“Mark Rutte zegt prachtige woorden” – over de laatste blog van Afshin Ellian en andere berichten

Screenshot_113

(Door: Martha N.)

Tenenkrommend. Vroeger mocht ik hem wel graag lezen, maar zijn instelling is totaal veranderd. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt. Nee, tegenwoordig is hij aan het mee huichelen met de plucheplakkers.

Hierbij enkele aanhalingen uit het bewuste artikel:

Premier Rutte zegt dat in de islam, of over de islam, weinig religiekritiek bestaat. Er moet ruimte zijn voor islamkritiek, want dat is een onderdeel van de terrorismebestrijding. De defensieve houding van 2004 is niet meer overheersend. Na de moord op Theo van Gogh had het Nederlandse kabinet onder leiding van CDA-premier Jan Peter Balkenende een buitengewoon defensieve houding.

Naar mijn bescheiden mening, was een defensieve houding nog niet zo slecht, Zie wat er nu aan het gebeuren is!

Rechtsorde:Het CDA onder Balkenende en Piet Hein Donner had voor de strategie gekozen om kritiek op de islam te bestrijden. Alsof critici van de islam de rechtsorde bedreigden. Het CDA van Donner was met de vorige oorlog bezig. De oorlog uit de periode van verzuiling. We moesten terug naar de tijd waarin Gerard Reve, W.F. Hermans en andere schrijvers door het Openbaar Ministerie moesten worden vervolgd wegens de belediging van het christendom of godslastering. Overigens hebben de conventionele partijen deze oorlog verloren.

“Alsof critici van de islam de rechtsorde bedreigden.” Daar kan ik het mee eens zijn! Met het ophemelen van Mark Rutte in dit deel echter zeer zeker niet! Hier word ik misselijk van!

Prachtig : “prachtige woorden”, zegt Ellian… Ja woorden heeft hij genoeg, dat beaam ik, maar kun je zijn woorden ook geloven? Daar hebben de burgers van Nederland helaas ervaring mee zou je denken!

Prachtige woorden – een democratisch staatsman waardig. Deze woorden bevorderen eerder de stabilisering van de gemoedsrust bij het volk dan een onnodig verwijt aan het adres van de slachtoffers van een terreurdaad. In het tv-programma Buitenhof van 11 januari verscheen Rutte, voordat hij naar Parijs ging om aan de mars voor vrijheid deel te nemen. Daarin werd hij geïnterviewd door Paul Witteman. Ik wil hier een welgemeend compliment geven aan Witteman. Hij stelde aan de premier relevante en belangrijke vragen.

Een welgemeend woord aan Witteman die Rutte interviewde in programma Buitenhof? Uiteraard was hij vriendelijk tegen Rutte en stelde hij relevante vragen, maar dan wel vragen die niet tegen Rutte gericht waren en waarschijnlijk reeds doorgesproken. Ik zou wel eens willen weten hoe Witteman opgetreden was tegen Wilders mocht hij ooit in zijn programma willen komen. De vragen zouden heel anders zijn en de aanval geopend! Mijnheer Ellian, U neuzelt!

In verschillende landen om ons heen worden maatregelen genomen. Meer politie, betere bewapening etc., maar in Nederland? Niets aan de hand. We verscherpen de aandacht gericht op moslimterroristen, extremisten en Jihadisten, maar er is geen direct gevaar en het is NU niet nodig om de politie beter te bewapenen, zegt Opstelten, die met zware stem de onrust probeert te sussen. Gerustgesteld door al die mooie woorden, gaan de meeste burgers weer slapen. Er is niets aan de hand zeggen Rutte, Opstelten en de rest van de politieke kliek.

Nee, Mark Rutte en de rest van je kornuiten, wanneer er werkelijk een aanslag gepleegd wordt door hoe je ze ook wilt noemen “moslims”, in Nederland op de autochtone bevolking, dan kleeft er bloed aan jullie handen! Jullie hebben willens en wetens ons land volgestopt, Geert Wilders en de miljoenen PVV´ers voor gek gezet door de waarschuwingen te negeren. Ik kan me niet voorstellen dat jullie niet geweten hebben waar je mee bezig bent geweest en nu nog steeds mee doorgaat. Wachten jullie tot er werkelijk iets gebeurt?

