Netanyahu: “Golf van islamisering van Europa”

Screenshot_137

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl politici en media hier nog steeds betwisten dat er geen sprake is van islamisering in Europa, heeft de Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu hiervoor tijdens het bezoek van de Japanse regeringschef Shinzo Abe zondag in Jeruzalem indringend gewaarschuwd. Gezien een “golf van islamisering van Europa”, het antisemitisme en antizionisme aldaar zou Israël zijn kansen op de markt moeten verdelen, zei Netanyahu volgens de Britse krant “The Independent”:

(“Western Europe is undergoing a wave of Islamisation, of anti-Semitism, and of anti-Zionism. It is awash in such waves, and we want to ensure that for years to come the state of Israel will have diverse markets all over the world”).

Daarom zou het doel van de Israëlische regering zijn om minder afhankelijk te worden van de Europese markt. Daarbij richt men de blik vooral naar Zuid-Amerika, Afrika en Azië.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, antizionisme, Europa, Islam, Islamisering, Israël, Israël-vijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Netanyahu: “Golf van islamisering van Europa”

 1. oud-marinier zegt:

  In dat geval , kan Dhr. Nethanyahu contact met me opnemen …..”laat maar weten wat u nodig heeft vanuit Azie ??? “

  Like

 2. Cathja zegt:

  Nethanyahu ziet zeer scherp wat zich in Europa aan het voltrekken is. De EU-landen proberen angstvallig de waarheid weg te stoppen, maar vroeg of laat is er geen ontkennen meer mogelijk. Dan zullen alle lidstaten enorme hoeveelheden PEGIDA-aanhangers hebben, en zullen de ‘leiders’ wel toe moeten geven dat Europa op termijn een islamitisch werelddeel zal zijn, MITS we de wapens oppakken en de moslims grotendeels verjagen!
  Nethanyahu doet er zeer verstandig aan om banden met landen buiten Europa aan te halen. Europa wordt een instabiel werelddeel, waar een land als Israël geen handel mee kan drijven.

  Like

 3. jantjeuitnl zegt:

  Ik geeft hem geen ongelijk.
  Hier heb je veel te veel hamasknuffelaars.

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Netanyahu is een realist die heel goed beseft wat er gaande is in Europa terwijl de Europese machthebbers steeds dieper hun kop in het zand steken.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Nee die stoppen hun kop helemaal niet verder in het zand. Die voeren gewoon uit wat in de geheime overeenkomst staat “olie voor immigratie en islamisering EU” zoals door de EU in Straatsburg overeengekomen met de salafistische Arabische moslimlanden……. Het is gewoon hun plicht, hoe kan het anders dat in ALLE EU en de EC exact hetzelfde verhaal wordt verteld/voorgedragen?! Het is gewoon EU-beleid, punt.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ exmarineman 09:30

    Dan is de tijd nu wel aangebroken om dergelijke overjarige overeenkomsten op te zeggen. Overeenkomsten duren nu eenmaal nooit eeuwig. De oliesjeiks zullen ons echt de rug niet toekeren of de oliekraan dicht draaien, want dan hebben ze zelf weinig inkomsten meer! We leven nu niet meer in de jaren ’70, en kunnen ons op meerdere manieren van energie voorzien, meer dan ‘toen’.
    Dus het woord ‘plicht’ zou ik liever niet gebruiken. We zijn de oliestaten NIETS verplicht, en als je kijkt naar de achterliggende decennia, wat we allemaal getolereerd hebben m.b.t. de moslims, dan moet nu de rem er maar eens op.
    Dit kan nooit de bedoeling zijn geweest!

