PEGIDA

Screenshot_43

In plaats van bijeenkomst

Iedere Europeaan die voor de vrijheid van meningsuiting en tegen religieus fanatisme is, wordt ertoe opgeroepen de vlag van zijn land buiten te hangen en een brandende kaars achter zijn raam te zetten!

Geef een signaal af voor onze rechten!

Geen plaats voor terreur!

Voor vrede in Europa!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Terrorisme, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

52 reacties op PEGIDA

 1. Wachteres zegt:

  Heel goed idee! Verdorie, dat is morgen al!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Wachteres !
  Heb je ook al eraan gedacht dat je dan deze vuile smerige rooie
  honden laat zien waar je woont en deze laffe stenengooiende
  rooie afval van de samenleving je ramen/ruiten laten sneuvelen ?

  Like

  • Sjaak,als je daar nu al vanuit gaat kunnen we beter ieder verzet staken en ons alvast in de vodden hullen!

   Like

   • Jean zegt:

    Yvonne, op de ”juiste” partij stemmen geeft betere resultaten.
    Als de politiekers begaan zouden zijn met de burgers waren deze protestwandelingen niet nodig dan was de vuiligheid nooit op onze straten terecht gekomen.
    De grootste ergste smerigste lafaards hokken samen in Brussel en ”denken” dat ze onschendbaar zijn, ze denken dat ze met een handvol lafaards 500.000.000 Europeanen onder de dictatuur zullen krijgen, de werkmethode is duidelijk volgens de uitleg van die Luxemburger juncker, ”we smijten iets op tafel en kijken of er protest komt is dat weinig dan voegen weer aan toe tot niemand meer terug kan” aldus de zuipschuit.
    Mijn stem gaat naar het Vlaams Belang want ik denk aan onze kinderen en kleinkinderen, onze bejaarden, zieken en gehandicapten, ik denk nooit na over die vreemdelingen, voor die is er maar een oplossing nl. De EXIT volgen.

    Like

   • Pieter zegt:

    Ik denk altijd maar,Je zal er maar vlak bij wonen in een ouderenflat en de moslims moeten altijd langs ons huis waar al regelmatig inbraken en provocerende Marokkanen komen.

    Like

 3. tjonge zegt:

  zie het nut er niet van in, moeten we dan ook allemaal nar buiten gaan om kaarsen en vlaggen te gaan tellen om te kunnen zien wie er allemaal solidair is ?

  nee, totaal zinloze “tegen”actie….

  pegida moet gewoon doorgaan, zodra de vermeende dreigementen (die merkel wel heeeel goed uitkomen) gaan winnen, is de demonstratie verloren.

  Like

  • Berthe zegt:

   Ja, en waarom kan men in Frankrijk WEL een massa-bijeenkomst VEILIG laten verlopen en in Duitsland bij Pegida niet??????? Inderdaad: er is de WIL niet het volk te beschermen!!!

   Like

 4. Marlies zegt:

  Er zijn berichten op internet, dat de FB-pagina van Pegida gehackt is en dat de kaarsen/vlaggen actie aan de machthebbers/nazis op eenvoudige wijze laat zien WIE Pegida steunt en dus tegen islamisering is. Zou heel goed kunnen. Ik weet het even niet meer…

  Like

 5. Sjaak zegt:

  48 Busfahrten muss die AntifaSA jetzt bezahlen. Das macht locker 30-40000 Euro (500 bis 1000 Euro Miete pro Bus). Wo haben die die Kohle dafür her?
  48 Busreizen die voor de betaalden Antifa tegenbeweging die nu annuleert
  zijn van zo’n slappe 30-40.000 Euro (500-1000 huur per bus) zijn nu ook weg !
  En waar komt dit Geld vandaan ?
  Van de het belastinggeld van de hardwerkende PEGIDA ( WIR SIND DAS VOLK !)
  Verkeerde wereld !

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Dood aan Israël, dood aan de Joden, wij willen een moslim Kalifaat’

  Zelfs al zou slechts 1 op 7 of 1 op de 10 moslims extremist zijn, dan nog hebben we het over een leger van 150 tot 200 miljoen man.

  De afgelopen dagen toonden de reguliere Westerse media beelden van duizenden – maar in werkelijkheid mogelijk miljoenen- moslims die wereldwijd demonstreerden tegen de cartoons van het Franse blad Charlie Hebdo, waarin hun geliefde profeet Mohammed belachelijk wordt gemaakt (2)(3)(4). Althans, dat wilden de media u laten geloven. Als we gaan luisteren en kijken naar wat er tijdens die demonstraties in werkelijkheid werd geroepen, dan blijkt dat deze moslims om een totaal andere reden massaal de straat opgingen, namelijk om de uitroeiing van de Joden en christenen te eisen. In Niger staken moslims minstens 20 kerken in brand.

