“Er wordt gesleept met mensen. Het is pure handel”

Screenshot_76

(Door: Lucas Waagmeester)

De Turkse havenstad Mersin is een knooppunt voor mensensmokkelaars aan het worden. Opnieuw wordt geprobeerd vrachtschepen vol te laden met vluchtelingen, in een poging deze mensen illegaal naar Europa te vervoeren.

Deze nieuwe en zeer effectieve manier van mensensmokkel, is in Mersin talk of the town. Vissers hebben het over een “explosieve toename” van gesleep met mensen op het water.

Eerder deze maand kwamen de vrachtschepen Ezadeen en Blue Sky M. stuurloos richting de Italiaanse kust gevaren. Er was geen bemanning meer aan boord. Zo’n vijftien van dit soort ‘spookschepen’ gingen ze afgelopen najaar al voor. Ieder met honderden vluchtelingen aan boord. Uit scheepvaart-trackings blijkt dat de Ezadeen uit de baai bij Mersin, in Zuid-Turkije, vertrok.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Criminaliteit, Demografie, Europa, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Rotzakken, Turken, Turkije, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Er wordt gesleept met mensen. Het is pure handel”

 1. Cathja zegt:

  En de EU onderneemt niets om deze mensenhandel tegen te gaan? Turkije knijpt dus ook de ogen dicht, want men weet wat daar gebeurt, maar doet niets om dit te stoppen. Ik dacht dat Brussel mensensmokkelaars harder aan wilde pakken?
  Kennelijk maken ze zich drukker om hondjes uit Roemenië die hier worden geïmporteerd dan over tienduizenden ‘vluchtelingen’ uit het Midden-Oosten!

  Er is maar één antwoord op deze tragedie voor Europa: terug naar de haven in Turkije waar vandaan ze zijn vertrokken. Zet ze maar weer aan land. Leuker is het niet.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Niet vergeten morgenavond !
  Ik krijg jammer genoeg deze zenders niet !

  ‘Zet ze allemaal op een eiland’

  Alle Habibabbi’s (buitenlanders, red) van dit land moeten op een eiland worden gezet !
  De mening over vluchtelingen van de 50-jarige thuishulp Sandra is nu al omstreden.
  Ze zegt dat dinsdag in deel 1 van de serie “Rot op naar je eigen land” van de EO, NPO2, 21.40 uur.

  Like

 3. Berthe zegt:

  Overwegend jonge mannen……………

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Wat een prachtverhaal uit de propaganda-fabriek van de NOS. De echte detailles van de smokkel, moeten, kost wat het kost, worden verborgen onder dikke laag van onjuistheden en grove onwaarheden. Wat is waar? Dat mensen in diverse samenstellingen vertrekken o.a. ook uit de Turkse haven Mersin, dat deze havenstad is tot een centrum is geworden, voor illegaal mensenvervoer per vissersbootjes en wrakschepen vanuit Turkije naar Europa. Dat er veel mensen uit de plaatselijke bevolking verdienen er een goed boterham. Wat is niet waar? 1) Te beginnen met de mensen zelf. Ze zijn op geen enkele wijze VLUCHTELINGEN OF ASIELZOEKERS. Het zijn mensen die (vrijwillig) geselecteerd worden door Islamitische- en Islamitische terreurorganisatie om naar Europa te vertrekken. Doel: a) zo veel mogelijk Mujahedeen in klaar staan voor de Jihad tegen de Christelijke bevolking van Europa. B) Binnen afzienbare tijd de demografische balans in Europa te verstoren en gigantische Islamitische enclaves op te bouwen, die steeds groter worden. c) Door de komst van zo veel “vluchtelingen” Europa economisch kapot te maken en zo ook te verzwakken. 2) De vervoerders ZIJN GEEN MENSENSMOKKELAARS, maar gecontracteerde free-lancers die werken voor de financiers en organisators. Achter de zgn. “Criminele mensensmokkelaars” (wat de NOS ons zo graag wil laten geloven) staat een goed geoliede organisatie die de boel geleid uit andere oogmerk dan geld verdienen. De oogmerk is de Islam op religieus en ideologische vlak. Er zijn er natuurlijk corrupte Turkse ambtenaren bij betrokken, die paar centen extra verdienen door een oogje te sluiten. DEEL 2

  Like

 5. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Degenen die ze hier een welkom en gratis onderkomen toezeggen zijn de OORZAAK van deze mensensmokkel.

