Zelfverklaarde bestrijder van radicale islam Aboutaleb spreekt met gespleten tong

Screenshot_31

(Door: Michael van der Galien)

Je kunt de radicale islam niet bestrijden zonder imams aan te spreken op de inhoud van hun preken.

Zoals Tim eerder vandaag al berichtte heeft de Rotterdamse burgemeester onlangs hard uitgehaald naar aanhangers van de radicale islam én naar Syrische christenen (die naar ons land gevlucht zijn). Wat het eerste betreft: heel fijn, prima. Aanpakken die gekken. Laat ze maar opdonderen uit ons land als ze een islamitisch kalifaat nastreven.

Wat het tweede betreft: daar ben ik aanzienlijk minder blij mee. Sterker nog, gezien het feit dat Aboutaleb lijkt te begrijpen dat de radicale islam actief bestreden moet worden, kan ik niet anders dan concluderen dat hij met dubbele tong sprak toen hij Syrische christenen bekritiseerde omdat die kritiek durfden te uiten op de inhoud van preken van imams.

Ik citeer Tim:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS


Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Christendom, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Taqiyya. Bookmark de permalink .

25 reacties op Zelfverklaarde bestrijder van radicale islam Aboutaleb spreekt met gespleten tong

 1. Cathja zegt:

  Ik krijg steeds meer het gevoel dat Aboutaleb ons (bewust) op het verkeerde been probeert te zetten. Sommige uitspraken van hem kunnen je het gevoel geven dat hij ‘aan onze kant staat’, maar de kritiek op de Syrische christenen nemen dat gevoel weer weg.
  In de gaten houden, die man!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Heb ik zelf al in minstens twee artikelen van me beweerd, dus hartelijk dank voor de bijval!
   Die Aboutaleb is een zeer begaafd man, die nóg minder op uitglijders te betrappen is dan Marcouch -die het wel probeert maar regelmatig nèt iets te doorzichtig te werk gaat.
   Dit, echter, was wel degelijk een uitglijder van de edelachtbare Heer Burgemeester: Hij had zijn rol moeten volhouden en die Voorganger respect moeten betuigen of het vanzelf sprak. Dat bracht hij om de één of andere reden niet op -waarschijnlijk was het verguizen van extremisten al een èrg zware klus geweest- waardoor hij door de mand valt bij diegenen, die er alert op zijn, Mensch bleibt Mensch, tenslotte en ook Aboutaleb is een mens en dus niet onfeilbaar. Hij is, onmiskenbaar, geen extremist, maar hij is moslim. Een moslim, die op zichzelf graag hier blijft wonen -prachtige carrière gemaakt hier, uiteindelijk- maar die niet zal schromen, de Nederlandse samenleving normatief om te buigen in islamitische richting, zodra hij daartoe de kans krijgt.
   En mochten de extremisten definitief toeslaan, m.a.w. de touwtjes in handen krijgen, dan zul je hem opeens helemáál niet meer horen, zéker niet tegen diezelfde extremisten.
   De man versprak zich eerder, toen hij toegaf, voor zijn dochter alleen een moslim te willen. Dit is dan de tweede keer, dat hij zich verspreekt.
   Houd hem in de gaten, inderdaad.

   Like

 2. JCC zegt:

  Zeker – het kan strategisch zijn van de man, hij zit op een sleutelpositie. Hij presenteert zich als het redelijk alternatief voor de waanzin. Maar ook dat kan zijn om een bepaalde agenda erdoor te jassen, het is oppassen geblazen.

