Moslimorganisatie wil Charlie Hebdo aanklagen

Screenshot_68

(Door: Bert Brussen)

De moslimorganisatie Organisation of Islamic Cooperation (OIC) in Saoedi-Arabië is van plan om Charlie Hebdo aan te klagen vanwege de afbeelding van De Profeet op de cover van de laatste editie. Dit meldt The Independent.  Het hoofd van de OIC noemt het recente nummer van Charlie Hebdo ‘idioot’ en vindt dat er ‘drastische juridische stappen moeten worden genomen’.

De OIC zou inmiddels de Europese en Franse wet aan het bestuderen zijn om er achter te komen of een juridische aanklacht mogelijk is. Volgens de OIC-leider ‘hebben deze cartoons de gevoelens van moslims over de hele wereld gekwetst.’

Ook is het OIC van mening dat ‘vrijheid van meningsuiting niet kan worden gebruikt voor haat zaaien en mag het de vrije meningsuiting geen mensen kwetsen. Geen enkel verstandig persoon zou het accepteren dat zijn geloof belachelijk wordt gemaakt.’

Lees verder>>>

(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Moslims, nieuw fascisme, OIC, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

44 reacties op Moslimorganisatie wil Charlie Hebdo aanklagen

 1. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd om alle moslimlanden aan te klagen voor al het geweld wat door hun veroorzaakt wordt !

  Like

 2. Rudi zegt:

  Dit is werkelijk het toppunt.
  Ten eerste: hoe komen ze in Saoedi-Arabië en de rest van die landen aan die Charlie Hebdo-tijdschriften?
  Ten tweede: wie verplicht moslims om het boekje te kopen?
  Ten derde: als die onlusten over de afbeelding van de profeet niks met de islam te maken hebben, waar maken moslims zich dan druk om?

  Ten vierde (even los daarvan, maar ter vergelijking): waar waren in België de onlusten toen een Amerikaanse schrijver-tekenaar een kinderboekje publiceerde over genocide op de Belgen?

  http://www.lulu.com/shop/danny-wind/satire-lets-kill-all-the-belgians-a-childs-guide-to-genocide/paperback/product-15830578.html

  http://www.amazon.com/Satire-Lets-Kill-All-Belgians/dp/B0058889RK

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Rudi:
   Ten eerste: In de hele islamitische wereld is àlles te krijgen, wat allah verboden heeft, zolang het maar lekker stiekem van onder de toonbank gebeurt. Moslims zijn in dat opzicht nèt mensen, weet je.
   Ten tweede: Niemand. Maar ze moeten toch minstens wéten, waar ze zich zo gloeiend kwaad om maken, dat ze er moordaanslagen voor denken te moeten plegen, niet waar?
   Ten derde: Dat is niet, wat zijzelf beweren. De onnozele elite in het westen blijft dat maar tegen beter weten in herhalen, maar daaraan hebben z i j immers geen boodschap.
   Ten vierde: Wou jij de Belgen (dus westerlingen) met móslims vergelijken? Zie het onderzoek van Nicolai Sennels.
   En met díe rotzooi zitten wij in het Westen dus opgescheept, zodat ze zich in de thuislanden over alles hier kunnen opwinden! Ja, joh, de EU wordt hartelijk bedankt!

   Like

   • Rudi zegt:

    @Theresa
    Mijn vierde punt was om te lachen en om even de schalkse vergelijking te maken tussen onlusten over tekeningetjes van Mohammed en het volledig uitblijven van onlusten over een boekje waarin opgeroepen wordt tot een genocide op Belgen.
    Natuurlijk zijn westerlingen beter bestand tegen dat soort dingen, maar het was een steek onder water naar die Gutmenschen die het normaal vinden dat moslims boos worden om plaatjes en die praten in termen van ‘actie en reactie’ en het hebben over ‘de vrijheid van meningsuiting is niet absoluut’, ‘mensen beledigen’ en ‘pijn’ (zie ook het artikel waarin Raoul ’t Heertje de volle laag krijgt van Martien Pennings)

    Vrijdag heb ik hierover op café nog een hele discussie gevoerd met een vriend die in zulke termen sprak.