  Like

 6. rs zegt:

  Heeft enkel en alleen NOG STEEDS TE MAKEN met het volgende :

  In juni 1975 rolde daar een convenant uit, waarvan wij nu met z’n allen nog steeds de zure vruchten plukken: 200 zaakgelastigden namen in Straatsburg, met algemene stemmen, een resolutie aan. Uit naam van de hele toenmalige Europese gemeenschap. Het was een tijd van moordende consensus: in heel West-Europa waren toen sociaal-democraten aan de macht, en van oppositie was nauwelijks sprake. De geestelijke vader van de tekst, de Belg Tijl Declercq uit Antwerpen, mocht dan een christen-democraat zijn, hij was ook zo links als een deur, en een warm voorstander van totalitarisme. In zijn land was hij de latere stichter van het Vlaams Palestina Komitee. Hij overleed ( 81 jaar) op 25-12-2003. Hij ijverde bijvoorbeeld ook driftig voor innige vriendschapsbanden met de Sovjet-Unie. Het is deze Resolutie van Straatsburg (onthoud die naam!) waarvoor Pim en Theo met hun leven hebben geboet, zou je kunnen zeggen.

  In het document belooft de EEG om voortaan de Arabische immigratie actief te bevorderen, en de nieuwkomers ruim baan te geven om hun cultuur naar Europa te exporteren. De tekst benadrukt “de grote verrijking, die het Arabisch cultuurgoed ons te bieden heeft, vooral op het gebied van normen en waarden”, en draagt de lidstaten op om aan de verspreiding “de hoogste prioriteit” te geven.

  De pers moet worden ingeschakeld “om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten”, en de academische wereld moet worden gemotiveerd “om de nadruk te leggen op de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de ontwikkeling van Europa”. Geld moet worden uitgetrokken om de oprichting van moskeeën, islamscholen, centra voor Arabische cultuur en wetenschappelijke instituten ter bestudering van de Islam te stimuleren. Het staat allemaal zwart op wit. Sinds 1975. Dankzij ons onvolprezen Europarlement.

  Verrek, nou begrijp ik ineens waarom Wouter Bos van mening is dat er “meer moskeeën bijgebouwd moeten worden”! Geen wonder dat Samir Azzouz steeds wordt vrijgelaten: als er iemand bezig is de Arabische way of life te exporteren is hij het wel, geef toe, en wij hebben zwart op wit beloofd daaraan de hoogste prioriteit te geven! Het verklaart ook waarom zelfs Beberkindertjes hier – voor het eerst van hun leven – Arabische les kregen, bij wijze van “onderwijs in eigen taal”. Andere smaken hadden we namelijk niet.

  http://www.de-stek.info/forum2/index.php?topic=8568.0

  Like

 7. rs zegt:

  Oil for Immigration!!!!! ten voeten uit. Al veertig jaar !!!!!!!!

  Als dank voor het aangenaam verpozen mogen WIJ nu de zeer wrange vruchten er van plukken……………grrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Dit is geen toeval meer. Dit is boosaardige opzet, van met name LINKS in Europa, maar ook de BILDERBERGBOEVENBENDE zit hier achter! Dit gaat volgens plan! Europa en haar Europese bevolking worden zo, volgens boze opzet, KAPOT GEMAAKT. En de hele politiek correcte kliek en uiteraard de EUSSR laten het gebeuren. Heel Afrika staat schijnbaar nu in de “startblokken”, om als EEN GROTE SPRINKHANENPLAAG BIJ ONS NEER TE STRIJKEN! Zum kotzen!

