De Tweede Kamer debatteert over de aanslagen

Screenshot_46

(Door: P. van Lenth)

Okay, hier dan een kleine poging van mij om ze te verslaan. Ik zie het als een journalistieke oefening, waarbij ik wat minder de eigen mening verberg dan de echte journalist. Zie me maar als een activistisch journalist. Met name ga ik bekijken of ze man en paard durven noemen. En wat mij betreft wordt dat alleen gedaan als wordt toegegeven dat er wat mis is met de islam.

Het gedeelte waarin Wilders spreekt en Samsom hem qua verdeeldheid en haat zaaien gelijkschakelt aan terroristen heb ik helaas gemist. Wel de samenvattende beelden ervan gezien. Niet aardig van Wilders om bij Samsom vervolgens een ‘zieke geest’ te veronderstellen, maar het is een sneer terug voor het verwijt dat Samsom hem maakte. Samsom kan zich nu natuurlijk zwaar beledigd gaan voelen en het ervaren als een ad-hominem, maar hij doet er beter aan de kritiek van Wilders eens serieus op zich te laten inwerken. Wilders vindt het ongehoord dat Samsom hem gelijkschakelt aan de terroristen. Gelijk heeft hij.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PVV, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op De Tweede Kamer debatteert over de aanslagen

 1. Sjaak zegt:

  Hier nog een voor jullie rooie rakkers !
  do 15 jan 2015, 18:33

  Drie doden bij anti-terreuroperatie België
  Verviers –
  Bij een anti-terreuroperatie in het Belgische Verviers zijn donderdag twee mensen omgekomen en een zwaargewond geraakt. Dat heeft het Openbaar Ministerie volgens de Franstalige publieke zender RTBF meegedeeld. Verscheidene mensen zijn aangehouden.
  De drie zouden teruggekeerde Syriëgangers zijn die banden zouden hebben met Islamitische Staat. Ze zouden van plan zijn geweest om een aanslag te plegen. De schietpartij vond plaats op een kruispunt bij het station van Verviers, een plaats ten oosten van Luik.

  Volgens de gemeente is de situatie onder controle. Er zijn ziekenwagens ter plaatse.
  r

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Zoals gewoonlijk wringen de landverraders zich in allerlei bochten om geen man en paard te noemen.

  Wat een laf zooitje !!

  Like

 3. Anneke zegt:

  Wat voor aanslagen??? Belastingaanslagen, of terreuraanslagen??? “Geld blijft de politiek nodig hebben, het tekort is niet weggegomd met behulp van al die LASTENVERZWARINGEN voor ons burgers. Hun tekort zal nooit worden ‘verlost’…..Zij hebben nooit genoeg”. Sorry; weet wel dat het artikel gaat over de terreur-zeur-ellende.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Anneke 15 januari 2015 om 19:40

   Die smerige LASTENVERZWARINGEN zijn een minstens even grote bedreiging voor ons!
   Bij elk artikel over de islam dat ik lees, moet ik aan lastenverzwaringen denken vanwege de hobby’s van de ‘linkse kerk’, waaronder de islamisering ook valt.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Tistochwat: 20.27. uur, op 15/01. Inderdaad beste Tistochwat. LASTENVERZWARINGEN over ONZE RUG, GEBOREN NEDERLANDERS. En dat geroofde geld van ONS gaat naar: MOSLIMS, de EUSSR, en de MASSA-IMMIGRATIE. Als WIEGEL een vent was, zou hij zijn uitspraak: ” SINTERKLAAS BESTAAT”, toepassen op RUTTE!

    Like

 4. luckybee zegt:

  Opgevangen Jihad terugkerers in Vervier Belgie. 2 dood geschoten en een gewond.nog voor dat ze onheil kunnen veroorzaken.Hoe zit dat bij ons meneer Rutte?Moeten onze agenten toch met hun klapperpistooltjes tegen Kalashnikofs opnemen?

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Breaking news, in Belgie gevecht met terroristen.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  .

  ‘Qawm -el Kafiroon’

  In the supplication, the cleric prays to Allah for, among other things, to grant “Muslims victory over the ‘Qawm al-Kafiroon,’” the Arabic phrase that lumps all non-Muslims — Jews, Hindus, Christians, Atheists, Buddhists and Sikhs — into one derogatory category, the “Kuffar”, or non-Muslims.

  http://www.torontosun.com/2015/01/13/muslims-shouldnt-pray-to-defeat-non-muslims

  I have long argued with my orthodox and conservative Muslim friends and family that at least when living among non-Muslims, we should avoid praying for their defeat at the hands of Muslims.

  .

  Like

 7. Sjaak zegt:

  EN HIER HOE ZE TIKKEN !

  Like

  • Republikein zegt:

   Sjaak, zit je nou op de achtergrond te neuriën?
   alla snackbar….

