Reactie op de vraag van Mehmet Cerit

Screenshot_81

(Door: P.F. Koops)

Wat moet er meer gebeuren om extremisme  te stoppen? In een opinieartikel in de Volkskrant met de titel ‘Alleen moslims kunnen dit stoppen’ vraagt  hoofdredacteur van “Zaman Vandaag” en “Zaman Hollanda”, Mehmet Cerit, wat er naast het afkeuren van terroristische aanslagen moet gebeuren om terrorisme in naam van islam te stoppen. De auteur heeft het in zijn opiniebijdrage over het vergiftigen en kapen van de islam. Een aantal politici spreekt ook op deze wijze over de islam, maar dit is nu juist de boel omdraaien. De islamitische wereld zal openlijk moeten erkennen dat het geweld juist gelegitimeerd wordt door de islam en dat de profeet van de moslims opriep de gewapende strijd te voeren om iedereen ter wereld aan de islam te onderwerpen. ‘Dit is niet mijn islam’ en #notinmyname hypes zullen zich wat beter moeten verdiepen in hun eigen Mohammedaanse bronnen, want helaas is dat WEL de ware aard van het Mohammedanisme en de haatdragende profeet, hoe vervelend deze boodschap ook voor de lieve gematigde moslim is.

Als antwoord op zijn vraag ‘Wat moet er meer gebeuren om extremisme te stoppen?’ zullen hier een aantal handreikingen worden gedaan. Deze pittige maatregelen zullen vermoedelijk snel  door zogenaamde Gutmenschen gekwalificeerd worden als “islamfobie”, “racisme” en “discriminatie”. Doel van dit verhaal is gewoonweg een eerlijk antwoord te geven op de vraag van de sympathieke Mehmet.

Wat moeten moslims doen?

Algeheel afstand doen van de islamitische bronteksten die ontstaan zijn in de periode dat Mohammed in Medina was. Hier is Mohammed geweld gaan gebruiken om het Mohammedanisme als ideologie en levensstijl over heel de wereld te willen implementeren. Geweld en doodslag zijn hierbij toegestaan en deze zijn verantwoordelijk voor het negatieve imago van de islam. De haatteksten in de koran en de hadith zijn een drijfveer voor Jihadisten en fanatieke moslims om te moorden in naam van Allah. Vandaar altijd dat geschreeuw “Allahu Akbar!”

Afstand doen van de gewelddadige expansiedrift van de islam. Het concept van Dar-al-Islam (huis van islam) en Dar-al-Harb (huis van oorlog) laten vallen! De islam ontdoen van de islamitische wetgeving de sharia en de hadith, waarin de meest vreselijke dingen staan die Mohammed in zijn leven gedaan heeft. Dus de islam als politiek systeem, het “islamisme”, afschaffen. Het concept van jihad als letterlijk heilige oorlog afschaffen.

Integreren en assimileren in de samenleving. Geen apart islamitisch onderwijs willen volgen en via de grondwet een beroep doen op artikel 23 (vrijheid van onderwijs). Eigen islamitisch onderwijs is slecht voor de integratie van moslims.

Wat moet de politiek doen?

Het Mohammedanisme als ideologie en politiek systeem beoordelen en niet als godsdienst. Dus geen islamitisch onderwijs. Geen grote moskeeën met grote minaretten. En geen uitingen van islamitische symbolen in de openbare ruimte. Geen hoofddoeken in de openbare ruimte en bidden op straat en halal voedsel in winkels. Dit kan alleen door een grondwetswijziging.

Zal dit gebeuren?

Nee, want de islam mag niet hervormd worden, kritiek op het eigen politieke systeem is niet toegestaan en er gelden geen democratische wetten. Alleen de sharia, die rechtstreeks van Allah komt. Een moslim is als baby al moslim, hij/zij mag dit systeem niet verlaten anders mag men zelfs in het ergste geval worden gedood. Vrouwen, homo’s en ongelovigen zijn van minder waarde. Benazir Bhutto heeft een poging gedaan de islam met democratie te verbinden. Het kostte haar het leven. Kritische denkers als Rushdie, Salomon, Wafa Sultan en Hirsi Ali krijgen een fatwa en duiken onder in het Westen en moeten beveiligd worden.

