Asielbeleid beweegt zich richting een kritiek punt

Screenshot_146

(Door: Nicole Besselink)

Nu staatssecretaris Fred Teeven (VVD, veiligheid en justitie) heeft besloten toch geld vrij te maken voor de opvang van illegalen, beweegt het Nederlandse asielbeleid zich richting een kritiek punt. Want als elke vreemdeling straks kan rekenen op eten en een dak boven het hoofd, wie is er dan nog bereid terug te keren naar het land van herkomst?

Niemand, is de grote vrees van Teeven. Hij heeft zich in het openbaar dan ook altijd met hand en tand verzet tegen de opvang van alle vreemdelingen in het land. Hij wilde er ‘geen cent’ aan uitgeven. Onderdak voor wie meewerkt aan terugkeer, prima. Maar krijgt iedereen een bed, dan vertrekt niemand meer en staat het asielbeleid op losse schroeven.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Dagblad Trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Asielbeleid beweegt zich richting een kritiek punt

 1. Tom Hendrix zegt:

  We zullen deze gelukzoekers, door “onze strot”, geperst krijgen, of we willen of niet. De hele RODE KERK, de EUSSR, de politieke-elite, en de “schijnheiligen”, der kerkgenootschappen, maken dit allemaal mogelijk. En ondertussen wordt voor ONS geboren Nederlanders, de Zorg afgebroken en de hele sociale zekerheid. Dit gaat NIET GOED komen, dat voel ik tot in mijn haarvaten!

  Like

 2. Republikein zegt:

  Jee, nu al, 3 verstekelingen op Nederlands marineschip, stonden nog net niet achter het kanon.

  Like

 3. Skef zegt:

  Ik vind het niet te geloven de grootheidswaanzin waar aan dit kikkerlandje lijd. Het gevoel te hebben om voor iedereen te moeten zorgen. Tot in alle gekte aan toe !! Meteen retour afzender niks blijven hangen. Deze kans parels voegen niks toe aan ons land

  Like

 4. Republikein zegt:

  Ziekte van Hedel en Skul!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Teeven is net zo’n windbuul als alle anderen, die vinden dat uitgeprocedeerde asielzoekers gewoon verzorgd moeten worden. Teeven keft wel, maar dat is voor de show.
  Ik zou zeggen: zet het met chocoladeletters in De Telegraaf (of een andere krant) dat iedereen die in Nederland wil wonen en niet wil werken, maar wel van A tot Z verzorgd wil worden, welkom is! Dan scheelt dat een heleboel rechtszaken, en we zijn af van al die leugens en schijnheilige praatjes van degenen die over het asielbeleid gaan.
  Ze hadden ons veel beter meteen kunnen vertellen dat de stroom asielzoekers ‘helaas niet is in te dammen, en dat we daar maar aan moeten wennen’, of zo.
  Stelletje leugenaars! En wij misschien nog denken dat ze echt wel een keer op het vliegtuig gezet worden.
  Ze krijgen van mij in elk geval geen cent meer in de collectebus voor ‘vluchtelingenwerk’.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Ik zie het niet meer zitten, ik denk dat ik maar stop met werken, waar werken we nog voor, voor al die gelukzoekers??? Die alles voor niets krijgen??? Denken ze nu echt dat die mensen ooit werk gaan zoeken? Tuurlijk niet, lekker voor de gratis tv zitten en kopjes thee drinken. Lekker ontevreden zijn en nog meer krijgen, nog meer eisen. Ze krijgen de huizen die voor jullie kinderen bestemd zijn, gaan we daar iets aan doen???? Ze ontsieren de hele buurt, ze zullen nooit tevreden zijn, meer, meer, meer, dan nog is het niet genoeg. Ik word hier erg depressief van.

  Like

 7. Cathja zegt:

  @ Avidia 02:10

  Het maakt onze overheid niets uit of mensen vanwege het gevoerde asielbeleid depressief of terneergeslagen worden; ze voeren kritiekloos alle regels uit die door Brussel zijn opgelegd. Inmiddels bestaat Nederland al niet meer als democratisch land. Als je in het Europees Parlement zit, mag je zelfs al niet meer aangeven hoe je dit bijvoorbeeld ‘in Nederland doet’. In plaats van je eigen land te noemen moet je zeggen: ‘het land waar ik het meeste van weet’.
  Triest toch? Je mag als land niet meer bestaan! Nou, dan moeten ook al die vlaggen met wapenschilden erop, en allerlei andere symbolen die verwijzen naar NEDERLAND maar verdwijnen. Nederland schaft zich af. We zijn er al een heel eind mee!

  Ik zal me altijd Nederlandse voelen en geen Europese. Ja, ik woon binnen de Europese grenzen, maar daar houdt het voor mij wel mee op.
  U heeft gelijk; vreemd volk wordt hier met open armen ontvangen, ze krijgen alles wat ze eisen, én meer, want ze hebben geen behoefte aan spullen van IKEA bijvoorbeeld (sorry IKEA!).
  Onze protesten m.b.t. het asielbeleid zullen weinig opleveren; het enige middel wat nog wel eens werkt is het land plat gooien als veel mensen nog dieper in de problemen komen. Het water moet de mensen eerst tot aan de lippen staan, maar de meesten laten alles (tot nu toe) gelaten over zich heen komen.
  Ik zie de toekomst ook heel somber in als er niets verandert!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s