  Like

 3. Lazlo zegt:

  Je nieuwe pagina indeling zonder headlines met foto’s is echt kut met peren EJ Bron.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Denkfout; Als Aboutaleb zijn achterban wil bereiken (u weet wel, de jihaddisten) dan moet hij dat niet in het Nederlands doen. Dan moet dat gebeuren op de haatschotels en op de kansels van de haatreactoren. Niet in onze media. Dan is de boodschap alleen bedoeld om de linxmensch te laten geloven dat hij iets tegen de radicale familie heeft..
  Aboutaleb is natuurlijk al jaren bezig met de islamisatie van ons land. Maar dan op een slinksere manier. Met geboorten en “vluchtelingen”. Met groot succes, alleen al in Rotterdam worden er per week 100 genaturaliseerd en de geboorten zijn mij niet bekend, maar dat is niet gering.
  We weten inmiddels dat iedere leugen van een moslim een reden heeft en volkomen legitiem is: takkia.
  Ook een teken aan de wand is dat moslims wel op Aboutaleb stemmen. Dit omdat dankzij hem allochtonen geen AOW hoeven op te bouwen, in tegenstelling tot autochtonen.(dag grondwet, het was een geweldige tijd). Maar vanwege zijn “keiharde” standpunten laten ze hem dus niet vallen.
  Hij is een misschien een goede burgemeester,(we zullen het nooit weten met de linxe media) maar hij is geen Nederlander en dient de islam. Het feit dat ze bij de PvdA voor hem applaudisseren, zegt genoeg, want de PvdA dient ook alles, behalve Nederland.
  Tot slot; deze succesallochtoon kan morgen alle haatinternaten sluiten in 010. Dan kan hij als burgemeester omdat er niets van deugt, maar dat doet hij dus niet. En wat is er nou schadelijker voor een kind dat 24/24 uur haat en achterstand? Wat is de voedingsbodem van de jihaddist?
  Juist, ja.

  Like

 5. Jean zegt:

  Haal die moslimeikel uit dat kantoortje trek hem een wit laken over het hoofd en trap hem incl. zijn hele clan richting marocco daar kan hij verder huichelen daar geloven die onderontwikkelde baardapen en kopvodden die idioot.
  Mensen vergeet nooit: Eens moslim altijd moslim en wij weten intussen toch wel dat moslims levensgevaarlijke barbaren zijn.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  In het eind Effekt gaat het hem alleen om zijn goedbetaalde
  zetelpoeperbaan ! En een Nederlander gaat hem aan z’n
  reet voorbij ! Hij is en blijft eveneens een moslim ! ERGO !
  Ik vertrouw geen moslim !
  Maar de rooie honden zijn schuld daaraan dat het überhaupt
  zo ver kon komen dat we overal moslims als een troyaner in
  de politik hebben !
  Hoeveel Nederlanders zitten in moslimlanden met een politike
  funktie ?????
  NADA-NUL-ZERO-NIENTE !!!!!!!

  Like

 7. Jan zegt:

  Let’s kill those goatfuckers and socialists!

  Like

 8. Pegidafan zegt:

  aboutaleb , weet gewoon dat de islam hier komt via de baarmoeder,ze hoeven er geen schot voor te lossen .Zeer geraffineerd ,maar het is wel waar.Hij denk laat ze maar ,onze tijd komt eraan , en als we niets doen krijgt hij gelijk.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Pegidafan 18 januari 2015 om 11:20

   “aboutaleb , weet gewoon dat de islam hier komt via de baarmoeder,ze hoeven er geen schot voor te lossen”

   Nou, hier ben ik het toch niet helemáál mee eens; daarvoor is toch minstens één schot met de zogenaamde puddingbuks nodig.

   Like

 9. Ik heb bij dit artikel http://bit.ly/1B4hAVn op mijn website de volgende update geplaatst:

  UPDATE 18 januari 2015:

  Op De Dagelijkse Standaard is een artikel verschenen met als titel “Zelfverklaarde Radicale Islam-bestrijder Aboutaleb spreekt met gespleten tong”. Inhoud: Aboutaleb veroordeelt Syrische Christelijke asielzoekers die hem attent maken op haatpreken door imams in Rotterdamse moskeeën. Tsja, dan moet je inderdaad niet tegelijk zeggen dat IS-gangers vooral moeten “oprotten” en niet meer terugkomen.

