Vijf moslims schijten en pissen op Mariabeeld: geen daad van haat volgens de Kerk

Screenshot_151

(Door: Ñ. Dazibao – Vertaling: “Rudi”)

Monseigneur Paolo Giulietti heeft verklaard dat ‘het uitwerpselenincident’ van Perugia niets te maken heeft met religieuze haat en voegde eraan toe dat moslims veel “houden” van de Maagd Maria, die binnen de islam gezien wordt als de maagdelijke moeder van de ‘profeet’ Jezus. In de Italiaanse stad Perugia drongen op 7 januari jl. vijf moslimimmigranten binnen in de kapel van de kerk van Sint Barnabas, waar ze de enige aanwezige parochiaan mishandelden. Daarna pisten en scheten ze op het beeld van Maria dat ze net hadden vernield. De daders, wier enige vergrijp vandalisme was en de zoektocht naar een beter leven, ontsnapten, vermoedelijk al roepend hoe groot Allah wel is.

De Kerk reageerde terughoudend op het ‘ontlastingsincident’ van Perugia. Een mooi voorbeeld daarvan was de kolder die Monseigneur Paolo Giulietti, afkomstig van Città della Pieve, uitkraamde: “Voor de islam is de figuur van Maria erg belangrijk: het is de moeder van de profeet Jezus, die verwekt werd in de maagdelijkheid van de Heiligste Maagd, die de heiligste moeder is. Moslims bidden in Mariaheiligdommen in het Midden-Oosten. We mogen deze daad van vandalisme, die zoals ik al zei op alle gebied laakbaar is, niet wijten aan religieuze haat. Het is belangrijk het wederzijdse wantrouwen niet te voeden, vooral op dit moment.”

De Kerk ziet, bij monde van broeder Paolo, geen religieuze belediging in een islamitische ‘hoop’ op een in gruzelementen geslagen beeld van de Maagd Maria. Nochtans vond Bergoglio het nodig om, terwijl de lijken van twaalf vermoorde mensen op de redactie van Charlie Hebdo nog warm waren, naar een groep journalisten te kraaien: “Men mag niet provoceren, men mag het geloof van anderen niet beledigen, men mag niet spotten met het geloof. En als iemand mijn moeder zou krenken, verkocht ik hem een dreun.” Bergoglio had niet dommer of onvoorzichtiger uit de hoek kunnen komen dan met die ongelukkige woorden die rieken naar rechtvaardiging voor geweld tegen godslasteraars die zogezegd de islam en de bijzondere persoon van de “Profeet” beledigen, want als je zijn standpunt aanvaardt… verdient Asia Bibi, de Pakistaanse christen die ter dood werd veroordeeld wegens blasfemie, een zware straf.

Bron:
www.minutodigital.com
Auteur: Ñ. Dazibao

Vertaald uit het Spaans door:
“Rudi”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Joop Klepzeiker”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, christenhaat, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Islamofilie, Italië, katholieke kerk, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims. Bookmark de permalink .

31 reacties op Vijf moslims schijten en pissen op Mariabeeld: geen daad van haat volgens de Kerk

 1. bobzelf zegt:

  zal ik zo effe op een foto van Mohammed zeiken ,

  als we toch lekker bezig zijn !!

  gr. Bob heeft de Akbar

  Like

 2. marjan zegt:

  Wat moet je van zoveel stomheid zeggen. Echt geen woorden voor

  Like

  • exter39 zegt:

   Nou ik noem het van HUN geen stomheid,, maar de arrogantie van heerschappij , en het bewijs van onderdanigheid , in plaats van strijdvaardigheid is geleverd,de tolerantie is verwerpelijk, dit had bestraft moeten worden door onthoofding , zo als bij hun gebruikelijk, maar door deze slappe reactie , zijn zij weer de overwinnaars van , het Z.G. tolerante geloof wat liefde heet.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Hij moest maar liever ontslag nemen en zich tot de islam bekeren, zo lijkt het.
  Al is zijn gedweep met ‘de allerheiligste maagdelijkheid’ weer Roomser dan Rooms: Ook moslims dwepen weliswaar met maagdelijkheid, maar dat ze de vrouw daarmee op een voetstuk zetten, is niet waar.
  Ja, ze zeggen van wèl, Maar dan komt weer die vergelijking met de diamant in het doosje……
  Bezít. Dàt is de vrouw binnen de islam. Dat kun je geen verering noemen.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Meanwhile, Pope Francis has called on Catholics and Western people in general to refrain from insulting other religions—namely Islam: “It’s normal, it’s normal [violence]. One cannot provoke, one cannot insult other people’s faith, one cannot make fun of faith.”

