Raoul Heertje: Joodse zelfhater, antisemitisme-bevorderaar, domkop, maar overtuigd van zijn eigen superieure intelligentie

Screenshot_32

Raoul Heertje doet op dinsdag 13 januari 2015 bijdehand bij Humberto Tan

(Door: Martien Pennings)

“Het rode geluid van P&W is inmiddels geprivatiseerd bij Humberto Tan.” Dat ziet Feynman goed. Bij RTL Late Night was er dinsdag 13 januari een onderwerp naar aanleiding van de slachting die door moslims werd aangericht op de redactie van Charlie Hebdo, een gebeurtenis die we, tegelijk met de aanslag op de Joodse supermarkt, inmiddels samenvatten als “Parijs”. Welk onderwerp was dat dan? Dat op veel scholen met moslims een kritische behandeling van “Parijs” onmogelijk is. We zien en horen bij Humberto vooral leraren die “Parijs” bespreekbaar wilden maken met veel respect voor de islamitische leerling die gewoon zegt dat al wie de Profeet beledigt zijn strot afgesneden moet worden.

In de bijdragen aan de discussie die Raoul Heertje leverde, waren deze woorden een dieptepunt (kijk vanaf 22:37):

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Raoul Heertje: Joodse zelfhater, antisemitisme-bevorderaar, domkop, maar overtuigd van zijn eigen superieure intelligentie

 1. kernrob4 zegt:

  Heertje is erger dan Cohen. Deze ijdele verrader zal alles doen om een BNer te zijn.
  Gaat over lijken en zijn pa de econoom Arnold Heertje is een pvdAer maar een goede een eerlijke man. Ligt dus niet aan de opvoeding. Heertje is een nuttige idioot voor de Islam.

  Like

 2. Rudi zegt:

  Goeie genade wat een geleuter!
  Ze hebben pijn, ach en wee, want de profeet werd beledigd.
  Pijn omdat Israël bestaat.
  Pijn omdat er varkentjes voorkomen in kinderboeken.
  Pijn omdat Zwarte Piet ieder jaar langskomt.
  Pijn omdat ze hun hoofddoek moeten afdoen op school.
  Pijn omdat de VARA nog steeds niet alleen in het Arabisch uitzendt.
  Pijn omdat het Westen maar niet wil begrijpen dat de moslim de Uebermensch is, die aan de top van de voedselketen staat.
  O, wat lijden moslims vreselijke pijn en wat doen die Westerlingen toch weinig moeite om dat te begrijpen…

  Youp van ’t Hek ‘Pijn, Suzanne’

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Dit zijn nou de soort mensen, die NEDERLAND verraden aan de ISLAM. Deze JUDAS, staat voor HEEL de politiek-correcte kliek en de RODEN, in onze samenleving. Dit soort mensen zijn als BRUTUS, ze steken ons met PLEZIER een MES IN ONZE RUG, onder het roepen van hun zogenaamde “goede rode kerk evangelie”. Martien U heeft het volkomen correct gezien.

  Like

 4. Berthe zegt:

  Daarom zou een Nederlandse Pegida-mars juist langs het mediapark in Hilversum moeten gaan. Prima bereikbaar met openbaar vervoer ( de trein stopt letterijk voor de deur).

  Like

 5. Jan zegt:

  Heertje over Israël

  Raoul Heertje: ‘Als ik maar geen genuanceerde dweil word

  Het bestaan van Israel wordt niet bedreigd, er is geen enkele militaire macht die Israël kan verslaan. Dat betekent niet dat je al die raketten moet toestaan. Kijk, Israël heeft de Palestijnen er gewoon uitgegooid, het heeft zich net zo slecht gedragen als elke andere bezetter. Leon de Winter en andere halve zolen vertellen dat verhaal niet. Omdat ze bange Joden zijn die denken dat je het met liegen wel redt. Ik moet mijn woede daarover inhouden, omdat ik al die onzin ook jarenlang heb geloofd.

  “Voor sommige mensen is er geen hoop. Zo’n Martin Bosma, racist, brein achter Wilders, is bijvoorbeeld reddeloos verloren.

  De PVV accepteert niet hoe we hebben afgesproken dat we met elkaar dealen.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3814730/2014/12/20/Raoul-Heertje-Als-ik-maar-geen-genuanceerde-dweil-word.dhtml

  Like

 6. Anneke zegt:

  Martien heeft inderdaad volkomen gelijk, dit soort mensen zijn de nsbers van ons land. Ik schaam mij voor dit soort mensen, ik schaam mij dat wij de joodse bevolking weer in de steek laten voor een stelletje mislukte moslims. Deze mislukte moslims hebben de zelfde kansen gehad die iedereen in ons land heeft, of je nauw zwart, geel of groen bent, deze mislukte moslims hebben zelf alleen een andere keuze gemaakt. Ga dit niet afwentelen dat zij zo zielig zijn.. Het ergste van alles is dat deze mislukte moslims hier geboren en getogen zijn. Maar deze mislukte moslims en heel veel “gematigde moslims” hebben totaal geen respect voor onze waarden en normen en zij vervloeken ons….dat is de realiteit en laten daar de media’s eens mee komen. Wij, de bevolking van Nederland wordt tekort gedaan en niet anders om.

  Net het satirise artikel gelezen over Pediga, je zou bijna willen dat het waarheid was en dan kunnen wij al deze zgn Heertjes oppakken en vastzetten. Maar ja, jammer genoeg het is satire, alhoewel ik denk dat er binnenkort toch echt iets gaat gebeuren.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Niet alle Joden zijn heiligen; integendeel, vele hebben gewoon een criminele doelen en achetrgrond. Gelukkig dat ter vergelijking Jezus Christus ook als jood was geboren.En hij is werkelijk een voorbeeld voor ons allemaal.

  Like

 8. Marlies zegt:

  Ontkenning is het ergste soort anti-Semitisme. Op 2 februari a.s. komt een Hitchcock documentaire uit. Die film was “verdwenen”, kon “men” niet meer vinden. Waarheid is: hij werd weggemoffeld, verboden. Waarom? En waarom ieder jaar dat toneelstukje met – voorop – hooggeplaatsten: Dat nooit weer! Nee? Men is anders aardig bezig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s