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Sjaak: 20.19. uur, 15/01. Zo zit de islam in elkaar! Haten, moorden, liegen, verkrachten, overheersen! En het is onbegrijpelijk, dat liberalen in heel Europa, dat ook nog accepteren. Waar zijn de verworvenheden van de VERLICHTING gebleven. VERKOCHT VOOR MACHT, OLIE,BAANTJES en de belangen van BILDERBERG!

   Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Ach, ja, Mijnheer van Lendt, moslims ontbreekt het nu eenmaal aan zelfkritiek. Ernstig probleem, maar relatief weinig aan te verhelpen.
  In de medische wereld gaan ze in zo ’n geval over tot verwijdering van de kankerhaard, vóór de uitzaaiïngen hun werk gedaan hebben.
  Helaas bevinden zich onder de Europese politici te weinig vakbekwame chirurgen en te veel haptonomen, die koppig weigeren, de aard van het probleem te erkennen, tot het te laat is.
  Waarachtig, de westerse wereld bevindt zich thans in dezelfde situatie als destijds de actrice Sylvia Millecam……

  Like

 9. bobzelf zegt:

  en weer wordt de Koran niet goed geciteerd :

  Het is een maagd van 72 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  nou probeer hem dan maar door die vredestein rubber band
  heen te rammen

  gr. bob

  Like

  • Cathja zegt:

   @ bobzelf 20:39

   Dag Bob,
   je gelooft toch zelf niet dat er in de moslimwereld nog zulke stokoude maagden bestaan?
   Moslimmeisjes mogen blij zijn als ze op 10-jarige leeftijd nog maagd zijn!

   Maar……., je hebt het weer leuk gebracht hoor! 😉

   Groetjes, Cathja

   Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Zeg laffe smerige VERRADERS van CDA,PvdA, VVD en D66, DIT HEEFT VOLGENS JULLIE- DUS NIKS MET DE ISLAM TE MAKEN! Vuile smerige wegkijkers, ik hoop jullie nog te zien bungelen aan de hoogste bomen.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Gatver!!!!

  Like

 12. Aegolius cs zegt:

  Ministers reageren bezorgd op verijdelde aanslag in België

  ”Absoluut, absoluut.” Zo reageerde minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) vrijdagochtend op de vraag of we ons zorgen moeten maken naar aanleiding van de verijdelde aanslag donderdag in België.

  http://www.nu.nl/algemeen/3973836/ministers-reageren-bezorgd-verijdelde-aanslag-in-belgie.html

  Ach, gisteren viel het allemaal nogal mee tijdens het Kamerdebat. En zwaardere wapens? Neen zegt de PvdA.

  Gewoon wat meer vriendelijke benadering en die jongens kunnen we daarna knuffelen. Echt waar!

  Freitag, 16. Januar 2015
  Mit “Kriegswaffe” verschanztMann nimmt Geiseln bei Paris
  Gibt es eine Verbindung zu den jüngsten Anschlägen in Paris? In einem Postamt nordwestlich der französischen Hauptstadt verschanzt sich ein Mann mit zwei Geiseln. Die Gegend wird abgeriegelt, ein Hubschrauber überfliegt das Gebiet.
  In einer Vorstadt von Paris hat ein bewaffneter Mann in einem Postamt zwei Menschen in seine Gewalt gebracht. Die Geiselnahme in Colombes nordwestlich von Paris habe kurz vor Mittag begonnen, hieß es aus Polizeikreisen. Der Mann habe sich mit einer “Kriegswaffe” in den Räumen des Postamts verschanzt. Die Gegend wurde abgeriegelt, ein Hubschrauber überflog das Gebiet. Berichten zufolge rief der Geiselnehmer selbst bei der Polizei an und erklärte, über Granaten und Kalaschnikows zu verfügen. Offenbar ist er als Krimineller polizeibekannt.
  http://www.n-tv.de/politik/Mann-nimmt-Geiseln-bei-Paris-article14336931.html

  Like

 13. Jan zegt:

  Bijdrage Diederik Samsom aan debat aanslagen Parijs

  door Diederik Samsom op 14 januari 2015

  Aboutaleb sprak als woedende moslim, en hij was niet de enige. Velen, van organisaties tot individuen, spraken zich uit met een gezamenlijke boodschap: blijf van onze islam af. Terecht. En nodig. Niemand van ons, moslim of niet-moslim, hoeft verantwoording af te leggen voor gruweldaden die niet door hem zijn gepleegd, maar het is wel nodig om verantwoordelijkheid te nemen. Het is goed dat velen, moslims en niet-moslims, dat doen. We hebben alle gematigde krachten nodig..

  Maar naast de hoopvolle signalen waren er ook de zorgwekkende of ronduit verwerpelijke gevolgen van de Parijse aanslagen. Het goedpraten, de bedreigingen, de oorlogstaal, het wijzen naar elkaar, de aanslagen op moskeeën.

  http://www.pvda.nl/berichten/2015/01/Bijdrage+Diederik+Samsom+aan+debat+aanslagen+Parijs

  Gelet op de kaart zijn zijn wereldvreemde uitspraken niet verwonderlijk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s