    Like

 3. delamontagne zegt:

  Een heel klein beetje begrip kun je er mischien wel voor op brengen, als je weer hoe de eigenlijke Muhammed er-uit-zag. Het is te begrijpen dat ze als des doods zijn als dit uitkomt !

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Klagen mag altijd, kunnen wij ook wat van.
  Geweld is taboe en moet taboe blijven.

  Like

 5. kraftavilqa zegt:

  in Irak waarschuwde premier Abadi dat ‘kwetsen tot meer bloedvergieten kan leiden’ maar dat de aanslagen in Parijs ‘sowieso niets met de Islam hebben te maken’. Hoe kan het dan dat alleen pislamieten zich te dezen gekwetst voelen als ’t allemaal niks met de pislam te maken heeft? Verklaar me dat dan eens! Huichelende habbezakker.

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  …..gaan we weer………………….kritiek wordt verward met haat zaaien…………………meslims vinden alles wat niet volgens allah’ s wil ( hun wil) gaat beledigend en haat zaaiend………….

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Nee, gloeiende sodeju, nou wordt die mooi! Achterlijke BOOSBAARDEN, jullie gebruiken ook GEWELD als het niet om cartoons gaat! In 1400 jaar tijd hebben deze ORCS bijna 700 miljoen mensen vermoord. Ook in de 100 den jaren, dat er nog geen PERS of MSM was. Stelletje EENCELLIGEN flikkerstraal toch gauw op. Ik walg van deze mensen!

  Like

 8. luckybee zegt:

  Wedden dat er advocaten zijn die hier aan willen meewerken?

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  Ik denk dat we dringend klacht moeten neerleggen tegen ieder die het barbaarse haatboek koran verspreidt. In de meeste landen bestaan er centra tegen racisme of andere instellingen, speciaal opgericht om zich burgerlijke partij te stellen in geval van verspreiding van haatliteratuur . Het wordt tijd dat we die raddraaiers wat meer onder druk zetten.

  Like

 10. oud-marinier zegt:

  Het wordt de HOOGSTE tijd dat die fucking Moslims worden aangeklaagd wegens : GRUWELDADEN (in alerlei vormen die men zich maar kan voorstellen) TEGEN DE MENSHEID .

  Like

 11. harrylacroix zegt:

  Zoals iedereen weet ben ik zelf praktiserend gelovig. Charlie Hebdo koop ik wel eens als we een paar daagjes Frankrijk doen. De krant had bepaald geen hoge oplage, een bepaald publiek kocht de krant, was nimmer uitverkocht als ik hem ging kopen. De meeste mensen kochten de recente krant omdat deze na de moordpartij werd uitgegeven: een “collectors item” en straks veel geld waard! Ik stel toch even de volgende vragen. Moet het kunnen dat cartoonisten Mohammed bloot met een ster in zijn reet afbeelden met de tekst “A star is born”? Of dat Jezus al masturberend wordt afgebeeld. Of Maria copulerend? Ik vraag mij af of dit niet een beetje teveel vrije meningsuiting is, het heeft duidelijk de bedoeling mensen (christenen en moslims) te kwetsen. Het blad Charlie Hebdo is een extreem linkse krant met extreem linkse opvattingen, die de meeste mensen verafschuwen of verwerpen. Dit extreem linkse gedachtegoed is wel weer angstvallig buiten de pers gehouden. De pers in heel de wereld, die zo links is als de pest, komt in het geweer “als de vrijheid van meningsuiting in het geding is”. Maar o wee als één hunner, geld jat van daklozen, of veel EU-geld ten onrechte declareert, dan duurt het even voordat het in de krant te lezen is. We mogen vooral het recht om mensen te kwetsen niet aantasten. Veel mensen ging het daarom niet om Charlie Hebdo inhoudelijk, maar om de gedachte dat je als cartoonist voor je, zelfs perverse opvattingen vermoord kan worden. De joden in de Hyper Cacher zijn niet vermoord voor cartoons, maar nog erger omdat ze gewoon jood waren! De begrafenis kreeg ONTZETTEND veel aandacht in de pers……. Ik bedoel maar, verontwaardiging is ook wel eens selectief! Maar goed, ik respecteer de wet, waarin staat dat je Mohammed, Jezus en Maria, de islam en het christendom niet kunt beledigen omdat ze niet bestaan.