  Het is jammer dat ik in bovenstaand stukje niet als citaat heb opgenomen wat ik al in 1998 neer schreef:

  “Ahmed Aboutaleb zal zich nóg iets beter moeten oriënteren op de Nederlandse en Westerse cultuur om te voorkomen hij ooit weer uitspraken doet zoals hij die heeft gedaan als directeur van het Multiculturele Instituut Forum voor een enthousiast klappende zaal jonge moslims. Hij zei over Ayaan Hirsi Ali :

  ‘Eerst uit de groep stappen, vervolgens stevig in het nest pissen en ook nog verwachten dat je als gesprekspartner volledig wordt geaccepteerd.’

  In het nest pissen uit haar besneden kut, natuurlijk, bedenk ik er met mijn gore geest dan bij.”

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad, ook Aboutaleb heeft een “dubbele agenda”, dat hebben moslims nu eenmaal allemaal. Misleiding is een vast onderdeel van hun strategie, om het wereldkalifaat te vestigen!

  Like

 11. Jan zegt:

  1. Aboutaleb zei eens dat de islam de voltooiing was van het jodendom en christendom, dus dat zegt al genoeg
  2. hij is lid van een antisemitische sekte
  3. kreeg zijn baantje toegeschoven
  3. PvdA steunt Meretz, die wil dat er een ‘Palestijnse’ staat komt, gevormd door opsplitsing van Israël en bestaande uit de Gazastrook, Judea en Samaria, waarin ook Tzipi Livni en Isaac Herzog (omhoog gevallen krankzinnige, bijnaam Herzdog) zitting hebben. Een partij van nuttige idioten, kenmerk van socialisten

  Vanaf 1:20 “Dat is niet belangrijk. In het politieke debat mag je alles zeggen”*

  * Waarover heeft die eikel het dan over als hij meent Wilders weer voor het gerecht te moeten slepen? Je mag immers alles zeggen.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Jan 11:37

   Hij zegt: “In het politieke debat mag je alles zeggen”. De uitspraken die Wilders heeft gedaan waren niet in de Tweede Kamer gedaan, maar in een zaal vol aanhangers van de PVV. Daar ligt volgens mij het verschil.
   Ik wil er aan toevoegen dat ik volledig achter Wilders en de PVV sta, en de veroordeling van hem zeer onterecht vind! Uiteraard hoop ik -en iedereen hier- op vrijspraak!

   Like

 12. luckybee zegt:

  Langzamerhand is Aboutalib een meester geworden in Takkeyah.Niemand kan hem zo te zien evenaren. Ook liegen moet geleerd worden.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Heeft Aboutaleb z’n koran al in het openbaar verbrand?

  Like

 14. harrylacroix zegt:

  Hier hebben we een expert, die een persoonlijke mening geeft over de islam. Nergens in het hele verhaal zegt Aboutaleb iets over Allah en de profeet Mohammed. Dus heeft zijn verhaal niets met de islam te maken en kan hij – in Nederland – alles zeggen wat hij wil, zelfs dat men “moet oprotten” uit Nederland. De PvdA staat slecht in de peilingen, dus elk stootje in de goede richting is er één. De mensen die hij bedoelt volgen het voorbeeld van Allah en Mohammed en zijn goede moslims, de anderen die dat niet doen zijn geen goede moslims, maar mogen dat zijn omdat de islam hier niet de dienst uit maakt. De uitreizers zijn niet radicaal, niet extremistisch en voeren gewoon uit wat in de koran, hadith, sira, soenna en sharia staat. Ze vertegenwoordigen ook niet de radicale islam, want dat is een uitvindsel van experts, die niet willen dat de islam de schuld krijgt. Moslims dus die behoren tot de goede islam. Als tegenhanger krijgt ook de christelijke kerk er van langs, ook dat is een opdracht van Allah en Mohammed en is geheel islam. U ziet, zo bezien is het niet zo fraai wat Aboutaleb doet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s