  De Westerse media bagatelliseren de demonstraties door het aantal demonstranten ‘tientallen’, ‘honderden’ of hooguit een ‘paar duizend’ te schatten. Als alle demonstraties bij elkaar worden opgeteld, dan hebben we het echter over honderdduizenden, mogelijk zelfs miljoenen. Alleen al in Pakistan gingen tienduizenden moslims de straat op om te protesteren. In de hoofdstad Islamabad deden daar ook tientallen advocaten aan mee met de kreet ‘dood aan de lasteraars!’. (6)

  ‘Wij zullen hen allemaal verbranden’

  Pakistaanse studenten zouden volgens Westerse media enkel hebben geprotesteerd tegen de belediging van hun profeet in Charlie Hebdo. Op een vrachtwagen hadden ze een luidspreker gemonteerd, waaruit teksten van de beruchte Sanahkoudu (‘Wij zullen naar de strijd marcheren’) schalden, het lijflied dat door Al-Qaeda en ISIS wordt gebruikt om de komende verovering van Jeruzalem te proclameren: (7)

  ‘Wij zullen met hen vechten, wij gaan hen massaal stoppen, wij brengen het recht terug en stoten met al onze kracht tegen hen. Met het rechtmatige snijdende wapen bevrijden we het land van de vrijen, brengen we zuiverheid terug naar Jeruzalem, na schande en vernedering.’

  ‘En wij zullen hun forten vernietigen met een enorme stem die hen bleef verontrusten, en wij zullen de schande met onze handen wegvagen, en hen met alle kracht terugdrijven. Wij zullen niet accepteren dat een deel bezet blijft, wij laten geen centimeter vernedering toe, het land zal in opstand komen en hen allemaal verbranden. Er zijn kokende vulkanen in het land.’

  Dit heeft overduidelijk niets te maken met Charlie Hebdo, maar alles met de intense Jodenhaat die inherent is aan de islamitische religie, die voortkomt uit de opdracht van Allah in de Koran om alle Joden uit te roeien.

  ‘Jihad! Dood aan Amerika! Dood aan Israël!’

  Elders in Pakistan verbrandden demonstranten Franse vlaggen en werd het Franse consulaat in Islamabad belaagd. Journalisten en politieagenten werden aangevallen. Een fotojournalist van AFP werd neergeschoten en moest zwaargewond in het ziekenhuis worden opgenomen.

  Ook in het zogenaamd ‘gematigde’ Jordanië belaagden moslimdemonstranten de Franse ambassade en schreeuwden massaal ‘Jihad! Jihad!’, en in NAVO-lid Turkije ‘Dood, dood aan Amerika!’ en ‘dood, dood aan Israël!’ (8). In Syrië zongen ‘gematigde’ moslims ‘Ya Faransa Ya Yahood, Jaish Muhammad Sauf Ya’ood’: ‘O Fransen, O Joden, het leger van Mohammed komt voor jullie.’ (9) Zelfs in kleine dorpen werden deze oorlogskreten gehoord (12).

  Ook in Egypte waren diverse demonstraties. Bijna nergens werd Charlie Hebdo genoemd; wel werd er alom geëist dat de afgezette president Muhammad Mursi en de Moslim Broederschap weer moeten terugkeren, die Egypte willen opnemen in het islamitische Sharia-Kalifaat. (10)

  Mohammeds ‘genade’ = te worden vermoord

  In Algerije droegen moslims ISIS-vlaggen en spandoeken met teksten zoals ‘Ik offer mijn vader en moeder voor jou op, o boodschapper van Allah. Als ze enkel jouw genade hadden gekend, dan zouden ze jou niet hebben gelasterd.’ Genade? Waar was die voor de vermoorde werknemers van Charlie Hebdo, die niets anders deden dan de profeet enkel met wat tekeningetjes bespotten? (11)

  Natuurlijk gingen ook de Palestijnen in Jeruzalem de straat op. Op de Tempelberg werd onder het schreeuwen van ‘Allahu Akbar!’, ‘Jihad! Jihad!’ en ‘Sterven voor de zaak van Allah’ een Franse vlag verbrand (13). Maar omdat het om Palestijnen ging, de favoriete knuffelmoslims van de Europese gevestigde orde, berichtten de media dat het om ‘rustige protesten’ ging. De beelden laten echter precies het tegendeel zien (15).

