De Franse bevolking is gespleten

Screenshot_49

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de aanslag op “Charlie Hebdo” hebben alle politici zich ingespannen om overeenkomsten in de landen van Europa te bezweren. President Hollande stelde vast dat Frankrijk een verenigd land zou zijn, maar zijn woorden waren slechts platitudes – erger nog: het is een leugen. Frankrijk is een diep gespleten land met een moslimaandeel van 25% onder de jongeren onder de 20 jaar, vanaf 2040 zal deze de meerderheid vormen.

Deze jongeren houden niet van de Franse tradities, en ook niet van een liberale democratie. De komende generatie etnische jonge Fransen zal voor haar traditionele levensstijl moeten vechten.

Frankrijk, aldus Paul Weston van de Britse partij “Liberty GB”, is dus helemaal niet verenigd. Het bevindt zich in een vroege fase van de burgeroorlog.

Ayaan Hirsi Ali sprak in het nieuwsprogramma van de BBC de enige verstandige woorden, namelijk dat d eislam zich in oorlog zou bevinden met het traditionele Frankrijk, of men dat nu wil of niet. En daar heeft ze gelijk in. Frankrijk bevindt zich in het Dar al-Harb, het “Huis van de Oorlog”, en het huidige wapen van de moslims is de terreur, die door Mohammed werd goedgekeurd.

Het doel van deze oorlog is het winnen van de politieke controle over een territorium. Als men de overwinning heeft behaald, zal de winnaar zijn ideologie tegen de verliezers doordrukken. Dat was in ieder geval zo bij de oorlogen voor de massa-immigratie en het multiculturalisme.

Nu bevindt zich de vijand al in het binnenland en hij wint, omdat de vijand met iedere westerse regering gemene zaak maakt die het multiculturalisme predikt en islamitische immigratie bedrijft.

De aanslag op “Charlie Hebdo” was meer dan alleen maar een aanslag op de vrijheid van meningsuiting, hij was een aanslag op het enige verdedigingsmiddel dat Frankrijk en het Westen nog bezitten als men het wil opnemen tegen de binnenlandse vijand.

De hele aangelegenheid waarbij het om de vrijheid van meningsuiting gaat, is alleen daarom in het nieuws vanwege de islam en alleen maar omdat de islam ons enige verdedigingsmiddel tegen de racistische ideologie van Mohammed wil afschaffen.

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, democratie, Demografie, Dhimmitude, Europa, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

18 reacties op De Franse bevolking is gespleten

 1. Siaans Fiksjon zegt:

  Op z’n minst 50 % van de Franse bevolking is gespleten.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Ook deNederlandse bevolking is helemaal gespleten, door de voortdurende leugens van de TV Media en politicie op de PVV na.En die worden gedemoniceerd.Ze doen voor al dat wat de moslims zeggen. van Tajkkeya hebben ze nog nooit gehoord.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  De Nederlandse ook ! Nietwaar ?

  Like

 4. bigljohn zegt:

  De bevrijding zal vanuit Duitsland moeten komen. Anders hebben we over slechts luttele jaren vier Moslim staten in Europa. Engeland, Zweden, Frankrijk en misschien Duitsland. Welk Europees land volgt in dit lugubere rijtje…..Spanje misschien ook ? Die zou volgens ISIS VOOR 2020 veroverd zijn door de Islam. Er zit structuur in dit alles.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Uit Duitsland? Gelukkig worden daar een aantal behoorlijk wakker, maar je wilt niet weten hoe het in D volgestouwd zit met moslims en er komen er iedere dag een paar duizend bij. Geheel NRW is al verloren en dan de grote steden zoals Berlijn, Hamburg, Hannover, Bremen, Frankfurt, Pforzheim, Nürnberg, München en nog heel veel meer. Ook de kleinere steden, gemeentes en ondertussen de dorpen puilen uit van de moslims.. Met buitengewone vriendelijke toestemming van Merkel c.s. en het linkse rapaille.

   Like

  • Future Child zegt:

   moslimstaten met kernkoppen, en wapenarsenaal

   Like

 5. Perfide Albion zegt:

  Ik voel eigenlijk wel wat voor een ruil van burgers in Europa. Er is toch vrij verkeer en vrije vestiging in de EU dus daar zouden we gebruik van moeten maken. Frankrijk lijkt me een mooi land. Via de stembus gooien we iedereen die tegen ons is het land uit. Rot maar op naar Zweden of een ander land met multiculti waanzin.

