Suad Mokhtari, Abdul Mohaimen-Amer en Malika Ouacha vertellen bij domme doos Eva Jinek dat juist moslims het slachtoffer zijn van de Parijse aanslagen en mega-domkop Huub Stapel zwatelt ook mee

Screenshot_23

Van links naar rechts: Soead Mokhtari (21 jaar) doet culturele en maatschappelijk vorming. Abdoel Mohaimen (21 jaar) doet artificial intelligence en is ondernemer. Malika Ouacha (21 jaar) doet culturele en sociale anthropologie.

(Door: Martien Pennings)

Screenshot_24

Bij een van “respect “ en “empathie” druipende Jinek mochten dinsdagavond 13 januari 2015 drie poezelige Marokkaanse studenten, met het babyvet nog op de verwende aangelaatjes, komen vertellen hoe zij het nou allemaal ervaren, als moslims, al dat gedoe na “Parijs”. Ik ben er eens goed voor gaan zitten en ik zal verslag doen van wat ik gezien en gehoord heb. Nu ben ik weliswaar een altijd zeer aandachtige, maar in dit geval ook érg bevooroordeelde kijkluisteraar, want ja, lees maar eens het ego-auto-document op mijn website waar ik vertel wie ik denk te zijn en hoe ik tegen de islam en Israël aankijk.

Dat komt kort samengevat op het volgende neer. Ik denk dat de islam totalitair is en de oudste manifestatie van een nazi-mentaliteit, omdat de islam alle wezenskenmerken met het Hitlerisme deelt. Noch Jinek, noch de buikige Huub Stapel die op Jineks bank de wijze patriarch zat uit hangen, noch haar drie moslimische gasten hebben enig idee van wat de islam is, zo blijkt uit het gesprek. Die indruk wekken ze in elk geval, maar dat kan wat betreft de moslim en de twee moslima’s ook Taqiyya zijn, al wekken hun onnozelheid en verontwaardiging de indruk oprecht te zijn.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Fascisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nazisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, publieke omroep, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Suad Mokhtari, Abdul Mohaimen-Amer en Malika Ouacha vertellen bij domme doos Eva Jinek dat juist moslims het slachtoffer zijn van de Parijse aanslagen en mega-domkop Huub Stapel zwatelt ook mee

 1. Jan Wandelaar zegt:

  .

  ‘Fundamentalist’ is a Christian term. It seems to have come into use in the early years of this century, and denotes certain Protestant churches and organizations, more particularly those that maintain the literal divine origin and inerrancy of the Bible. In this they oppose the liberal and modernist theologians, who tend to a more critical, historical view of Scripture. Among Muslim theologians there is as yet no such liberal or modernist approach to the Qur’an, and all Muslims, in their attitude to the text of the Qur’an, are in principle at least fundamentalists (Lewis 1988, 117)

  http://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/1369183X.2014.935307#.VLcSbSuG98E

  religious fundamentalism is not marginal among Western European Muslims. Taking together the first and second generations, almost 60% agree that Muslims should return to the roots of Islam, 75% think there is only one possible interpretation of the Quran, which is binding for every Muslim and 65% say that religious rules are more important to them than the laws of the country in which they live. Consistent fundamentalist attitudes, with agreement to all three statements, are found among 44%.

  http://www.tandfonline.com/action/showPopup?citid=citart1&id=f0001&doi=10.1080/1369183X.2014.935307

  http://www.tandfonline.com/action/showPopup?citid=citart1&id=f0004&doi=10.1080/1369183X.2014.935307

  .

  Like

 2. Driek zegt:

  Soead Mokhtari (21 jaar) doet culturele en maatschappelijk vorming.
  Abdoel Mohaimen (21 jaar) doet artificial intelligence en is ondernemer.
  Malika Ouacha (21 jaar) doet culturele en sociale anthropologie.

