Ex-topvrouw Aysel Erbudak van het Amsterdamse Slotervaartziekenhuis moet ruim 1,7 miljoen euro terugbetalen

Screenshot_138

Het gaat om geld dat zij tijdens haar bestuursvoorzitterschap op onrechtmatige wijze aan het ziekenhuis heeft onttrokken. Dat heeft de rechtbank in Amsterdam woensdag bepaald.

Erbudak werd in maart 2013 vanwege conflicten ontslagen. Volgens haar was het ontslag om valse redenen gegeven, waarop zij een procedure tegen het ziekenhuis aanspande. Zij eiste een schadevergoeding en achterstallig salaris van 1,9 miljoen euro. Die vordering wijst de rechtbank af.

Slotervaart heeft aannemelijk gemaakt dat er al langer spanningen bestonden in de raad van bestuur en dat er nadat Erbudak in eerste instantie was geschorst ernstige zaken boven water waren gekomen die haar ontslag rechtvaardigen.

Zo heeft zij ten onrechte aanzienlijke bedragen aan het ziekenhuis onttrokken ten gunste van haarzelf, haar vennootschappen en kinderen, aldus de rechtbank.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", corruptie, Criminaliteit, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Ex-topvrouw Aysel Erbudak van het Amsterdamse Slotervaartziekenhuis moet ruim 1,7 miljoen euro terugbetalen

 1. BertG. zegt:

  Dat mens gaat natuurlijk helemaal niks terug betalen.
  Die zit al lang en breed in Turkije in 1 van der hotels die gebouwd zijn met dat ziekenhuis geld.
  Of had iemand iets anders verwacht.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee. Corruptie, hè. In háár land van herkomst de gewoonste zaak van de wereld.
   Het is voor die lui eerder onbegrijpelijk als iemand n i e t corrupt is. Eerlijk, dat vàtten ze niet.

   Like

   • Republikein zegt:

    Hier ook hoor, geloof me, op grote schaal. Zie wiki, en dit keer geloof ik het:
    Corruptie is het symptoom van een slechte economische situatie, een slechte regering of een slecht ondernemingsbeleid.
    Graaicultuur,

    Like

 2. Rudi zegt:

  “Erbudak heeft op eigen initiatief, zonder overleg met haar medebestuursleden en de aandeelhouder, onrechtmatig gehandeld door het Slotervaartziekenhuis 1 miljoen euro aan investeringsmaatschappij Simed te laten betalen in verband met de aankoop van grond voor een hotel en resort in Turkije.”

  Wacht even, wacht even: waarom betaalt een ziekenhuis 1miljoen euro aan een Turkse projectontwikkelaar? Zouden die euro’tjes niet beter besteed kunnen worden in Nederland zelf? Ik denk maar aan betere zorg, betere voeding, voor ouderen en dergelijke?
  Ik wist niet dat ziekenhuizen zoveel geld te investeren hadden.

  En deze knotsgekke Turkse nepotist en neo-ottomanist heeft al die jaren rustig d’r gang kunnen gaan?

  Ik herinner me een videopost op deze site van enkele weken terug over de grootverdieners in de zorgsector. Dit is dus maw een concreet geval van corruptie dat aan het licht komt.

  Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv Ex-topvrouw Aysel Erbudak vh A’damse Slotervaartzknh.moet ruim 1,7 miljoen eur http://wp.me/p1O7aM-kYQ via @wordpressdotcom
  Op ‘oud-islamitische wijze’ wordt KUFFAR BELASTINGGELD weggesluisd!
  En hoe kàn dat? Omdat de ‘regeringen’ islamieten constant al gedurende vele tientalle jaren hen daartoe in de GELEGENHEID stellen, hen belangrijke functies toebedelen op belangrijke invloedrijke plaatsen, in de regering, in gemeentehuizen, in de politiekorpsen, óveràl maar dan ook óveràl en maar ontkennend dat dàt nu nèt de bedoeling van de islam is, ontwrichting van ONZE MAATSCHAPPIJEN, ONZE CULTUREN en ONS tot HUN DIENAREN makend als de 2e rangspersonen zij ons tòch al zien… mensen word toch wàkker voor diegenen die nog steeds niet wakker zijn… dit ‘wegsluizen’ van ONS GELD, gebeurt op ELK denkbaar gebied want zij vinden dat zij SOWIESO rècht hebben op ons geld en dat WIJ voor hèn werken en dat door ONS verdiende geld aan hèn horen af te staan!
  Word wàkker en verzèt je! Op welke denkbare manier dan ook!
  STEM sowieso PVV! Te beginnen met de 18e maart 2015!

  Like

 4. rs zegt:

  Geef een moslim ene vinger, ze trekken je hele hand eraf………………..
  Was ooit op het PFF had iemand daar een tekening van.
  Ik dacht dat het ene BURGER ( nickname ) was.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Het is al zo vaak gezegd, dat we geen buitenlanders op belangrijke en verantwoordelijke posten moeten zetten, want het eigenbelang van die mensen blijkt steeds opnieuw boven het belang van de (Nederlandse) werkgever en diens bedrijf of instelling te staan. Voorbeelden zijn voorhanden.
  Het is gewoon schaamteloos wat deze vrouw heeft gedaan, en ik vind dat zij niet alleen alles terug moet betalen, maar daar bovenop een forse boete moet krijgen wegens fraude. Ons land mag dan in het buitenland bekend staan als “makkelijk te tillen”; nu is er dan toch opnieuw een groot-graaier ontmaskerd.

