Europa´s toekomst: Joden vertrekken, Arabieren komen

Screenshot_52

(Vertaling: E.J. Bron)

De immigratie naar Israël vanuit West-Europa steeg in 2014 met 88%. Behalve uit Frankrijk kwamen er ook  meer immigranten uit Italië, België en Groot-Brittannië, aldus de “Jewish Agency”, de immigratieorganisatie van de staat Israël. Deskundigen zeggen dat de Joden in Europa zich sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer zo bedreigd hebben gevoeld als op dit moment. De afgelopen jaren werden er o.a. in Toulouse (2012) en in Brussel (2014) dodelijke aanslagen op Joden gepleegd. De meeste antisemitische incidenten werden in Frankrijk geregistreerd. Na de aanslagen in Parijs werden de veiligheidsmaatregelen voor joodse instellingen in heel Europa opgevoerd.

Vorig jaar zijn er meer dan 276.000 (!) illegale immigranten de Europese Unie binnengekomen. De belangrijkste route leidt vanuit Noord-Afrika over de Middellandse Zee richting Italië. In het voorjaar alleen al probeerden 170.000 mensen via deze route Europa binnen te komen, zoals de Europese Commissie dinsdagavond bekendmaakte.

Dit zou tegenover het jaar daarvoor een toename van 138% betekenen, aldus Dimitris Avramopoulos, eurocommissaris voor Migratie, Binnenlandse Zaken en Burgerschap, tijdens een parlementsdebat in Straatsburg over de jongste vluchtelingendrama´s in de Middellandse Zee. Behalve via de belangrijkste route over de Middellandse Zee stromen er ook veel mensen via Turkije Griekenland en Bulgarije binnen. Van daaruit gaat het via het westen van de Balkan naar Centraal-Europa.

De burgeroorlog in Syrië en in Irak evenals de instabiele situatie in Libië en andere landen in de regio zorgt ervoor dat de stroom vluchtelingen niet ophoudt.

A quarter of Jews in Britain have considered leaving the country in the last two years and well over half feel they have no long term future in Europe, according to a survey published on Wednesday. Additionally, anti-Semitic beliefs are widely prevalent among the wider public with 45 percent of Britons agreeing with at least one anti-Semitic sentiment, the YouGov poll for the Campaign Against Antisemitism (CAA) group found.

Bron:
www.achgut.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Arabieren, Europa, EUSSR, Immigratie, Islam, Islamisering, Joden, Krankzinnigheid, Moslims, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Europa´s toekomst: Joden vertrekken, Arabieren komen

 1. Sjaak zegt:

  EN HET NET OM ERDO(WAAN) TREKT
  ZICH LANGZAAM MAAR ZEKER TOE !

  Lieferte die Türkei Waffen an al-Qaida in Syrien?

  Die Türkei versucht, angebliche Geheimdokumente im Netz zu fischen !
  Sie belegen einen Waffentransport nach Syrien.
  Ein Dokument legt den Verdacht nahe, dass sie für al-Qaida bestimmt waren !

  Like

  • Sjaak zegt:

   Ook Rusland meld zich !
   TOEDELOE DE GASKRAAN GAAT TOE !
   RUSSLAND KÜNDIGT SOEBEN DEN VOLLSTÄNDIGEN ERDGAS-TRANSIT-STOPP ÜBER DIE UKRAINE IN DIE EU AN !!!

   Like

   • Sjaak zegt:

    OK-OK DE HALVE WAARHEID !
    Gazprom will mit Hilfe der Gaspipeline in die Türkei ab 2018 auf die Ukraine als Transitland vollständig verzichten, schreibt die Zeitung „Wedomosti“ am Donnerstag !

    Like

 2. Joost Visser zegt:

  Blijkbaar is de kritische massa 10%. In Frankrijk is 10% moslim. Demografisch is het uit te rekenen wanneer de echte ellende in de andere europese landen begint.

  Like

 3. Rudi zegt:

  En we zien overal in Europa hoe de geschiedenis zich herhaalt. Niet omdat de geschiedenis dat nu eenmaal wil, maar omdat mensen patronen volgen.

  Toen Frankrijk besloot om de Hugenoten eruit te schoppen, betekende dit een economische aderlating voor het land.
  Zien we nu hetzelfde gebeuren? Volgt Europa hetzelfde patroon?

