Sahra Wagenknecht ijskoud

Screenshot_63

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse partij “Die Linke” trekt in haar strijd tegen het kapitalisme en het Westen alle registers open. Er worden slachtoffers geïnstrumentaliseerd en men gaat over lijken. Om van het antisemitisme van deze links-fascistische partij maar helemaal te zwijgen. Want als het één partij in Duitsland lukt om joodse slachtoffers of slachtoffers van het islamitisch terrorisme te verzwijgen of zelfs te rechtvaardigen, dan is het Die Linke. Want partijchef Gysi kan nóg zo lang hij wil op het toilet van het Duitse parlement proberen een ander beeld te schetsen. Deze partij is zó bruin dat het stinkt.

Zo heeft Sahra Wagenknecht, plaatsvervangend fractievoorzitter van Die Linke en bedkonijntje van kameraad Oskar “peetoom” Lafontaine, de terreuraanslagen van Parijs vergeleken met drone-aanvallen op terroristen en op hetzelfde niveau geplaatst.

“Wanneer een door het Westen bestuurde drone een onschuldige Arabische of Afghaanse familie uitroeit, is dat net zo´n afschuwelijke misdaad als de terreuraanslagen van Parijs, en dit zou ons met dezelfde geschoktheid en hetzelfde afgrijzen moeten vervullen.”

Men zou niet met twee maten mogen meten. En als belangrijkste consequentie uit de aanslagen van Parijs eist ze niet bijvoorbeeld de veroordeling van het “islamisme”, maar in alle ernst het einde van de militaire acties van het Westen in het Nabije en Midden-Oosten.

Er bestaat echter toch een verschil tussen het feit dat islamitische daders in Parijs burgers aanvallen en een koosjere supermarkt aanvallen met de bedoeling zoveel mogelijk Joden te vermoorden en het ook zo duidelijk openlijk zeggen of het feit dat een Pakistaanse familie bij vergissing het slachtoffer wordt van een drone-aanval, want de VS vallen niet met opzet burgers aan. Mevrouw Wagenknecht ziet dat anders. Haar goedkope antiamerikanisme is daarbij te duidelijk en ze staat op gelijke hoogte met de andere pijnlijke protagonist van deze pijnlijke partij. Oskar Lafontaine is echter gewiekster en zal zijn geliefde Sahra nog het een en ander moeten bijbrengen. Bijvoorbeeld dat men in zo´n situatie er beter het zwijgen toe kan doen. En het blijft te hopen dat Sahra in de omgang met peetoom Lafontaine iets empathischer omgaat dan met de slachtoffers van de aanslagen van Parijs.

Bron:
http://heckticker.blogspot.de
Auteur: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", antisemitisme, Appeasement, Communisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, nieuw fascisme, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Sahra Wagenknecht ijskoud

 1. Rudi zegt:

  Ik ben het wicht even gaan googelen.
  Iraanse vader, communist en fan van Chavez. Need I say more?
  Nou, vooruit dan.

  Vader uit de Derde Wereld en door haar grootouders opgevoed. En nu maar komen vertellen hoe iedereen moet leven en wat ze mogen denken.
  Kennen we dat patroon niet ergens van?

  http://en.wikipedia.org/wiki/Sahra_Wagenknecht

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  De eindeloze pijplijn van de hersenloze idioten .

  Like

 3. tijluylenspiegel zegt:

  Nou Rudi, wicht… de vrouw is van het bouwjaar 1969 dus als het even meezit kan ze dit jaar 46 worden.
  Los daarvan neem ik aan dat ze goed op zal kunnen schieten met Angela Merkel, beiden uit Oost-Duitsland, Merkel tijdelijk iets meer centrum maar in haar hart natuurlijk nog net zo communistisch als Wagenknecht.
  Typische naam trouwens voor iemand met een Iraanse vader, het klinkt mij niet echt Iraans in de oren!

  Like

  • Rudi zegt:

   Nou ja, ‘wicht’ is een term die ik graag gebruik voor linkse meisjes, hoe oud ze ook zijn.
   En dat van die Iraanse vader vond ik op Wiki. Ik kan me inderdaad niet voorstellen dat Iraanse telefoonboeken volstaan met ‘Wagenknecht’. Het zou wel eens de naam van de moeder kunnen zijn.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, verre vàn, Ik heb een boek over de DDR, waarin zij ook aan het woord komt, maar daarin wordt bijna niets verteld over haar achtergrond. Volgens Wikipedia vestigden zij en haar MOEDER zich tenslotte in de DDR; het kan dus best zijn, dat de vader verder geen rol meer speelde en dat het kind de naam van de móeder kreeg. Dat lijkt me ook net iets voor de DDR.
   Het doet er verder ook niet toe, wat haar betreft: Ze is weliswaar een produktief schrijfster en een bevlogen politica, maar op de eerste plaats een uitgelezen DDR-kreng: Op 20-jarige leeftijd, het jaar, waarin de Muur viel, trad ze nog toe tot de SED en nu beweert ze, het oude systeem niet terug te willen, maar nu eenmaal een Marxistische inslag te hebben. Je zou dat soort willen toebijten, dat iedereen om haar heen het dan zeker ook maar moet hebben, omdat z i j dat toevallig heeft! Enfin……Het is er waarschijnlijk zo één, die in haar eigen wereld leeft.