    Like

   • exmarineman zegt:

    Cathja, dank voor je reactie en ik sta er helemaal achter en ben het met je eens. Er is echter één heel groot probleem: zoals je weet is het 1. een overeenkomst tussen de EU en de Arabische olielanden en 2. een GEHEIME overeenkomst die tot nu toe door alle regeringen en EU als niet-bestaand wordt verklaard…. Er naar vragen en er naar zoeken geeft slechts zeer summiere informatie over wat er precies in staat. Iedereen zwijgt er ook over en iedereen wijst ook het bestaan er van af. Dus hoe kan je iets afzeggen/opzeggen dat volgens de huidige politieke elite en linkschmenschen niet bestaat. En 90% van de journalisten heeft het lef niet…..in de archieven schijnt heel weinig te vinden te zijn. Er is in die jaren ook helemaal geen ruchtbaarheid aan gegeven, anders was het niet meer geheim geweest.

    Like

 5. Geronimo zegt:

  De islam wordt daarbij stevig geholpen door allerlei politieke renegaten. In alle Europese landen. Daarom moet niemand zich beperken tot het eigen land, want het hele fenomeen is werkelijk grensoverschrijdend.

  Leest u onderstaand fragment uit een art. in Knack.be er b.v. maar eens op na.
  Het is van de hand van een zekere Wouter Van Bellingen, geen onbesproken figuur, want ooit de eerste ‘zwarte’ slinxe schepen (sp.a-spirit) van de stad Sint-Niklaas, die in 2007 het verhaaltje de wereld instuurde dat diverse trouwlustige koppels (hun identiteit is overigens nooit bekend geraakt) het vertikt hadden om door hem in de echt te worden verbonden, een Van Bellingen dus, die op een bepaald ogenblik in dit artikel de loftrompet steekt m.b.t. de burgemeester van Mechelen, Bart Somers.

  Het eerste-geboorterecht van de autochtone bevolking is volgens deze burgervader niet meer van tel. Weg met die ouderwetse zever. Wie denken we wel dat we zijn. M.a.w. Vlamingen hebben in hun eigen land, dat zij en hun voorouders nochtans de voorbije eeuwen hebben opgebouwd tot wat het nu is, niet meer in de pap te brokken dan al deze nieuwkomers. Dat onze voorouders hier al eeuwen lang woonden, doet niet meer terzake.Tradities? Overboord ermee, want ouderwets. Wij hebben geen eigen waarden opgebouwd, etc.

  De hele tijd oeverloos, kwetsend gezwets.
  ‘Moslims die hun geloof op de sokkel van de moderniteit willen beleven’. Islam en moderniteit ! Waar haalt een mens met enig gezond verstand het in godsnaam vandaan. Hoe dwaas en zelf ingenomen kan iemand werkelijk zijn ! Grotere oogkleppen bestaan er niet.

  Let u ook eens op het laatste zinnetje van Van Bellingen als conclusie, want Bartje heeft het volgens hem (uiteraard) bij het rechte eind: ‘Uit de stad van deze burgervader vertrok tot nu toe geen enkele Syriëstrijder.’
  M.a.w. Bartje Somers kent de remedie. Dat ze daar elders nog niet eerder op gekomen zijn.

  En dan te bedenken dat deze politieke nar ooit nog lid is geweest van de Volksunie, Vlaams-nationalistische partij van weleer. Wat zei Bredero weer?

  Ik citeer letterlijk.
  ———–
  “Inclusie

  Verfrissend was echter het geluid van Bart Somers (Open VLD), de burgervader uit Mechelen:

  ‘We moeten de nieuwe openheid van de groeiende groep die uitdrukkelijk het geloof wil beleven binnen en op de sokkel van de moderniteit, aanmoedigen. Het is nu het moment om werk te maken van een kwaliteitsvolle imamopleiding, om de erkenningsprocedure van moskeeën onder de loep te nemen, om de dialoog op te zoeken en aan te gaan met de nieuwe generaties die in tal van moskeebesturen opduiken. (…)

  We moeten elke koudwatervrees achter ons laten en ons volop smijten in wat een politiek-maatschappelijke strijd is om meer mensen op het platform van de democratie te tillen, ze erop te houden en ze er vooral niet af te duwen. Een strijd om de harten en hoofden van mensen. Een strijd tussen tolerantie en onverdraagzaamheid, tussen democratie en totalitair denken. (…) We moeten tegelijk resoluut het samenleven in diversiteit omarmen met meer dan lippendienst alleen.

