Niemand ontsnapt aan zijn lot

Screenshot_65

(Door: Katharina Szabo – Vertaling: E.J. Bron)

Op grond van het niet abstracte, maar concrete gevaar van een radicaalislamitische terreurdaad werd de voor maandag geplande PEGIDA-demonstratie in Dresden afgezegd. Nu zal het Avondland echt niet ten onder gaan als er geen PEGIDA-demonstraties meer plaatsvinden, dat is helemaal niet het probleem. Verontrustend is echter de daaruit voortvloeiende conclusie dat in het vervolg behalve in Frankrijk en België ook in Duitsland de sharia als paralleljustitie zal gaan worden toegepast: kritiek op de islam wordt met onmiddellijke ingang met de dood bestraft. En dat niet alleen. Ook Jood zijn is in het midden van Europa inmiddels een misdaad, die dodelijke gevolgen kan hebben. Zoals verschillende media vandaag berichtten, planden radicale islamieten niet alleen aanvallen op politiebureaus in Brussel, maar ook op joodse scholen in België.

Het geheel krijgt pas een immens verontrustende dimensie wanneer men beseft dat niet onbelangrijke delen van de samenleving wel degelijk sympathie koesteren voor de radicale islamieten. In Frankrijk zijn dat bijvoorbeeld scholieren met een islamitische migratieachtergrond, die een minuut stilte voor de vermoorde karikaturisten en de joodse burgers verstoorden om duidelijk te maken aan welke kant ze staan. Een generatie potentiële beulen in naam van Allah, wier simpele wereldbeeld van haat en Mohammed-verering niemand durft te corrigeren. Uit angst om als religieusintolerante racist gegeseld te worden. In Duitsland zijn dat bijvoorbeeld de lezers van de “taz”, die de radicaalislamitische fundamentele houding van opgestookte islamitische jongeren heftig verdedigen.

Eén ding zouden de strijders tegen “islamofobie” echter moeten bedenken wanneer zij er nu openlijk of stiekem blij om zijn dat radicale islamieten de “nazi´s in streepjespak”, het “gespuis uit Dresden” de das om hebben gedaan: radicale islamieten kennen in hun absolutistische aanspraak op wereldheerschappij geen bondgenoten. Na de Joden, de islamcritici, de katholieken en democratische moslims zijn alle anderen aan de beurt. Vrouwen die overspel plegen, protestanten, atheïsten, lesbiennes, transseksuelen en homoseksuelen, abonnees van de “Süddeutsche Zeitung” en lezers van de “Frankfurter Rundschau”. Verwijzingen naar het lidmaatschap van een partij, die ideologisch de weg heeft bereid voor de radicale islamieten, zullen niemand helpen aan zijn lot te ontsnappen.

Tijd voor de Duitse minister van Justitie, Heiko Maas, om de vaststelling dat er geen fundamenteel recht zou bestaan op binnenlandse veiligheid met de volgende toevoeging te corrigeren: er bestaat echter wel een fundamenteel recht op lichamelijke onschendbaarheid.

Screenshot_64

Bron:
http://nblo.gs
Auteur: Katharina Szabo

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, burgermoed, Censuur, Communisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

24 reacties op Niemand ontsnapt aan zijn lot

 1. joopklepzeiker zegt:

  Sources: 5 members of Hezbollah including son of Imad Mughniyeh killed in Israeli strike in Syria
  Posted January 18, 2015 by joopklepzeiker
  Categories: Uncategorized

  Sources: 5 members of Hezbollah including son of Imad Mughniyeh killed in Israeli strike in Syria

  via Sources: 5 members of Hezbollah including son of Imad Mughniyeh killed in Israeli strike in Syria – Arab-Israeli Conflict – Jerusalem Post.

  Five members of Hezbollah, including a commander were killed in an Israeli strike in Syria on Sunday, Lebanese security sources said.

  An Israeli helicopter fired two missiles in the Syrian province of Quneitra near the Golan Heights, Lebanese sources close to Hezbollah said.

  Two sources close to Hezbollah said that the son of former Hezbollah military leader Imad Mughniyeh was killed in the strike.