  Like

 12. joop van den heuvel zegt:

  wij hebben toch pers vrijheid en vrijheid van menings-uiting wij hebben onze eigen democratie en als zij daar niet tegen kunnen moeten ze allemaal wegblijven want christendom beschadigen mag wel ( verbranden van kerken en doden van christenen dat mag wel) dus een spotprentje dat mag niet . het zijn nu eenmaal dieren van de laagste categorie die moslims . het is gewoon zielig.

  Like

 13. BertG. zegt:

  Zelfs al zou slechts 1 op 7 of 1 op de 10 moslims extremist zijn, dan nog hebben we het over een leger van 150 tot 200 miljoen man.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/01/Miljoenen-moslims-demonstreren-wereldwijd-voor-uitroeiing-Joden-en-christenen-en-steken-kerken-in-brand

  Like

 14. Jaan zegt:

  In Pakistan worden bloedige protesten gehouden tegen Charlie Hebdo. Dat blad is daar niet eens te krijgen denk ik. Degenen die protesteren hebben wellicht niet eens internet. Ik vermoed, dat ze op vrijdagmiddag naar de moskee gaan en dat de voorganger ze dan opzweept tot razernij waarna ze zich gaan uitleven op straat en liefst op christenen. Dit zijn geen spontane protesten., dit is georganiseerd.

  Like

 15. Geronimo zegt:

  Even terzijde.
  Als ze niet meer kunnen liegen…dan wordt er overgeschakeld op de struisvogeltactiek.
  VRT-journalist Dieter Ceustermans geeft raad:

  On topic:
  Deze mensen willen gewoon dat de hele wereld hun godsdienst belijdt. Mooier bewijs van het feit dat de islam een veroverings-‘godsdienst’ is, bestaat er niet. Zelf houden ze uiteraard geen rekening met de gevoeligheden van andere mensen, lees ongelovigen, die mogen naar hartelust beledigd en bedreigd worden. Om maar het minste te noemen binnen hun toch zo voortreffelijke en beschaafde koran, scheldwoorden zoals varkens, honden, apen…en met dergelijke creaturen hou je natuurlijk binnen de islam nu eenmaal geen rekening.

  Onze wetgeving verbiedt nochtans oproepen en aanzetten tot haat bij middel van geschriften. Wat is de koran dan anders ! Vandaar, dit boek van haat en geweld moet er gewoon uit. De verkondigers ervan, imams en wat weet ik veel, moeten de gevangenis in. Omwille van hoger genoemde redenen. Verspreiden van haat en oproepen tot geweld kan nu eenmaal niet. En wie uit de koran leest, kan daar niet omheen. De wetgeving is er al. Gewoon de wet uitvoeren, of is dat soms geen verplichting in dit geval? Probeer maar eens de zelfde boodschappen neer te pennen t.o.v. moslims b.v. Wat zou het gevolg zijn, denk je?

  Wat deze ‘donkere geesten’ niet willen en kunnen aanvaarden is dat geloof nu eenmaal voor iedereen een privé zaak is, waarmee andere mensen absoluut geen rekening moeten houden. Dat is de godsdienstvrijheid. Geloven, zelfs in de meest beate onzin. Niks op tegen, zolang het maar privé blijft. Dat b.v. je kat door god gezonden is, mag ook. Zot zijn doet nu eenmaal geen zeer, en ieder diertje zijn pleziertje.

