Ontwaak! Mensen word wakker!

Screenshot_1

(Door: Peter Selie)

Eergisterenavond laat nog even naar het nieuws gekeken. Daar liepen ze, de huichelaars voorop. Want zeg nu zelf, hebben we het niet aan de politiek te danken dat we vandaag met toestanden moeten leven zoals die zich vorige week in Parijs hebben afgespeeld? Ze waren allemaal Charlie, terwijl Hollande nog pas een paar dagen eerder een maatregel had doorgevoerd die kritiek op de islam strafbaar stelde en je een boete zou opleveren van enkele duizenden €uro´s. Nu was hij ineens voor vrijheid van meningsuiting. Cameron, Rutte en zag ik niet Abbas? En dan de communistische Dracula Frau Merkel.

Merkel demoniseert de club van ongeruste mensen, verzameld in PEGIDA. Als ze wil demoniseren, dan moet ze in Berlijn zijn bij haar stoottroepen van de “Antifa” (“Antifascisten”). En u weet het, wij werden na WO-II al gewaarschuwd dat de nieuwe fascisten zich antifascisten zouden noemen.

Tot mijn grote genoegen las ik dat er maandagavond 40.000 deelnemers bij de PEGIDA-demonstratie in Dresden waren, ondanks alle dreigingen de bijeenkomst niet te laten doorgaan. Het is de angst voor ontmaskering, maar deze mensen, die er de aandacht op willen vestigen dat het fout gaat in Europa, worden gedemoniseerd. Voor wie men echt bang moet zijn, krijgen alle bescherming en kunnen hier de beest uithangen met de IS-vlag en dreigementen richting de autochtonen in woord en geschrift zonder dat hen ook maar iets in de weg wordt gelegd. Integendeel,  wij moeten hen van de politiek een gespreid bedje bereiden.

Het kwaad liep voorop. Beseften ze wel dat ze eigenlijk tegen zichzelf liepen te zijn? Het zijn zij die ons in de problemen hebben gedreven, het zijn zij die niet van ophouden willen horen en doorgaan met het gewone Europese volk op te schepen met  deze “verrijkers” en maken dat de autochtone Europeaan zich een vreemde in eigen land voelen. Maar dat is dan ook hun bedoeling. Europese belastingbetalers financieren de “Vijfde Colonne”, dus onze eigen ondergang!

OP LAST VAN DE EUSSR WORDT EUROPA BEZET DOOR BARBAREN

Door:
Peter Selie
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Ontwaak! Mensen word wakker!

 1. koddebeier zegt:

  Het grootste gevaar voor onze vrijheid en welzijn blijkt voor een groot deel onze ‘eigen’ zogenaamde volksvertegenwoordigers te zijn !!

  Like

 2. bobzelf zegt:

  dank grote vriend,

  en op naar 1930, en bedelen voor een aalmoes met de pet in je hand .
  en jij wilt niet werken voor euro 500 in de maand, ??
  dan nemen wij :
  een turk,
  een roemeen,
  een bulgaar
  een marokkaan ( nou niet zo’n goed voorbeld ,whahaha , die werken nooit )
  een syrer
  een negertttttt uit ???, you name it
  dan wel een andere malloot uiteraard zonder paspoort,

  maar wel een gratis huis, een Tv , een nieuw bed , en iedere maand een uitkering

  tot de dood

  ik zou haast nog 1 x strategisch stemmen, whahahaha

  gr. bob

  Like

  • Frans de Wit zegt:

