JIHAD “ECHT VET!”

Screenshot_30

Van der Loo met minister Bussemaker

(Door: Martha N.)

Vol idealisme zette vmbo-docent Veerle van der Loo (24) een goed gesprek met haar klas op touw over de terreuraanslagen in Parijs. Maar de bloedige gebeurtenissen kregen de warme instemming van de leerlingen. Ze schreef er een geschokte blog over, waarna minister Bussemaker langskwam.

Scholier Mo wil naar Syrië als hij 18 is. Hij weet het zeker. Daar gaat hij strijden en dan krijgt hij ook zo’n kalasjnikov. ,,Jihad is echt vet!” Docent Veerle van der Loo (24) weet niet wat ze hoort als ze de dag na de aanslag in Parijs de terreurdaad met haar vmbo-klas bespreekt.

,,Ik was strijdbaar. Ik dacht: ik ga even duidelijk maken dat dit niks met de islam te maken heeft. Dat slikken ze vast voor zoete koek.”

Dat liep anders. Ze schreef er een blog over, Wat God verboden heeft. Minister Bussemaker las haar blog, die verschijnt op delerarenagenda.nl, en wilde Van der Loo spreken.

Bussemaker: ,,Ik ben er erg door getroffen. Veel leraren worstelen met hoe je hiermee om moet gaan. Je vertelt op een heel mooie manier dat het ook niet makkelijk is. En de reacties die je kreeg: ‘Boem boem door hun kop geknald’.”

Ze vonden dat de cartoonisten er toch echt zelf om hadden gevraagd. Ze hadden al een dreigbrief gekregen en gingen toch door. Eigen schuld.

Zelf om gevraagd…

Lees verder: www.ad.nl

“De bloedige gebeurtenissen kregen de warme instemming van de leerlingen. Scholier Mo wil naar Syrië als hij 18 is. Hij weet het zeker. Daar gaat hij strijden en dan krijgt hij ook zo’n kalasjnikov. ´Jihad is echt vet!’ Docent Veerle van der Loo (24) weet niet wat ze hoort.”

Ten eerste: Je zou toch denken dat een docent beter zou moeten weten. Dit antwoord van de moslim leerlingen verbaast ons niet!

,,Ik was strijdbaar. Ik dacht: ik ga even duidelijk maken dat dit niks met de islam te maken heeft. Dat slikken ze vast voor zoete koek.”

Ten tweede: Mevrouw de docente was strijdbaar? Zij ging uitleggen dat dit NIETS met de islam te maken heeft! Wat weet mevrouw van de islam? Niets zo te lezen. Deze mevrouw is verloren, is strijdbaar voor de moslims en tegen eigen Vaderland! Slikt de woorden van de regering voor zoete koek, totaal en volledig geïndoctrineerd. Mij ontbreken soms de woorden bij het lezen van dit soort domheid!

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, Dhimmitude, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, Nederland, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op JIHAD “ECHT VET!”

 1. Driek zegt:

  Beste Martha, ook mij ontbreken de woorden bij het lezen van dit artikel. Wat is dat een ongelooflijke domme onderwijzeres.
  (van het woord docent krijg ik langzamerhand de kriebels) Vroeger was je docent als je les gaf aan universiteit.
  Iedereen is tegenwoordig docent. Zelfs een man die fietsles gaf aan een moslim werd docent genoemd. Nou ja, het zal wel aan mij liggen. Ik ga niet met mijn tijd mee. En dat ben ik ook absoluut niet van plan.