  Mughniyeh was killed in 2008 in a car-bombing widely attributed to Israel in the foreign media.

  AFP cited an Israeli security sources as saying the strike had targeted purported terrorists who were planning an attack on the Jewish state.

  The IDF said in response that it does not comment on foreign reports and Syrian state media did not mention the attack.

  The missiles reportedly hit near Quneitra, not far from the border with Israel.

  “An Israeli helicopter fired two missiles on Amal Farms in Quneitra,” Lebanese news channel Al-Manar said, adding that two reconnaissance planes were also flying over the area.

  The Syrian Observatory for Human Rights, a Britain-based group monitoring the civil war, said the missiles fired on Sunday targeted armed vehicles, citing local sources.

  Foreign media reports have attributed a number of air strikes in Syria to Israel over the past several years, although Israel has refused to confirm the reports.

  In the most recent such incident, Syrian state television reported in December 2014 that Israeli jets had bombed targets near Damascus International Airport and in the town of Dimas, near the border with Lebanon.

  A Lebanese TV correspondent reported that Israel struck 10 crucial intelligence-linked locations in Syria that belong to Iran. The outlet reported that explosions were heard near the Israeli-Lebanese border, allegedly the result of IDF maneuvers.

  In October 2014, a senior IDF source said all terrorism directed against Israel from the Syrian border, and every deliberate incident
  of cross-border fire or bomb attack, was launched by the Shi’ite Hezbollah-Iranian axis, not radical Sunni organizations.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  War unlikely, but some Hezbollah response certain, experts say after strike

  http://www.timesofisrael.com/war-unlikely-but-some-hezbollah-response-certain-experts-say-after-strike/

  Like

 3. tijluylenspiegel zegt:

  De zogenaamde bedreigingen zijn erg in nevelen gehuld, er is niemand opgepakt, er zijn geen verdachten, en met de openlijke stellingname van diverse belangrijke Duitse politici is het natuurlijk niet alleen denkbaar dat de “bedreigingen” helemaal niet reëel bestaan maar zijn verzonnen om de demonstraties op te laten houden.
  Men wist zich er geen raad mee, men zat met de handen in het haar hoe “de stem van het volk” tot zwijgen te brengen. Die stem zei dingen die als onwenselijk werden en worden gezien door de boven ons gestelden, de zogenaamde volksvertegenwoordigers.
  Het zou mij niet verbazen als de Duitse geheime dienst een duit in het zakje heeft gedaan.
  Punt is, en dat heb ik al op meerdere fora gezegd; het niet kunnen garanderen van de veiligheid tegen al dan niet islamitische of “antifascistische” minderheden is in feite een capitulatie.

  Like

 4. Vederso zegt:

  Even afwachten hoe het optreden van Fr. Oertl bij Jauch wordt gewaardeerd. De eerste reacties zijn positief.

  Like

   • Jan Wandelaar zegt:

    +
    Gerrit de Jong

    Jordi een bekende klant is van Jeugdzorg en er om bekend staat dat hij extreem kan doorschieten en graag in het middelpunt van de belangstelling wil staan.

    http://www.leefbaar-delft.nl/site/burgemeester-verkerk-arresteer-die-jihad-jordi-direct/

    steven bu op 18 oktober 2014 om 20:07 schreef:
    Hahaha ik heb met hem in een tehuis gezeten in denhaag spoorwijk.
    Iedereen dacht dat hij een homo was en nu opeens is ie een jihad.
    Hij deed zelfs duckface foto’s

    +

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oh, als ik het goed begrijp is de inhoud van deze brief gericht aan die Jordi de Jong?
    Nee, dan is het oké: Met jihadisten moet je geen clementie hebben; met ons hebben ze het ook niet.
    Duidelijke taal. Misschien een páár grammaticale fouten er in verbeteren; dat maakt nog meer indruk.
    Niettemin, als hij het, niettegenstaande zijn principes in z’n kop zou krijgen om ermee naar de politie te gaan (en zo opportunistisch z i j n ze) dan is hij op slag de bedreigde en de samensteller van de brief de strafbare! Zo rolt dat hier nog altijd…..