  Kerken in de brand

  In Niamey, de hoofdstad van het Afrikaanse land Niger, trokken moslims vanaf de belangrijkste moskee naar de grootste evangelische kerk en staken deze in brand. 20 andere christelijke kerken ondergingen hetzelfde lot. De ME wist te voorkomen dat ook de Katholieke kathedraal in vlammen opging. (16)(17)

  Buurland Nigeria staat de afgelopen jaren in het teken van de gruwelijkste massamoorden op christenen door de moslim terreurgroep Boko Haram. Een van de topleiders van de beweging sprak in deze video zijn vreugde uit over de aanslagen in Frankrijk.

  Wat willen deze moslims nu eigenlijk? Dat wij enkel stoppen met het beledigen van hun profeet? Of willen ze, zoals ze luidkeels schreeuwen, meedoen met de Jihad en zoveel mogelijk Fransen, Europeanen, Amerikanen en Joden vermoorden? Want ze eisen massaal dat wij hun ‘profeet accepteren als de boodschapper van Allah, want anders vermoorden wij jullie’.

  Deze Amerikaanse komiek annex buikspreker drijft de spot met moslim terroristen. Ook de doodstraf door onthoofding waardig, nemen wij aan?

  PvdA kiest kant islam

  Gisteren nam PvdA vicepremier Lodewijk Asscher het voor de islam op (‘Moslims horen bij Nederland’) en durfde zelfs te beweren dat het slechts om een klein clubje extremistische moslims gaat (18).

  Wel, als we al die ‘kleine clubjes’ en hun sympathisanten bij elkaar optellen en het officieel gehanteerde cijfer van 10%-15% extremisten aanhouden, dan spreken we over veruit het grootste leger dat de wereld ooit heeft gezien, namelijk zo’n 150 tot 200 miljoen man sterk. Good luck with that, politieke simplist, zodra zij zich verenigen en zich als een man tegen alles keren waar jij beweert voor te staan. Alleen doorgewinterde naïevelingen zullen jou dan nog geloven.

  Bijbelse waarschuwing aan moslims

  Het wordt dan ook de hoogste tijd dat christenen wereldwijd wakker worden en beseffen dat de vervulling van de eindtijdprofetieën van Zacharia (hoofdstukken 12 en 14) snel dichterbij komt. Wellicht kunnen christenen ook gaan demonstreren met spandoeken waarop moslims worden gewaarschuwd wat volgens God de échte afloop van die strijd zal zijn, namelijk de totale vernietiging van alle landen die zich rondom Israël bevinden en die tegen Jeruzalem ten strijde zullen trekken:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/01/Miljoenen-moslims-demonstreren-wereldwijd-voor-uitroeiing-Joden-en-christenen-en-steken-kerken-in-brand

  Like

 7. luckybee zegt:

  Een kaars ik ben Calvinist , en brand niet erg graag kaarsen (Brand gevaar.)

  Like

 8. BertG. zegt:

  En welke vlag moeten we dan ophangen.
  De rood wit blauwe, of de echte NEDERLANDSE vlag.
  En dan ook nog een kaarsje voor ’t raam, triester kan het bijna niet meer.

  Like

 9. Rick zegt:

  Gaat dus mooi niet door!!!
  Extremisten hebben Boe gezegd; waardoor politiek uiteraard onmiddellijk is gezwicht.
  Beste mensen…vergeet het verder maar; we zijn simpelweg zo goed als onder de voet gelopen door de vijandige hordes. Geen weblog noch moedertje lief die daar nog iets aan veranderd. We zijn te lang apathisch en policor langs de zijlijn blijven staan!!

  Like

  • Laat niet onverlet Rick,dat we nog steeds dat tuig uit het Binnenhof kunnen halen;ze worden door ons riant betaald en leverden alleen maar wanprestaties.Dus;weg wezen!En wel zonder wachtgeld!En aangezien ze zelf het fatsoen niet hebben om op te stappen zullen we ze een handje moeten helpen!

   Like

   • Rick zegt:

    “we” dít, “we” dát…”we” hélemaal niets!!
    “we” slaan nog geen deukje in een pakje boter!!
    Daar zijn “we” veel te versplinterd voor!!
    Resteert het vol bravoure vol pennen van weblogs!!

    Like

   • Welke actie gaat u ondernemen?Of gaat u mee naar het Binnenhof?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Rick, 14.2u.: Voor iemand, die dat dus zinloos vindt, doe je daar anders nog regelmatig aan mee.

