BBC-verslaggever toont begrip voor aanvallen op Joden

Screenshot_50

Tim Willcox

(Vertaling: E.J. Bron)

Een verslaggever van de Britse BBC heeft blijkbaar begrip voor de bloedige terreuraanvallen op Joden in Parijs. De bekende correspondent Tim Willcox interviewde afgelopen zondag een joodse vrouw, die deelnam aan de grootste demonstratie in de Europese geschiedenis. Ongeveer 1,5 miljoen mensen hadden in de Franse hoofdstad Parijs hun solidariteit verklaard met de strijd tegen de terreur. Maar Willcox gaf door zijn verslaggeving een heel andere wending aan de actie.

De afgelopen dagen werd in veel westerse media geprobeerd om, indien mogelijk, niet in te gaan op het verband tussen de islam en de terreuraanslagen. Europa beschouwt deze instelling als liberaal en modern – en de BBC vormt daarop geen uitzondering.

Willcox interviewde in Parijs een joodse Française genaamd Chava. De dochter van een Holocaustoverlevende. Zij waarschuwde dat de antisemitische sfeer in het huidige Europa gevaarlijk zou herinneren aan de jaren-30 van de vorige eeuw.

Willcox onderbrak haar en merkte op: “Veel critici van de Israëlische politiek zouden zeggen dat de Palestijnen door joodse handen net zo lijden.”

Een opmerking, die voor veel waarnemers volledig misplaatst was gezien de brute moorden op de onschuldige joodse bezoekers van de supermarkt. Wat wilde de vooraanstaande journalist daarmee zeggen? Een rechtvaardiging van of in ieder geval begrip voor de terroristen? Of een verklaring voor het toenemende antisemitisme in Europa?

Chava was geschokt over de opmerking van de verslaggever en zei dat men de verschillende situaties niet met elkaar zou mogen vergelijken, waarop Willcox haar de mond snoerde: iedereen zou dingen gewoon vanuit een ander perspectief bekijken.

Zowel in Europa als Israël werd het optreden van de BBC-verslaggever voor een miljoenenpubliek bekritiseerd als schandalig. Het incident geldt als nieuw bewijs dat men de machtige BBC bij haar verslaggeving over het Midden-Oostenconflict niet kan vertrouwen.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", antisemitisme, BBC, Frankrijk, Groot-Brittannië, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, propaganda, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

28 reacties op BBC-verslaggever toont begrip voor aanvallen op Joden

 1. Theresa Geissler zegt:

  Zou hij zich nog moeten verantwoorden tegenover zijn werkgever de BBC -of tóch niet?

  Like

 2. Sjaak zegt:

  GLOEIENDE; GLOEIENDE DAAR
  ZAKT M’N BROEK WEER VANAF !

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Engeland is de dhimmie status al reeds voorbij en etaleert langzaam maar zeker de Sharia. Nog wat jaartjes verder, en Europa heeft er een aantal Sharia staten erbij. Engeland, Zweden…..Dit is al erg genoeg, hopelijk komen er niet meer bij.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Wat een smerig onderkruipsel, om deze Joodse mevrouw zó te beledigen!

  Like

 5. Berthe zegt:

  Durft Tim Willcox in de Gazastrook rond te lopen en daar na een verdedigingsactie van de Israeli’s de Palestijnen ook te confronteren met het lijden van de Joden??? Hij durft dat niet en hij zou het er ook niet LEVEND van afbrengen. En dat weet hij.
  Maar daar in Parijs, daar DURFDE hij wel ………bij een Joodse vrouw!!!!!

  Like

 6. hans zegt:

  Mijn idee zou zijn deze arrogante T*ring parasiet en hufter eens live zo ongelofelijk een aantal flinke klappen voor zijn domme linkse Pl**res kop te geven die hij nog lang zal heugen, praten helpt niet meer.

  Like

 7. harry zegt:

  Je zou kunnen stellen dat die Arabische manier van slachtoffer spelen wel heel effectief is .
  Ik kan maar niet begrijpen hoe het mogelijk is dat zo ontzettend veel mensen daar nog in trappen .
  Zijn wij zo slim of zijn die anderen nou zo stom ?
  De ellende is dat dergelijke lieden zoals bovenstaande een nogal groot aantal mensen kunnen bereiken en hersenspoelen .
  Wat bezielt die gekken ?

  Like

 8. Frans de Wit zegt:

  Misschien bewust? Hij gaat in ieder geval weer over de tong. Alleen mensen die buitensporige dingen doen wordt over gepraat, Ze gaan de geschiedenis boekjes ook in, neem Volker van der G. en Marc Chapman. Het is helaas zo, ook Hitler wordt nooit vergeten, als je snap wat ik bedoel.

  Like

 9. Pieter G zegt:

  Gewoon deze journalist een opdracht geven om als als orthodoxe Jood verkleed de hamas te interviewen of Boko Haram of welk ander islamitisch land dan wel islamistische terreurorganisatie.
  Dat zal hem leren.