  Eigenlijk moet er een tweedeling gemaakt worden binnen elke religie, nl. het geloof en de godsdienst.

  Geloof is m.n. letterlijk datgene waarin je gelooft. In de christelijke religies is dat summier de inhoud van de bijbel, met enkele dogma’s, Jesus Christus als mensgeworden zoon van God, zijn verrijzenis ten hemel, en de heilige drievuldigheid.

  Dan heb je de christelijke godsdiensten, katholieke, protestantse en ga zo maar door. Die omvatten de richtlijnen, het woord ‘dienst’ zegt het zelf, waarbinnen dat geloof wordt geuit. Die staan, voor zover ik weet, niet echt beschreven in de bijbel, bijbel als schriftelijke neerslag van mondelinge menselijke overlevering van feiten uit het verleden, maar zijn integendeel door mensen opgestelde regels, b.v. hoe de kerkelijke ritus in zijn geheel verloopt, de gebeden, de christelijke feestdagen en ga zo maar door. Samengevat, de manier waarop een gelovige zich min of meer moet gedragen binnen zijn geloofsgemeenschap. Niets om aanstoot aan te nemen, en zeker niets bedreigend tegenover andersdenkenden.

  Ga je de islam vanuit hetzelfde perspectief bekijken, dan zie je meteen heel andere zaken, omdat hier zowel het ‘geloof’ als de ‘godsdienst’ grotendeels terug te brengen zijn tot de inhoud van de koran. En juist die inhoud is de grote struikelsteen, want allesbehalve fraai en onschuldig. Integendeel.

  Met het aspect ‘godsdienst’ binnen de islam, d.w.z. de manier waarop de moslim zich moet gedragen, de duiding daaromtrent door imams etc., is het al evenmin koosjer, zo mogelijk nog erger. Hier is alles ook grotendeels, zo niet helemaal, gericht op de inhoud van de koran, boek dat, in tegenstelling tot de de christelijke leer, met name de bijbel, wel degelijk het eigenste woord is van god. Dat woord is bijgevolg onveranderlijk en niet betwistbaar of interpreteerbaar voor alle gelovigen. De inhoud van de koran is ronduit intolerant, beledigend, aanstootgevend en vooral uitermate bedreigend voor al wie niet wil geloven in deze islamitische bull-shit.

  Dat en niets anders maakt van de islam een uitermate gevaarlijk fenomeen, dat in onze contreien echt geen recht op bestaan zou mogen hebben. Dat er een vreedzame islam zou bestaan, is dan ook het grootste bedrog van deze tijd. Als iedereen onder de knoet van de islam leeft, dan pas zal er vrede zijn, vrede door onderwerping aan allah, want dat is de primaire betekenis van het woord ‘islam’.

  En voor het overige: ‘links’ en islam’ = geweld als oplossing. Altijd en overal.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Geronimo: 14.43. uur. De beste en enige oplossing, om de ORCS van de Islam voor te zijn, is het aanpakken van artikel1, 6 en 7 van de Grondwet in Nederland. De oplossing is heel eenvoudig, breng geloofsovertuiging onder bij meningsuiting. Dan is het gelazer van de geiteneukers snel gedaan.

   Like

 16. joopklepzeiker zegt:

  EU: ‘Spain’s new migrant law sets very bad precedent’, ‘the beginning of the end for the asylum system’

  Sub-Saharan “migrants” jump the fence in Melilla, March, 2014

  A top European rights official warned Spain on Friday that it risked destroying its asylum system if it passed a law authorizing police to immediately deport migrants from its north African territories.
  Spain says the measure is needed to help its border guards secure the border of Ceuta and Melilla, two Spanish cities fenced off from Morocco.

  Its police have been accused of breaking international rights conventions by beating African migrants who climb the fences into the territories and deporting them on the spot without asylum procedures — so-called “pushbacks”.

