Geen soldaten op straat, want dat zijn we niet gewend. . .

Screenshot_33

(Door: Frans Brassens)

In Frankrijk en België bewaken nu zwaarbewapende militairen de straathoeken, maar in ons land, waar het dreigingsniveau toch ook niet mis is, staan ze er NIET. Er zitten er trouwens nogal veel op ‘missies’ in allerlei buitenlanden, dus het zou ook nog wat moeilijk worden voor het Nederlandse leger om Nederland te beschermen. Andere verplichtingen, nietwaar?

De burgemeesters vinden het inzetten van militairen ‘provocerend’ en ook vinden ze nog dat dit ons gevoel van onveiligheid maar vergroot. „We zijn dergelijke taferelen in Nederland nou eenmaal absoluut niet gewend”, wordt er gezegd. Nee, aanslagen zijn we ook niet ‘gewend’, en het zou heel verstandig zijn om dat ‘wennen’ proberen te voorkomen, bijvoorbeeld door de inzet van militairen. En misschien voelen we ons zelfs wel wat veiliger wanneer die soldaten er WEL zouden staan. Nietwaar? Hebben die jongens – en wat meisjes- gelijk nog iets zinnigs te doen waarvoor ze bedoeld zijn, voor hun vaderland dus.

Maar het vestigt ook zo de aandacht op moslimterreur hè? En dat willen ‘we’ toch niet? De moslims konden zich eens aangesproken en dus beledigd voelen! We kunnen toch beter de reële bedreigingen ontkennen en er van wegkijken? Dat clubje incapabele burgemeesters wacht gewoon liever af tot er iets ernstigs gebeurt, met bloederige slachtoffers en zo. Dan pas gaan ze vragen om bijstand van militairen, maar er is dan ook nog een (standaard) procedure voor het zover is dat er militairen komen om land en volk te beschermen. Als mosterd na de maaltijd, dat dan weer wel.

Wat een top-onnozelaars hebben we toch in de magistratuur. Idioten eigenlijk, en onverantwoordelijken zonder een juiste kijk op de zaak zéker. Maar we weten het nu. De moslimterroristen hebben hier vooralsnog vrij spel. ‘In de gaten houden’ alleen helpt natuurlijk niet. Dat hebben we in Parijs gezien. Want wie zich een tijdje rustig houdt, wordt niet meer ‘gevolgd’. En dan kun je lekker je gang gaan met het voorbereiden van aanslagen. Zoals dus in de praktijk bleek met die ‘niet meer gevolgde’ Charlie-moordenaars. Wás je al ‘rustig’, dan heb je het helemáál makkelijk als voorbereider. Geen haan die er dan zelfs maar naar kraaien zal. Maar een andere haan kraait nu tóch, zoals in het bekende verhaal wel driemaal, als teken dat er verraad wordt gepleegd. Verraad aan de burger en zijn veiligheid. Waarom dat verraad? Welnu, het mocht zoals gezegd eens ‘provocerend’ overkomen op islamieten, dat inzetten van extra beveiliging. Dat wíllen ‘we’ toch niet?

Door:
Frans Brassens
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Geen soldaten op straat, want dat zijn we niet gewend. . .

 1. beatsme zegt:

  In Frankrijk, maar ook Duitsland is het wapenbezit onder de gewone bevolking 10 maal hoger dan hier. In België vijf maal hoger. Dat zijn de officiële statistieken. Officieus licht dat hoger natuurlijk.

  Hier is het wapenbezit juist veel hoger onder het deel van de bevolking dat de islamitische gewelddadige revolutie predikt, Die blijken juist over de kalashnikofs te beschikken, naast dat ze elkaar ook continue met pistolen afknallen, die makkelijk door de EU vanaf een poortje ergens aan de buitengrens van Schengen hier in colonnes naar binnen worden gereden.

  Verder moet de inzet van het al uiterst geringe militair personeel beperkt blijven, want als je twee man en een generaal op straat zet, dan ben je er doorheen. Die zijn er om ons, het bestuur, wij dus, niet bedoelende die kudtburgertjes, in nood te beveiligen.

  Tot slot is het middels de positieve discriminatie ook misschien niet meer verstandig om een groot deel van de politiemacht en dergelijke instituten zwaarder te bewapenen, want die hebben hun loyaliteit waarschijnlijk bij de vijand hangen.

  Kortom, wij “zijn het hier niet gewend”, en daarnaast is het inderdaad, gezien het boven gaande, zaak om ze absoluut niet te provoceren, want we hebben niets om ons te verdedigen.

