De as van het kwaad

Screenshot_108

(Door: Sicarius)

Op 11 september 2001 boorden verschillende vliegtuigen zich in de torens van het World Trade Center in New York, evenals het Pentagon in Washington. De minister van Buitenlandse Zaken van de Taliban, Wakil Ahmed Muttawakil, veroordeelde de aanslagen. Twee dagen na de aanslag liet de Taliban via hun ambassadeur in Pakistan weten, bereid te zijn Osama bin Laden uit te leveren, mits er voldoende bewijs bestond voor zijn schuld.

Is dat bewijs er eigenlijk wel? De VS beweerde dat de Taliban onderdak bood aan bin Laden. Dat is in feite de enige connectie die bestaat tussen Afghanistan en de aanslagen van 11 september 2001. Welke bewijzen hebben we wel? We weten maar al te goed waar de meerderheid van de kapers vandaan kwamen: Saoedi-Arabië.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Saoedi-Arabië in verband wordt gebracht met terrorisme. En wat is er vandaag de dag eigenlijk veranderd? Helemaal niks. Het land gaat op de oude voet verder. Het is algemeen bekend dat het land financieel steun verleend aan ISIS. Verder kunnen andere landen uit de Golfregio hun handen niet wassen in onschuld. Ook Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) spelen zeer bedenkelijke rollen. Waarom is het westen zo terughoudend met druk uitoefenen wanneer het Saoedi-Arabië en de Golfregio betreft?

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Graaien, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, politici, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Terrorisme, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

11 reacties op De as van het kwaad

 1. janfreak zegt:

  Omdat het Westen olie nodig heeft. Zo simpel is dat.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Ik kon de vraag meteen beantwoorden met ‘OLIE’ voordat ik de rest had gelezen.

  “Ons land heeft zijn ziel verkocht aan de duivel. In ruil voor zelfverrijking sluit onze overheid zijn ogen ”

  Eh……, WIE -behalve de ‘koninklijke familie- hebben zich verrijkt? Ik merk niets van ‘zelfverrijking’.
  Wij burgers worden alleen maar verder uitgebeend.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wou ik nèt opmerken, maar je was me voor.
   Om kotsmisselijk van te worden, dat hele zogeheten ‘koningshuis’ met ‘r ouwe, feodale tang, bolle boerenlul, opgedirkte Tango-trut en drie volgevreten wúrmen!
   En voor het geval de één of andere verstokte monarchie-aanbidder zich geroepen voelt om me de les te komen lezen: Kom maar op, want ik lust je RAUW!!!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 20 januari 2015 om 19:09

    Ik lust die kwijlende ‘koninklijke’ kontenlikkers nóg rauwer; stel dociele masochistische sukkels! Onbegrijpelijk dat die parasieten zó worden aanbeden; alsof het om een bedreigde diersoort gaat of over bijv. deze schitterende vogel, die helaas grote kans maakt om zeer zeldzaam te worden:

    http://een-01.nl/ara-wiki/ara-soorten/hyacinth-ara/

    Wat is er nou zo mooi en bijzonder aan die opgedirkte patsers? Kunnen de ‘likkers’ zich nou écht niet voorstellen dat de ‘koninklijken’ ook elke dag (als het goed is) op de goudgerande wc pot plaatsnemen? ‘Rijke stinkerds’ zullen we maar zeggen hè?

    Nou ja, laat ik er voor vandaag maar mee ophouden; de idolate ‘likkers’ zijn tóch niet op andere gedachten te brengen.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Theresa Geissler: 19.09. uur, op 20/01. Hahahaha, bolle boerenlul. Mooi gezegd Theresa, daarmee kan “Willem de Overbodige”, goed naast die andere penis staan: Rutte.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Mag de duivel ze halen, zullen we maar zeggen.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Geheel eens met het artikel. We weten maar al te goed, dat deze duivelse arabierenlanden een pact hebben gesloten, met corrupte Europese politici: zoals partijen die gelijk zijn aan PvdA,SP,CDA,VVD en D66, om de voornaamste verraders te noemen. In 1975 zijn ze echt te ver gegaan door aanname van De Resolutie van Straatsburg, ook wel ” Oil for Immigration”. En wat de BEA BILDERBERG FAMILIE betreft, ik WALG van dit in valse en gemene cocktailtrio!

  Like

 4. luckybee zegt:

  Weten de vaders van de Syriengangers niet dat ook dit in de Koraan staat?
  9. Berouw (At-Taubah)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 129 strofen.
  23. O gij, die gelooft, neemt uw vaders en uw broeders niet tot vrienden als zij ongeloof boven geloof verkiezen. En wie onder u met hen bevriend is behoort tot de overtreders.

  Is het niet de schuld van jouw Profeet en niet van onze agenten die het niet verhinderen kan?

  Like

 5. exmarineman zegt:

  Ik hoef het niet verder te lezen en kan de vraag simpelweg en snel beantwoorden: Straatsburg, 1975, olie voor moslimimmigratie en islamisering Europa…….. Het moge toch wel geheel duidelijk zijn dat er in alle politieke geledingen in Europa/EU de politiek t.a.v. de moslimsarabische olielanden hetzelfde is… geen land uitgezonderd! Zie bijvoorbeeld ook het kruiperige gedrag van Fransje Timmermans richting SA over die sticker van GW…….en dan de vernedering die onze koningin ons heeft aangedaan om een hoofddoek te gaan dragen bij haar bezoek aan SA.

  Like

 6. exmarineman zegt:

  Vervolg. Koenders durft te protesteren tegen de terdood veroodeelde Nederlandse drugscrimineel in Indonesie, maar waar is zijn protest tegen de gevangenisstraf van 1 jaar en de 1000 zweepslagen voor die arabische blogger in SaoediArabie??????? Grote mond over een nederlandse journaliste die in Turkije is gearresteerd, maar waar is het protest tegen het oppakken van de journalisten in Turkije in het algemeen. Zijn de gesprekken over toetreding al verbroken, zijn de patriots al terug in Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s