   Like

  • anna zegt:

   wellicht de naam van haar moeder die niet met deze Iraniër kon/mocht trouwen ????

   Like

 4. luckybee zegt:

  Is linkse, restjes van de door het volk overwonnen DDR regiem ?Dat is meestal heel erg moeieleijk uit te roeien.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Tja, de Nationaal Socialisten van de bloksnor Adolf Hitler, waren ook socialisten. Afgeleid van dit gegeven, is het antisemitisme van “die Linke”, verklaard!

  Like

  • JCC zegt:

   Archiefmateriaal van Hitler wijst uit dat de man om de haverklap het woord ‘Sozialistisch’ in de mond neemt, ook zonder ‘National’. De link is dus zo helder als wat.

   Like

 6. Charles Martel zegt:

  Het drama is dat door de uitschakeling van Pegida in Duitsland de anti-islam stem monddood is gemaakt, zoals op 5 maart 1933 elke democratische stem van het volk werd uitgeschakeld door het fameuze Ermächtigungsgesetz. Het nazisme is herrezen in al zijn barbaarsheid; Merkel’s verantwoordelijkheid is groter dan die van de Weimarpolitici..

  Like

 7. wouteenhoorn zegt:

  Je zou denken dat communisten zo langzamerhand hun lesje wel geleerd zouden hebben als je een rondje aarde doet maar nee hoor zij zijn de verbeteraars van de wereld.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  “Men zou niet met twee maten mogen meten.”

  En dat is de mening van een linkse?!!!
  Linksen DOEN NIET ANDERS dan met twee maten meten!

  Like

 9. Sjaak zegt:

  WAAROM PEGIDA ? HIER DIE REALITEIT !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Sjaak: 15.21. uur, op 19/01. Deze mevrouw heeft volkomen gelijk, Sjaak! Laten de immigranten hun eigen landen opbouwen. Desnoods helpen we daarbij, maar net wat deze dame zegt, we hebben al problemen genoeg in heel Europa. De Europese bevolking heeft nu al te lijden onder armoede, en werkeloosheid. Maar de politieke-elite wenst dat niet te weten!

   Like

 10. beatsme zegt:

  Iraanse moslim en communist. Soms vraag ik me dat ook af met die professor Elian bij Elsevier, die ook communist is en Iraans moslim. Wat speelt daar diep in het hoofd.
  Hij deed op Elseviers weblog zijn verklaring van Spenger’s Avondland (makkelijk te vinden met een beetje googelen op wiki) af als een beschrijving van beschavingscycli. Verder kwam hij met de term “caesaristen”. M.a.w., Pegida riep mogelijk om een nieuwe caesar (de fuhrer?). Verder waarschuwde hij voor de opkomst van de “duistere krachten”. Al met al liet het schrijven een indruk achter, dat het gevaar uit de hoek van Pegida komt?

  Spenger werd, toen hij in de gaten kreeg waar de socialisten heen wilden onder Hilter, juist tegenstander van de nationaal-socialisten. Avondland, Pegida, schijnt m.i. eerder die stemming te beschrijven. Waar gaan we heen. We worden niet overspoelt met immigranten, nee, we worden overspoelt met immigranten die het caesarisme nastreven. Dat tezamen met een houtgreep vanuit de EU op de samenleving, levert een onbestemd gevoel. Immers de EU is er om het land, de staat, op te heffen vanuit een centraal machtsorgaan, en die toestromende ceasaristen ook.

  Caesar=keizer (vaak gekroond door de Paus, dus een heerser die door God is gelegitimeerd) absolutie),
  Fuhrer=absoluut heerser (God bestaat niet, is niet noodzakelijk)
  Mohammed=laatste door God aangestelde profeet met als (jihad) opdracht voor het door God beloofde paradijs te strijden, enige legitieme wereldse sharia heerser.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Welnee! ZIJ is geen Iraniër; haar VADER was er één.
   Maar in hoeverre hij een rol gespeeld heeft bij haar opvoeding, is maar de vraag: Naar het zich laat aanzien draagt ze zijn náám niet eens!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Beatsme. Ben het totaal en dus helemaal met uw mening eens over die “hoogleraar”? Eshian Ellian!
   (Is overigens ook ’n intjesjager, slijmt met het zogenaamde “koninklijke huis”!)
   Ik heb die man ook op diverse punten betrapt die naar mijn mening niet konden en hem daarop gewezen. Kreeg prompt een ban van Zondagskrantje Elsevier. Dat zegt genoeg.

   Like

 11. Rogier S Virgo zegt:

  nou goed dan! al veel gepraat over links en wat dit inhoud / de daadwerkelijke beweegredenen van een persoon zit vaak diep en niet aan de opper vlakte / men zou niet op iemand moeten jagen wat voor achtergrond ( dus inderdaad vaak met een andere soms precies omgekeerde optiek ) dan ook. bovendien hoort het niet een persoon af te rekenen op dat wat mogelijk haar vaders beweegredenen zouden zijn. misschien! is hij wel een hele goede man die zijn leven geeft voor zijn kind. westers denkende mensen meten vaak ook met twee maten en verwijzen anderen.

  Like

 12. Boscij zegt:

  „Bedkonijntje”, serieus? Dat is wel een zéér letterlijke vertaling van het Duitse „Betthäschen”, wat men in het Nederlands volgens mij met „stoeipoes” vertaalt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s