  Like

 2. Tegenwoordig hebben de onderwijzers van de basisscholen hetzelfde opleidingsniveau als de ‘juffen’ van een kinderdagverblijf…

  Like

 3. Klukkluk zegt:

  Je suis triste.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Zou dat nu ook een van de vele redenen kunnen zijn waarom zoveel docenten het na een paar jaar voor gezien houden en iets anders willen gaan doen ?
  Ze was toch al een tijdje werkzaam in ,t onderwijs.
  Dan had ze kunnen weten hoe die islamietjes er over denken.
  Wij denken nog weleens terug aan de dag na 9/11.
  In de metro van R,dam, mijn vrouw die leerlingen naar een of ander evenement moest begeleiden.
  En een lol en vreugde die leerlingen hadden. Daar waren ook veel Mo(hammeds). Rachids etc bij
  Toen waren er geen 17 doden, maar 3000 doden in die wolkenkrabbers in New York.
  Die mevrouw lerares ,moet toen ook leerling zijn geweest in het m.o.
  Nooit iets opgemerkt toen ?????????????????

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Ach Martha, zalig zijn de dommen van geest, niets zullen zij beërven!

  Like

 6. Noes zegt:

  Een goed bedoelde actie ,voor een klas vol pubers en jonge moslims die nog niet weten wat ze na hun ROC opleiding moeten gaan doen , zijn zulke antwoorden te verwachten . Misschien maar weer de dienstplicht invoeren ! Geen soldaatje spelen, maar een eenheid die getraind en inzetbaar is bij rampen en dergelijke over de hele wereld .

  Like

 7. Jan zegt:

  Jihad, Echt vet op: http://www.delerarenagenda.nl/ onder de titel: De eerste les na Parijs – Hoe ga je als leraar om met culturele verschillen in de klas?

  Fragment:
  “Allah staat voor hoop en liefde

  Het lesuur daarna heb ik een derde klas. Ik steek hetzelfde verhaal af en ik houd weer die krant in de lucht. De leerlingen reageren amper. Ze knikken instemmend bij de dingen die ik zeg en hebben uit eigen beweging hun boeken al op tafel gelegd. Ik vertel ze dan maar hoe de leerlingen van de tweede klas zojuist reageerden op het nieuws. ‘Ach mevrouw, die weten niet wat ze zeggen,’ zegt een Turkse jongen. ‘U heeft helemaal gelijk, Allah staat voor hoop en liefde en die daders zijn gewoon mafkezen.’

  Ik sta voor de tweede keer die dag met mijn mond vol tanden. We praten nog even door over de gebeurtenis wanneer een jongen vraagt: ‘Zeg mevrouw, u heeft het nu wel over godsdienst enzo hè, maar zeg eens eerlijk: heeft u zelf ook niet gewoon alles gedaan wat God verboden heeft?!’ Ik doe net alsof ik niet weet wat hij bedoelt: ‘God verboden heeft?! Ik heb eigenlijk geen idee wat God allemaal precies verboden heeft!’ De jongen schudt meewarig met zijn hoofd: ‘Sjongejonge, jezus zeg, mevrouw dat is een uitdrukking hè! En dát voor een docent Nederlands…’

  Ik probeer een lach te onderdrukken, en dan gaan we verder met begrijpend lezen.”
  verder op (+reacties):http://www.delerarenagenda.nl/de-eerste-les-na-parijs-hoe-ga-je-als-leraar-om-met-culturele-verschillen-de-klas/

  Volgens mij leer je niets in haar klas want ook dit komt van haar. Als je 25 uur hebt per week kom je op deze manier van les geven 30 dagen in de week te kort:
  Transcript of De Taxonomie van Romiszowski
  Presentatie Vak Didactiek Effectief Leren
  Zwarte Piet
  ‘PietenLes’ ontwikkeld vanuit de taxonomie van Romiszowski
  OPDRACHT
  De klas wordt ingedeeld in groepjes. Sommige groepjes zijn ‘voor’ en andere zijn ‘tegen’ Zwarte Piet.

  Elk groepje moet ten minste 5 argumenten bedenken waarom Zwarte Piet zou moeten blijven, of juist voortaan beter ‘in Spanje kan blijven’.

  Daarna moet elk groepje zijn BETOOG presenteren…
  https://prezi.com/3eabbcrtcby1/de-taxonomie-van-romiszowski/

  Leerlingen vmbo snappen hier geen zak van. Ik neem aan dat Veerle 1 uur les per dag geeft, geen idee hoe zij 25 wil voorvereiden
  Ja, echt vet!