  Kijk bv naar Malmö, een Zweedse stad die zijn welvaart in grote mate te danken had aan de Joden die er leefden. Wat blijft er nu nog over, na de gedwongen exodus van deze mensen?
  Kijk naar Antwerpen, Amsterdam, Londen en de Joodse gemeenschappen daar.
  Mensen die goed voor zichzelf en elkaar zorgen en nu na al die jaren worden ze gedwongen om te vertrekken omdat de situatie voor hen onhoudbaar wordt. Omdat zij als geen ander weten dat als er iemand tegen je zegt dat hij je gaat vermoorden je dat maar beter ernstig kan nemen.

  Ik heb ooit iemand de Joden “de kanarie in de mijn” horen noemen.
  Staat Europa een ramp te wachten als de kanarie ervandoor gaat?

  Like

 4. Republikein zegt:

  Rampspoed komt eraan, tenzij…..
  [staat me vaag bij dat dit hier eerder voorbij kwam, ben niet zeker]

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  Waar is dat artikel van ik dacht al jàren geleden dat het PLAN was 6 miljoen islamieten nog deze kant op te halen, hoort allemaal bij de plannen vd NWO om onze landen te islamiseren…

  Misschien kunnen WIJ ZELF er voor dat onze grenzen POTDICHT zitten?

  Like

 6. Scarlatti Bombatti zegt:

  TWITTER LIGT ER INEENS UIT!!! Toen ik dit artikel twitterde nr Geert Wilders was er ineens sprake van ‘INTERNE FOUT’ en àlles hield op bij Twitter

  Merci Republikein, ik heb deze You tube nog kunnen verzenden

  @geertwilderspvv EUROPE: CIVIL WAR, ISLAMIC TAKE OVER, GENOCIDE https://www.youtube.com/watch?v=rWp1Mf_M4bU#t=16

  Like

 7. Pieter zegt:

  Zonder pessimist te willen zijn, staat er als de gezamenlijke EU regeringen geen directe vergaande maatregelen nemen een onaangenaam tijdperk aan te komen voor alle niet moslims, doe dit Uw nakomelingen niet aan, dwing Uw regeringen tot de maatregelen, waar dat mogelijk is via een referendum.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Dit is zeer verontrustend, ik houd mijn hart vast

  Like

 9. luckybee zegt:

  Joden zijn altijd bij ons welkomen.(gereformeerden)
  De Heer heeft aleen dit gezegd over Joden; Lukas 10 DE UIitzending der 70, vers 1-20. Dit zijn dus niet de namentlijk benoemde 12 appostelen.Dat ze bij ons alles eten moeten war wij op tavel serveren. Ook Gerookte Paling en varkensvlees.

  Like

  • luckybee zegt:

   Anders gaat het met moslims ze beden een andere God aan, als wij, dus hun aanwezigheid hier bij ons , is een overtreding van de Tien Geboden.

   Like

  • Driek zegt:

   luckybee zegt:De Heer heeft aleen dit gezegd over Joden; Lukas 10 DE UIitzending der 70, vers 1-20. Dit zijn dus niet de namentlijk benoemde 12 appostelen.Dat ze bij ons alles eten moeten war wij op tavel serveren. Ook Gerookte Paling en varkensvlees.

   Beste luckybee, U lult weer een eind in de ruimte.
   Lucas 10, 1: Hierna wees de Heer (twee en) zeventig anderen aan, en zond hen twee aan twee voor zich uit naar alle steden en plaatsen waarheen hij zelf van plan was heen te gaan.

   De voorschriften voor de Kasjroet: voor Joden is varkensvlees onrein. Paling is kruipend gedierte en hebben geen schubben. Dus geen paling en schelpdieren, kreeft, cetera. Joden mogen dit niet eten.

   En als u hier reageert, geef dan de lezer de juiste informatie, want hier hebben ze helemaal niks aan. Niemand steeds er wat van op. Dit komt het niveau van deze site niet ten goede.

   Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Buiten de oorlogssituatie in Irak en Syrië, wat zeker de toestroom voor een deel verklaard, is het gewoon een gevolg, van het verraad van Straatsburg. Het verraad dat het mogelijk maakt, en gemaakt heeft, dat de islam en haar volgelingen, naar Europa konden komen om, kort gezegd, hier de boel te komen “uitvreten”, en daarna de boel over te nemen. En vrijwel iedereen op deze site weet welke partijen dat verraad hebben meegeholpen. Alle partijen die ook voor de motie Halalsema hebben gestemd, dus niet de PVV en in mindere mate de SGP. Het is een grote schande want met de islam kwamen de moslims, als JODENHATERS bij uitstek Europa binnen. Iedereen weet dat dat tot ellende zou gaan leiden, maar de politiek ging gewoon door met het verraad aan de JODEN en aan de EIGEN BEVOLKING!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s