Vanmorgen weer de hele tijd op de radio een moslim aan het woord. Het staat ook in de Telegraaf.

Zijn zoon van 17 is gesneuveld. Het is de schuld van Nederland volgens de vader. Hij had tegengehouden moeten worden, onze schuld dus. Ik zou zeggen, begin met Uw zonen eens anders op te voeden, er niet de haat tegen andersdenkenden met de paplepel in te gieten!

Opstelten zegt tussen neus en lippen door:

Op 9 januari meldde minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) dat er 21 Nederlandse Jihadisten in Syrië en Irak zijn omgekomen. Hij zei toen ook dat er ongeveer 180 Nederlandse Jihadisten naar beide landen waren vertrokken. Van hen zijn er 35 weer terug in Nederland, zei Opstelten.

Mag ik zeggen dat dit er wel wat weinig zijn. Bedoelt U alleen in januari of in het geheel? Dan is er toch wel wat gesjoemeld met het juiste aantal. 35 terug in Nederland? Mijnheer Opstelten, dat zijn er dan 35 te veel!

Door deze mensen terug te nemen, verhoogt dit het gevaar op aanslagen in Nederland. Zeg nu niet dat ze spijt hebben en zich van nu af aan goed zullen gedragen. Zeg NIET dat ze in de gaten gehouden worden! Zij hebben geleerd te doden, het zijn koelbloedige killermoslims. Misschien teruggestuurd met een opdracht. Wie zal het weten. U zeker niet!

Dat WIJ ongelijk mogen krijgen.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op “Mark Rutte zegt prachtige woorden” – over de laatste blog van Afshin Ellian en andere berichten

 1. toestroom zegt:

  Hij voeld nattegeid Berd op de telegaaf verdwijnt wuz dus er zullen er hier ook wel een paar komen.

  Like

 2. DonnaDolce zegt:

  Mooi stuk, Martha…

  Like

 3. Frans Brassens zegt:

  Het is een vreselijk VVD propagandastuk van Afshin Ellian. De man die zoveel weet van de islam en ons daarvoor waarschuwt. Maar wat betreft de Nederlandse politiek heeft hij een blinde vlek. Helaas.
  Alsof wát die glibberige Rutte ook maar zegt van belang zou kunnen zijn. Rutte houdt zich tóch nergens aan.
  Dit riekt allemaal heel erg naar verkiezingspropaganda voor de VVD.
  Ellian is namelijk nog altijd iemand die de VVD een goed hart toedraagt.

  Like

 4. Jaan zegt:

  Over Ellian heb ik het eerder gehad. De man is lid geweest van de Iraanse communistische Tudeh partij. De Tudeh partij hebben samen met de moslimextremisten van Khomeiny de sjah ten val gebracht. Toen de aanhangers van de Tudeh partij dachten de macht te gaan delen, wachtte hen een verrassing nl. Khomeiny liet alle Tudeh leden die hij te pakken kon krijgen executeren. ellian vluchtte toen hij 17 jaar oud was naar Kabul in Afghanistan waar hij 5 jaar bleef en lid was van de communisten daar. Hij kreeg onenigheid met hun vanwege kritiek en kwam als politiek vluchteling naar Nederland. hier werd hij professor en “islsamvriticus” en fervent aanhanger van de VVD en bevuiler van de PVV. Dat is Ellian ten voeten uit. Janus, Janus, Januskop!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Oud Burgemeester Dikkerdidak van Rotterdam is een soort Hans Klok maar dan met ehhhhu leugens ehhhhu woorden.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Helaas moet ik U volkomen gelijk geven, Martha. Dit wordt oorlog, het zal worden WIJ geboren NEDERLANDERS, tegen ZIJ de moslims, aanhangers van een wrede moordenaarscultuur!

  Like

 7. beatsme zegt:

  .Elian schrijft wel meer vreemde dingen.

