Glas, plas, was

Screenshot_35

(Door: H. Numan)

Parijs is over, mensen. Dus we gaan weer vrolijk verder. Namelijk met elkaar wijsmaken dat alle religies hetzelfde zijn en vrede willen. Tevens dat alle culturen aan elkaar gelijk zijn, behalve dan die van de witten. Want de witten hebben het immers altijd gedaan. Maakt niet uit wat, het is de schuld van de witten. En van de Joden. Vergeet vooral de Joden niet! Dat wijsmaken begon al gelijk op de dag dat de aanslag in Parijs plaatsvond. In eerste instantie maakten de media bekend dat er ‘een’ aanslag had plaatsgevonden door ‘onbekende’ daders, die weliswaar de welbekende schoenlapper Allah’s Hakkenbar aanriepen, maar dat had niets te maken met religie. Dit waren geen mohammedaanse terroristen, die bestaan immers niet, maar “lone wolves”.

Dit kwam zó ongeloofwaardig over, dat de media heel snel een ander toontje gingen zingen, in afwachting van beter weer. Dat was geen probleem, de multiculturele kerk, waar alle media lid van zijn, heeft best wel een paar daagjes geduld. Er valt na zo’n aanslag van “lone wolves” toch niet met domme tokkies (u dus) te redeneren. Laat ze eerst even hun frustraties verwerken. Zolang wij, van de multiculturele kerk, daar vorm aan kunnen geven. Middels de traditionele en compleet zinloze stille tocht. Deze keer in Parijs.

Toch moest men eventjes laten zien dat de multiculturele kerk die vervelende tegenslag probleemloos kan opvangen. Premier Netanyahu van Israël werd verzocht om vooral thuis te blijven, wat hij niet deed. Gelukkig was PLO-terrorist Mahmoud Abbas diplomatiek genoeg om te verkondigen dat hij weliswaar tegen geweld was, maar niet tegen antisemitisch geweld. Steek dat maar in je zak, vervelende pijpenkrul!

De meeste kranten drukten dat nog af ook, dus echte paniek (onder onze bestuurders) is er bepaald niet. Een paar, voor mohammedanen veel, gelovigen van de religie van vrede speelden het spelletje mee door op Facebook te liegen dat ze tegen geweld waren. En in zekere zin zijn ze dat ook; ze zijn tegen geweld tegen mohammedanen. Niet tegen geweld door mohammedanen.

Kijk, beste mensen. Dat noemen wij een leugentje om bestwil, en op z’n mohammedaans heet dat Taqiyya. Een mohammedaans leugentje om bestwil gaat overigens behoorlijk wat verder dan simpele woordspelletjes.

Maar we zijn nu een weekje verder, dus gaan we over tot de orde van de dag. We hebben een enge griezel op Justitie. Ivo Opstelten, u kent hem wel. De man die zijn eigen gesprekken niet laat afluisteren en de rest van Nederland wel. Dezelfde knaap die partijgenoot Jos van Rey zo lekker uit de wind hield. Wat denkt u zelf? Gaan we minder, minder, minder veiligheidswetgeving krijgen, of zou dat mogelijk een onsje meer worden?

Tot Parijs vonden de meeste parlementen het geen goed idee om de openbaar vervoer gegevens van Oma Jansen vijf jaar op te slaan, nu is dat geen enkel probleem. Kortom, die extra veiligheidswetgeving jassen we er wel doorheen. Kunnen we gelijk dat vervelende Internet aan banden leggen. Iets dat tot op heden nog niet gelukt is. Zitten alleen maar rechtse extremisten op en dat moeten we met z’n allen niet willen.

De essentie is nog steeds dat mohammedanen geen terroristen zijn. Je kunt met z’n zessen de volledige redactie van een onwelgevallige krant uitmoorden in naam van de profeet onder het uitroepen van Allah’s Hakkenbar. Maakt niets uit. Meer dan 70% van alle mohammedanen heeft op z’n minst begrip voor de aanslag en een groot deel daarvan zou eigenlijk graag dansen in de straat om deze grote overwinning te vieren. Maakt ook niets uit.

De multiculturele kerk is zó dogmatisch, dat men in eerste instantie zelfs Marine Le Pen daar de schuld van probeerde te geven. Het is maar goed dat Wilders net even te ver weg woont, anders hadden ze hem dat verweten. En ja, indirect wordt Wilders dat ook verweten. Want Charlie Hebdo had het immers volledig aan zichzelf te danken. Als ze geen spotprenten van de profeet hadden gemaakt … Maak het verhaaltje af, en kleur de plaatjes. Hint: doe dat in koran groen.