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  In de woorden van deze moslim scholieren zie je de toekomst van Nederland en het gelijk van Geert Wilders in optima forma. Ook de cartoon affaire in Heemstede past in dit zelfde kader. Ook daar meent men om via dialoog tot een compromis te komen met de jonge vertegenwoordigers van de islam. De segregatie zal verder doorzetten en de grenzen tussen gelovigen en ongelovigen zullen scherper worden dan ooit. De derde en vierde generatie zal nog fanatieker hun moslim identiteit uitdragen. De moderne westerse mens gehersenspoeld door het politiek correcte denken dat sinds 1968 alle onderwijs instituten niet alleen in Nederland maar in heel Europa heeft geïnfiltreerd heeft zich zelf machteloos gemaakt door tegen beter weten in te volharden in hun geloof in een maakbare wereld. Daarboven hebben ze dit geloof in een maakbare wereld uit hautaine arrogantie ook automatisch geldig te verklaren voor miljoenen moslims. Zij begrijpen niet dat de gemiddelde moslim geen geloof hecht aan een maakbare wereld. Zij begrijpen niet dat de wereld van de toekomst binnen de moslim identiteit al voorgeprogrammeerd staat in de wetten van de sharia. Zij begrijpen niet dat de gemiddelde moslim zich niet laat leiden door gevoelens van humaniteit en rechtsgelijkheid voor iedereen. In hun decadent politiek correcte kwezelarij menen ze een positieve invloed te kunnen uitoefen op moslim scholieren die vanaf hun kleuterleeftijd geïndoctrineerd zijn met dat andere totalitaire wereld beeld waarvan ze vinden dat dit in opdracht van de Profeet en Allah uitgevoerd. moet worden. Zowel het wereldbeeld van de 1968 generatie als het wereldbeeld van de moslim zal zorgen dat in Europa de komende decennia weer een situatie ontstaat waarin moord, terreur en uiteindelijk genocide opnieuw deel gaan worden van de moderne Europese geschiedenis. Dit gaat niet meer opgelost worden met dialoog. Dit gaat voor de toekomstige generaties eindigen in een groot wederzijds bloedbad.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @guusvelraeds: 16.29. uur. Inderdaad Guus, het gaat een bloedbad worden. En te danken hebben we dat dan aan voornamelijk: VVD,CDA,PvdA en D66. Deze 4 partijen, hebben NEDERLAND verraden, en dat doen ze al vanaf 1972. Als het tegenzit gaan WIJ ware patriotten, het nog meemaken ook.

   Like

 9. Tempelier zegt:

  Kijk en dat is nu straks de ruggengraat van onze economie,Volgens van Aartsen !

  Like

 10. Perfide Albion zegt:

  Is het iemand al opgevallen dat deze Mohammedanen altijd heel betrokken zijn bij wat de ummah in het Midden Oosten “overkomt”. Nooit hoor je ze over de wantoestanden van anderen dan: Moslims. De racisten. Uitwijzen dit tuig. Je kunt deze jonge islamitische racisten maar beter snel duidelijk maken dat Nederland niet op ze zit te wachten. Nu niet. Nooit niet.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Al die lui die kletsen over gematigde islam, en het moorden heeft niets met de islam te maken, moeten verplicht worden te kijken naar een paar videos van anjem choudary.
  Hij is heeeeeel erg duidelijk.
  Ik zag het debat van Wilders in de kamer waar Samson smerig op reageerde.
  Ik miste eigenlijk EEEEEEN ding en dat was dat Wilders er een koran bijpakte en een paar soeras ging voorlezen waar aan duidelijkheid niets te wensen is.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Martha, er bleven genoeg woorden over om je ongenoegen met ons te delen, dank je!

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Tevens ben ik van mening, dat de RODE JOOP RIESSEN, vervolgd dient te worden, voor zijn haat zaaien tegen 1 miljoen Nederlandse PVV kiezers, en het oproepen tot moord op Geert Wilders!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s