Conclusie

De wereld zit mooi opgescheept met een levensgroot probleem. De strijd van het Mohammedanisme tegen de Westerse wereld zal alleen maar toenemen. Omdat islam niet te hervormen is, rest er voor de moslim slechts de moeilijke optie om de islam te verlaten om pas echt een vrij mens te worden.

Door:
P.F. Koops
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, koran, Mohammed, Moslims, sharia, Terrorisme, Vrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Reactie op de vraag van Mehmet Cerit

 1. Sjaak zegt:

  EEN ONOPLOSBAAR PROBLEEM VOOR EUROPA !
  ERGO ! ERUIT MET DEZE HAATZAAIENDE
  DEMOKRATIE VERNIETIGERS ! OPROTTEN MOSLIMS !

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad, de islam valt niet te hervormen! Het is een IDEOLOGIE! Het is een veroveringsideologie, van een perverse moordenaar, karavanenberover en pedofiel. Tevens staat de ISLAM op gespannen voet met onze democratie.
  De islam ontkent de scheiding der MACHTEN, dankzij de Verlichting en Montesqieu ingevoerd in de meeste Europese landen, en dat zijn:
  1. DE WETGEVENDE MACHT,
  2. DE UITVOERENDE MACHT, en’
  3, DE RECTERLIJKE MACHT.
  Maar door lafaards vanuit socialistische hoek, en de D66 hoek, dreigen onze democratische verworvenheden te verdwijnen door het afvoerputje.

  Like

  • exter39 zegt:

   Helemaal gelijk, de regering heeft zich zo laten infiltreren door de moslims dat ze het tij BIJNA niet meer kunnen keren , alleen door massaal op Wilders te stemmen , zullen ze op schuiven ,in de richting van het OUDE Nederland zo als het hoort, we hebben de vrijheid bevochten zo lang het land bestaat , nu word het door een leger van geloofs waanzinnigen gekaapt , met toestemming van onze regering , moeten WIJ ons niet schamen , want WIJ hebben hun gekozen , dus op het verkeerde PAARD gewed.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ exter39: 12.24. uur. Ik heb niet op de VERRADERS van: VVD,D66,CDA en PvdA, gestemd, en ook niet op de rest van de LANDVERRADERS te weten: GL,CU,SGP,PvdD,50+,SP!

    Like

 3. Tempelier zegt:

  Zeer scherp uiteen gezet, geheel mee eens ! Maar ik ben er toch bang voor dat we ze letterlijk moeten gaan bestrijden.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Je zult ze de kost geven, die geen vrij mens wíllen worden.Die zich als het ware kóesteren in dat onzalige collectief, hèngelend naar een plek in het Paradijs na hun dood. Het is immers een verschijnsel, dat wij in het westen ook nog hier en daar tegenkomen bij bepaalde religies, ook al is het in het geval van de islam vaak zo onmetelijk dwingender en kwaadaardiger. Je roeit het niet uit en genoeg van hen wíllen niet anders.
  Dus…..Als de islam dan níet hervormbaar is en onvoldoende moslims willen haar verlaten……Tja, dan blijft het westen ter zelfbehoud maar één optie over: Het hele zooitje er uit zien te bonjouren!
  Helaas zijn er nog steeds té velen, die daar vooralsnog niet van te overtuigen zijn…….

  Like

 5. luckybee zegt:

  Er is alleen een opllossing; dat de Islam door alle mensen , niet meer gevolgd wordt.Het kan niet bestaan in de naam van de mensheid, moet het verdwijnen.

  Like

 6. jantjeuitnl zegt:

  Er dient een islamitische Luther op te staan, die de islam afzweert en zijn eigen protestIslam opstart.
  Er zijn makkelijk 95 stellingen tegen de Islam te bedenken.
  Er is voor deze moedige persoon vast nog wel een kamertje vrij op de Wartburg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s