PEGIDA? – NEGIDA? – ISLAM – WEG ERMEE!!!

Screenshot_153

(Door: M.A.L. Sion)

Er moet duidelijkheid komen. Het kan zo niet langer. De laatste tweehonderd jaar heeft Nederland een ontwikkeling doorgemaakt van VRIJHEID. Ja, we hadden ons ontworsteld aan de DWANG en de benepenheid van de kerk. We mochten protestant zijn, maar het hoefde niet. We mochten rooms-katholiek zijn, maar het hoefde niet. We mochten zelfs atheïst zijn, maar ook dat hoefde niet. Die vrijheid dreigt verloren te gaan. Een barbaarse, middeleeuwse ideologie, vermomd als godsdienst bedreigt onze vrijheid: de islam.We zijn verraden door onze volksvertegenwoordigers, die als domme ganzen de motie van het Groen-Linkse schreeuwertje Femke Halsema volgden en uitspraken dat de bestrijding van de islam geen onderdeel van beleid zou mogen zijn. Wat een gotspe.

De islam vertegenwoordigt alles waar we met afschuw naar kijken. In Syrië en Irak gooien ze homo’s van het dak van een hoog gebouw. (Op video vertoond) Omdat een valse profeet of zijn directe nazaten dat 1400 jaar geleden bevalen. ISIS vermoordt door onthoofding aan de lopende band onschuldige mensen die anders zijn of denken. Boko Haram in Afrika gaat beestachtig te werk. Al Qaida pleegde aanslagen over de hele wereld. New York (WTC), Washington (Pentagon) Bali (feestzaal vol Australiers e.a.), Madrid (metro) en Londen (metro) springen het meest in het oog, maar in het totaal zijn het tienduizenden aanslagen. In Parijs schieten ze met kalasjnikovs de redactie van een satirische krant dood. Alles onder het aanroepen van hun niet bestaande god: “Allah Akbar!” (“Allah is de grootste!”)

Pim Fortuyn en Geert Wilders schreeuw(d)en het uit: Weg met de islam! Pim werd vermoord en Geert wordt verguisd door zijn collega’s (opponenten) in de Tweede Kamer. We zijn een volk waarbij tolerantie hoog in het vaandel staat, maar er zijn toch grenzen? We hoeven ons toch niet in een islamitische dwangbuis te laten stoppen? De islam heeft namelijk geen behoefte aan onze vrijheid. Die wil wat de naam zegt: ONDERWERPING. Slaafse onderwerping.

Ayaan Hirsi Ali en Theo van Gogh maakten een film waarmee ze de gruwelijke onderdrukking van met name de vrouw naar buiten brachten. Theo werd beestachtig vermoord op straat in Amsterdam. Ayaan moest beschermd wonen en vluchtte uiteindelijk naar Amerika. En wij, klootjesvolk, keken toe en ….. deden niets.

De maat is echter vol. We pikken het niet langer. We kunnen moeilijk voorkomen dat de islam zich in het Midden-Oosten en Afrika gedraagt als barbaren door te moorden, te onthoofden, te kruisigen, te verkrachten en de bevolking angst aan te jagen. Maar in Nederland zijn we toch nog baas in eigen huis? Er hoeft niet aan getwijfeld te worden wat de islam met ons voor heeft. Dat zal niet afwijken van wat hij in de islamlanden uitspookt. Dat laten we ons toch niet gebeuren?

Het is laat. Bijna te laat. Delen van ons land en onze steden zijn al overgenomen door de islam als gevolg van jarenlang wegkijkend beleid van onze overheid. Voordat de instroom van de islam in Europa plaatsvond, hadden de verantwoordelijken zich moeten verdiepen in de achtergronden van de islam. Men had de koran moeten bestuderen. En men had geschiedkundigen, zoals Dr. Bill Warner en Prof. Hans Janssen, moeten raadplegen over wat de islam nu eigenlijk is en gedaan heeft. Dan had men kunnen weten dat de islam niet bij Nederland en bij Europa past. We moeten er alsnog vanaf en wel met spoed. De deur moet dicht en de activiteiten van de islam moeten gestopt worden.

Dat zullen we niet in ons eentje en vanachter ons toetsenbord voor elkaar kunnen krijgen. In Duitsland, Dresden, is men met tienduizenden de straat opgegaan. PEGIDA. In Frankrijk, Denemarken en andere landen komen soortgelijke bewegingen tot stand. Ook in Nederland begint een beweging op gang te komen om het tij te keren. Het zal veel moeite kosten, maar als we Nederland voor ons, onze kinderen en kleinkinderen Nederland willen laten blijven, dan moeten we in actie komen. We moeten ons eigen land terugveroveren. Hebt u zich al aangesloten bij een (verzets)groep!?

Islam – weg ermee  !!!  

Door:
M.A.L. Sion – malsion@orange.fr 
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, democratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Vrijheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op PEGIDA? – NEGIDA? – ISLAM – WEG ERMEE!!!