Denk even logisch na: hoe ongelofelijk dogmatisch en bovenal naïef moet iemand zijn om dat soort onzin met droge ogen te durven uiten? Het is alsof ik volwassenen hoor zeggen dat ze bang zijn om in de zak naar Spanje gestopt te worden.

Tot 11 september 2001 kon je, als je dom en naïef genoeg was, anderen proberen wijs te maken dat er met het mohammedanisme niks mis was. Daar moest je behoorlijk dom en nog veel naïever voor zijn, maar het kon. Daarna niet meer. Toch werd u dat tot de aanslag in Parijs wijsgemaakt. En zo meteen weer, als de commotie bedaard is.

In België is bijna de staat van beleg afgekondigd, met zwaar gewapende militairen op straat. Onze Schoevers-secretaresse van Defensie heeft militairen juist opgedragen om vooral niet in uniform te reizen, want dat is zo provocerend. Provocerend voor wat? Laat ik nou denken dat al die baardjes vredelievend zijn.

De minister-president glimlacht u toe om een auto te kopen, of een huis, en boodschappen te doen in eigen land. Want dat is goed. Voor de schatkist. En dat u toch een beetje voorzichtig moet zijn. Want de regering waakt. Niet. Meer. Is weg bezuinigd, want het kost te veel. Als u denkt dat de huidige regering zo’n beetje de bodem is, gewoon vergeten. De PvdA en de VVD krijgen een pak slaag van vermogen binnenkort. Dan worden ze afgelost door de etalagepop van de Christenen die Allah dienen en de paling in een emmer snot van de 66 Dhimmies. Ze zijn elkaar nu al aan het bevechten voor de hoofdprijs.

Kortom, de honden blaffen, maar de karavaan trekt rustig verder. Letterlijk. Kijk over een maand of zes nog even wat er over is van uw vrijheid. Ik ben bang dat het niet zo gek veel zal zijn.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Islam, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, mainstream-media, meningsdictatuur, Overheid, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

12 reacties op Glas, plas, was

 1. Jean zegt:

  Valt het jullie ook op dat er in Frankrijk een lelieputter rondloopt die garen spint uit de moordpartijen?
  Zou hij er soms zelfs achterzitten?
  Gezien zijn verwaande smoel op de wansmakelijke wandeling door Parijs heb ik daar toch een heel raar gevoel bij, ik heb nl. nog nooit franskiljons kunnen vertrouwen, ze zitten veel te graag in de moskee en dat zegt niet veel goeds voor het denkvermogen.

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  De zwamneus-partij is haast verlo-ho-ren
  1 zwendel-partij gaat haast failliet,
  maar zijn wij dan vrij en/of herboren,
  wordt het daarna nog wat…of dàn zelfs echt niet ?
  .

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Een zeepje met de afbeelding van een moskee kan ook niet; http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/01/aldi_jorist_moskeezeep_weg.html

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Numan hoe WAAR is dit artikel. WIJ worden door de eigen politici, dag aan dag, verraden, belogen en bestolen! En de enige politicus, die het voor ONS geboren Nederlanders en patriotten opneemt, Geert Wilders/PVV, wordt 24 uur per dag beveiligd, en moet voorkomen omdat de politieke elite, en de D66 RECHTSPRAAK HEM HATEN! De waarheid is tot LEUGEN, en de LEUGEN tot WAARHEID verheven. Het gelijk van George Orwell in zijn boek, “1984”, is hiermee bewezen. Heel dat politieke crapuul zou gehangen moeten worden!

  Like

 5. harry zegt:

  En zelfs in Afrika vallen er doden vanwege een cartoon !
  Daar kun je toch geen andere kwalificatie aanplakken dan : stapelgek !
  En zitten wij opgescheept met twee miljoen van die gekken !
  ( illegalen tel ik ook mee , want die zijn minstens zo gek ) .

