Gematigd extremisme

Screenshot_29

(Door: Wladimir van Kiel)

Stel het is 1939, je bent zelf joods terwijl je aardige buren overtuigde NSB´ers zijn. Je kunt heel goed met ze opschieten, hun zoontje past zelfs af en toe op je kinderen, de buurvrouw drinkt regelmatig een kopje thee met je echtgenote en je kunt er altijd wel een kopje suiker lenen, indien nodig.

Kortom, het zijn gewoon hele aardige en uiterst sympathieke mensen. Zoals gezegd, het zijn wel belijdende nationaalsocialisten, helemaal overtuigd en gaan trouw alle partijvergaderingen af en hebben Mein Kampf als bron van alle wijsheid prominent op de boekenplank liggen, naast de foto’s van Den Aanvoerder Dolf en van zijn profeet Den Leider Anton.

Lees verder>>>
De Vrijspreker

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Gematigd extremisme

 1. Jaan zegt:

  Vandaag zei president Hollande dat moslims voor het merendeel andere moslims vermoorden. Dan is het nogal raak met die lui, want ik lees zowat elke dag in de krant dat Boko Harem honderden christenen in Nigeria afslacht. Wat wil Holande zeggenn: Je hoeft niet bang van een leeuw te zijn, want meestal eet hij andere roofdieren? Wat een clown!

  Like

 2. Peterdm zegt:

  1945 NBS( Nederlandse binnenlandse strijdkrachten) interneerde de nazi- collaborateurs, kopstukken en hun handlangers van de NSB( Nederlandse socialistische bond) landverrarders die Joden de trein(letterlijk) in hebben getrapt of anti Hitler Nederlanders hebben vermoord. De NSB kopstukken werden opgehangen, vuur peletton etc.hun handlangers werden de gevangenis in gegooid niet om terecht gesteld te worden voor hun daden maar om te voelen wat hun slachtoffers gevoeld hebben.Honderden NSB landverrarders zijn doodgemarteld zoals zij martelde, oog om oog tand om tand. De hardste gevangenis was Leeuwarden, de meest “humane” was de gevangenis van Amsterdam. Waarmee ik wil zeggen laat de geschiedenis zich niet herhalen, wat ik gisteren gehoord heb in de 2de kamer is pure vorm NSB taal van Nederlanders die de Islam omarmen, alleen omdat zij Wilders haten omdat zij zelf niet op het idee of verstand kwamen waar het kwaad vandaan komt.

  Like

  • Marlies zegt:

   Inderdaad, dat z.g. debat was mensonterend en geen enkele oppositiefiguur (m.u.v. Wilders) gaf reëel tegengas. Wat een tenenkrommende vertoning. Je gelooft je ogen niet: die enge Opstelten, die vreemde Haarsma (er ís iets met die man), de krankzinnige Samsom, de slijmerd Asscher – over Rutte wil ik het niet eens hebben – wat een schandvlek voor Nederland. Het zal ze opbreken.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Duw dat de WEGKIJKERS van VVD,CDA,PvdA en D66, maar onder hun neus.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Enkelband ‘Syriëgangers’ Arnhem mag af !
   ARNHEM –
   De twee Arnhemmers die augustus 2013 in Duitsland
   werden onderschept op weg naar Syrië, mogen maandag
   hun enkelband afdoen. Dat heeft de rechtbank in Arnhem
   donderdagmiddag bepaald. Hakim B. (22) heeft er last van
   met sporten en Mohamed el A. (27) moet een operatie
   ondergaan waarbij de band in de weg zit !

   Like

 4. Charles Martel zegt:

  De wredelievende islam heeft er allemaal niets mee te maken, evenmin als de holocaust iets met nazisme van doen heeft. De overgrote meerderheid van de nazi’s hebben nooit iemand vermoord; Mein koran roept niet op tot het afslachten van hen die profeet Heilitler niet erkennen. De holocaust was gewoon het werk van een aantal losgeslagen psychoten die de woorden van hun verheven profeet verkeerd of helemaal niet begrepen. Zo simpel is het tegenwoordig allemaal. Zielig, onze grote leiders doen alsof hun neus bloedt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s