Asielwaanzin: Twee islamitische mensensmokkelaars uit Kameroen gooiden christenen overboord

Screenshot_53

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

De “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) publiceerde vrijdag opnieuw een afschuwelijk verhaal van de dagelijkse asielwaanzin, dat volgens de gangbare mainstream opinie gegarandeerd niets met de islam te maken heeft: in december zou een boot met vluchtelingen op weg van Marokko naar Spanje in een storm zijn terechtgekomen. Een Nigeriaanse christelijke geestelijke zou toen met andere geloofsgenoten begonnen zijn te bidden. De beide Mohammedaanse mensensmokkelaars uit Kameroen (20% moslimaandeel) zouden heel boos geworden zijn, omdat volgens hen alles nog erger zou worden door het christelijke gebed. Ze zouden de christenen geslagen, beroofd en overboord gegooid hebben. Tussen 7 en tien christenen zouden het slachtoffer zijn geworden van de Mohammedaanse moordenaars.

Om de in de koran vervloekte christenen te beroven, te slaan en te doden kan echter zeer zeker niet met de islam in verband gebracht worden. Ook niet de overtuiging dat het bidden van ongelovigen Allah boos zou kunnen maken. Kenmerkend is dat de overlevenden uit angst voor de Mohammedanen pas wilden praten over het gruwelijke incident toen ze in een tweede kamp veilig voor hen waren. De FAZ schrijft:

De Spaanse politie heeft de beide uit Kameroen afkomstige islamitische mensensmokkelaars gearresteerd op beschuldiging van meervoudige doodslag. Ze zouden tussen zeven en tien van hun uit Nigeria afkomstige christelijke passagiers geslagen, beroofd en overboord gegooid hebben.
(…)

Toen er, aldus de getuigen, plotseling een hevige storm opstak, zou een Nigeriaanse geestelijke samen met meerdere landgenoten zijn begonnen te bidden. De twee mensensmokkelaars, die kennelijk dachten dat dit nog meer ongeluk zou brengen, zouden hen toen met houten planken aangevallen en in het water gegooid hebben. In totaal zou bijna de helft van de vluchtelingen, onder wie meerdere kleine kinderen, tijdens het tumult om het leven zijn gekomen.

Deze asielwaanzin moet eindelijk gestopt worden. De sinds 2002 minder dan 2% terechte asielzoekers genieten uiteraard bescherming volgens paragraaf 16a van de grondwet. Dat zijn vooral ook christenen uit islamitische landen. Nog eens 30% mogen volgens de vluchtelingenconventie van Genève eveneens tijdelijk blijven. De andere 70% zou men onverwijld weer naar hun landen van herkomst moeten terugbrengen.

In het kader van deze moderne volksverhuizing, die voor het grootste deel gemotiveerd wordt door economische belangen, wordt Duitsland ieder jaar met ongeveer een kwart miljoen mensen overstroomd, die voor het overgrote deel niet te integreren zijn en voor een bepaald deel zelfs een serieuze bedreiging voor onze liberaal-democratische rechtsstaat vormen.

Omdat onze politici te laf zijn om een einde te maken aan dit gevaarlijke gedoe, zetten op geld beluste mensensmokkelaars permanent massa´s mensen over de Middellandse Zee. In d elanden van herkomst is het heel snel bekend dat de naïeve goedmenschen sukkels in Europa, met voorop de Duitsers, iedereen met open armen ontvangt. Per slot van rekening willen ze zich kunnen voelen als hoger staande beter-mensen. De verantwoordelijken in de politiek stellen ons land bloot aan een niet te calculeren risico. En een einde van de waanzin is niet in zicht.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Duitsland, Europa, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Asielwaanzin: Twee islamitische mensensmokkelaars uit Kameroen gooiden christenen overboord

 1. joopklepzeiker zegt:

  German Embed Reporter: ISIS Plans On Killing ‘Hundreds of Millions’ in ‘Religious Cleansing’

  urgen Todenhofer, the first Western reporter to embed with Islamic State fighters and not be killed in the process, spoke to Al Jazeera about his time with the terror group.