  Like

 6. Jules Vismale. zegt:

  Dit hele stomme kabinet in Nederland met zijn ‘glas, plas en was’ omtrent de vreselijke islamterreur doet me denken aan een vergelijking die een lezer in een regionale krant schreef. Den Daag lijkt namelijk gewoon Rommeldam, een stad uit het verhaal van Oliver J. Bommel, geschreven door Maarten Toonder. De leden daarvan zijn Rutte (Burgemeester Dirk Dickerdack), Opstelten (Commissaris Bulle Bas), Dijsselbloem (Oliver J. Bommel), Samson (Tom Poes), Plasterk (Wammes Waggel), Koenders (Querulijn Xaverius, Markies de Canteclaer van Barneveldt) en degene die hen er hard afblaft is Wilders (Kapitein Wal Rus). En zoals deze lezer aangaf is dit kabinet een ware ramp voor Nederland!
  Een andere lezer schreef echter als vergelijking omtrent managers dat een beginnende en amateuristische ballonvaarder, tevensmee manager, met een heteluchtballon opsteeg naar een vriend en totaal niet wist welke kant hij op moest of naar beneden. Toen kwam hij een ingenieur tegen en vroeg of deze hem kon helpen. De ingenieur vertelde dat hij in zijn luchtballon 10 meter boven de grond hing op 40 graden noorderbreedte en 58 graden westerlengte.
  “Dat klopt technisch misschien wel maar ik kan helemaal niets met zulke informatie van jou omdat ik verdwaald ben,” zei de ballonvaarder..
  “Inderdaad, want jij weet zelf totaal niet eens waar je bent of naartoe gaat, doet beloftes die je nauwelijks kunt waarmaken en nou verwacht je van mij dat ik al jouw problemen oplos. En als ik dat niet kan, zelfs voor we elkaar ontmoetten in dezelfde positie, denk je zeker dat alles mijn schuld is,” antwoordde de ingenieur.
  Deze vergelijking is ook nog goed te bepalen naar aanleiding van een fabel van Aesopus omtrent de leeuw en de dolfijn. Beiden hadden vriendschap gesloten en toen vroeg de leeuw aan de dolfijn of deze hem wou helpen met het vangen van een os. De dolfijn antwoordde dat hij dat graag wou maar alleen niet kon daar hij op het land net zo hulpeloos was als de leeuw in het water zou zijn. Helaas is dit akelige kabinet NOG hulpelozer en stommer met de oplopende EU-haat en dreigende terreurdreiging en zich ooit tegen hen keert!

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Ik ben dankbaar dat er in de reacties op dit blog nog sprake is van gezond verstand, ik zou willen dat daar in Den Haag ook sprake van was. Ik ben een redelijk normale Hollander en heb geen academische graad maar ik zie wel dat er in Den Haag sprake is van intense cognitieve dissonantie.

  Like

 8. bobzelf zegt:

  HEERLIJK, STUKKIE, HEERLIJK , HEERLIJK

  GR. BOB

  Like

 9. luckybee zegt:

  Er was een tijd, dat zo iets als nest bevuiler wordt genoemd.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  NIKS AAN TOE TE VOEGEN CHAPPEAU !

  Like

 11. Ivanneau zegt:

  Ik vraag me af of de aanslagen in Frankrijk en België geen false flag zijn. Van Charlie Hebdo moesten ze echt niks hebben. Blij dat ze daar vanaf zijn. En hoe moeilijk zal het zijn om een paar gefrustreerde moslims te vinden in een land met torenhoge werkloosheid en uitzichtloosheid? Vervolgens stuur je er zoveel troepen op af dat ze het onmogelijk kunnen overleven en geen vervelende verklaringen af kunnen leggen. Het voorop lopen van de elite bij de demonstratie in Parijs was pure fotoshop. Het positieve neveneffect is dat er totaal geen aandacht is voor Rusland dat naar zes landen de gaskraan dichtdraait waarna Brussel op hoge toon eist dat de leveringen hervat worden. De spanningen lopen daar ongemerkt behoorlijk op. Zwitserland maakt zich los van de euro ondanks de enorme schade die ze daardoor lijden. Ze nemen dit echter op de koop toe omdat ze er van overtuigd zijn dat ze anders in een nog grotere ramp terecht komen. Door alle commotie blijft deze stap vrijwel uit de media en stelt niemand vervelende vragen. En last but not least kunnen ze gelijk Pegida en andere protesten om zeep helpen en hebben ze een legitieme reden om de vrijheden van burgers nog meer te beknotten en nog zwaarder te belasten. Burgers vragen daar tenslotte zelf om. Vanuit het gezichtspunt van onze Roverheden is Charlie te mooi om waar te zijn. En als het te mooi is om waar te zijn dan is het dat ook niet. De enige die misschien eerlijk is is Rutte met zijn uitspraak leef maar gewoon door. Hij weet namelijk hoe het in elkaar zit….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s