  Het zijn ook echt studies waarvan je zeker weet dat je de rest van je leven in de Bijstand loopt.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Een ouderwets-gedegen analyse van Martien, waarin letterlijk èlk detail besproken èn raak getypeerd wordt! Fantastisch!
  Zelf bleef ik -op het verwante topic- in mijn comment wat beperkt tot de positie van de vrouw, een gebruikelijke reflex bij mij, telkens als ik op t.v, of waar dan ook geconfronteerd word met pontificaal gehoofddoekte wijven (de geplante vlag) die zeer sereen zitten uit te leggen, wáárom je de positie van de moslimvrouw niet als onderdrukt moet zien en wààrom alle restricties voor moslimvrouwen moeten worden gezien als ‘bescherming.’ De eerste opwelling, bij mij althans, is dan onwillekeurig steeds weer, dat je ze zou willen toeschreeuwen, dat westerlingen dat soort bescherming wèl als onderdrukking zien, dat ons zelfbeschikkingsrecht ons heilig is, dat we in het westen nu eenmaal niet in een collectief leven zoals zij en of ze het alsjeblieft willen láten om ons ook maar iets in die richting op te dringen, te beginnen met die hoofddoek. “Je bent hier in het westen,” wil ik ze elke keer weer toebijten, “Je hóeft hier je haar, een deel van jezelf, niet te verloochenen, zeker als die kerels van jullie het óók niet hoeven! En je wéét nu langzamerhand, hoe westerlingen tegen dat kopvod aankijken, dus waarom zet je het niet àf?!”
  Primitief, ik weet het, want er zijn in dit opzicht zoveel zwaardere dingen aan te kaarten, maar daar komt het bij mij altijd weer op uit. Op die geplante vlag.
  Omdat die, denk ik, het begin van alles is. Omdat dàt datgene is, wat tenslotte uitloopt op alles, wat jij hier nu weer zo minutieus hebt geanalyseerd en wat ten doel heeft, ons ons zelfbeschikkingsrecht af te nemen door middel van terreur.
  En dergelijke jongvolwassenen -inderdaad, met het babyvet nog op hun smoel- maar de onschuld in persoon spelen en doen, alsof dat niet het geval is….!
  Het gaat er niet eens om of hier sprake is van taqiyya of van onnozelheid; in beide gevallen is er sprake van kwalijke misleiding, die laakbaar is, omdat ze met name het goedmenschendom stijft in zijn domme, kortzichtige inzichten, zodat het zelfs tegenover aanslagen als die op Charlie Hebdo de goede houding niet kan aannemen. Met alle gevolgen van dien. Een podium geven aan dit soort moslimjongeren is, kortom, schadelijker dan de meest verbeten jihadist aan het woord laten!
  Want beiden streven de islam na, die op onze onderwerping uit is; beiden!
  En dat begint allemaal met ‘dat lapje stof’ en de ‘bescherming van de vrouw…..’

  Like

 4. exmarineman zegt:

  het zijn de “standaard”moslim-trutten die zowat elke avond de beeldbuis vullen. Dus wat verwacht je dan van onze MSM/NOS……zij zijn het slachtoffer????? Je moet de gore moed wel hebben om dat te zeggen……WIJ AUTOCHTONE NEDERLANDERS zijn DE ECHTE EN ENIGE SLACHTOFFERS van de islam!!! N I E M A N D AN D E RS ,,,,,en als het je hier verder niet meer bevalt: je ouders, jij zelf zijn hier vrijwillig gekomen… dus je kunt ook vrijwillig vertrekken. Oh Ja maar wel zonder uitkering etc.
  Maar als je besluit te blijven ok, maar pas je dan aan aan ONZE waarderen, accepteer ONZE wetten en leefwijze enz enz. JIJ/JULLIE dienen zich aan te passen en NIET wij aan jullie moslims of islam-regels.

  Like

  • peterk2014 zegt:

   Beste marineman, je kan aan het vrome gezicht van deze dametjes zien, dat ook hun schaamlippen en clitten verwijderd zijn.
   Bah wat een achterbaks gedoe en die Jenik zit daar bij, of dat bij haar ook gebeurd is en natuurlijk daar erg blij mee is. Moslims zijn gluiperds, volkomen onbetroubaar.
   En hoe eerder zij opflikkeren uit Nederland hoe beter.

   Like

 5. AdriePVV zegt:

  Ik kon dat interview niet lang aanzien, enerzijds door het gedrag van de drie moslims en anderzijds door de onnozelheid van Jinek en Stapel. Keer op keer slagen de MSM erin een verkeerde voorstelling van zaken te geven en wordt propaganda voor het Islam standpunt onweersproken gelaten. Ik had gisteren een gesprek met een meisje van 17 dat sinds 5 jaar in Nederland is, prima nederlands spreekt en ook een “nederlandse” mentaliteit heeft, maar er sinds een jaar voor gekozen heeft volledig in zo’n lange jurk/mantel rond te lopen, duideiijk herkenbaar als moslima.

  Zij schaamt zich echter voor wat er uit naam van de islam wordt gedaan en begrijpt dat zij, als moslima, daar ook op wordt aangeken. Schaamte i.p.v. de arrogante brutaliteit van de Abdoel cs.
  De moeder van mijn koerdische vriend durft niet meer naar het nieuws te kijken, haar zoon wil zich eigenlijk aansluiten bij de Pesmerga om Isis te bestrijden, hij is als moslims opgevoed maar vervloekt de islam en de regltjes die tot geweld opdragen . Dat soort moslims zie je helaas niet op tv.

