GORE HYPOCRIET!

Screenshot_159

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Doc”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Europa, EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

15 reacties op GORE HYPOCRIET!

 1. Theresa Geissler zegt:

  Hij legde een verband met het toenemend antisemitisme?! Nou wordt-ie goed!
  Gaat-ie zo dadelijk soms ook nog beweren, dat dat grotendeels bij de autochtonen vandaan komt? ZIJN fractie heeft de kankerhaarden, waaruit dat antisemitisme afkomstig is, voortdurend zitten koesteren! Kamerleden en burgemeesters hebben ze er van gemaakt!
  Je moet inderdaad het gore lef maar hebben!

  Like

 2. Fred zegt:

  Het toenemend antisemitisme is maar aan èèn groep te wijten, de moslims.
  Maar ook aan al onze wegkijkende “politici” die geen knip voor hun neus waard zijn.
  Maar dàt zal Timmerfranz nooit begrijpen, laat staan toegeven.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Aan de ene kant zetten de krankzinnige linkse idioten de grenzen wagenwijd open en importeren ze islamieten bij de vleet, en aan de andere kant zijn ze zogenaamd zo begaan met de veiligheid van de burger en het bestrijden van terrorisme!

  K N E T T E R G E K !

  Like

 4. Die vent praat met gespleten tong!

  Like

 5. Sjun Demartelaere zegt:

  Het lijkt er op dat Limburgse Frans bang is dat er ten langen leste geen rekeningen meer kunnen worden doorgeschoven. Want vertrekkers met mogelijkheden nemen kennis, kennissen. netwerkjes en werk mee naar hun nieuwe thuis. Wat er voor terugkomt sluit doorgaans aan bij het groeiende leger van staatsafhankelijken. Sommigen presteren het om nog extra maatschappelijke kosten door middel van hun aanwezigheid te genereren.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Die Exodus komt toch wel op gang. Joden laten zich echt niet om de tuin leiden door de ‘verontruste woorden’ van Timmermans, want ze ondervinden vrijwel dagelijks diepe haat vanuit met name de moslimwereld! En ik ben ervan overtuigd dat Timmermans het tij niet kan keren. Joden hébben geen toekomst meer in Europa, en niet alleen vanwege de moslimhaat, maar net zo goed vanwege alle anderen die altijd kritiek op Joden en op Israël hebben!
  En die groep wordt niet kleiner. Denk ook even aan die Universiteit, waar studenten pleitten voor een ‘Jodenvrije Universiteit’!
  Dat zegt ook heel veel!

  Like

 7. Republikein zegt:

  Beste mensen, ons kent ons, dit duurt al eeuwig, de vermoorde onschuld, wij weten beter!
  Nu even iets anders, een verzoek van een makker, lees dit svp!
  Het is geheel in lijn met ons gevecht tegen de gevestigde orde!
  https://voorzieners.wordpress.com/2015/01/21/de-noodkreet-van-henk/

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Republikein 00:31

   Dit is zéér ernstig en DIEFSTAL van de Nederlandse burgers! Ik zal dit bericht doorgeven aan iedereen die het maar wil horen!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Republikein: 00.31. uur. Beste Republikein, het is heel herkenbaar wat Henk ter berde brengt. Het stelen van de POLITIEKE ELITE is al vanaf de jaren ’80 bezig. Eerst die klootviool Lubbers, die MILJARDEN GULDENS jatte uit de kas van het ABP. En deze jongen zal daardoor rekening moeten gaan houden met een zeer karig pensioen! Daarna hebben de ROOFRIDDERS van PAARS nog meer gestolen en geroofd. En BAKELLENDE ging daar gewoon mee verder, net als nu PINOKKIO RUTTE. Nu is het echter nog veel erger geworden, door het ESM verdrag. De RODE RATTEN in BRUSSEL van het GEDROCHT EU, zie ik in staat ONS nu compleet aan de bedelstaf te brengen. Buiten de PVV hoeven WIJ van geen enkele politieke partij nog iets te verwachten. Ongezien de tyfus voor ze!

   Like

 8. Pieter zegt:

  Een loze kreet uit Brussel, hij weet donders goed dat Brussel dit nooit zal honoreren, een beetje oppoetsen van zijn imago, Denemarken werd acuut teruggefloten toen het aan zijn zuidgrens controle uitoefende.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Die durft! Het is met name juist de PvdA, die door haar gedrag, juist de laatste 40 jaren massaal de MOSLIMINVASIE steunde! En juist de MOSLIMS zijn bij uitstek JODENHATERS!! Frans TIMMERSCHWANZ is een persoon met een “dubbele agenda”.

  Like

 10. Joshua zegt:

  LULHANNES frans kan liegen als zijn kruiwagen junckers smeerlappen zijn het allemaal.
  Jammer dat hij geen kramp in zijn stomme rotkop kreeg!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s