  The human rights commissioner of the 47-nation Council of Europe, Nils Muiznieks, said after meeting officials in Melilla and Madrid that the plan to legalize such deportations was “in clear breach of human rights law”.

  “In many countries I have seen pushbacks, but nowhere are they legal or legalized,” he told a news conference in Madrid.

  “It would be a very bad precedent if such practices were enshrined in law because I think that would mean the beginning of the end for the asylum system”…

  http://www.blazingcatfur.ca/2015/01/17/eu-spains-new-migrant-law-sets-very-bad-precedent-the-beginning-of-the-end-for-the-asylum-system/

  BING vertaling

  EU: ‘Spanje’s nieuwe migrerende wet sets zeer slecht precedent’, ‘het begin van het einde van het asielstelsel’

  Sub-Saharaans “migranten” sprong het hek in Melilla, maart, 2014

  Een hoogste Europese rechten officiële gewaarschuwd Spanje op vrijdag dat het vernietigen van het asielstelsel riskeerde als het een wet machtigen politie tot onmiddellijk uitzetting van migranten uit de Noord-Afrikaanse gebieden aangenomen.
  Spanje zegt: de maatregel is nodig om te helpen de grenswachters veilig de grens van Ceuta en Melilla, twee Spaanse steden van Marokko omheind.

  De politie zijn beschuldigd van het breken van de rechten van de internationale verdragen door Afrikaanse migranten die de hekken te in de gebieden klimmen te verslaan en deportatie hen ter plaatse zonder asielprocedures — zogenaamde “pushbacks”.

  De commissaris van de mensenrechten van de 47-natie Raad van Europa, Nils Muiznieks, zei na een ontmoeting met ambtenaren in Melilla en Madrid dat het plan te legaliseren van dergelijke deportaties “in duidelijke schending van de human rights law was”.

  “In veel landen heb ik pushbacks, maar nergens zijn zij juridische of gelegaliseerde,” hij vertelde een persconferentie in Madrid.

  “Het zou een zeer slecht precedent zijn als dergelijke praktijken in de wet verankerde werden omdat ik denk dat dat het begin van het einde zou betekenen voor het asielstelsel”…

  Like

 17. Joshua zegt:

  Overal ter wereld worden onschuldige mensen afgeslacht door islam gekken zonder enige reden alleen omdat hun IMBECIELEN moh het opdraagt .
  En als er een caricateur van dat beest. in een of ander blad komt is dat haat zaaien of provoceren,uitdagen.Deze Imbecielen vragen er toch om, om gescandeerd te worden, en onze slappe den haag hufters zeggen dit heeft niets met de islam te maken hoe gevaarlijk zijn onze regering gekken?????

  Like

 18. Sjaak zegt:

  Ik denk erover na op mijn koningklijke troon !
  Ik heb besloten ik schijt op jullie aanklacht !

  Like

 19. Marc zegt:

  Van belang is toch hoe de politiek correcte elite hierop reageert. Dat is toch van meer belang dan wat ook. Ik vrees echt dat de westerse vrijheid zijn laatste dagen doormaakt.

  Like

  • Marc zegt:

   Zojuist hoorde ik op RTL afschuwelijk nieuws.

   De EU heeft in verband met de huidige terreurdreiging besloten tot een gezamenlijke aanpak. En om dit alles tot een internationaal succes te maken heeft die Italiaanse verraadster van onze cultuur een of andere hotemetoot van de Arabische Liga uitgenodigd de vergadering bij te wonen.

   Het gaat allemaal nog sneller dan ik al verwachtte: de ondergang van ons Avondland.

   Wanneer beginnen we Pegida in ons land?

