Politieagenten in Genève weigeren ongewapend te patrouilleren

Screenshot_156

De gemeentepolitie van Genève is ongewapend

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

De politieagenten in Genève hebben een probleem: terwijl Europa al door de islamitische terreuroorlog beheerst wordt, doen de Zwitserse politici zo naïef politiek correct alsof we nog in het vreedzame en vrolijke Europa van de jaren-80 en de jaren-90 zouden leven onder geciviliseerde Europeanen. De politie echter, die dagelijks op straat geconfronteerd wordt met deze dagdromerij, wil nu niet meer meedoen en als offerlam van de blinde politiek tot onbeveiligd gemakkelijk doelwit voor iedere loslopende Afrikaanse en Aziatische radicale islamiet dienen. Ze eist nu echte vuurwapens, met echte munitie:

De politie van Genève weigert na de aanslagen in Parijs en dreigingen tegen Zwitserland om bepaalde taken uit te voeren zolang de verhoogde staat van paraatheid nog geldt. De reden daarvoor is dat de politieagenten in Genève geen wapen dragen – een Zwitsers unicum.

De agenten weigeren voertuig- en personencontroles uit te voeren, aldus Patrick Moynat, president van de vakbond van de gemeentepolitieagenten. Daarmee bevestigde hij een bericht van het West-Zwitserse dagblad “Tribune de Genève”.

Men voert bijvoorbeeld geen veiligheidstaken meer uit voor winkelcentra en wisselkantoren. “We zijn constant in beweging, zodat we geen gemakkelijk doelwit vormen”, zei Moynat. Ook de gezamenlijke werkzaamheden met de politie van het kanton Genève – bijvoorbeeld ter beveiliging van internationale conferenties – werd stopgezet.

De verantwoordelijke wethouder van Genève, Guillaume Barazzone (CVP), zei alleen maar dat de politie moet doen wat haar opgedragen wordt: “Ze moet bevelen opvolgen.”

Blick

Hopelijk gaan ze ook echt op deze terroristen schieten als ze eenmaal goed bewapend zijn en zo´n “Allahu Akbar!”-machete-zwaaier tegenkomen.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Barbarisme, Criminaliteit, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

11 reacties op Politieagenten in Genève weigeren ongewapend te patrouilleren

 1. bobzelf zegt:

  eerst een nederlandse cursus, boeeeeeee roepen
  en foeiiiiiiiiiiii niet te vergeten

  als er daarna weer een stille toch zal zijn voor de slachtoffers,
  KUNNEN DE PARTIJNOZEN, WEER “” GESCHOKT “‘ ZIJN
  EN voorop lopen , !!!
  Heee ?? rutte c.s. ????????????????????.

  GR. BOB

  Like

 2. L'esprit de Lois zegt:

  Ja, en reken erop dat ze een aardig speeltje kunnen maken bij Sig.

  Like

 3. Wans Horst zegt:

  ‘De verantwoordelijke wethouder van Genève, Guillaume Barazzone (CVP), zei alleen maar dat de politie moet doen wat haar opgedragen wordt: “Ze moeten bevelen opvolgen.”’

  Er zit een grens tussen wat men Europeanen kan opleggen te doen en wat met Zwitsers kan opleggen te doen, Guillaume is dus meer Europa-gericht…

  Like

 4. Sjun Demartelaere zegt:

  Niemand kan worden verplicht om ongewapend zijn leven in de waagschaal te blijven stellen. Daar helpt geen stampvoetende Guillaume Barazzone van het CVP aan.

  Like

 5. beatsme zegt:

  Het ventje dat dat riep is 32 jaar, jurist, en heeft al een topfunctie…
  Als alles goed gaat in de samenleving functioneert ook het bestaande netwerk van carrière jagers in de top. Maar als de samenleving onder druk staat heb je niets aan egotrippers: in die situatie blijken vele leidinggevenden waardeloze kneuzen te zijn.

  Like

 6. Nemesis zegt:

  wapem = wapens (sorry).

  Like

 7. Pieter zegt:

  Fijne baas achter een bureau, wat heeft mijnheer te zeggen als er agenten overhoop worden geschoten, zal hij zelf de weduwe inlichten, shit, shit.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Pieter: 01.41. uur. Neen, hij zal zelf niet de weduwe inlichten, Pieter. Daar is zo’n pluche plakker niet toe bereid. Wegkijken is meer hun ding. De agenten hebben gelijk.

   Like

 8. Igor zegt:

  Geneve is geen unicum, in heel het UK lopen de Bobbies ongewapend rond, die alleen gewapende bijstand krijgen i.g.v. nood en ernstige bedreiging.
  Maar die werden zelf voor de keuze gesteld en zijn op zijn zachts gezegd, gezien het moslimgeweld daar , nogal naïef.

  Like

 9. BertG. zegt:

  Ik dacht dat in Zwitserland iedereen die in het leger had gediend ze wapen levenslang thuis mocht bewaren. Dus er moeten er voldoende aanwezig zijn ter verdediging.
  Dus waarschijnlijk hebben ze er allemaal 1 thuis staan.
  Of dat moet ook inmiddels weer afgeschaft zijn. Zou zomaar kunnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s