SkyNews in totale paniek na uitzenden Hebdo-cover

Screenshot_22

(Door: Van Rossem)

“I’m very sad, very sad that journalists in UK do not support us, that journalists in UK betray what journalism is about by thinking that people cannot be grown enough to decide if a drawing is offending or not. Because you are not even showing it”, sombert Caroline Fourest van Charlie Hebdo in de camera van SkyNews. Vervolgens houdt ze de cover van de nieuwe Charlie Hebdo omhoog. En wat er dan gebeurt, zal een bom leggen onder uw vertrouwen in de weerbaarheid van het Westen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, mainstream-media, meningsdictatuur, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Westen. Bookmark de permalink .

3 reacties op SkyNews in totale paniek na uitzenden Hebdo-cover

 1. aegoliuscs zegt:

  “Like”? Niet dus voor SkyNews!

  Like

 2. Marc zegt:

  Tsja, dat bedrijf zou door een ‘mededingingsautoriteit’ zwaar voor z’n kloten moeten krijgen. Hoe kan de gewone Engelsman een dergelijk bedrijf failliet laten verklaren. Verdonkeremaning van mening en / of feit zou onder het strafrecht moeten vallen. Zoiets als fraude. Sky News zou zo voor zes maanden uit de lucht gehaald kunnen worden wegens valse voorlichting!

  Like

 3. Rudi zegt:

  De naam ‘Caroline Fourest’ deed een belletje rinkelen, dus ben ik haar even gaan googelen.

  Ze is de grootste criticaster van Tariq Ramadan (zie haar werk ‘Broeder Tariq’) en werd tijdens een conferentie aan de ULB (Franstalige Vrije Universiteit Brussel) ooit geboycot door een samenscholing van moslims die georganiseerd werd door nota bene een universiteitsmedewerker.

  http://www.7sur7.be/7s7/fr/1502/Belgique/article/detail/1392219/2012/02/09/Debat-sabote-a-l-ULB-Caroline-Fourest-pouvait-s-y-attendre.dhtml

  Vertaling van de koptekst:
  ‘Gesaboteerd debat aan de ULB, Caroline Fourest kon er zich aan verwachten’
  Souhail Chichah zit in het oog van de storm. De saboteur van de conferentie met Caroline Fourest over extreem rechts “heeft nergens spijt van” en beweert het slachtoffer te zijn van “racistische hysterie”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s