  Although the Diocese condemned the act of sacrilege against the Madonna statue, it also followed the Pope’s lead by absolving Islam of any responsibility for what happened. In the words of Monsignor Paolo Giulietti, the auxiliary bishop of Città della Pieve, near Perugia:
  http://www.raymondibrahim.com/muslim-persecution-of-christians/italy-muslims-destroy-and-urinate-on-virgin-mary-statue/

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Deze Monseigneur uit Perugia heeft kennelijk vergeten dat Moslims hebben het vaker in kerken gedaan. Ze hebben zelfs het genoegen gehad om in de geboortekerk van Betlehem te schijten en te pissen tussen de kerkbanken midden in het schip. Dat waren de aardige Palestijnse TANZIM jongetjes die de kerk hadden bezet in van april tot juni 2002. http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/correspondent/2029661.stm
  Dit feit is heel zorgvuldig door de Gutmenschen media weggepoetst. Hoe dan ook, dat laat zien dat de Islam bevorderd bij de gelovigen beesten instincten. Honden markeren hun territorium met plas en sommige dieren zoals de tijger met stront.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  “vermoedelijk al roepend hoe groot Allah wel is.”

  Ik denk dat ze geroepen hebben: “allah kakt bar!”

  Like

 7. Cathja zegt:

  Deze monseigneur houdt willens en wetens moslims de hand boven het hoofd! Dus deze criminelen zijn ‘op zoek naar een beter leven’? Wel, dat kunnen wij hen wel bezorgen. Oppakken, op een vrachtschip zetten, en afleveren in een Afrikaanse haven. Daarna zoeken ze het maar uit.
  Straffen, dat tuig!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Cathja
   Er zijn genoeg willige corrupte Afrikaanse dictators die deze gasten en hun familie zouden willen toelaten voor een aardige sommetje in Liechtensteinse bank. Not een beter idee is weer goede contacten knopen met de heer Vladimir Poetin. Hij kan een squadrons Antonovs verhuren om de zooi die wij al hebben en de zooi die nu met de Aramda’s op de Middellandse Zee dobbert naar de Goelags te vliegen of ze in een van de Islamitische Republieken van de ex Sovjet Unie te dumpen….Plaats zat en de kosten zouden lager zijn dan ze hier te houden.

   Like

 8. maria zegt:

  hij heeft natuurlijk niet gekeken maar deze ontlasting ziet er niet gezond uit.
  zou eens naar de dokter gaan als ik hem was.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Republikein 21 januari 2015 om 22:57

   Verbaast me HELEMAAL niets! De smeerlapperij in deze wereld is zó goed geordend en georganiseerd, dat ik niet anders kan zeggen dan dat de duivel erachter moet zitten.
   Het is één groot satanisch plan.

   Like

 9. petra555 zegt:

  “Geen daad van haat ” volgens de ‘Kerk’
  Wie dat zegt weet Niet wat Haat is. Laten de Christenen eens op Hun geloof hun behoefte doen , gegarandeerd dat onze buitenlandse medeburgers dan UIT HUN VEL springen, en mogen wij de rommel opruimen.

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Over de reactie van de Roomser prelaat na het schijtincident moeten we maar niet al te veel woorden vuilmaken.Deze geestelijke lijder/leider is teveel verlamd door angst om nog een zinnig woord uit te brengen.De man is helaas een schijterd.
  Laat hem maar verder in zijn eigen walm achter en mijd hem, want de geur van lafheid en karakterloosheid raakt hij zijn leven lang niet meer kwijt.

  De vijf islamitische mestsproeiers had men bij hun lurven moeten pakken, volgieten met laxeermiddelen en ze vervolgens voor onbeperkte duur in een cel opsluiten .

  Deze daad geeft iets van de ware gezindheid van mensen weer die een bepaalde ideologie aanhangen en die wij op commando van Brussel met open armen zouden moeten ontvangen.

  MOOI NIET! Het tegendeel moet gebeuren : het Westen moet van een geestelijke vervuiling die dit soort gedrag tot gevolg heeft, totaal verlost worden.

  Genoeg is genoeg.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Henk.V 21 januari 2015 om 23:28

   “Genoeg is genoeg.”

   INDERDAAD! Toen Geert Wilders dit onlangs weer eens zei in de Tweede Slaapkamer, hoonde iemand hem weg met de duidelijk hoorbare opmerking: “Alwéér?!”

   Like

 11. Deugt er ergens nog iemand in de katholieke kerk?Volgens mij niet!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 23.30. uur, op 21/01. U zegt: “Deugt er nog iemand in de katholieke kerk?”, NEEN Yvonne. Kijk maar naar de Paus die een KORAN kust, het GRUWELBOEK van MO de pedoprofeet. Maar ik beweer dat ALLE INSTITUTEN der christelijke kerken, vuile en gemene zaak maken met de moslims! RK,PKN,Raad van Kerken, ALLEMAAL!