   Like

   • Jean zegt:

    Van die Italiaanse fluit drijft de achterlijkheid vanaf, hopelijk wordt ze eens gepakt door een baardaap, als ze het mij zou vragen dan is het antwoord ‘NEEN, NOOIT MET LINKSE VUILIGHEID’.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Marc: 16.57. uur. Het gaat steeds sneller, Marc. Maar vergis U niet, deze MOSLIMINVASIE is door verraders van partijen als CDA,PvdA,VVD en D66, al gaande sinds 1975. Toen hebben VOLKSVERRADERS van Europese Partijen, handjeklap gedaan met de MOSLIMLANDEN door aanname van: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG!

    Like

 20. Tempelier zegt:

  Ook is het OIC van mening dat ‘vrijheid van meningsuiting niet kan worden gebruikt voor haat zaaien en mag het de vrije meningsuiting geen mensen kwetsen. Geen enkel verstandig persoon zou het accepteren dat zijn geloof belachelijk wordt gemaakt.’

  De vrijheid van meningsuiting, daar hebben jullie geen verstand van in Saoedi Arabië, jullie hebben de sharia, dus geen mening en al zeker niet vrij . Haat zaaien doe je met de koran letterlijk te nemen, anders gelovige of niet gelovige te onderdrukken. ach en gekwetst voelen is hier in Europa een persoonlijk ding, en bij jullie collectief, want geen persoonlijke mening. Nou als jullie theedoekjes de universele rechten van de mens ondertekenen en niet een slap aftreksel hiervan in sharia vorm.dan zullen we eens kijken of we met jullie kunnen praten, verstandig he.

  Like

 21. Doc zegt:

  Denk dat Rutte en Samson toch maar een blik terroristen open gaat trekken:

  http://nl.tinypic.com/r/dfc1hz/8

  Like

 22. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  OIC net als alle andere Moslimterreurgroepen wil Sharia invoeren: die Mohammed beledigt moet dood. Dat wij die lui hier vrij laten rondlopen, met zulke waanideen. Wie gelooft dat dat zwijn een profeet was is volslagen krankzinnig.

  Like

 23. Doc zegt:

  Moet deze zijn:

  Like

  • Sjaak zegt:

   Heel goed na te voltrekken ! Hij heeft tenslotte Abbas erin gelaten
   en een hele rij van andere Moslims de kont zuiver gelikt !
   En omdat de helft van de franse bevolking geen echte franse Brie/maten
   zijn, hebben ze daarmee de moslimsoziaalhangmat niet in gevaar zien
   raken,de moslim-leugen-gogel-truck-doos geopend en de homo hollande
   een 1001 nacht sprookje en hun stem gegeven !

   Like

 24. Als moslims of hun idool ‘beledigd’ worden dan stappen ze naar de rechter. En moslims redeneren zo; “Het is altijd de schuld van een ander”. Een hand in eigen boezem steken kunnen en snappen ze niet. Ze zijn ook zwaar onderontwikkeld door de islam. Ze draaien de zaken ook altijd om, want het zijn zelf varkens!!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Zwaar onderontwikkeld waren ze al vanaf hun geboorte.
   Maar ja, dat krijg je eenmaal als je moeder ook je zus is of je vader je grote broer.
   En varkentjes zijn lief.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jack Terrible: 16.32. uur. Daar zijn varkens nog beschaafd bij, Jack. Deze MOSSELS zijn te vergelijken met de ORCS uit MORDOR, uit de film: IN DE BAN VAN DE RING, van J.R. Tolkien. Het zijn GEDROCHTEN!

   Like

 25. Tistochwat zegt:

  “Het hoofd van de OIC noemt het recente nummer van Charlie Hebdo ‘idioot’ ”

  En ik vind het volgen van een ‘allah’ en diens pedofiele ongewassen ‘profeet’ idioot.
  Nóg idioter is het afslachten van mensen in naam van ‘allah’ en die schurftige profeet van ‘m omdat die mensen ‘allah’ en diens gore geesteszieke ‘profeet’ niet willen aanbidden.

