Mohammedaanse terreur

Screenshot_26

(Door: Albert Spits)

De afgelopen week was een blauwdruk van hoe het Westen zich ontwikkelt in relatie met het mohammedanisme. Een paar Al Qaida gerelateerde schutters hadden het op de cartoonisten en de redactie voorzien van Charlie Hebdo, een satirisch blad wat alle elementen van de maatschappij op de korrel neemt inclusief religies.

Geschiedenis

Wat Libertariërs en andere mensen moeten leren begrijpen is dat het mohammedanisme geen gewone religie is die men hetzelfde kan behandelen als alle andere religies. Van oorsprong is het in wezen een krijgerssekte die in de 7e eeuw is ontstaan. Niet kijkend naar de historie, want er is geen enkele andere bron behalve dan de drie ´heilige´ boeken van deze sekte, die het bestaan van Mohammed en zijn metgezellen bevestigt. Geschiedkundig  kunnen we dus uitgaan van een gecreëerde mythe.

Dat gezegd hebbende is er een theologische ondersteuning van deze sekte vervat in de boeken van koranhadith en sira. De koran behelst alle religieuze uitspraken van Mohammed. De hadith is de verzameling van al zijn uitspraken, de uitspraken van zijn metgezellen en van anderen. De sira is een opsomming van alle zaken die Mohammed deed, zoals het oorlogsvoeren, eten, naar het toilet gaan, trouwen met meisjes van 6 jaar, de seksuele uitspattingen, het onthoofden etc. De soenna is de complete verzameling van al deze opsommingen. Elke imam leert dit en elke vrome moslim weet dit als hij de boeken heeft bestudeerd. De gouden eeuw die altijd wordt genoemd heeft ook nooit bestaan en kunnen we rustig toevoegen aan de vele mythes omtrent dit geloof.

Lees verder>>>
De Vrijspreker

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Historie, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Mohammedaanse terreur

 1. Sjaak zegt:

  IS Kop afsneiders gaf het al1993 in de Bosnische oorlog !

  Like

 2. Driek zegt:

  Ik lees zojuist dit bericht:

  Moslims voornaamste slachtoffers extremisme’
  PARIJS –
  Islamieten zijn wereldwijd in de eerste plaats het slachtoffer van extremisme, fundamentalisme en onverdraagzaamheid. Dit beklemtoonde de Franse president François Hollande donderdag in een ingelaste toespraak op het Instituut van de Arabische Wereld in Parijs.

  „Het islamitisch extremisme maakt eerst slachtoffers onder moslims en het wordt gevoed door alle tegenstellingen, alle ellende, ongelijkheid en de sinds lang onopgeloste conflicten van onze tijd,” zei Hollande volgens Franse media.
  Zijn bezoek aan het instituut,waar een conferentie over hervormingen in de Arabische wereld werd geopend, stond niet op de agenda en werd ingelast. Afgelopen week pleegden Fransen van islamitische huize in Parijs terreurdaden die aan zeventien mensen het leven kostten. Ze zeiden onder meer beledigingen van de profeet Mohammed te wreken.
  Het instituut is in de jaren tachtig samen met Arabische landen opgezet in hartje Parijs. Van de circa 66 miljoen Fransen is volgens sommige schattingen is bijna 10 procent islamitisch.

  JE MOET TOCH WEL VERSCHRIKKELIJK BRUTAAL ZIJN OM DIT TE DURVEN VERKONDIGEN.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek 13:10

   Inderdaad, deze uitspraken zijn schaamteloos!! Die Hollande is al niet populair in Frankrijk, en met deze uitspraken kan hij het helemaal wel schudden! Hoe komen zijn woorden over op de nabestaanden van de slachtoffers?
   Ik kan trouwens niet begrijpen dat er nog mensen bestaan die de gruweldaden van de islam durven te verdedigen. Door verzachtende woorden nemen ze de moslims als het ware in bescherming, maar staan alle mensen die tegen de islamisering van Europa zijn, in de kou!

   Ik hoop dat Hollande binnenkort vervangen wordt door een president die dichter bij de Fransen staat, die staat voor vrijheid en democratie in de breedste zin des woords, en die de banden met het Midden-Oosten wat losser maakt.
   Dit gaat zo de verkeerde kant op!

   Like

 3. Tempelier zegt:

  Whoeaa, hij is goed. Nou hij bewijst met zijn bord dat islam gewelddadig is, nu moet zijn kop eraf volgens zijn eigen tekst !! De intelligentie van een mossel !!

  Like

 4. Rudi zegt:

  Dit lees ik net op Knack:
  http://www.knack.be/nieuws/wereld/in-naam-van-mijn-geloof-een-welgemeende-sorry/article-opinion-525721.html

  Redactrice bij Knack.be Wided Bouchrika over de stigmatisering van de islam.

  Gehoord allemaal? De islam is het slachtoffer.
  En aan wie verontschuldigt het wichtje zich? Aan de slachtoffers van jihad? Neen, aan de ‘gediscrimineerde moslims’.
  Als meiske Bouchrika meent dat ze hier iemand mee om de tuin leidt, vergist ze zich lelijk.
  Enkel aan andere moslims tonen ze berouw, want zij zijn de volgelingen van de profeet. Ze gaan zich toch niet verontschuldigen tegenover vuile , smerige kufaar zeker? Want ook dankbaarheid is de moslim enkel verschuldigd aan andere leden van de Umma.
  Opnieuw merken we dat Knack hét forum bij uitstek is voor allerlei wolven in schaapsvacht die slechts één enkele loyauteit kennen: de islam met zijn umma, het woord van Allah en het pad van de profeet!

  O, en meiske Bouchrika vindt atheïsme een geloof.
  Als atheïsme een geloof is, is niet aan sport doen ook een sport.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Een bevlogen poging van deze Albert Spits, maar hij lijkt een tamelijk ongeoefende schrijver, die een goedbedoelde poging doet, de lezer de realiteit voor te schotelen via wat platgetreden paden, waarbij hij zelf voortdurend stylistische uitglijders maakt, alsmede wat ‘gewone’ taalfouten. Op zichzelf geen ramp, al leidt het de lezer wel af, een vervelende bijkomstigheid voor zo ’n lang artikel.
  De door hem vermelde feiten zijn wel juist, zij het dan ook, zoals reeds opgemerkt, inmiddels overbekend. In zijn geval is het hoe dan ook geen overbodige luxe om zijn werkte laten nazien op taal- en stijlfouten en zo mogelijk iets meer in te gaan op achterliggende factoren, teneinde het geheel aan leesbaarheid te doen toenemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s