  De arrogantie die zij laat zien n.a.v. de beschuldigingen zijn tekenend voor fraudeurs. Ik hoop dat ze na haar proces en terugbetaling van alles wat ze achterover heeft gedrukt, Nederland definitief de rug toe keert. We zullen haar niet missen.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  ZIJ IS EN BLIJFT EEN TERINGTURKIN !

  ZE BESODEMIETEREN ONS ALLEMAAL
  OP KLEINE EN OP GROTE SCHAAL !
  HET ENIGE WAT DE MOSLIM-ARABIEREN INTERESEERT,
  HOE ZICH ZIJN KINDERSCHAAR EN SOZIAALGELD VERMEERD !

  Like

 7. Een geldwolf met ook nog een grote bek;een ordinaire oplichtster,dus!Waar hebben we dat ook al weer eerder gezien?Was ook een Turkse!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Tja, een Turkse, wie had dat nou toch verwacht hé? ( sarcasme modus uit). Net als @ Cathja op 15.30. uur zegt, vind ik het ook een grote schande dat dergelijke mensen hier hun gang kunnen gaan! Daarbij komt inderdaad, dat STELEN van ONS GEBOREN NEDERLANDERS, volgens het gruwelboek der moslims is toegestaan. En dan hebben ze in Amsterdam nog zo’n laaielichtster rondlopen Fatima Elatik, van de Partij van de Afbraak!

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Hoort hier geen gevangenisstraf op te volgen???

  Like

 10. Jean zegt:

  Hoe dikwijls moet het nu nog bewezen worden dat het ”altijd” fout is vreemdelingen op bestuurlijke functie te laten infiltreren! Dat is om ellende vragen.
  In België was er gisteren een boerkadrager met witte bef (advocaat) die doodleuk kwam uitleggen dat de gearresteerde barbaar ”’een belg was die heel goed geïntregeerd was”’, kunnen jullie nog volgen? Een Belg die goed geïntregeerd was.
  A- Het ging om een allochtoon met een B papiertje.
  B- Dubbele nationaliteit MOET afgeschaft worden.
  C- Allochtonen die niet voor zichzelf kunnen zorgen moeten verwijderd worden van het grondgebied.
  D- De achterlijke gewelddadige perverse barbaarse smeerlapperij islam hoort in Vlaanderen en Nederland niet thuis.
  E- Onze vrijheid en onafhankelijkheid zijn ons heilig, niemand zal ons die afnemen ook die lafaards van dat EU gedrocht niet.

  Like

 11. Jaantje zegt:

  Ben in de laatste weken dat het ziekenhuis verkocht werd(jaren geleden) langs geweest en heb met grote verbazing naar de personen en personen auto’s gekeken mijn god ze hebben het hele ziekenhuis ontmanteld alles wat niet vast zat is eruit gesleept…..
  Stond erbij en keek ernaar dit was pure roverij.
  Voor vragen had niemand tijd…

  Like

 12. Jan zegt:

  De Rabobank gaat de villa van ex-bestuursvoorzitter Aysel Erbudak van het Amsterdamse Slotervaartziekenhuis veilen.

  Dat meldde Quote dinsdag. Erbudak was van 2007 tot 2013 ziekenhuisdirecteur van het Slotervaartziekenhuis, maar in januari van dit jaar is zij veroordeeld voor het feit dat zij destijds 1,7 miljoen euro achterover zou hebben gedrukt.

  Rechter: terecht ontslagen als bestuursvoorzitter
  Het is een nieuw hoofdstuk in het verhaal rondom Aysel Erbudak. In 2006 neemt haar toenmalige zakenpartner Jan Schram het dan noodlijdende Slotervaartziekenhuis over, waarna Erbudak, gespeend van elke ervaring in de gezondheidssector, wordt benoemd tot bestuursvoorzitter. Het was de eerste keer dat een Nederlands ziekenhuis volledig private handen kwam.

  http://www.z24.nl/bijzaken/rabobank-gaat-villa-van-ex-zorgbestuurder-aysel-erbudak-veilen-550777

  Like

 13. Jan zegt:

  Celstraf geëist tegen oud-topvrouw Slotervaartziekenhuis

  Het Openbaar Ministerie heeft twee jaar gevangenisstraf geëist tegen oud-topvrouw Erbudak van het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam. Volgens de officier van justitie heeft ze 1 miljoen euro weggesluisd met behulp van valse facturen. Daarnaast zou ze zich ten onrechte een bedrag van 200.000 euro hebben toegeëigend.
  ….
  https://nos.nl/artikel/2301226-celstraf-geeist-tegen-oud-topvrouw-slotervaartziekenhuis.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s