   Like

 12. Tussen Monotheist Middle-Oost-geboren geloof…. medewerking. Christendom heeft zich met geweld geinstalleerd met de verrading van de Rechtse Elites…. en het herbegin met Islam dank zij de Linkse Elites…. stem ze beide uit in de volgende verkiezing ! Wij hebben een ”Tussen de Twee” voorstel van globale ”Sociaal Contract” ! Ontdek het bij http://www.NordhansaMarine.com en op de FBook Group : RECONSTRUCTION !

  Like

 13. treintrien zegt:

  Maar o wee als je een boek schrijft waarin de hoeren in een bordeel zijn genoemd naar de vrouwen van de Proleet. Of een tekeningetje maakt.

  Geef ál die lui asjeblieft een zak geld en een ticket naar het huis van de islam.
  Byebye, zwaaizwaai, Tot nooit!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ treintrien, 02:11

   Nee, geen zak geld; ze hebben al genoeg geprofiteerd! Ik stel voor om een lekker lunchpakketje mee te geven. Broodje ham, broodje kaas, croissantje, blikje drinken, etc.
   En wij nemen de vliegtickets naar het thuisland wel voor onze rekening. Kost toch al gauw een paar honderd euro de man als je met een prijsvechter vliegt!
   Ik zal me beschikbaar stellen om hen uit te zwaaien.
   Dat is één van mijn specialiteiten.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ treintrien 22 januari 2015 om 02:11

   Een zak geld? Ben je nou helemaal betoeterd?!
   Een schop onder hun noten kunnen ze krijgen!
   En een ticket?
   Trap ze in een papieren zwembroek de zee in en laat ze naar huis zwemmen!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Tistochwat 10:18

    Tja, we kunnen ze de zee in kieperen, maar normaal gesproken spoelen zaken uit zee altijd aan op het strand……….; dan begint de asielprocedure opnieuw! 😉

    Like

 14. Motorman zegt:

  Wie een hoop oud papier zoals de koran in brand steekt wordt direct bestempeld als racist en haatzaaier.

  Like

 15. beatsme zegt:

  Volgens Mohammed, die de woorden van God sprak en daarmee de status van superprofeet bereikte, zijn de meeste christenen dwalende godslasteraars, vanwege het feit dat Christus door christenen als de zoon van God wordt beschouwd. Ook zijn moeder Maria is maar gewoon, en geen heilige maagd. Voor moslims is Christus een gewone profeet, een van de zendelingen die Mohammed voorgingen, en zijn moeder een gewoon mens, en staan ze beide geheel in de schaduw van Mohammed, die de letterlijke woorden van God sprak en daarmee superstatus heeft.
  Dat is ook de enige verklaarbare reden, lijkt mij, dat met name soennieten de christenen zo meedogenloos vervolgen in het Midden Oosten: christenen zijn godslasteraars. Verder is het aanbidden van afgoden, natuurlijk ook middels beelden, anders dan Allah en de superprofeet, verboden en strafbaar. Schijten en pissen op een Maria beeld, kerken vernietigen vol met afgodsbeelden, dat alles getuigd ervan een goed moslim te zijn.
  De Paus weet dat, en hij spreekt voorzichtig, want de levens van veel christelijke mensen in het Midden Oosten hangt af van zijn uitlatingen.

  Niet geheel onverklaarbaar is dat de Paus in het katholieke land de Filepijnen nog predikte dat iemand die je geloof beledigt (wat Mohammed doet naar het geloof van christenen), je hem dan best eens een ram voor zijn kop mag geven. Waar mogelijk mogen christenen zich best wel eens weerbaarder opstellen, meent de Paus; waar mogelijk dus. Laten er in het Zuidelijk deel van de Filepijnen op Mindanao nu allemaal hele agressieve moslims wonen, die altijd maar oproer, verderf, chaos, moord, en ellende stichten onder de niet moslim bevolking.

  De Paus is diplomatiek, en heeft veel “diplomatie” geleerd van een andere katholiek, genaamd Timmermans, hoewel de Paus een integer persoon is natuurlijk.
  Timmermans, meester in “diplomatie”, is als elke andere broodhoer: “Ja hoor, ik hou van jullie, en ik doe het met echte liefde voor jullie hoor.” is een kenmerkende overeenkomstige uitspraak bij beide.

  Like

 16. ron zegt:

  Jezus is met hulp van Allah gebaard. Staat in de Koran ! Ook Mozes en andere hoofdfiguren uit de Bijbel en Tora zouden [verdwaalde] moslims zijn geweest. De islam islamiseert alles wat geïslamiseerd kan worden.

  Like

 17. Dre zegt:

  Ik zeg alle geloven uit bannen, alle geloofsboeken de fik erin, alle geloofs en gebed huizen ombouwen tot moderne . Geloof het heeft meer ellende op de wereld gegeven dan goed gedaan, en dan bedoel ik alle geloven over de hele wereld door de eeuwen heen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s