vooral de publieke omroepen zo doorgaan en in Nl
  gaat de vlam in de ………… Waarom moeten wij Nederlanders alles maar accepteren. Mooi niet.
  Wat ik nog het ergste vind, is dat de Joodse politici het allemaal maar over hun kant laten gaan.
  Kijk naar Asscher, Cohen en van de Laan,er zijn zoveel joodse politicie die niet reageren op de islamitische aanslagen en hun Eigen volk/mensen zoo verlochenen. Ik kan er niet bij.
  Ziek ziek en nogmaals de Nederlandse bevolking lijkt wel ziek.
  Margreet

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wij ook niet, Margreet, en de namen die jij nu noemt, staan precies dáárom hier herhaaldelijk ter discussie!
   Kom hier maar eens regelmatig kijken, dan zul je constateren, dat iedereen hier zich de hersens afpijnigt over het waaróm van het gedrag van deze figuren.
   Maar niet de héle Nederlandse bevolking is ziek, hoor: WIJ zijn het niet! -En JIJ zo te lezen ook niet.
   Da ’s alweer winst, toch?

   Like

  • Driek zegt:

   margreet zegt:Kijk naar Asscher, Cohen en van de Laan,er zijn zoveel joodse politicie die niet reageren op de islamitische aanslagen en hun Eigen volk/mensen zoo verlochenen. Ik kan er niet bij.

   Beste margreet, daar breek ik mij dagelijks het hoofd over, ik kan het maar niet bevatten, dat die lui hun eigen ondergang bewerkstelligen.

   Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Je zit daar zo naar te kijken en je denkt automatisch: Als ík daar gezeten had, had ik er wel het één en ander tegenover kunnen zetten. Dat is dan ook wel zo, maar de vraag is, of ze je daar dan de kans voor gegeven zouden hebben. Jinek, bedoel ik dan in dit geval op de eerste plaats, natuurlijk, maar het geldt voor alle talkmasters in alle talkshows: Uiteindelijk hebben ze in zulke gevallen maar één opdracht en dat is niet: De realiteit boven water krijgen, maar: De moslims reëel over laten komen.
  Jammer, want ik had best mogelijkheden gezien.
  Bijvoorbeeld op het moment, dat die ene trut met ‘r roze hijab verkondigde, dat Mohammed’s vrouwen in zijn huis alle vier vèr boven hem stonden. Nader uitgelegd wordt dat tóch niet, dus kun je daar meteen iets concreets tegenover zetten als: “Oh, juist: Daarom had hij er vier en zij één met z’n vieren.” Afwachten, wat dáárop zou komen. Of het argument, dat vrouwen heus niet minder zijn, maar dat de man voor zijn vrouw de verantwoording draagt. Daarop kun je inhaken met: “Precies. Dat is dan ook het ergste dat een westerse vrouw kan worden aangedaan:: Zij heeft haar eigen verantwoordelijkheid, begrijpt U; die hóeft niet te worden beheerd door ongeacht welke màn! Wij westerlingen leven al niet in een collectief, zoals jullie en wij hechten waarde aan ons zèlfbeschikkingsrecht, vrouwen zowel als mannen. Dat is ons grootste goed en wij staan niet toe, dat daaraan getornd wordt.” En als er dan gesputterd zou worden (natuurlijk) dat dat ook niet hun bedoeling is, zou je met legio concrete voorbeelden aan kunnen komen, waaruit blijkt van wèl -tenslotte zijn die hier al vaak genoeg de revue gepasseerd.
  Maar ja, juist daarom zet zo ’n programmaleiding dan ook nooit mensen als wij erbij, of laten ze die behoorlijk uitpraten…….

  Like

 14. jan zegt:

  ik heb er een stukje van gezien tot die nederlander zyn muil open deed en ik moest kotsen ja stapel ik moest kotsen —-griepje—–

  Like

 15. ildiko zegt:

  deze hoogopgeleide moslims zijn dus nog niet geïntegreerd!

  Like

 16. harry zegt:

  Heb me gisteren ook kapot zitten ergeren , wat bezielt die Jinek , die eerst bij WNL het “rechtse” geluid moest laten horen , nu de linkse kant vertegenwoordigt ?
  Was ze daarom zo ineens weg bij WNL ?
  Ik heb maar één kritisch vraagje gehoord . En die lorrenkoppen zijn buitengewoon gehaaid in het geven van ontwijkende antwoorden !
  Waarom haalt men drie van die “islamitische softies” die nog een héél klein beetje aangepast leken naar Hilversum om de gekuiste koran te promoten ? Voor de buitenwereld , dan , want thuis en in de moskee hoef je dat niet te flikken , om die versie te hanteren .

  En inderdaad , die huub stapel , wat een waardeloze lul ! Wat een kwijl !
  Het lijkt wel een politicus , laf , buigen , draaien , liegen !
  Hoewel ik een behoorlijke televisie verslaving heb , heb ik hem maar uitgezet .

  Het wordt tijd dat we een lijst maken van al die toneelspelers , muzikanten , musici , etc ., die zo fout zijn als de nsb-ers in de oorlog . Kunnen we die systematisch boycotten .
  Misschien kunnen ze daar wel ongeveer allemaal op ? Ik ken er geen één die echt stelling durft te nemen !

  Like

  • Republikein zegt:

   Harry, dan maar een lijst van de andersgezinden, dus eigenlijk onze vrienden zal ik maar zeggen, want dan zijn we eerder klaar.
   Alleen komen die niet zo vaak in beeld, da’s wel jammer.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Harry: 21.01. uur, op 14/01. Volgens mij gaat die betreffende lijst heel lang worden, Harry. Om te beginnen ALLE KAMERLEDEN, die VOOR de MOTIE HALSEMA hebben gestemd! Dus mee eens, Harry.

   Like

 17. Nicolàs Frutos zegt:

  Die stapel wat een klootzak zeg !

  Like

 18. Jaantje zegt:

  De aanwezigen moslimdames zijn beroeps komt ze tegen in elke talkshow bij de VARA onder anderen.

  Like

 19. Pingback: Wat wij moeten weten over de islam | Vlichthus

 20. b. gast zegt:

  Alles wordt in het werk gesteld om de Islam hier ongedeerd uit te krijgen, want de Islam heeft hier niet mee te maken. De islamitische dictatoriale wetten van Saoudi Arabië, Iran, Pakistan, Zuid Soedan, Al Qaeda, Boko Haram, ISIS, Al Shabaab, Jemen, Qatar etc. etc. hebben allemaal niets met de Islam te maken. Die hebben allemaal geen verstand van de Islam. Alleen de westerse Moslims op tv hebben verstand van de Islam en natuurlijk de politiek correcte Gutmenschen, die hebben het meeste verstand van de Islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s