   In de tijd van den Uil kwamen toen Turkse gastarbeiders hier in Nederland gingen werken. Den Uil en ander vertelden toen, die mensen komen het werk doen wat de Nederlanders te vuil werk vinden. Nee huigelaars, deze gastarbeiders hadden hier een leuk loon omdat ze geen sociale lasten hoefde af te dragen e.d. en konden dus voor een minder bruto salaris gaan werken/ En om een langverhaal kort te houden. Ik hoefde niet meer terug te komen. Hun waren veel goedkoper voor mijn werkgever, zo werd haarfijntjes medegedeeld. En wees eerlijk ik gaf die mensen nog gelijk ook. Maar ik wil dit even opmerken omdat we al jaren door de politiek gemangeld worden, uitgeperst en een bepaalde richting heen gestuurd.. Al dat bollerende, dit moet dat moet.
   Alle voertuigen moesten ook ineens extra veiling zijn, nieuwe dingen zoals reflectors, veiligheids riemen extra spiegels, APK keuringen. O wat zijn ze toch bezorgd om de mede mens. Me hoela is gewoon geld klopperij. Het enige voordeel is dat het werkgelegenheid opleverde. Maar alles wat voor ons verzonnen wordt brengt alleen maar geld in het laatje hoor. En dat is natuurlijk de bedoeling. Maar het is allemaal wel allemaal verplicht, vergeet dat niet. Democratie? Niks geen eigen inbreng het wordt je gewoon door je strot gedrukt, al die maatregelen. En dan dat gezeur over klimaatsveranderingen, vroeger had je hier de ijstijd, de natuur blijft gewoon veranderen.
   Millieu heffing? Wat zie je er voor terug dan? Dat gat in de ozonlaag heeft er altijd al gezeten, dat hoort nu eenmaal bij een hemel lichaam, die heeft een afvoer nodig. Maar vroeger was daar geen apparatuur voor om te meten, dus ze kunnen nooit zeggen dat het er nooit geweest is, nee hoor gewoon gebruiken om de mensen op onkosten te jagen, geloof me.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Peter Selie ik sta volkomen achter jouw artikel. Ik prijs de dag, als door heel Europa PEGIDA heerst, en WIJ als ware PATRIOTTEN optrekken naar onze hoofdsteden, en de politieke verraders, er met “pek en veren”, uitjagen. Daarna zal er een VOLKSTRIBUNAAL moeten komen, in ieder land, om de smerige LANDVERRADERS, met voorop de socialisten, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen, groenen, en christen-democraten te berechten. Het zijn inderdaad deze vileine ploerten, die ONS sinds 1972 aan het verraden en verkwanselen zijn. En omdat ZIJ nu zien, dat WIJ hen doorhebben, HATEN ZIJ ONS, met dezelfde HAAT die ZE hebben tegen, Wilders, de PVV, PEGIDA en tegen alle ware patriotten! De tijd van wegkijken is voorbij, het speelkwartier is over!

  Like

  • Pegidafan zegt:

   Helemaal eens Tom , he dat wij uit onze steden gevlucht zijn daar hoor je niemand over.
   Vluchteling in eigen land ,want in de grote stad heerst de sharia al, stelletje verkwanselaars. Hoogste tijd voor de grote ommekeer. Islam go home.

   Like

  • Gemelos zegt:

   Tom, Volkstribunaal is er al !!! Maar die doen nog niet veel !!!!

   Like

 4. Jaan zegt:

  Er liep zelfs de Turkse premier Ahmet Davutoglu voorop. Helaas pindakaas, de vrijheid van meningsuiting duurde in Turkije niet lang. Vandaag heeft een rechter in het Koerdische deel van Tutkije nl. in Dyarbakir in Anatolië uitgesproken dat tekeningen uit Charlie Hebdo verboden waren.
  Waarvoor demonstreerden dan al die lui in Parijs en vele steden in de wereld?

  Like

 5. Jaan zegt:

  Ik zie een typefout. Het is wel grappig: Tutkije zo zou het land eigenlijk ook moeten heten.

  Like

 6. Igor zegt:

  We kunnen beter een deal met China maken, dat zij een vloot Chinezen naar de EU sturen.
  Zijn we in ieder geval verzekerd van intelligente hardwerkende mensen i.p.v. luie inteelt dombo’s uit de zandbak.
  Ook hebben we dan gelijk medestanders tegen de mohammed ideologie.

  Like

  • hans-e-pans zegt:

   Laten we de helft van alle Chinezen uitnodigen om op visite komen naar Nederland, niet met het vliegtuig want dat geeft natuurlijk een enorme luchtvervuiling maar te voet.

   De marsroute zal ik dan uitzoeken/uitzetten dmv. Google-maps.

   De marsroute zal dan gaan via de Islamitische landen in het Midden-Oosten, een soort sightseeing Midden-Oosten.

   Na een bezoek aan Nederland weer via dezelfde weg weer terug naar China, het zal hier in Nederland dan een rommeltje zijn maar bedenk eens wat een rotzooi het is als ongeveer een miljard Chinezen (2 x 500,000,000) door de Islamitische landen in het Midden-Oosten zijn getrokken.

   Like

 7. Martha N zegt:

  Goed stuk Peter Selie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s