  Hebben we gelijk ook de Franse kernwapens in ons beheer. Niemand kan ons dan nog wat maken….Ik zie het wel zitten. De PVV en het Front zouden daar eens wat aan mogen gaan doen want na die wanvertoning in de 2e kamer van gisteren is wel duidelijk dat we het niet moeten hebben van onze medeburgers. Die stemmen massaal op een randdebiel als Pechtold.

  Like

 6. Jaantje zegt:

  Staat een stuk in Pravda onder opinion van Greg Roberts.(Charlie Hebdo: False flag operation)
  Hij heeft het onder andere over de media en de bewijsvoering waren net zo snel als bij MH17 met de daders te duiden en…ga zelf maar lezen:)

  Like

 7. Avidia zegt:

  Niet met je eens bigljohn, we moeten onze mond veel vaker open doen, schreeuwen als het moet, ze denken dat wij overal maar mee eens zijn, we lijken wel lammeren naar de slachtbank. Op politicus stemmen die ons land in ere willen houden, maar jammer genoeg hebben niet alle Nederlanders interesse in de politiek, vinden alles maar best, daarom moeten we onze mond open doen, mensen wakker maken!!!! Ik doe dat iedere dag, zeer mild, volgende keer luisteren ze weer, en zo ga ik per gesprek verder. Er zijn vrienden verloren gegaan, maar er zijn er meer bij gekomen. Laten wij dat allemaal doen, ogen openen!!!! Op milde toon!!!

  Like

  • Ekster zegt:

   Dat doe ik ook maar op een gegeven moment hebben ze genoeg van je. Men vindt je al gauw een zeikerd die altijd maar over hetzelfde praat. Gelukkig denken de meeste van mijn kennissen er hetzelfde over als ik, maar met collega’s heb ik wat minder prettige ervaringen, dus houd ik mijn mond maar. Het is sowieso behoorlijk ontmoedigend en vermoeiend om steeds maar mensen te proberen overtuigen van iets dat in mijn ogen zo overduidelijk is. Helaas zijn de meeste mensen zeer gehecht aan de enorme oogkleppen waar ze mee lopen. Ze denken dat ze gelijk hebben omdat ze iedere dag politici en media de bekende riedeltjes horen afdraaien over vredelievende moslims en dergelijke.

   Like

 8. harrylacroix zegt:

  Frankrijk verschilt in één opzicht sterk van Nederland. Alle documenten zijn in maar één taal: de Franse taal. Kun je geen Frans lezen of schrijven, jammer dan! Hollande heeft overigens de moslims weer in de slachtofferrol geplaatst door te zeggen dat zij het zijn die momenteel het meest lijden. Je moet maar durven.

  Like

 9. duinsnip zegt:

  De aantallen moslims in Frankrijk en Europa geven al lang aan dat de situatie oncontroleerbaar is.
  Dat gecombineerd met een steeds radicaler wordende Turkse buurman belooft niet veel goeds.
  En hoewel niet iedere moslim een jihadstrijder is, zijn er voldoende strijders beschikbaar om een constante terreurdreiging te forceren. Met elk jaar zal deze situatie verergeren en het is dus geheel voorspelbaar waar dat op gaat uitlopen. De politici zijn zich ondanks hun sussende woorden ervan bewust dat als de geest de fles uitkomt er geen houden meer aan is maar proberen dan maar met pappen en nathouden dat moment zo lang mogelijk uit te stellen. Maar ieder incident waarbij jihad strijders sneuvelen zal weer meer radicalen opleveren. Het gaat onherroepelijk oorlog worden. De regering zou inplaats van wegkijken juist meer geld aan defensie en burgerbewapening moeten uitgeven. Maar helaas zullen we totdat het te laat is nog veel politiek correct geleuter aanhoren.

  Like

 10. Jaantje zegt:

  De moslims in Frankrijk spreken en schrijven allen Frans iets met koloniën van France?
  De ouderen moslims/Marokkanen die hier en in Marokko(voormalige Franse kolonie) leven spreken ook Frans vanwege hun koloniale verleden.
  Hadden er veel die Fransen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s