    Like

  • Ekster zegt:

   Dit is nou eens een goede actie. Laat die haters ook maar eens bang worden van terreur, dan weten ze wat het betekent om bedreigd te worden. Die klootzak is ziek in zijn hoofd, laat hem maar lekker zweten, hoog tijd dat we wat terug gaan doen. Vooral goed om smerige bekeerlingen te pakken, dat is het ergste tuig.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Het is te gek voor woorden dat de overheid deze tikkende tijdbommen gewoon in Nederland vrij laat rondlopen! Tijdbommen moeten zo snel mogelijk onschadelijk gemaakt worden! Als de overheid dit niet doet maken zij zich schuldig aan crimineel gedrag en zal het volk, met alle rechten, het recht in eigen hand nemen!

    Like

 5. luckybee zegt:

  Als de Marxisten eindelijk begrijpen dat de islam veels te duur is om alleen stemvee te leveren.Ze willen net als socialisten de macht hebben.

  Like

 6. De haatkoppen (haatbaarden) wachten ons op…

  Like

 7. Ik werk met zulke figuren, de één weigert zelfs om naast me te zitten omdat ik een Jodenster (Davidsster) draag. De ander praat niet meer tegen me omdat ik respect toon voor die cartoonisten in Parijs en geen respect heb voor zijn ‘profeet’…

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Het artikel is volkomen correct. Na de val van de Sjah in Perzië/Iran, werden de hulptroepen- de socialisten- van de islamisten, massaal gefussileerd, of op een andere manier vermoord. Dat was de dank die ze ontvingen van de moslims!

  Like

 9. beatsme zegt:

  @ Jan Wandelaar 02:26

  Ja, zullen Samsom en Halsema tijdens het theedrinken met de radicale imam, Van Doorn van de PVDE en hun adviseur en intrigant van “hizb-ut-nogwat” besluiten: dan moeten we de PVV ook maar verbieden. Applaus voor de briefschrijver. Enige kritiek is dat het er wel erg dik bovenop lag, dus daar wordt een verbeteringspuntje genoteerd.
  Het interneren van de Joden loopt voortreffelijk en is een begin mee gemaakt: de buurt in Antwerpen is al met militairen vergrendeld.

  Einde vergadering.

  Like

 10. ildiko zegt:

  Pegida demonstratie afgelast, pro israel demonstratie Amsterdam afgelast, democratie afgelast, vrijheid afgelast…

  Onze zg leiders hebben de mond vol over vrijheid en democratie maar alleen als het hun het beste uitkomt.

  Like

 11. Mowdes zegt:

  Toen de nazi’s de communisten arresteerden, heb ik gezwegen;
  ik was immers geen communist.
  Toen ze de sociaaldemocraten gevangenzetten, heb ik gezwegen;
  ik was immers geen sociaaldemocraat.
  Toen ze de vakbondsleden kwamen halen, heb ik niet geprotesteerd;
  ik was immers geen vakbondslid.
  Toen ze de Joden opsloten, heb ik niet geprotesteerd;
  ik was immers geen Jood.
  Toen ze mij kwamen halen
  was er niemand meer, die nog protesteren kon.

  Like

 12. Sjaak zegt:

  Jack !
  Bij mij is het precies andersom !
  Ik weiger me om naast een tapijtvreter te zetten !
  Aan m’n reet met de profeet !

  Like

 13. Sjaak zegt:

  Zweden 2015 !
  Omdat het klas-thema over ogenkleur ging en hij blaue ogen
  hat werd hij door moslim-etters op hun aard opgeklaart !

  Like

  • Sjaak zegt:

   Zwei Zeugen sagten, sie hatten den 15-jährigen [arabischen Muslim] gesehen, wie er den Jungen ins Gesicht schlug. Er schlug ihn weiter in der Pause. Der 15-Jährige wurde für verbale Drohungen und Schlägen zu einer Geldstrafe verurteilt.

   Two witnesses say they saw the 15-year-old assign the Swedish boy a slap in the face and said he would continue beating him at the school break. 15-year-old convicted therefore illegal threats and beatings call to a daily fine.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s