  Of niet natuurlijk want 10 meter uit het vliegtuig is het uit met leren of journalist spelen als antisemiet die het eens van de andere kant leert kennen.
  De realiteit van de vrede-… sorry-….wrede islam eindigt altijd met een hoofd verliezen.
  Liefst een Joods hoofd want daar zijn ze dol op.
  Zo gaat dat in deze krankzinnige wereld vol met islam zombies die ergens door onze leiders opgekweekt zijn in een of ander obscuur laboratorium in verweggistan en losgelaten in onze maatschappij als sociaal experiment.
  Let the islamic games begin.

  Like

 10. maria zegt:

  Fascinerend om te zien dat de linkse Gutmenschen moslim-terreur aanwenden voor nog meer solidariteit met moslims. De Facebook-pagina “Nietmijnislam” wordt dan ook voornamelijk bezocht en geliked door Nederlanders met hun misplaatste solidariteit. Er zijn bijna geen moslims te bekennen die zich ferm tegen deze aanslagen uit durven te spreken. Nee ze kruipen automatisch in hun slachtofferrol.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ maria: 00.25. uur. Beste Maria, de RODEN/LINKSEN zijn juist de 5e colonne van de islam. En ik vrees dat deze RODEN bij een komende burgeroorlog, de moslims ondersteunen en deze helpen! Verraders!

   Like

 11. maria zegt:

  De NPO deed ook verslag van de demo, natuurlijk met nadrukkelijke verwijzing naar islamitische jongeren die “geen aansluiting vinden en zich gediscrimineerd voelen”. Maar goed iedereen was op dat moment “JesuisCharlie” wat met 4 miljoen wel zo makkelijk is. Maar als ik morgen met een “JesuisCharlie” T-shirt in de Kinkerstraat ga lopen heb ik een probleem.

  Like

 12. maria zegt:

  De Facebook-pagina “Nietmijnislam” geeft trouwens wel een interessant inkijkje in de de wereld van wegkijkende en goedpratende Nederlander. Er zijn een paar reacties van moslims, maar die zijn of nietszeggend of radicaal. Op GS vond ik deze link over hoe moslims zelf over “dialoog” denken. http://al-yaqeen.com/bibliotheek/artikel.php?id=1288

  Like

 13. Money talks,ik geloof dat de westerse media onder de invloed van de Arabieren staat.Met geld en lobby beinvloeden zij het westen,zefs de universiteiten ontvangen €€€€€.

  Like

 14. luckybee zegt:

  Ze toonden ook begrip toen Amerka Servie aanviel;denk aan de misleidende fotoś over eenconcentrationskampen van Serviers dat niet werkelijk bestond.Maar door een engelse fotograven team wordt gemanipuleert.Servie is een Christelijke landje.terwijl de Bosniers musselmannen waren, eigenlijk onze vijanden.

  Like

  • luckybee zegt:

   Resten van de Bezetters van Servie door de Ottomanen.

   Like

  • chris2 zegt:

   Wil je werkelijk weten wat er op de Balkan speelde, lees dan ‘The Unholy Terror’ van John R. Schindler, professor of strategy, U.S. Naval War College. Hij beschrijft de aanloop naar die oorlog , maar vooral de verraderlijke rol van de pers, bespeeld door de moslim propagandamachine (waar ‘onze’ Mabel deel van uitmaakte). Maar ook wijst hij de rol van de V.S. om moslims te behagen en last but not least, voorspelde hij dat het westen nog veel, heel veel last zou krijgen van de moslim strijders die op de Balkan streden. En alles uitermate goed gecocumenteerd. Een echte aanrader, maar natuurlijk nooit vertaald in het Nederlands.

   Like

 15. JCC zegt:

  Weet je waar ik begrip voor zou tonen? Als ze deze linkse bunzing in de Thames verzuipen! Al raad ik het af om die rivier nóg verder te vervuilen.

  Like

 16. Joshua zegt:

  Deze verslaggever is net zo geindoctrineerd als overheden en regeringen dat zij van dommigheid niet meer weten wat zij wel of niet kunnen of moeten vragen.
  Deze lummel moet zulke vragen aan hamas leden stellen, dan is de wereld geschokt.

  Like

 17. Charles Martel zegt:

  Het overgrote gedeelte van onze ‘journalisten’ (en academici) gedragen zich als huurlingen. Laten we gewoon alle abonnementen opzeggen.

  Like

 18. zomaar zegt:

  voor ieder die al eens eerder belang hechten , aan terreur vanuit de islam , was het afgelopen dinsdag een lachertje waar manneke Pechtholt mee kwam en stond te zwaaien!!.
  kijk vanaf het jaartal 2000 , en huiver wat en hoeveel moorden de islam op zijn conto , heeft staan .
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_terroristische_aanslagen

  en dit is nog maar een voorbeeld , voor anderen die deze link niet serieus nemen zijn nog andere verwijzing .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s