  Like

 9. luckybee zegt:

  Torpederen is geloof ik Goedkoper. En iedereen is dan tevreden , de Jihadiś worden met hun 72 maagden verenigd, en wij hebben geen moslims immigranten in huis te betalen.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Heeft iemand zich is ooit gevraagd hoe dat komt dat deze zgn. “Vluchtelingen” die uit de verschrikkingen van hun land konden vluchten en zichzelf in veiligheid konden brengen. Bijvoorbeeld Turkije, Egypte of andere Noord Afrikaans land zo nodig richting Europa in gammele boten moeten reizen en zelfs hun leven riskeren? Waarom zijn voor hen Turkije, Egypte of Marokko niet veilig genoeg? Het leven onderhoud is daar veel goedkoper. Waarom gebruiken ze het geld “die ze hebben” niet om daar te blijven totdat ze terug kunnen keren? Het antwoord is: de reis kost ze niets. Ze worden voor een bepaald doel geselecteerd. Vraag 2) Mensensmokkelaars werken voor een ding: geld!. Wie geld heeft, komt aan boord. Tot heden waren het bijna uitsluitend mannen die de overtocht maakten. Toen er protesten uit Europa hoorbaar waren, kwamen ineens …uit het niets! …Ook paar vrouwen en kinderen aan boord. Nu is de strategie weer veranderd en de laatste schepen hebben VEEL VROUWEN EN KINDEREN AAN BOORD. Doen criminele beroepssmokkelaars aan dergelijke strategieën? Interesseert ze het werkelijk welke betalende passagier aan boord is? Paar dagen geleden werden paar Christelijke passagiers door Moslims uit Kameroen van boord gegooide …Ze hebben de plaats van moslims ingenomen! …Dat was niet volgens plan!. DEEL 3

  Like

 11. Thomasson zegt:

  DEEL 3
  Waarom is de NOS zo gebeten de waarheid over de “Vluchtelingen” onder laag onjuistheden en onwaarheden te verbergen. Het antwoord is : GELD en op lange termijn BEHOUD VAN MACHT (stemvee). Opvang van asielzoekers is een gigantische industrie, waar sommige mensen miljoenen aan verdienen. Anderen houden een goedbelegde boterham. En dat zijn zeker de directeuren van alle mogelijke Vluchtelingenorganisaties en gelieerde “Gutmenschen toko’s”. Men kan de aard van deze industrie vergelijken met illegale casino’s of bordelen. De staatskas verdient er niets aan …integendeel …Het kost miljarden …. Maar het is zo lucratief, dat men zelfs de principes van democratie opzij schuift: zie de volgende link : https://www.youtube.com/watch?v=DNKE33TVJZo
  DEEL 4

  Like

 12. Thomasson zegt:

  DEEL 4
  De huidige tsunami van (nep)vluchtelingen die Europa overspoelt is levensgevaarlijk. Het gevaar kan men uitsluitend vergelijken met de uitbraak van de pest in Europa in 1345 (Venetiaanse schip die vanuit de Krim naar haar thuishaven is gevlucht met zieken aan boord) of met de uitbrak van de Tweede Wereldoorlog. Deze immense tsunami-golven van “Syrische, Irakeze en Eritrese vluchtelingen” zouden vrij snel Europa in een bloedbad laten dompelen. Vergelijk het met de wijze waarop de “Zwarte Dood” woedde en een grote deel van de Europese bevolking de dood injoeg. Net als de Zwarte Dood zal het bloedbad van het hoge noorden van Hammerfest tot de straat van Gibraltar woedden. Men tracht ons te vertellen dat deze “vluchtelingen” vluchten van ISIS. De waarheid echter is …Ze zijn ISIS, ze zijn AL NUSTRA en ze zijn Al Quida. De mentaliteit van deze drie terreurorganisaties zit diep verankerd in de mentaliteit en karakter van de mensen die de “Gutmenschen” zo graag willen helpen…Hulp ten koste van onze toekomst als vrije mensen en de toekomst van ons kinderen en kleinkinderen.
  Wilders heeft volkomen gelijk!! DAT MOET STOPPEN!. https://www.youtube.com/watch?v=mYOlAMhXsrc

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Was er vroeger de slavenhandel van zwarten die naar Amerika verscheept werden, nu vinden er weer grote verschepingen plaats. Maar nu van Arabieren en zwarten die van ons slaven proberen te maken. Het lijkt wel een menselijke eigenschap om de ander tot slaaf te maken. Overal misbruik van maken is ook zo’n menselijke eigenschap. Vooral Indonesie staat bekend om zijn steekpenningen cultuur. Maar ondertussen zijn we er wel mooi mee genaaid met al die slavendrijvers van Allah die onze kant opkomen !

  Like

 14. Jade zegt:

  Een paar onderzeeërs in de middellandse zee en het probleem is opgelost…
  Gewoon alles torpederen, dan stopt het vanzelf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s