  We moeten het onderhuidse idee loslaten dat sommigen hier een soort van eerstgeboorterecht hebben, een claim omdat hun voorouders hier eerst waren, dat we gelijk zijn, maar sommigen net iets meer omdat ze hier al langer zijn.

  We mogen evident geen millimeter toegeven op fundamentele principes, zoals gelijkheid van man en vrouw, scheiding van kerk en staat, vrijheid van meningsuiting. Maar niet omwille van de traditie, niet zozeer omdat het zogezegd ónze waarden zijn. Nee, we moeten ze verdedigen omdat ze zonder onderscheid voor ons allen – oude en nieuwe Vlamingen – de onvervreemdbare fundamenten zijn van een vrije, democratische samenleving.’

  Uit de stad van deze burgervader vertrok tot nu toe geen enkele Syriëstrijder.”

  http://www.knack.be/nieuws/belgie/zijn-het-niet-eerder-de-marc-couckes-dan-de-moslims-die-de-software-van-onze-samenleving-onbruikbaar-maken/article-opinion-526059.html?utm_source=Newsletter-21/01/2015&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBDAGKN&M_BT=11464858960194

  Like

 6. Peter zegt:

  Jammer dat Nederland buiten Geert Wilders, geen politicus van dat niveau heeft. Zelden zoveel lafaards bij elkaar gezien als de politici in Nederland. Ze zouden hun eigen kinderen nog verkopen aan de islamisten om een baantje in Brussel te veroveren.

  Like

 7. asaman zegt:

  De multicult/ multiraciale natte droom van de cultuur marxisten zal heel Europa in de afgrond brengen. Als Europa moslim word dan kan het zich in totaal aansluiten bij de woestijnlanden van OIC en zal er duizenden jaren duisternis zijn. De afrikanen die hier na toekomen brengen niet veel beter nieuws, en ik vermoed bij hen een natuurlijke aanleg voor de islam, alsook de half/dubbelbloeden (jejoen bontinck, hofstadgroep Jason W.,etc.) Met de joden zal er niet alleen een financiële drainage maar ook een intellectuele drainage plaatsen. Minder blanken (oorspronkelijke) betekend minder beschavingsverdedigers, als ze daar mee worden opgevoed.

  De toekomstige blanke generaties zal deze en de vorige generaties vervloeken, dat ze uit de lessen van WOII alleen maar anti-nationalitischme haalde, dat ze zo zonder na te denken hun thuisland weggaven en er niets tegenover stelden, sterker nog die generaties haalden er duizenden miljoenen binnen om maar geen nazi of racist te zijn. Schandalig en bekrompen denken.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Het is beslist niet toevallig dat de door ISIS gepubliceerde kaart van het toekomstige islamitische kalifaat het complete Turks-Ottomaanse Rijk bevat.

  Turkse militaire officials hebben bevestigd dat de regering van premier Davutoglu (foto) wapens en raketten levert aan ISIS en Al-Qaeda. Davutoglu zou persoonlijk de Turkse media hebben verboden te berichten over de ontdekking van een transport van 45 tot 55 raketten en 30 tot 40 kratten munitie naar de jihadisten in Syrië. Dit bericht is het zoveelste bewijs dat de Turken hun Westerse ‘bondgenoten’ enkel naar de mond praten, maar ondertussen onverminderd doorwerken aan de ondermijning van Europa en verdere destabilisering van het Midden Oosten.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/01/Bevestigd-NAVO-lid-Turkije-levert-wapens-en-raketten-aan-ISIS-en-Al-Qaeda

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s