Zielige Miss Libanon boos om selfie Miss Israël

Screenshot_101

(Door: Michael van der Galien)

Ze is beeldschoon, maar heeft duidelijk een hart van steen. Of moet ik zeggen: vol van haat?

Het is over de hele wereld groot nieuws: Miss Libanon en Miss Israël verkeren in een staat van oorlog. De reden? Miss Israël nam onlangs een selfie met onder andere de mooie dame uit Libanon. Niets aan het handje zou je denken, leuke foto; een paar mooie vrouwen in één beeld. Schitterend.

Miss Israël was zo blij met de foto dat ze die meteen online zette. Zo konden al haar fans zien dat ze het prima naar haar zin had.

Helaas waren landgenoten van Miss Libanon daar minder blij mee. Zij bekritiseerden haar en masse. Hoe kon ze op de foto gaan met Miss Israël, de dame die ‘de zionisten’ vertegenwoordigt?! Schande!

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Libanon, Moslims. Bookmark de permalink .

9 reacties op Zielige Miss Libanon boos om selfie Miss Israël

 1. Jaantje zegt:

  Libanon? hm van oudsher christelijk land is daar dus ook al een tijdje aan het omslaan naar islamextremisme.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Bij miss verkiezingen zijn toch haar curven belangrijker als haar character?

  Like

 3. oud-marinier zegt:

  Waarom is men niet kwaad op “Miss Lebanon” ? Op de foto …en nog wel ZONDER boerka . Dat is toch Islamitische …..Zoiets kan gewoon niet !!! Waarom vaardigen de Islamitische landen eigenlijk vrouwen af om ZONDER gezichts en lichaams bedekking mee te doen aan een contest voor mooie vrouwen ? Dat is toch verboden voor die gasten . Snap ’t niet hoor dat hypocriete gedoe van die mossels .

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ach, als het dit niet geweest was, was het wel iets anders geweest. Een Miss-verkiezing een happening om verschillende landen en culturen bij elkaar te brengen? Laat me niet héél hard lachen: Kies voor zoiets ongeacht welk evenement uit, maar géén Miss-verkiezing! Alle gevoelens van saamhorigheid -voor zover aanwezig- worden op een gegeven moment tóch ondergeschoffeld door dat éne, niet uit te roeien element: De venijnige, moordende concurrentie van vrouwen-onder-elkaar. Juist dáár, waar vanouds de oneigenlijkste troef wordt ingezet: Het uiterlijk, met het daar aan gekoppelde zelfbewustzijn. Dat Miss Israël daar staat als de ‘zioniste’ tussen al die andere Midden-oostelijke vertegenwoordigsters is dan een bijkomstigheid, die er -gretig, neem ik aan- bijgesleept is, maar zonder dat had zich heus wel een ander twistpunt aangediend. Als het gaat om ‘begrip’ en ‘verbroedering’ kan bij voorbaat maar beter een ander, meer waarachtig competitief gebeuren worden aangewend. En zelfs dàn is men niet zeker, met ‘vrouwen-onder-elkaar, getuige de belabberde onderlinge sfeer binnen de dameskernploeg Hardrijden op de schaats, jaren geleden: Toenmalig coach Ab Krook zal zich af en toe wel de háren uit het hoofd getrokken hebben, dat hij w i j v e n onder zijn hoede had in plaats van K e r e l s.

  Like

 5. Jan zegt:

  Grenzeloos stupide en haatdragend volk dat dagelijks met hun neus op hun achterlijkheid wordt gedrukt. En zelf bij een verkiezingen menen zij hun idiotie te moeten voortzetten.
  Dat mens dient trouwens een vuilniszak aan te trekken, loopt er nu schandalig naakt bij.
  Ik geef alvast mijn stem aan:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s