Verschil tussen moslims en islam

Screenshot_142

(Door: Prof. Pinto)

Het thema blijft actueel, hot en te vrezen valt dat het ook niet snel anders zal worden. Asscher is ‘niet anders over moslims gaan denken’, verklaarde hij na het drama in Parijs. Goed geformuleerd, niet anders gaan denken over ‘moslims’. Over de mensen zelf, individuen in alle soorten, maten en variaties. Met hun religie ligt het anders. Hun religie is één en dezelfde: islam. En die kent enkel één Allah, één profeet, één Koran, één Hadith, één Sharia. En daar schuilt het probleem. Een leer, een ideologie die haar volgelingen duidelijk en veelvuldig aanzet tot haat en geweld. De Koran bevat vele verzen waarin moslims worden geroepen om oorlog te voeren met niet- of anders gelovigen omwille van de islamitische heerschappij. Sommige verzen en passages bevatten opdrachten om hoofden en vingers af te hakken en het doden van ongelovigen. Moslims die niet deelnemen aan deze strijd heten huichelaars en bedoelde voorschriften waarschuwen dat Allah hen zal zenden naar de hel als ze niet meedoen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

2 reacties op Verschil tussen moslims en islam

  1. Theresa Geissler zegt:

    Tja, maar ze hebben nou eenmaal allang door dat ze die publieke functies hier ook krijgen, zónder die paspoorten te verbranden (Aboutaleb, Marcouch) dus waarom zóuden ze?

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Ik ben het geheel met het artikel eens. Doordat de koran voor altijd en eeuwig onveranderlijk is, en er geen kritiek op mag worden uitgeoefend, is deze koran met zijn haat tegen iedere andere overtuiging ook onveranderlijk en eeuwig! Dat betekent eenvoudig, dat deze islam, tegen onze samenleving in Nederland en in heel Europa ingaat. Het is een oorlogszuchtige, overheersende ideologie, overgoten met een sausje religie! Tevens heeft de islam nooit een VERLICHTING gekend, zoals wij die wel hebben gehad in de 18e eeuw. En de islam zal nooit een verlichting kennen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s