  Todenhofer lived side by side with the jihadist fighters for ten days in the Islamic State-stronghold city of Mosul, Iraq. He was accompanied only by his son, who served as his cameraman.

  “I always asked them about the value of mercy in Islam,” but “I didn’t see any mercy in their behavior,” explained Todenhofer. He added, “Something that I don’t understand at all is the enthusiasm in their plan of religious cleansing, planning to kill the non-believers… They also will kill Muslim democrats because they believe that non-ISIL-Muslims put the laws of human beings above the commandments of God.”

  The German reporter then elaborated on how shocked he was about how “willing to kill” the ISIS fighters are. He said that they were ready to commit genocide. “They were talking about [killing] hundreds of millions. They were enthusiastic about it, and I just cannot understand that,” said Todenhofer

  He warned that the Islamic State “is much stronger than we think,” and that their recruiting has brought motivated jihadis from across the globe. “Each day, hundreds of new enthusiastic fighters are arriving,” explained Todenhofer. “There is an incredible enthusiasm that I have never seen in any other war zones I have been to.”

  The journalist asserted that the U.S.-led bombing campaign was not going to stop the Islamic State and its continuing jihad. He told Al Jazeera that he believed the terror group would only be stopped if fellow Sunni Iraqis would rise up against them.

  http://www.breitbart.com/national-security/2015/01/18/german-embed-reporter-isis-plans-on-killing-hundreds-of-millions-in-religious-cleansing/

  Like

 2. Jan zegt:

  Moslims vallen kerkganger aan, pissen op beeld van Maria en slaan het aan stukken- Heeft niets met islam te maken zegt de ‘eerwaarde’

  A man was kneeling in prayer before the statue of the revered Madonna, with the photograph of a loved one in hand, in the small chapel of St. Barnabas in Perugia (Italy), when he was attacked by five immigrants. The first thing they did was rip her hands photo. Later they unleashed their hatred against the image of the Virgin. They broke kicked and subsequently voided on it.

  The incident has caused a stir among neighbors. Some have lambasted the Pope, who is accused of appeasing immigrants to grotesque extremes. Remember some recent words of Bergoglio: “Migrants, by his own humanity, cultural values, expand the sense of human brotherhood.”

  http://www.blazingcatfur.ca/2015/01/17/italy-muslims-assault-parishioner-piss-on-virgin-mary-statue-nothing-to-do-with-islam-says-monsignor/

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Is de tijd niet aangebroken dat wij is eindelijk begrijpen dat de zwermen van zgn. “Vluchtelingen” en “Asielzoekers” die met hele armada’s van wrakschepen de Middellandse zee oversteken, worden NIET DOOR MENSENSMOKKELAARS HIERHEEN GETRANSPORTEERD? ZIJ WORDEN DOOR ISLAMITISCHE (TERREUR)ORGANISATIES EN RIJKE ARABISCHE LANDEN GEFINANCIERD. De zogenaamde “MENSENSMOKKELAARS” werken voor deze financiers en organisaties. Ze zijn medewerkers die worden GECONTRACTEERD. Natuurlijk worden Christenen van boord gegooid! De bedoeling van het hele transport is, zo snel mogelijk zo veel mogelijk Mujahedeen Europa binnen te loodsen en de islamitische bevolking in Europa bliksemsnel laten groeien. Aan christenen hebben ze niks. Die zijn juist mensen die ze moeten verdelgen; samen met de autochtone Europese bevolking. Een overduidelijk signaal die duidt op een gerichte georganiseerde actie van islamitische organisaties en landen, is de nieuwe koers in de samenstelling van de mensen aan boord. Tot voor kort hadden “de Mensensmokkelaars” meestal jonge kerels aan boord. Totdat er geluiden in Europa over dit fenomeen hoorbaar waren. Dus men is overgegaan tot een samenstelling waarin er ook vrouwen en kinderen tussen zaten …Om de boel te floreren ..Laten zien dat ze echt vluchtelingen zijn …Medelijden wekken bij de “politiek-correcte elite” om verder bakken met geld te smijten om de (toekomstige) vijanden blijvend welkom te heten. Nu dat er in Europa een “kleine storm” van anti islam-gevoelens waait (moorden Parijs en activiteiten ISIS) worden nu ook veel kinderen met hun moeders aan boord geplaatst. Hun vaders hokken al reeds in een van de vele AZC’s in Europa …Van tijd tot tijd – als tijdverdrijf – verkrachten ze voor vertier een van de vrouwelijke medegevangenen; meestal als de vrouw christelijk is …De “Gutmenschen en patronen” begrijpen dat hun seksuele nood is groot en een weg naar een hoer is lang. Of organiseren ze wedstrijden van steekpartijen met andere vluchtelingen. Er is niets aan de hand!. DE LIEFDEVOLLE OOG VAN DE MULTICULTURALISTEN ZORGT ERVOOR DAT ZE MET VEEL BEGRIP EN TEDERHEID WORDEN ONTZIEN.
  DEEL 2