  Elian stelde ook in zijn betoog dat het CDA vindt dat de islam zich maar aan de Joods-christelijke traditie moet onderwerpen!!
  Elian is professor. Wat hij zegt gaan mensen vanuit dat dat klopt.
  Elian gaat verder, door te stellen dat wij (u en ik) het flauwekul vinden wat het CDA zegt. Wij -omdat de professor dat zegt denken we dat ook- houden namelijk meer van onze vrijheid van meningsuiting, en willen niet dat het CDA ons onderwerpt aan hun christelijke traditie.

  Klopt dat nu echt? Want er is de democratie. Eenieder, ook een geloof,. heeft zich aan de democratie te houden, zelfs te onderwerpen. Overigens heeft het hof van Europa dat gezegd in een uitspraak t.a.v. de islam: sharia kan niet in de Europese democratie.
  Maar waarom zegt Elian dan dat het CDA de islam wil onderwerpen aan joods-christelijke waarden. De feestdagen? Kerstmis? Dat niet alleen de ramadan gevierd mag worden?
  Dat de sharia niet kan?
  Die feestdagen zijn joods-christelijke tradities, maar houden geen verband met de kernwaarden van de democratie. Ook zeggen die feestdagen niets over de vrijheid van meningsuiting.
  Waarom zegt Elian dat dan allemaal. Waarom legt hij die kromme verbanden en doet ons geloven dat het CDA van de vrijheid van meningsuiting af wil?

  Als je niet beter zou weten, zou je denken dat Elian misschien wel een Iraanse communistische moslim zou zijn of zoiets, die hier undercover de boel tegen elkaar opzet als intrigant?

  .

  Like

  • Jaan zegt:

   Hahaha @ beatsme De laatste zin: “Als je niet beter zou weten, zou je denken dat Ellian misschien wel een Iraanse communistische moslim zou zijn of zoiets, die hier undercover de boel tegen elkaar opzet als intrigant”. Een vos verliest wel zijn haar maar nooit zijn streken, datzelfde geldt voor Ellian.

   Like

 8. Joshua zegt:

  Rutte heeft gezegd dat hij een miljoen aan zijn verkiezing zou besteden, dan is hij al aardig bezig met mensen om te kopen die een goed woordje voor deze pinokkio zouden doen.
  Deze aartsleugenaar en zijn corrupte rot bende verdiend geen enkele stem meer.

  Like

 9. Met “defensieve houding” bedoelt Ellian de “beledig-de-islam-niet”-houding van Balkenende cum suis.

  Like

 10. Er zitten veel meer teruggekeerde Jihadstrijders, IS-strijders, in Nederland dan de media vermeld. Het sterft er van die lui, vooral in de grote steden…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jack Terrible: 21.21. uur. Verhip Jack, dat denk ik namelijk ook!

   Like

   • Ik heb zelf een Turkse onderbuurman gehad, een radicale moslim. Onze hond aangevallen en zo. Zijn flat heeft ruim een half jaar leeg gestaan. Hij had overal grote schulden, ook huurschulden. Bleek ie te zijn afgemaakt in een trainingskamp in Syrië. Vlak voordat ie vertrok hoorde ik steeds zijn dochter gillen. Afgewisseld door zijn zware kwaaie mannenstem. Raar volk! Blij dat ie dood is! Ik denk zijn dochter eveneens!!!

    Like

  • Jaantje zegt:

   Dat kan ik beamen het is zo stil en rustig op de pleintjes/coffeeshops en straten lijkt wel gehalveerd vergeleken bij de ‘normale’ toestroom/ontmoetingsplekken.

   Like

 11. JCC zegt:

  Rutte is een lul-de-behanger, een gigantische windvaan zonder enige visie. Hij zou goed tweedehands auto’s kunnen verkopen, of metworsten. Het enige voordeel is dat zijn partij eventueel de enige is die de PVV niet in een cordon sanitaire zou kunnen gaan stoppen, al is de kans niet erg groot dat het van tafel gaat.