  Like

 2. ik, soeverein mens zegt:

  Inderdaad niets geleerd uit het verleden en niets van hetgeen net in Parijs is gebeurd. Trouwens welke militairen? Onze Commando,s zitten ergens in het Midden-Oosten , wij hebben geen Cavalerie dus Tanks meer ( verkocht voor bijna niks aan Finland) en de ,rest, van ons leger zit met materiaal ergens in Afghanistan niet Nederlandse bevolking te beschermen. Net als in mei 1940 Landgenoten gaat u rustig slapen en sta morgen gezond en fit weer op uw regering waakt.
  En toen viel Nazi Duitsland binnen. Mensen vertouw niet op de overheid en bescherm uwzelf op allerlei manieren.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Het is belangrijker dat wij ( rooie smeerlappen) onze bewaking
  hebben ! Het is tenslotte ons doel de opportune Nederlander
  uit te roeien en de troyaanse tapijtvreters de weg vrij te maken.

  Like

 4. Klukkluk zegt:

  Kan mij herinneren dat gedurende die Hofstadraid er wel degelijk paramilitairen op alle bruggen en tunnels rond de A10 lagen, met de karabijn in de aanslag. Dat was ook nieuw en hard nodig. Dus ik ben het al gewend.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Nee, we zijn wel meer dingen niet gewend, en die overkomen ons tóch! Ik kan maar niet wennen aan het bouwen van nóg meer moskeeën, aan het moslim-pamperen, aan het voortrekken van moslims, aan de hoofddoeken in de supermarkten, de vreemd geklede islamieten op de markt, de halal-artikelen in de supermarkten, de steeds hoger wordende belastingen, want waarvan moeten al die (moslim-)vluchtelingen anders onderhouden worden?, en vult u zelf maar aan. Iedereen kan genoeg dingen opnoemen ‘waar wij niet aan gewend zijn’, maar waarover wordt gezegd: “wen er maar aan”.
  Wie heeft de foute uitspraak gedaan dat we met militairen op straat zouden ‘provoceren’? En WIE zouden we dan provoceren? Toch niet alle ‘goed geïntegreerde moslims’? Die zouden in feite net zo kwetsbaar zijn als wij, en zouden ook gebaat zijn bij bescherming door militairen.

  Het echte verhaal zal wel zijn: we hebben geen geld en spullen, want we hebben de verdediging van Nederland bijna geheel wegbezuinigd! Dán zijn ze eerlijk!

  Ik zou het prima vinden als er militairen op straat te zien zouden zijn. Een teken dat de overheid de veiligheid van z’n burgers serieus neemt.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Dan snap ik wel niet, waarom de Tweede Kamer zo goed bewaakt wordt, en waarom Geert, rondom de klok beveiligd dient te worden. Inderdaad Meneer Brassens, de hele politieke kliek, liegt en verdraait alles om het de ISLAM mogelijk te maken verder te gaan met de ISLAMISERING van Nederland. Vuile huichelaars dat zijn het, buiten Geert en zijn PVV. We zijn overgeleverd aan de ORCS en PRIMATEN van de islam!

  Like

  • wouteenhoorn zegt:

   Nog maar weer eens de spijker op zijn kop geslagen. Ik hoop dat je er langzamerhand niet moe van wordt. Blijf doorgaan aub maar dat hoef ik eigenlijk niet te zeggen, dacht ik toch.

   Like

 7. Jean zegt:

  Prachtig, nu doet defentie tenminste waarvoor het dient nl. Eigen bevolkng beschermen op eigen grondgebied. Proficiat jongens.
  Nu nog dat gevaarlijk tuig vangen en opsluiten, ze weten wie het zijn, 355 achterlijke geweldplegers.
  In België op de BRT noemen ze dat uitschot graag Belgen met marokkaanse achtergrond, iedere Vlaming weet dat die niet bestaan, het zijn marokkanen met een Belgisch papiertje maar daar heeft de linkse media het moeilijk mee, ha ha ha.
  Gelukkig weten wij ook waar de kanker ontstaat en die rotzooi moet er uit gesneden en gesmeten worden.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Ik zie liever onze soldaten op straat, en politie agenten die zwaar bewapend zijn als Jihadisten.Niet vergeten ze hebben ons de oorlog verklaard, en wij hebben nog steeds oorlog met ze.Oorlogs wetten moeten nu bij ons gelden.Iedere gevaarlijke vijand worden gewoon zonder pardon geexecuteerd.

  Like

 9. EdBos zegt:

  Pegida demonstratie as maandag gaat niet door. De overheid kan de veiligheid van de deelnemers niet garanderen. Het grote capituleren is begonnen. Blijkbaar heeft de overheid belang bij de islamisering.

  Like

  • Denk eerder dat de politie de demo heeft verboden omdat de de 48 bussen volgepropt met antifanten die uit geheel Duitsland worden aan gekard niet aan kunnen. Want de aanslag was m.n. gericht alleen op Bachmann de organisator. En iedereen weet toch waar die woont.

   Like

 10. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  We worden bestuurd door Idioten en onverantwoordelijken zonder een juiste kijk op de realiteit!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s