  Mijn dochter heeft een baanjte in het centrum van Amsterdam maar wil daar voorlopig niet naar toe gaan vanwege de dreiging van aanslagen. Onze angst telt echter nooit mee, dat is islamofobie.

  Voorlopig zijn die MSM onze vijand.

  Like

 6. ik heb per toeval de prog.ook bekeken en onzettend geergeerd .De kennis van de lelijke blondje was niet spectaculair ,maar het meest vond ik de woorden Huub Stapel.Hij haalde het christendom in deze contex.En het meest belachelijke het demoniseren van een politicus die zijn leven voor de vrijheid van zijn land geeft.

  Like

 7. Pieter G zegt:

  Wat betreft de joden die (nog) in Europa wonen.
  Ze willen weg omdat het niet veilig is. Je ziet en hoort het in elk Europees land.
  Met de razendsnel toenemende islam kan je ook niets anders verwachten.
  Daarmee heeft nazi Duitsland de facto alsnog de oorlog gewonnen.
  Endlösung der Judenfrage.
  Wat de geschifte Duitsers niet lukte doen “Onze” politieke leiders.
  Ik weet niet.
  Misschien moeten onze Flevopolders vollopen door een islamaanbidder, de tweede kamer ontploffen of 7 Boeing 777 bestuurd door de islam in onze hoofdsteden neerknallen voor dat er gezegd wordt dat Wilders gelijk heeft.

  Maar zelfs dan zullen onze landverraders nog naar Wilders wijzen als de echte dader en onze moslims zullen zeggen dat wij het er zelf naar gemaakt hebben. Zoals die drie op de bank.

  Dan moet je de profeet maar niet beledigen.
  En joden horen afgemaakt te worden, dus wat is het probleem eigenlijk?

  Het is een soort basis natuurwet wat geld in het hele Universum dat zegt.
  Des te minder islam des te beter.
  Onze enige houvast en doel is dat voor elkaar te krijgen.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal met je eens Martien. En tegen de HUICHELAARS van de MSM, de PERS en uiteraard de POLITIEK, wil ik nogmaals uitschreeuwen: DE ISLAM ZAL ONS ALLEMAAL WILLEN VERMOORDEN! Dan een voorbeeld voor de hypocrieten in de 2e Kamer, om mijn punt te maken. Toen van het Reve, ik dacht in de jaren ’60 van de vorige eeuw, de christenheid te kakken zette, met zijn tekening va G’d = afgebeeld als ezel- waar hij de geslachtsdaad mee wilde doen, kwam er weliswaar protest en een rechtszaak, maar de christenen GINGEN niet van het Reve vermoorden. Maar riskeer maar een plaatje te maken van MO- de zonnesteekgek- en de MOSLIMS zijn in staat om je gelijk te komen afslachten. En met dat “achterlijk volk”, zitten WIJ hier door de verraders van de politiek opgescheept. Neen, we gaan het niet vreedzaam opgelost krijgen met deze eencelligen. Ik rust mijn koffer. Saluut!

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Theresa zei het al Martien.
  Een goed analyse zoals we van jou gewend zijn.
  Zonder het intervieuw ben ik al ziek van die lui door hun zelfvoldane smoelen op die foto.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Ik heb met kromme tenen naar dit al bekeken, moet je na gaan hoezeer die jennink is gedaald, journaliste???? Wel nee, een riool; journaliste, meer is ze niet. Terug naar het riool en nooit meer boven komen. Liever verzuip in het riool.

  Like

 11. hub.helgers zegt:

  Door alle geestelijken van welke religie dan ook komt de tweespalt tussen de mensen en daardoor ook de oorlogen

  Like

 12. Aegolius cs zegt:

  Honderden betogen tegen Nederlandse luchtaanval in Mali

  Honderden mensen hebben woensdag geprotesteerd tegen de luchtaanval van Nederlandse gevechtshelikopters dinsdag op Tuareg-rebellen in het noorden van Mali.
  Uit protest bezetten ze het vliegveld van Kidal, in het noorden van het land. VN-blauwhelmen zagen zich gedwongen hun positie daar op te geven.

  http://www.nu.nl/algemeen/3977016/honderden-betogen-nederlandse-luchtaanval-in-mali.html

  Wikipedia schrijft over Toeareg:

  Een andere naam die de Toeareg voor zichzelf gebruiken is Kel Tagelmoust dat ‘gesluierden’ betekent. De Toeareg zijn vooral bekend geworden vanwege het feit dat bij dit islamitische volk de mannen hun gezicht sluieren, en de vrouwen niet.

  “Iedere cultuur” heeft andere regels doch blijft islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s