  Like

  • beatsme zegt:

   Bij een cordon sanitaire moet ik altijd denken aan een heleboel wc’s en pisbakken in een van die toiletunits die je vindt bij die grote wegrestaurants langs de “route du soleil” tijdens de zomervakantie. Dan zie je allemaal vieze wc’s en stinkende pisbakken, maar er is altijd een schone plee bij, die “voor het geval dat” met een slot is afgesloten. Dat bedoelen ze dus met dat ranzige cordon sanitaire.
   Overduidelijk dat we dus allemaal op de PVV moeten stemmen.

   Like

 12. Republikein zegt:

  Hup Rutte, het gaat de goede kant op.
  Heeft ook te maken met het zelfbeschikkingsrecht.
  Daar laat je een kabinet niet mee naar de kloten gaan.
  Sommige lieden moeten hoognodig naar de dokter!

  Like

 13. luckybee zegt:

  Ook dit is voor Mark Rutte een heelgewone doel van een religie.
  Soera 8 vers 39 zegt:”Moslims moeten blijven vechten tot alleen Allah overblijft als God.In de a Hadith wirdt extra gezegd geen genade voor kafirs.hun loon is de dood.
  Sunan Abu Dawud Boek 14 Jihad.Nummer 2635.

  Like

 14. beatsme zegt:

  Rutte is ook een spreekpop van de EU, hij is niet meer dan een ouderwetse leenheer, die gebonden is aan de koning (Juncker) en de ronde tafel (de overige commissarissen van de EU).
  Dat zag ik laatst ook bij Koenders. Op 2e kamer vragen geeft hij geen rechtstreeks antwoord. Er wordt wat omheen gedraaid en daarnaast gezegd dat men het in de EU overlegd.
  Dat het opstandige klootjesvolk, de lijfeigenen en ander onbeschaafd volk kritiek heeft op de doelstellingen van de hofhouding in Brussel moet bestreden worden, zoals we zien bij Pegida.

  De hofhouding heeft grote plannen met de immer uitdijende EU. Een daarvan was speeltje Syrië, samen met bondgenoot en associatiepartner Erdogan. Dat zie je aan http://en.etilaf.org/ waar het samenwerkingsverband tot uitdrukking komt, maar waar het mis is gelopen. De paar miljoen vluchtelingen en wat dode burgertjes levert kosten, die via de VN op ons verhaald worden. De staatmedia, de NPO, doet de rest middels misinformatie, non informatie en manipulatie.
  Op die website http://en.etilaf.org/, die er was op het moment van de zogenaamde bloederige onderdrukking van de mensen door Assad, zie je immers de resten van het plan overal ambassades te openen (is er nog een in Berlijn?). Je ziet dat het “sharia-democraten” betreft, met een Hajj council (onder menu-item “coalition units”). Je ziet onder menu item coalition components/national component dat de Kudish council er niet is en de Syriac council (christelijk) doorverwijst naar http://ar.ado-world.org/, waar steen en been geklaagd wordt over vervolging van christenen door Erdogan’s maten en (indirect) de EU.
  Ach in de EU vindt men wel een volgend speeltje: Oekraïne?

  De EU is een grote kast, waar de lijken zich beginnen op te stapelen. Als die kast een keertje opengaat, dan…
  En leenheer Rutte: “Nu ja, de islam lijkt vooralsnog wat intolerant, niettegenstaande dat…”
  Vrij naar onze nationale volksheld en veel gedecoreerde huismoslim Aboutaleb: “Als je als bestuurder niets te zeggen hebt, rot dan op…”

  Like

 15. Dokus zegt:

  Op het nieuws 20 jan. Een moslim vader wiens zoon gesneuveld is. Het voelde het inderdaad alsof WIJ DAAR DE SCHULD van KREGEN het moet toch niet gekker worden…….. Zielig doen omdat de overheid hen niet tegenhoud…… Het toppunt van hypocrisie. Hoe zit het dan met de opvoeding???

  Like

 16. paulzwueste zegt:

  Ashian Ellian is een fervent islam-hater maar ook een slijmerd die de handen likt van onze criminele politici en het vuige koningshuis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s