 1. Jean zegt:

  Van nature uit en van zeer jong af ben ik steeds tegen elke vorm van geweld maar als ze dat kutwijf halsema en die lul pechdroll achter een wagen zoude hangen en die aan 25 km/uur lieten rijden dan zou ik daar kunnen van genieten, zover heeft die vuiligheid ons leven al verpest.

  Like

 2. reageerbuis zegt:

  Goed verwoord. En dan te bedenken dat de EU-elite als “oplossing” kritiek op de islam wil verbieden. Weg vrijheid dus. Zie ook http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/01/Het-begint-EU-wil-moslimgroepen-hun-zin-te-geven-en-kritiek-op-de-islam-verbieden

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Eindelijk is er dan sprake van na-oorlogs verzet.

  Like

 4. Gemelos zegt:

  ER IS GEEN VERZETSGROEP !! DE PVV BEREIKT NIETS EN ER ZIJN NOG HEEL VEEL NEDERLANDERS DIE HET NIET ZO ERG VINDEN. DUS ALS ER EEN GROEP ZOU ZIJN, IK SLUIT ME AAN !!!!

  Like

  • treintrien zegt:

   Zonder Geert was het misschien hier wel net zo erg als in de UK.
   Hij houdt het ijzer wél warm. Of het ooit heet genoeg wordt om te smeden zal de tijd moeten leren.

   Like

 5. delamontagne zegt:

  DE ISLAM WAS NOOIT BEDOELD VOOR NIET MOSLIMS, aangezien zij een superras zijn.
  Islam is Not for Non-Arabs: Al-Quran
  According to divine tradition, Allah sent Muhammad as a prophet to the Arabs. The Quran states in numerous verses (4, 5, 6) that Muhammad brought with him a divine scripture in clear Arabic tongue.

  Muhammad was niet altijd even heldhaftig….
  https://lh5.googleusercontent.com/proxy/m4ibUMjoGe_U2uPMdcIQDNzVA-JQa6uQ6X-tCXML8zXrdUHLx2IUTewAXPudkXj1QK218QaUY6_ukg6Ufp3aUR1SdUgfOfPaLw-dxdD70pO-gyw_1PxgnO-xLYXvF9_9RUjYK-yUHyRGA-JtyZh0Aa7BkrhKIJjqvfutID7b5w4R=w639-h507
  (als bijschrift gevonden in een zeer oude Quaran HIER DE VERTALING…………..
  https://lh3.googleusercontent.com/proxy/Wx0Bt9IeD8mWe8rYODsFaWS6L0wNhxCKQkIlPHNWvYg_QTrQk-FqKqbFHXan7zLCmuyvMor0zP3ar5-dGTxls1wKFcegGzdDFwi-yXWRBS8W-ffDpTSKzYOsf7TaWLqjyUZPSGtFxD7I-M-6TeZgqPY=w639-h507

  Like

 6. Republikein zegt:

  Mooi stukkie Rinus.
  Zou God ons ……..
  Verhip, je gelooft niet.
  Je weet zelf wel hoe moeilijk het is om iets te ondernemen in de richting van verzet.
  Rutte, weg ermee?
  Hij is er toch nog?
  De onzichtbare rem werkt uitstekend.

  Like

 7. Sjun Demartelaere zegt:

  Kan islam niet gewoon beoordeeld worden als andere politieke of politiekreligieuze ideologien? Scoren op praktisering van mensenrechten, kansen voor individuele ontplooiing en vrijheid van meningsuiting geeft een heel aardig beeld van de F-schaal waarop de politiek-religieuze ideologie geschaald kan worden.

  Like

 8. Scarlatti Bombatti zegt:

  Grandioos verwoord M.A.L. SION!,

  wij moeten hààst maken!

  Like

 9. Fred zegt:

  Komaan, Halsema! Inleveren de poet die je al die jaren gestolen hebt van de belastingbetaler. We betalen er de afbraak, waar je gekoesterde islamexcrementen voor verantwoordelijk zijn, van.

  Like

 10. JooJootje zegt:

  Jep ben aangesloten bij het verzet.

  Like

 11. Fred zegt:

  Even de puntjes op de i zetten. Volgens islamkenner Robert Spencer (van Jihad Watch) is de vertaling van Allah Hakbar NIET Allah is de grootste, maar wél: Allah is groter (dan jouw god). Zo. Dat weet u ook weer.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  M.A.L. Sion, ik ben het helemaal met U eens. Maar wanneer is het genoeg voor de gezapige Nederlander, om uit zijn luie stoel te komen, en de straat op te gaan? Ik weet het niet.

  Like

 13. Sjaak zegt:

  Werkloosheid toegenomen in december

  AMSTERDAM –
  Het aantal werklozen is in december gestegen met 12.000.
  Daarmee kwam het totaal op 642.000 personen.
  ——————————————————————————
  VERZWEGEN WORDEN NATUURLIJK DE FLEX-FLUT BAANTJES
  OM DE DAADWERKELIJKE KATOSTROPHALE ROOIE LUL LEI
  SCHOON TE PRATEN !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s