Binnenkort ook een twee-staten-oplossing voor Frankrijk volgens religie?

Screenshot_37

(Door: Guy Bechor – Vertaling: Brabosh)

Terwijl Europa druk doende is om Israël te dwingen zijn gebied af te staan aan de Arabieren om hen toe te laten er een soevereine islamitische entiteit te creëren, zou het bij Europeanen stilaan mogen dagen dat hetgeen zij Israël momenteel trachten aan te doen  hen eveneens, misschien wel erger, ook kan overkomen. Onder de kop “Een twee-staten-oplossing voor Frankrijk?”, schreef Bernie Quigley van de Amerikaanse politieke website The Hill vorige week het volgende:

“Israël’s situatie toen is bijna dezelfde als die zich vandaag manifesteert in Londen, in Parijs, in Duitsland en in heel Europa. Ons werd twintig jaar lang door de Europeanen verteld dat zij onze vooruitgang in dit krachtig zullen steunen:  De enige oplossing om een totale oorlog te voorkomen, de enige manier om de Arabische terreur in Israël te kalmeren en te beheersen, is een twee-staten-oplossing.

Niet nu, maar binnen afzienbare tijd en misschien al binnenkort, zullen de terroristen in heel Europa, eventueel in alliantie met de Islamitische Staat (ISIS/ISIL) of Al-Qaida, een kwestie voorleggen aan de Verenigde Naties om er de status te vragen voor een autonome staat in het post-christelijke Europa. Met enige geloofwaardigheid, daarbij verwijzend naar de Europese en Amerikaanse lange termijn plannen voor Israël als precedent.”

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Frankrijk, Islam, Israël, Moslims, Religie, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

4 reacties op Binnenkort ook een twee-staten-oplossing voor Frankrijk volgens religie?

 1. luckybee zegt:

  Islam ? Krijgen ze een finger dan willen ze de hele hand hebben. Geen goeie oplossing om ze een staat aante bieden in je territorium. Weg uit Kanaan en Europa is de enige oplossing.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Israël zal nooit moeten instemmen met een twee-staten-oplossing. Het zal het land er niet veiliger op maken, want als je een deel van je grondgebied afstaat om toe te staan dat er een emiraat of hoe een Arabische staat zich ook wil noemen, kan wordt gesticht, dan is de stap naar een totale overheersing door de islam een kwestie van tijd.
  Dit moeten we in Europa ook niet willen. Landen moeten zich niet opdelen in een oorspronkelijk deel en een islamitisch deel. Zo krijg je de onwenselijke situatie dat autochtone bewoners in hele delen van hun eigen land zich niet meer vrij kunnen bewegen! Dat willen wij toch zeker niet? Moslims hebben zich aan te passen aan de hier geldende wetten en regels, en willen ze een sharia-wetgeving, dan zullen ze toch echt terug moeten keren naar de landen waar hun wortels liggen. Zelfs al zou heel Nederland zich niet meer christelijk noemen, dan nóg wensen wij hier geen overheersing door de islam!

  Wat Israël betreft ben ik nog niet direct ongerust dat die twee-staten-oplossing er (snel) zal komen. Hopelijk houdt de regering de rug recht, en houden ze voor ogen dat dat geen oplossing is die de vrede ook maar één stap dichterbij brengt. Moslims en Joden gaan niet samen door één deur. De misleidende woorden over vrede bij een ‘eerlijke verdeling van Israëls grondgebied met Jeruzalem als hoofdstad van de Palestijnen’ moeten we direct naast ons neerleggen. Israël behoort uitsluitend de Joden toe, en het doet er niet toe wat regeringsleiders wereldwijd daarvan vinden. Wat zij zullen moeten hebben is respect voor de regering en de bevolking van het enige democratische land in het Midden-Oosten!

  Like

 3. Joost Visser zegt:

  Ik hoop niet dat Samson dit artikel leest. Zou hem op een idee kunnen brengen om de pvda weer ´groot´ te maken.

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Ik denk ook al enige tijd over een twee statenoplossing…

  Die van ons hier en die van moslims daar; wij ons ding en jullie je eigen ding, maar dan in het land van oorspronkelijke herkomst. Dan kunnen wij tenminste weer fatsoenlijk aan de gang, de afgebroken zooi weer opnieuw opbouwen en deze mensen zullen hun eigen zooi moeten opbouwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s