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Dit hebben we nu te danken aan: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG, en de MASSA-IMMIGRATIE! En de verraders der politiek, de vieze vuile smeerlappen van “LINKS TOT RECHTS”, hebben daar schuld aan! We komen ons aan het verdedigen, onze ROVERHEID is TEGEN ONS!!

  Like

 5. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  De Islamisering van Europa neemt zo’n angstaanjagende proporties, dankzij de ACTIEVE HULP die islamitische kringen krijgen van de EU, onze eigen politieke elite, de media en intellectuelen. Denk maar aan het debat dat Wilders voerde op 14 januari 2015 (laatste dinsdag), met diverse politici tijdens het Kamerdebat over de terreur aanslagen in Frankrijk https://www.youtube.com/watch?v=mYOlAMhXsrc en de abjecte stellingname van diverse Kamerleden. Nog zo’n schande was het congres van de PvdA van gisteren. Het land staat aan de rand van afgrond. De economische crisis sloopt letterlijk de boel af. Mensen hebben geen recht meer hun eigen arts te kiezen en velen hebben geen recht meer op adequate medische hulp als ze geen geld hebben. Staatssecretaris Van Rijn en Samsom hebben via woord goocheltruc het voor elkaar gekregen de mensen te overtuigen dat er geen andere keuze is. Duizenden zijn afhankelijk van de voedselbank. In Rotterdam is er zelfs al een kledingbank …Het lijkt wel de depressie van de jaren ’30 of het einde van de Tweede Wereldoorlog waar mensen gingen naar de gaarkeukens. Maar voor een ding heeft deze regering en de vorige regeringen ALTIJD GELD IN OVERVLOED …MOSLIMS WELKOM HETEN DIE NU ALS (NEP)VLUCHTELINGEN BINNENKOMEN. BINNEN AFZIENBARE TIJD zouden deze “arme stakkers uit Syrie, Iraq, Eritrea en andere islamitische hollen onze kelen doorsnijden met hun messen en machetes. Ook de kelen van de liefdevolle links mensen en die van de COA-viezeriken die zo hun best doen om ze te paaien.

  Like

 6. Jan zegt:

  Socialisten zijn pure criminelen
  Åsa Romson: Natuurlijk weigeren wij moslims niet. Wij hebben hier genoeg die een aanslag kunnen plegen. Dus: moslims hartelijk welkom.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Jan Hartelijk dank voor deze video. Zo komen wij aan steeds meer informatie. Ik ben blij dat de Zweden Democraten zijn begonnen met plaatsen van hun video’s met Engelse ondertiteling. Zo komen wij steeds verder en zo kan de gevestigde PRAVDA-media minder onwaarheden verspreiden of nieuws achterwegen laten. Ze leven nog steeds in de 20se eeuw. Maar voor ons is de 20ste eeuw al lang voorbij

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 20.01. uur. Dat toont hun vuile smerige karakter, Jan. Alle RODEN in heel Europa zijn op de hand van de GEITENEUKERS, alle RODEN, tesamen met het ANARCHISTISCH CRAPUUL!

   Like

 7. wouteenhoorn zegt:

  Ze zouden ook op mij pissen als ze wisten dat ik niets van godsdienst moet hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s