    Like

   • Rick zegt:

    Beste Yvonne en Theresa,
    Standaard dooddoeners á la moslim discussiestijl….
    Direct en onmiddellijk de bal naar de ánder kaatsen zonder de hand in eigen boezem te willen steken en of inhoudelijk te reageren.
    In mijn eerdere reactie constateerde ik louter een, inmiddels ruimschoots bewezen, feit. “We” zitten hier allemaal stoom af te blazen; maar in de échte wereld zet onze “eensgezindheid” verder geen zoden aan de dijk.
    Aan mij vragen wat ik dan allemaal voor “drieste” plannen heb valt, naar mijn bescheiden mening, onder de categorie “gluiperige politieke bliksemgeleiding”.
    Ik schreeuw op dit weblog niet constant moord en brand zoals vele anderen zo goed als continue doen.
    Vandaar mijn conclusie:
    “we” dít, “we” dát…”we” hélemaal niets!!
    “we” slaan nog geen deukje in een pakje boter!!
    Met vriendelijke groet,
    Rick

    Like

   • Blijf dat maar denken;wel zo safe!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Snap nog steeds niet, wat je hier dan nog wilt, maar laat maar weer:
    Het antwoord weet je zelf waarschijnlijk niet eens.

    Like

   • Rick zegt:

    Uitgaande van Uw namen;
    Méér van hetzelfde Domme Dozen Geleuter 🙂

    Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Wij gaan het meemaken, oorlog, oproer, armoede, moslimaanslagen en geweld door heel Europa! Het smerige vuile GEDROCHT EUSSR, heeft hier voor gezorgd. Dit smerig vuil monster, beroofd ons van onze vrijheid, van onze cultuur, van onze sociale zekerheid. We zullen ons moeten gaan bewapenen, onze politici staan aan de kant van onze vijanden! Zo zie ik het!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Zo zie ik het ook ; binnen een jaar is de hel losgebroken.
   Als dat NIET zo is, eet ik mijn schoenen op.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nooit zulke weddenschappen afsluiten: Zo direct z i t je je schoenen op te eten! (LOL!)

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Tistochwat: 20.33. uur, op 18/01. dat zou zo maar de werkelijkheid kunnen worden, Tis tochwat. De maskers zijn gevallen, de zwaarden zijn geslepen, OORLOG wordt ONS opgedrongen. Patriotten laten WIJ GEZAMELIJK strijden voor ONS VADERLAND!

    Like

 11. Avidia zegt:

  Theresia, dat had ik in gedachten toen ik dat bericht las, maar geen lol, het is ernstig genoeg. Maar ik zie onze Hollanders niet zo snel te onder gaan. In historie hebben we al veel mee gemaakt en er altijd weer uitgekomen. We zijn een halsstarrig volkje, dat hebben we al menig tijd bevestigd, ik denk meer dan menig ander Europees volk. We zijn eigenwijs, houden erg van ons land en laten ons zomaar niets opdringen, zelfs niet door onze gedragsdragers.

  Like

 12. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  De terroristen hebben hun zin, Pegida gaat vanavond niet de straat op. In plaats van wel te gaan en politie en leger beveiliging te eisen.

  Like

 13. jitskesez zegt:

  Men plaatst zoveel videos, deze kan er ook nog wel bij. Dit is een zeer grappige film met zeer beroemde sterren, en hij is relevant, want het is nl. een goed voorbeeld van de Islamitische invasie (ze blijven zeggen We come in peace en schieten iedereen dan overhoop). Om een beetje weer een lach en wat humor in de strijd te steken.
  http://www.free-tv-video-online.me/player/180upload.php?id=dhqq4fhuwkwq

  Like

 14. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Wij zijn de Isegrimmen van het Nederlandse Volk
  en richten onze woede op de Haagse Politiek,
  want die maakt machteloos en heel ONS Land doodziek
  dus wij benutten onze onmacht hier als ’n verbale dolk !
  .
  daarvan wordt dan wel nauwelijks iets geleerd,
  maar “men” ziet wél terdege wat er leeft…
  (de enkeling, die nog om Volk en Vrede geeft
  want bij de meeste Potentaten zit dat knap verkeerd) !
  .
  dus komt tóch het moment dat ’t woord niet meer voldoet
  men onze telkens genegeerde woede krijgt te zien
  de vaak zelfs onderdrukte moordlust bovendien,
  die haast dwingt om te voltrekken wat zo nodig moet…

  Like

 15. Igor zegt:

  Dit had hypocrietje Merkel moeten zeggen:
  “Ik ben het niet eens met wat je zegt, maar ik zal het recht om het te zeggen tot de dood toe verdedigen”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s