  Like

 26. windwens zegt:

  Als er iets haatzaaiende is dan is het de islam zelf tientallen soera’s die oproepen om andere te villen,kopkappen uit te roeien en maar blijven roepen om respect. Zij hebben het monopoli op geweld en haat en willen zoals gewoonlijk de rollen weer omdraaien. Wordt tijd dat we de rollen eens gaan terug draaien.

  Like

 27. harrylacroix zegt:

  @Geronimo. Even een paar dingen duidelijk stellen. Ik kan je betoog goed volgen. Artikel 18 Grondwet: Een ieder heeft recht op vrijheid van gedachten, geweten en godsdienst; dit recht omvat tevens de vrijheid om van godsdienst of overtuiging te veranderen, alsmede de vrijheid hetzij alleen, hetzij met anderen zowel in het openbaar als in zijn particuliere leven zijn godsdienst of overtuiging te belijden door het onderwijzen ervan, door praktische toepassing, door eredienst en de inachtneming van geboden en voorschriften. Dit recht betreft dus gedachten, geweten en godsdienst. De islam is geen godsdienst om de volgende redenen. 1. De islam vinden we terug in de vijf pijlers van de islam: de Koran, Hadith en Sira, het belangrijkst zijn de soenna, gedachten en gedachtenkronkels van Mohammed (opgenomen in de Sira) en ten slotte de sharia. 2. Alles wat we tegenwoordig lezen of horen zijn “experts” die iets over de moslims, radicalen, extremisten, (radicale) islam zeggen, of het nou BN’ers zijn of gewone mensen. Maar er zijn maar twee experts: Allah en Mohammed, en zij zijn het perfecte voorbeeld. We moeten dus alles afmeten aan hun standaards! 3. Alles wat moslims er over zeggen is onzin, zo lang ze niet zeggen wat Allah en Mohammed ervan vinden. Het woord ‘vrede’ in de islam is bijvoorbeeld de vrede die ontstaat nadat alle culturen zich aan de islam hebben onderworpen, terwijl wij hiermee ‘geen oorlog’ bedoelen. Kijk dus uit met de bedoelingen van degene die discussieert met ons of die ons probeert zijn standpunt op te dringen. 4. In een land waar de islam zwak is (o.a. is Nederland geen islamitisch land met shariawetgeving) mogen moslims zich straffeloos op drie manieren manifesteren: als echte moslim, of als dhimmie, of als kafir. Dat verklaart de zogenaamde gematigde moslim, die aardige buurman of die fijne vent op het werk. Het betekent dat we uiterst voorzichtig moeten zijn met het aanvaarden van hun standpunten als gematigd, radicaal of extreem. 5. Als je de islam wetenschappelijk definieert dan wordt het politieke karakter heel zichtbaar en ontstaat duidelijk het verschil tussen een geloof en een ideologie. Allah en Mohammed hebben namelijk als politieke doel de vernietiging van alle andere beschavingen door onderwerping aan de islam. Het dragen van een burka, een niqaab, het vragen om een aparte gebedsruimte, zijn vragen met een politiek karakter.
  Het artikel 7 in de Grondwet is geschreven voor de vrijheid van meningsuiting, maar deze vrijheid heeft toch beperkingen want zo zijn beledigingen strafbaar. Mohammed, Allah en de islam kunnen echter niet beledigd worden, evenals God, Jezus, Maria enz. uit het christelijke geloof.
  Wanneer we de islam definiëren als een politieke ideologie heeft deze ideologie geen bescherming meer als godsdienst en geniet zij daarvan ook niet meer van de voordelen. Het is belangrijk dat de vijf punten die ik hierboven aangeef steeds herhaald worden als men (zalvend) over de islam spreekt.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Harrylacroix. Uitstekend geformuleerd. De islam is geen godsdienst maar een politieke ideologie met als doel de hele wereld te onderwerpen. Bovendien heeft mohammed zéér waarschijnlijk nóóit bestaan in die zin die de islam voorschrijft, en is de koran natuurlijk absoluut niet het woord van God.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s